• 48 439
  • 577

t.m.a.l

SPORT
Täysin farssiksi meni tämä haastosääntö!! Selvä maali eilen Vaasassa ja Nyt Porissa! MORO vitun idiootit

Vaara

Oulun Kärpät
Kylläpä Kärpät laittoi hyrskynmyrskyn kotikaukalossaan. Tilanne 2-0 eka erän jälkeen, syksyn kohokohta ja finaali kyseessä. Ja ennen kaikkea menossa vuodesta 2013 alkaen jo perinteeksi muodostunut Halloween-peli, jossa kärpättäret myyvät mm. mysteerikiekkoja. :) Varmasti hieno tunnelma Raksilassa. Ja varsinkin nyt, kun kotimörskä on loppuunmyyty ensimmäistä kertaa tälle kaudelle.

Valmetti

Blackhawks, Bruins
Miksi tämä Ritarin mouhoaja on päästetty Poriin selostamaan.. Oksettava mouhuttaja. Se mikä lie vaasalainen? kaveri ollut ihan ok..

cottonmouth

KooKoo & Philadelphia Flyers
Hippasen on Bernard jo lomatunnelmissa.

BussiKUSKI

Sport ennen Tomek Valtosta ja heti sen jälkeen
Jääkiekon uudet säännöt. Maalin edessä ei saa tehdä maskia

sama eilen Setänen tyrkkää mailan maskimiehen jalkoihin, tulos maalivahdin seksuaalinen häirintä :)

edit: Tuli vielä tauolla uusintaa, Setänen oli vielä maalivahdin alueen ulkopuolella.

Domi28

Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Vittu. Bernard on ihan saatanan huono maalivahti.

stairox

Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Onko Finley loukkaantunut, vai missä luuraa?

Raid76

FASlapsi ja Jari Porttila
Eihän Liivik tehnyt mitään väärin? Aivan perseestä.

Jotenkin on järjestelmäänkin uskottava. Ei kai sitä voi maalia hylätä jos ei siinä mitään ole. Itse en nähnyt mitään, säännöt mahdollistavat tuon ja paremmilla silmillä siellä kelataan.

Śmierć

NY Islanders & Frans Nielsen + Karhu HT
Olis kiva nähdä se kuvakulma, mistä hylättiin. Ei näistä telkkarikuvista aina ota selvää.

Valmetti

Hienoa Ässät, joku mestis poppoo hakkaa rumat lukemat taululle. Moraalisesti peli on jo 0-3. Palkkasotureita ei tänäänkään tunnu kiinnostavan koko touhu...

Aces High

Ässät, Red Wings, HIFK Gimmat, THFC
Aneemista paskaa, ei saa Andykaan enää mitään kiinni. Ei tosin joukkuettakaan kiinnosta puolustaa...

madeOFspade

Ässät
Ässillä muuten ihan ok erä. Peltolan paskat purut ja meillä on helvetisti huonompi veskari kuin vastustajalla. Järkkäri otti isoja koppeja.

BussiKUSKI

kyllä se vielä pariin kertaan kehuu kuinka Jyp tai Kalpa on vienyt hienosti tätä Ässät - KK peliä

Domi28

Porissa tasakentällisin Ässät oli ylivoimainen. KooKoo käytti hienosti Ässien paskan alivoiman ja vielä huonomman maalivahtipelin hyväkseen ja johtaa ansaitusti.

Domi28

Patalappu

Porin Ässät
Ässät on kyllä ollut kotona todella heikko jo pitkän aikaa. Ylipäätään aivan puoliväliin jäävää pelaamista kuorrutetaan Bloodin ja kumppaneiden täysin turhilla jäähyillä, joka johtaa uskomattoman heikon alivoimapelaamisen johdosta lähes poikkeuksetta vastustajan maaliin. Neloskenttä yrittää ajoittain tsempata jotakin hyökkäyspäässä mutta nekään ei johda mihinkään.

Aivan helvetisti pitää parantaa jos meinataan Kookoo haastaa tänään kotona.