Pe 17.11.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 785
  • 826

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Vesalainen halusi pois kaukalosta.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Siinä on sama kun kahvaamisessa. Kaikki haluaisi sen pois, mutta sitten itketään jatkuvia jäähyjä, valmentajat ja fanit etunenässä. Olen siis samaa mieltä kanssasi.
Tulee mieleen se yksi Tampereen peli 90-luvun puolivälistä, kun Seppo Mäkelä vihelsi kaikki pelin rikkeet pois kun oli valitettu sitä että tuomarit eivät vihellä mitään. Ei siinä pelissä montaa minuuttia täysin kentällisin pelattu, ja Kummola haukkui Mäkelän pelin jälkeen.
 

Olkku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen mestarit 20-21
... ei tämä mitenkään niin huonoa peliä ole kuin keskiviikkoinen matsi mutta nuo paikat pitäis vaan käyttää hyväksi. Ja pysyä pois jäähyltä, Lukolla on kahteen erään ollut nyt seitsemän kaksiminuuttista.

...ja kolme läpiajoa ynnä kolme muuta varmaa paikkaa, mutkuei!
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Tyrväisen jäähy Oulussa on varsin ok, kunhan vain "olympic games"-Lasse vielä kerran ennen uran päätöstään saisi yhden jäähyn vastaavista tilanteista.
 

Don Sputnik

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Liverpool
Varsinaista perjantai-illan huumaa...vähän nihkeää oli tiistainakin ja sama jatkuu. Herrat Goodwin, Tanus ja Löfman vois myös tehdä jotain, tehot hukassa!
 

Fancy Jasper

Jäsen
Suosikkijoukkue
IceHearts
Punaisten lasien läpi täytyy myöntää, että kyllä Kukkonen on herra ja Hidalgo Raksilan areenalla. Tyrväinen sai juuri johtajuuskoulutusta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös