Boston Bruins 2017–2018

  • 87 463
  • 293

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Harmillisesti Bruinsin sairastupa näyttää vaan täyttyvän ja jos Bergeron ja/tai Backes ei ole mukana niin sentterien tilanne näyttää todella heikolta. Spooner ei ole kummoinen ollut mutta vaihtoehdot on vielä heikompia. ehkä Marchand laitetaan junnuvuosien paikalle sentteriksi?

Eikös Spooner ole nyt pisempään sivussa? Joten heikko alkukausi sai sitten tauon ja ehkä sen jälkeen voisi alkaa kulkemaan. Bruinsin onneksi Backes ja Bergeron ovat jo palaamassa kehiin.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Voittohan sieltä sitten kairattiin, niinkuin pitikin. Bergeronin paluu näkyi kaikessa miehen ollessa jäällä. Huomasin miettiväni miten ikävä Bergyä onkaan ollut. Bjork selvästi saanut onnistumisista itseluottamusta yrittää! Hyvin näyttäisi sopivan Bergyn ja Marchyn rinnalle. Samalla saa tulosta jaettua usempaan kenttään Pastan pelatessa Krejcin kanssa.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Samalla saa tulosta jaettua usempaan kenttään Pastan pelatessa Krejcin kanssa.

Jos saa, Krejcihän vaihteeksi loukkaantui yön pelissä, toki vielä ei ole minkäänlaista infoa tullut vamman vakavuudesta. Krejcin historian tuntien on jokusen pelin sivussa taas.
 

Knap

Jäsen
Jos saa, Krejcihän vaihteeksi loukkaantui yön pelissä, toki vielä ei ole minkäänlaista infoa tullut vamman vakavuudesta. Krejcin historian tuntien on jokusen pelin sivussa taas.
Tämäpä tämä. Olen jo pitkään huudellut että Krejcistä ole mitään hyötyä kun aina klesana. Hyvä pelaaja terveenä ollessaan, mutta nykyään on jo ihme jos se jätkä pelaa. Sinne vaan Coloradon suuntaan treidiehdotusta Krejci <-> Duchene, Krejcihän on parempi pelaaja kun Matt, mutta kun se on kokoajan klesana, niin aika tasan tuo menisi.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Chara edelleen yli 20minsaa per peli ja +6 kauden alkuun.Brädillä +3.pari +2, muutama +-0 ja loput ukoista pakkasella.Käsittämätön legenda,vaikka monet olivat jo muutama vuosi sitten potkimassa pihalle taantumisen myötä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Tällä kaudella olen kyllä pitänyt siihen, että kaukalossa on ainakin reagoitu, kun on ollut sen paikka. Toki Bruinsin peli on ollut välillä tukkoista, mutta mielestäni se menee enemmän Cassidyn piikkiin kuin pelaajiston. Joskin ei kaikki pelaajatkaan ole olleet aina ihan terävimmillään, mutta kyllä itse kuitenkin laitan esimerkiksi Avsia vastaan pelatuista peleistä aika paljon Cassidyn ja valmennusjohdon reagoimattomuuden piikkiin.

Boston Bruins on joukkueena tapellut tällä kaudella viisi kertaa, mikä on enemmän kuin yksikään toinen NHL-joukkue. Canucksia vastaan Schallerin reagoiminen Gudbransonin huonoon taklaukseen käy hyvästä osoituksesta nopeasta reagoinnista. Gudbranson on iso ja vahva jässikkä ja vaikka Schaller olikin ottavana osapuolena oli reagointi ennen kaikkea arvostettavaa. Nostaisin tämän hetken yhdeksi käännekohdaksi koko ottelussa. Myöhemmin ensimmäisessä erässä myös Kevan Miller hoiteli puhumisen nyrkein Dorsettin kanssa, josta Millerille merkittiin voitto.

Itse pelistä. Bergeron oli aivan lieskoissa ja rohmusi pisteitä, Pastrnak teki yhden koko kentän nousun ja pöllytti verkkoja, eikä ollut Marchandiltakaan huono ilta. Huonoja uutisia sitten tuli, kun Krejci jätti ottelun kesken ja hänellä ilmeisesti jälleen jotain vaivaa, toivottavasti ei mitään vakavampaa. Täytyy myös ihmetellä, jos McQuaid vielä parsitaan kasaan seuraavaan peliin. Taas jalkaan osumaa kiekosta ja mies konttasi vaihtoaitioon, jonka jälkeen taluteltiin tutkimuksiin.

Khudobin on aloittanut kauden hyvin. Mielenkiintoista nähdä mikä on venäläismaalivahdin tulevaisuus Bruinsissa, koska McIntyre on myös pelannut hyvin aiemmin Bostonissa ja kauden alku farmin puolella on alkanut ihan kelvollisesti. Paineet antaa hänelle paikka Raskin takaa ensi kaudeksi on, vaikkakin McIntyrellä sopimus ensi kaudesta onkin, eli neuvottelupöytään ja ison roolin tarjoamiseen ei ole hoppua.

Chara edelleen yli 20minsaa per peli ja +6 kauden alkuun.Brädillä +3.pari +2, muutama +-0 ja loput ukoista pakkasella.Käsittämätön legenda,vaikka monet olivat jo muutama vuosi sitten potkimassa pihalle taantumisen myötä.

Charalle vaan sopimusta käteen, kun kerran halua on jatkaa. Tosin saa tulla cap hitin kanssa vähintään 1,5 miljoonaa alaspäin, mitä enemmän sen parempi. Vuosi tai mikäli kapteeni haluaa, niin kaksi. Pidempään ei kyllä voi sitoutua.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
McQuaidin blokkaama kiekko teki nyt sitten tällä kertaa vähän kipeämpää. Leikkaus edessä ja arvioitu kuntoutusaika kahdeksan viikkoa.
 

Knap

Jäsen
Chara edelleen yli 20minsaa per peli ja +6 kauden alkuun.Brädillä +3.pari +2, muutama +-0 ja loput ukoista pakkasella.Käsittämätön legenda,vaikka monet olivat jo muutama vuosi sitten potkimassa pihalle taantumisen myötä.
Toissa kaudella (muistaakseni) Chara oli todella huono, toki silloin oli kaikki muutkin puolustuksesta. Charalla ei liikkunut enää luistin ja oli tilanteista myöhässä jatkuvasti, niin oliko ihme että hänen peliesityksiään ei hirveästi arvostettu? Mutta jotain toissakesänä tapahtui, kun äijä tuli kunnon monsterina kaudelle 2016-2017 ja oli Bruinssin kärkipakki jälleen. Mikäli vaan captain haluaa, niin jatkoa vaan tiskiin. Toivottavasti antaa alennusta itsestään (esim 1 miljoona cap hit), mikäli sillä rahalla hommataan vahvistusta. Jos se rahaa jää käyttämättä niin ennemmin sitten Charalle extraa kun Jacobseille.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Silloin Charalla oli polvi paskana, mikä kyllä näkyikin hitauksina käännöksissä jne. Toinen juttu oli adjustoituminen siihen ettei pysty enää olemaan hyökkäyksissä mukana, koska liike ei riitä palautumiseen tilanteista ja rooli muuttui shut down pakiksi, missä homma kyllä hoituu edelleen.

Yllättävän hyvin "uudessa" liigassa on myös homma lähtenyt kulkemaan. Luulisi juurikin Charan tyylisillä ja ikäisillä kavereilla olevan vaikeampaa, kun liiga on karsinut kaiken estämisen pois ja tehnyt pelistä nuoria ja liikkuvia pelaajia suosivamman version. Mutta kausi on nuori niin katsellaan missä merkeissä legendan pelit jatkuvat.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Lasi-Krejcin vamma ei ilmeisesti onneksi ollut vakavaa sorttia, Cassidyn mukaan pitäisi olla tänään kokoonpanossa ihan normaalisti.
Paul Postma saanee pelata kauden ensimmäisen pelinsä, eipä ylhäällä taida muitakaan stuntteja McQuaidille olla.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kaksi erää Sabresia vastaan olin sitä mieltä, että Sabres on NHL:n huonoimpia joukkueita ja lähtee ennakkosuosikkien joukossa draft-arvontaan. No, olen sitä mieltä edelleen, mutta Bruinsin pupellus oli kyllä jotain, mitä ei soisi pudotuspelipaikkaa tavoittelevalta joukkueelta näkevänsä.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Paljon on töitä tehtävänä että Bostonissa pudotuspelejä nähdään.

Harvoin sitä voi olla jatkoaikapisteeseen tyytyväinen, mutta sekin meinasi karata näpeistä kun Okposo? veti parhaalta maalintekosektorilta yläputkeen joitain sekunteja ennen varsinaisen peliajan loppua. Sabresille on nostettava hattua loppuun asti pelaamisesta mutta kyllä Bruins homman kusi kolmannessa erässä itse. Viitteitä tällaisesta sulamisesta nähtiin jo edellisessä pelissä Canuckseja vastaan vaikka siitä täydet pisteet lopulta tulikin.

Otteluohjelma on taas alkukaudesta löysä joka tarkoittaa sitä että runkosarjan loppuosa vedetään tappotahdilla. Toivottavasti tämän myötä sairastupa tyhjenee ja saadaan parhaat voimat kentälle taistelemaan pisteistä.
.
 

DonBerry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Pelonsekaisin tuntein tätä kautta seurataan. Vielä tuossa elokuun tienoilla taidettiin povata Bruinsille "kuumaa starttia" "helpon alkukauden" myötä. No, tässä pisteessä ollaan ja rumemmaksi menee. Mielestäni tällä kaudella Bostonin mahdollisuudet playoff-paikkaan ovat selkeästi heikommat kuin kolmella edellisellä kaudella (joista vain yhdellä päästiin playoffeihin huom.). Viime kausilla on nähdäkseni juurikin ollut ongelmana nämä "helpot" matsit, joita hävitään pitkin kautta ja sitten ohimosuoni sykkien ja hampaita purren taistellaan runkosarjan viimeisillä kierroksilla.

On varmaan vielä turhaa alkaa Cassidya syyttämään, vaikka viime kevään kiri selvästi jonkinlainen kuherruskuukausi olikin. Myös kesän liikkeitä tai oikeastaan tekemättä jättämistä voi aina jossitella, tosin siellä kyllä mitään ihmeitä ollut todellakaan tehtävissä ja näin ainakin vältettiin mahdolliset miinat.

P.S. Hyvä, että Marchandilla ja Pastrnakilla näyttää peli kulkevan ainakin pistetilastojen valossa, mutta ei se ikävä kyllä yhtään lohduta kokonaiskuvassa.
 

Knap

Jäsen
Mielestäni tällä kaudella Bostonin mahdollisuudet playoff-paikkaan ovat selkeästi heikommat kuin kolmella edellisellä kaudella (joista vain yhdellä päästiin playoffeihin huom.).
Väitätkö että Bruinssilla oli ennen kauden alkua huonoimmat mahdollisuudet kolmeen kauteen playoffeihin? Vai väitätkö, että tällä hetkellä näyttää huonoimmalta kolmeen kauteen?

Mikäli ensimmäinen, haluaisin kuulla perusteluja hieman, koska itse en tätä kantaa ole ajatellutkaan vahvistuneen rosterin myöten. Mikäli toinen, niin eikös kausi 2015-2016 lähtenyt aika huonosti käyntiin?
 

DonBerry

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Mikäli ensimmäinen, haluaisin kuulla perusteluja hieman, koska itse en tätä kantaa ole ajatellutkaan vahvistuneen rosterin myöten.

Olen samaa mieltä rosterista, se on vahvistunut ja tulevaisuus näyttää hyvältä. Tällä kaudella näkisin kuitenkin muiden Atlanticin joukkueiden kuten Toronton vahvistuneen suhteessa huomattavasti enemmän. Tampa Bay näyttää myös todella vahvalta viime vuoden poikkeamakauden jälkeen. En näe todennäköisenä Bostonin nousevan TB:n, Toronton tai Ottawan ylitse, loukkaantumisilla tai ilman. Lisäksi jos/kun Metropolitan on samalla tasolla kuin viime kaudella, menetetään mahdollisesti "oma" wild card -paikka sinne. Tavallaan taistellaan siis tuosta toisesta wild cardista muiden keskikastilaisten kanssa, ja yllätyksiähän aina tietenkin tapahtuu, en missään nimessä Bostonin kautta lyttää tähän hetkeen.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
2-1 voitto sieltä sitten Sharkseista kairattiin, osin tuurilla, osin taidolla. Khudolle pari hyvää koppia ja tuuri hoiti loput. Danton Heinenille myös ensimmäinen ja samaa vauhtia sitten toinenkin maali. Nuorille siis tärkeitä onnistumisia taas kerran.

Aloin ihan mielenkiinnosta matsin aikana pohtimaan, josko päin honkia kauden aloittaneesta Arizonasta voisi kysellä Ekman-Larssonin saatavuutta vaihdossa Krejciin. David olisi heittämällä ykkös-sentteri Arizonassa. Pelkkää mielikuvilla leikkimistä siis, eihän tuo tule missään tapauksessa tapahtumaan.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Noniin, Kingseiltä kirvelevästi lättyyn viimeisellä sekunnin kymmenyksellä. Itse missasin pelin, kun piti ihan nukkua jotta töihin herää. Jos joku katsoi matsin, niin kertokaas miten pojat pelasi. Onnistujat, epäonnistujat jne. Kiitoksia!
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Haittaako Bruins-faneja muuten, että Adidas on jostain syystä päättänyt vaihtaa ns. kotisukkien värin keltaisesta mustaksi. Kolmossasut toki erikseen, mutta uskaltaisin väittää, että ensimmäinen kerta Bruinsin historiassa, kun mustan paidan kanssa ei ole keltaisia sukkia.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Haittaa! Keltainen ja musta toimii mahtavasti yhdessä ainakin meikäläisen mielestä. Yön ottelu oli tosi hyvä 1-1 varsinaisella päättyneeksi peliksi. Kova taistelua molemmilta ja vedotkin taisi olla aika tasan. OT kantsii melkein katsoa uusintana jos jäi näkemättä. Itse ainakin tykkäsin kovasti tilanteiden ja pelajien näkökulmasta katsoen koko viisiminuuttisesta. Huikeita paikkoja ja jalat hapoilla pinnistelyä rakentaa ratkaiseva maali. Charlie Mackille rakentui parikin paikkaa täräyttää game winneri mutta poikkareista lähteneet 1timerit onnistui molari ja Kopitar? torjumaan. Oli myös hieno sovittu kuvio rakentaa Pastalle tekopaikka 3vs3 mutta Brown esti passelisti kiekotonta niin tilanne kuivui kokoon. Risuja sille ukolle joka nykäisi pitkän 0.4s ennen loppua turhalle syötöllä. Tilanteesta mokke veke ja suoraan aloituksesta lämäri maaliin juuri kun pilkuille kaikki valmistautumassa...Harvemmin tollaisia näkee niin ei oikein jaksa etes hatuttaa.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Risuja sille ukolle joka nykäisi pitkän 0.4s ennen loppua turhalle syötöllä.

Krugin Toreyhän se pitkän siinä nakkasi, antoi komean syötön myös Kingsin ensimmäiseen maaliin. 0,9 sekkaa taisi kellossa virallisesti muuten olla aloitushetkellä. Oli kyllä niin komea ratkaisu pelille, etten osannut oikein olla edes harmissani. Kuten mainitsitkin, McAvoylla oli pari huipputonttia pistää peli jatkoilla pakettiin ja olihan siellä sitten pari läpiajoakin.
Viihdytävä, suht fyysinen matsi maalien vähyydestä huolimatta, näillä otteilla pisteitä ropisee kyllä tasaiseen tahtiin (eli totaalista ohipeliä odotellessa...).
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Kunnon - magneetti tullu tuosta Krugista. Onhan se omissa vähä heiveröinen, mutta siltiki kausi takaperin nakutti -10 ja tällä kaudella -10 jo plakkarissa. Muutenkin ollu ihan paska, vaikka edellisessä pelissä selostajat jotain sönköttivät että alkaa pääsemään tasolleen. Tosin siihen jää tulkinnan varaa että mikä se oma taso sitten onkaan.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Bruins on nyt pupeltanut pari peliä, kun Sabresiäkin vastaan aiemmin kentällä sekoiltiin. Tuota Losin voittomaalia katsoessa mietin itse eniten muiden pelaajien toimintaa. Muistaakseni Pastrnak oli aloituksessa ja hävisi pystyyn. Tämän olen vielä valmis hyväksymään. Ei mennä nyt myöskään siihen, että Krug sen pitkän heitti, koska tuossa tilanteessa ei mennyttä enää voi muuttaa. Mutta joka tapauksessa, Pastrnak häviää aloituksen ja muut Bruinsin pelaajat pelaavat tilanteen mielestäni tosi oudosti. Se kaveri, joka seisoo Raskin edessä aloituksessa lähtee pisteelle päin auttamaan aloittajaa, vaikka minun papereissa tämä olisi se kaveri, joka ottaa oman puolen vetäjän ja toiselta puolelta pelaaja ottaa Losin pakin, joka taisi olla Doughty. Pastrnak ottaa aloituksen ja pitää sen kaverin mailan kurissa, ja mielummin vaikka se laukaus sieltä Pastrnakin edestä kuin pisteiden välistä, mistä Toffoli pääsi nyt kiskaisemaan.

Posia voisi etsiä siitä, että Rask oli tällä kertaa omalla tasollaan ja otti muutamankin ison kopin.

Toivon, että kauden lopussa ero, joka pudottaa Bruinsin pudotuspeleistä ei löydy näistä hölmöilyistä. Tällä hetkellä sijoitus kuitenkin divisioonassa on ihan hyvä ja Boston pelannut muita vähemmän pelejä. Tosin eipä tuokaan paljoa lohduta, mikäli pupeltaminen jatkuu.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Columbusta vastaan tappio pilkuilla. Ihan kelvollinen tulos vieraspeliksi, varsinkin kun kaksi erää meni aika tavoin sinitakkien hallinnassa.

Ensimmäinen ja toinen erä olivat tosiaan kotijoukkueen ja Bruinsin hyökkäyspelaaminen todella kesyä. Puolustus toimi. Blue Jackets on nimilistaansa nähden kyllä hyvä joukkue ja nytkin Bruins oli aika purjeessa kaksi erää Blue Jacketsin aktiivisen kiekollisen pelaamisen kanssa. Puolustus oli tiivistä kaverilla ja viimeisenä lukkona maailman paras maalivahti Bobrovsky, niin maalinteko on vaikeaa.

Eipä paljoa enempää kuin yhtä pistettä sieltä Bruins ansainnut, ja se sieltä tuli.
 

Burgerman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara, Boston Bruins
Oli vaihteeksi mukavaa nähdä Bostonin nousevan kolmen maalin takaa tasoihin, harmi että jäi vähän vajaaksi. Columbus oli kylläkin varsin vakuuttava ja ilmeisesti sarjan toistaiseksi kovin(?) kotijoukkue tällä hetkellä, joten pisteet jakautuivat oikeudenmukaisesti.

Kevan Miller oli käynyt hörppimässä huippupuolustajien lähteestä. Vakuuttava peli jopa kiekollisena, yhdessä vaihdossa jopa pari spin-o-ramaa ja lisäksi hieno syöttö Krugin maaliin. Miehelle annettu idioottimainen sopimus tuntuu tällä hetkellä hieman vähemmän idioottimaiselta.

Kävin vilkaisemassa hfboardsia ja siellä tunnutaan olevan kovin innoissaan DeBruskista, mitäköhän mulla menee ohi? Halukasta sähinää ja röyhintää toki mutta en kyllä millään näe mitään suurta hyökkäyspotentiaalia, vaikka uran avausmaali olikin hallittu veivaus.

Viimeiset pari kolme matsia ovat silti olleet ihan mukavaa katseltavaa alkukauden unilääkkeen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös