Philadelphia @ Minnesota 03:00
Arizona @ Winnipeg 03:00
Vegas @ Edmonton 04:00
Vancouver @ Los Angeles 05:30

Laitetaanpa otteluseuranta hyvissä ajoin pystyyn. Suomalaisittainkin varsin maukkaan näköinen kierros luvassa.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Heti matsin alussa myös Malkin ja Kessel pääsivät puhtaaseen 2vs1 hyökkäykseen, mutta piippuun jäi Malkinin syöttöyritys siinä.

Walkin

Huhhu Cole antaa mojovan mällin Reinhartille. Upea puhdas taklaus!

Walkin

Sabres 2-0, mikä on kun ei homma toimi...

tsajari

Penguins
Malkinilta ja Letangilta upeaa ylivoimatyöskentelyä, mistä alivoimalle ja Sabres kiittää taas. Pystyyn ajettu Reinhart nostaa reboundin ja peli on 2-0. Pahan näköistä on Penguinsin peli edelleen. Metrin syötöt kaksi metriä ohi.

Walkin

Mukava pulla erän loppuun Hörnqvistille, toivottavasti tämä pukukoppimaali herättää joukkueen.

Walkin

Kylmää vettä niskaan heti erän alkuun, Crosby jättää kiekon suoraan Eichelille ja tämä pistää kiekon maaliin.

Walkin

Olipas hieno pitkä syöttö oman maalin takaa Määtältä ja Sheary iskee 3-2 kavennuksen Hörnqvistin syötöstä.

tsajari

Penguins
Kaikki Sabresin maalit ovat joko suoraan tai välillisesti olleet Penguinsin parhaiden pelaajien kiekonmenetyksistä. Kaikki Penguinsin maalit ovat olleet alemman kuusikon tekemiä. Sullivanin pitäisi peluuttaa otteiden mukaan tuota joukkuetta.

Walkin

Ei saa Sheahan nostettua kiekkoa patjan yli, maalintekijä jumalan armosta...

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Vaikka tuli ensimmäinen erä katsottua samalla pyörää taluttaen, niin olihan tuossa jälleen Sashan ketjulta aikamoisia otteita. Loppujen lopuksi joukkueiden kärkilaitahyökkääjät tekivät ensimmäisen erän maalit, katsotaan, jos jossain vaiheessa ottelua myös jokin muu, kuin Sashan ketju tai Trocheck onnistuisi maalinteossa.

Walkin

Kovan huitaisun sai Malkin käteensä ja sitten vielä taklaus päälle, jäi tuomareilta tuo huitaisu huomaamatta täysin.

tsajari

Penguins
Malkinia huidottiin käsille. Nyt jos Reaves ei tule heti ensimmäisen tilaisuuden tullen kostamaan niin todistetaan, että mies hankittiin aivan turhaan.

Walkin

Mistä Hörnqvist sai tuon jäähynsä oikein? Scandella vetää kunnon viikatteen Hörnqvistin jalkaan maalinedustalla ja molemmat boksiin, aivan käsittämätön tuomio tuomarilta antaa myös Hörkälle jäähy tyhjästä.

tsajari

Penguins
Tuomarit on Sabresin puolella. Antaa heppoisia jäähyjä buffalolaisille kun tietää, että Penguinsin ylivoima ei ole uomissaan kotihallissa.

Walkin

Onnistuuhan se Crosbykin vihdoin ja viimein tekemään maalin. 3-3.

tsajari

Penguins
11 tai 12 peliä kestänyt kuiva putki ohi: Crosby on tehnyt maalin. Schultz on parempi ylivoiman quarterback kuin Letang.