Pe 17.11.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 55 773
  • 826

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan maali oli oikein ansaittu, mutta ylivoimatilanne keskialueella hankitaan siellä päin järjestelmällisesti aivan järkyttävillä kiinnipitämisillä. Ennen maaliin johtanutta hyökkäystä Suomen sai pitää kädestä vauhditta.

Suomi oli niin kaukana, ettei olisi mukaan ehtinyt, mutta tämä Rautakorven taktiikka tappaa lajin nimeltä jääkiekko.

Kaikkiaan oikein kivaa kiekkoilua Hakametsässä.
Olisi mukava kuulla tarkempaa analysointia näistä Rautakorven raiskauksista, eiku henkirikoksista.
Onneksi Liigan muut joukkueet keskittyvät kiekolliseen peliin eivätkä ainakaan kiekotonta estä. Olisi kamalaa jos jonkun ylivoimapeli ja/tai lähdöt perustuisivat moiseen
 

Samart

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Joo oli heppoisin jäähy poikittaisesta miesmuistiin. Junttila 60kiloa varusteet märkänä, käy pienestä tönäisystä polvillaan ja Favorinilla käsi pystyssä. No Liigan dumarit tuntien tää paikataan vielä IFK:lle.

Selostuksen varassa meni suurin osa ekasta erästä, mutta ilmeisesti aika sähäkkä alku IFK:lta. Josko tänään tulis jo toinen vierasvoitto tälle kaudelle.

En ole noin hyvää IFK:ta nähnyt tällä kaudella vieraskentällä, en ehkä kotonakaan ottaen vastuksen huomioon. Tuota vauhtia ei kolmea erää jakseta painaa, toivottavasti löytyyy kärsivällisyyttä selvitä niistä hetkistä kun Kärpät saa omat hetkensä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
...mutta tämä Rautakorven taktiikka tappaa lajin nimeltä jääkiekko.

Ei tapa, vaan Liigan tuomari linjaukset. Kahvaaminen on niin 2000-luvun alkua, mutta edelleen se sallitaan. Muu maailma menee omia menojaan sääntöjen tulkinnassa, mutta täällä mennään havumetsien säännöillä. Kun ollaan puhuttu siitä pelin aktivoinnista, niin siihen pitää olla sopivat säännöt. Ruotsissa ne lähti sillä, että muuttivat tuomari linjaukset joka suosii aktiivista kiekkoa. Liigan johdossa pitäisi jo pikku hiljaa herätä.
 

Kynämestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Red Wings
Tukonen 2. ketjun sentteriksi tulevaisuudessa kiitos. Ilomäki 1.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Hienoa kuulla, että Tukonen takaisin askissa. Aivan huikean kova äijä, kun muistaa sairaskertomuksen. Kova lupaus oli aikoinaan ja lähti ehkä liian nuorena änäriin, mutta jos olisi pysynyt terveenä, niin olisi sinne kyllä palannut ja pärjännyt.
 

IlarI

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaikki muut paitsi Tappara tai JYP
Kattelen Kärppä -peliä baarissa Barcelonassa kännykästä ja nyt tässä onkin yhtäkkiä neljä spanskia, jotka haluavat myöskin seurata peliä. Kukaan ei ole eläissään nähnyt ensimmäistäkään lätkämatsia mutta näyttää kuulemma hauskalta...
 

KovaT

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, seurannassa TPS
Onko SaiPa tuhlaillu paikkoja ekassa erässä paljon? Ajattelin vaan, et onko tää niitä pelejä sit.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Kapteeni Jokinen boksiin hyökkäyspäässä...
 

HokiHero

Jäsen
On kyllä todella nöyrää pelaamista SaiPalta ja alan ymmärtää miksi pisteitä on ropissut. Omasta päässä dumpataan kiekkoa jatkuvasti pois pleksien kautta ja rakennetaan peliä ainoastaan selvistä paikoista ilman turhia hienouksia.
 

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Kojo vanha kettu liimaa Jokisen mailan kainaloon ja kaatuu perseelleen. Luostarinen ottaa sitten alivoimalla seuraavan hyökkäyspään jäähyn. Jälkimmäinen oli jo jäähyn arvoinen.
 

Altec

Jäsen
Kojo vanha kettu liimaa Jokisen mailan kainaloon ja kaatuu perseelleen. Luostarinen ottaa sitten alivoimalla seuraavan hyökkäyspään jäähyn. Jälkimmäinen oli jo jäähyn arvoinen.
Ensimmäisessäkin oli maila jalkojen välissä.
 

Ikaros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Bayern Münich, Pelicans, NHL, 49's ja Lorna Shore
Aika kovaa nuo kovat Pelsun jätkät noista mukakovista niiteistä lentelevät. =)
Joo, ku kentän pisin pelaaja varmaan 172cm. :sarkasmi: Tällä kaudella ei tainnu olla edes tarkotus pelata kovaa. Lukon kokoonpanoon ja sen kaatuiluun en ota kantaa, kun en joukkuetta niinkään tunne.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
20.57 Atte Mäkinen, 2 min. kiinnipitäminen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös