Україна | is
Kuningasidea siirtää Jokereiden logo pieneksi rintaan ja juhlalogo isoksi paidan keskelle.. näillä mennään
Uskomatonta! Jotenkin niin sairasta, että naurattaa.

Viru$

Jokerit ei saa luotua juurikaan hyökkäyspäässä ja vastaavasti omissa on aina vaarallinen tilanne kun Minsk sinne pääsee.

Giroux

Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Kyllähän tuossa nyt joku tökkii, Minskille annetaan ihan liian helppoja paikkoja.

rasmus

Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Jotenkin raskaan näköistä on nyt meidän peli. Onko sittenkin liian kapea rinki otteluruuhkaan?

arvee

Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Joensuu järjesti näppärästi paikan!

Marquez

Jokerit, FC Barcelona, Huuhkajat
Hyvä päästä johtoon. Tuossa nousussa ja syötössä muuten näytti kuin Joensuulla olisi ollut sekä jalat että kädet!

ela

Jokerit, NHL
Petteri Wirtanen ja Juho Rautanen on päässeet meikäläisen ihon alle. Vituttaa katella kummankin touhua jäällä.

arvee

Oho, Wirtanen teki maalin!! Hyvin rakennettu kuvio.

Giroux

Jälleen suorasta hyökkäyksestä kaunis maali Peralle. Tänään ei näköjään tarvita ylivoimaa!

Gemondo

Ensimmäisen erän perusteella vakuuttavimmin tänään esiintyi Eteläpääty. Hienon kuuloista ja näköistä!

flintstone

Jokerit&DT, V.Lehikoinen, Bellie, Kadi, Käpä<3
Tuloksellisesti paljon parempi erä kuin pelillisesti, nyt peli oli sekavaa sähellystä mutta silti johdetaan 2-0. Jopa parjaamani Wirtanen pääsi maalin makuun, hyvä niin. Jokerit tarvitsee tehoja kärkiketjujen ulkopuolelta koska Nellin vitja on selvästi väsynyt ja Reginin ketju hakee ajoituksia ja yhteistä säveltä.