• 4 350
  • 56

Walkin

Pittsburgh Penguins
Ei helvetti mitä virheitä Pens on tehnyt läpi pelin omalla alueellaan ja nyt Pouliot tekee 4-3 erän loppuun...

azlakki#44

Washington Capitals
Jaahas, taisi vaan Holtby tulla pelaamaan Capseilta.. Laukaukset taisi mennä Predseille 19-3 ensimmäisessä erässä (vai jopa 4 Capseille..)

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Kun Huby on pukuhuoneessa palautumassa Johnsin taklauksesta, pääsee Benn tekemään Luongon kommunikaatiovirheestä ilmaisen tasoitusmaalin. Randy Mollerin mukaan Radulov pyysi syöttöä ja sen hän Luongolta saikin.

Setit

3 sieltä napsui. Ensimmäinen maalia kohti kun noin 10min pelattuna. Preds blokkasi muutamia kuteja hyvältä sektorilta, mutta siitä huolimatta Capitals oli kyllä valtavassa mankelissa ensimmäisen erän.

Taccutucca

McGinn saa tarpeekseen ja takoo Rousselia turpaan huolella. Roussel heittää hanskansa pois, muttei jostain syystä tappele. Molemmille 5 min.

Taccutucca

Katastrofaalinen toinen erä kissoilta. Lahjamaaleja Dallasille ja n. 17 ensimmäisen minuutin aikana yksi laukaus maalia kohti.

Lopussa hieman terävöitymistä ja lisäksi Huberdeau palasi jäälle.

azlakki#44

Nyt alettiin sitten vasta pelaamaan.. Noh, parempi myöhään kun ei milloinkaan. Taas 3.ketju pyörittää peliä, pirteästi pelasi myös ensimmäisessä erässä.

Edit. Ja ei helvetti sit omissa soi heti ku tasoitetaan..

Walkin

Olipas hieno syöttö Malkinilta ja Kessel tasoittaa pelin, 4-4.

Walkin

Jälleen mieletön venytys Lehneriltä, mutta nyt taisi loukata itseään tuossa torjunnassaan.

Taccutucca

Aikamoista. Mathesonin laukaus kimpoaa Paterynin genitaalien kautta Sashalle ja mies ohittaa Lehtosen kepeästi. 3-3.

Walkin

Pittsburghissa edessä jatkoaika, kotijoukkue painosti kyllä lopussa hienosti, mutta ei saanut maalia iskettyä kuitenkaan.

Walkin

Ja Pens ratkaisee heti, Crosby tekee taikojaan maalin takana ja Sheary iskee namupassista 5-4.

Taccutucca

Sunrisessa mennään pilkuille tilanteessa 3-3. Luongo ollut aivan loistava, vaikka yksi maali toisessa erässä menikin hänen (ja kusettavan Radulovin) piikkiinsä.

Taccutucca

Seguin, Sasha ja Trocheck upottavat kaikki aivan erinomaiset laukaukset veskarien ohi. Kaksi maalia matsissa tehneen Hubyn laukaus oli aika heikko, Bennin ja Radulovin yritykset olivat aika hyviä.

Mutta CATS WIN! Pitkästä aikaa jäi hyvä fiilis matsista, vaikka toisessa erässä olikin pahaa nukahtelua kissojen toimesta.

Atthe

Espoon Blues
Laineen syöttöpiste vaihdettu jostain syystä Myersille.

Niin on, mutta en ymmärrä miksi. Selkästi laine lyö kiekon Lowrylle.

Barkov tasoittaa siis kolmannessa erässä ja sitten vielä rankkareilla pistää sisään. Yhteen maaliin vielä syöttöpistekin. On se kova jannu.