Siinä oli paikan tynkää Ipalla. On se kumma miten Tirronen on niin usein selkä kentälle päin yms.

Ja sitten livahtaakin kainalosta helposti 3-5. Ei ole kyllä Tirrosen päivä.

Roku

Rauman Lukko
Ässät-Lukko 0-0 ensimmäisen erän jälkeen. Ässien erä. Torjunnat 5-8 Bernard ensin mainittuna.

madeOFspade

Ässät
Ihan viihdyttävä eka erä porissa. Ässät hallitsi, Lukko sai muutaman hyvän paineen.

Lähellä kävi mutta ei osumia. Veikkaan että seuraavat jäähyt tulee Ässille ja avn täytyy tänään toimia.

Peltsi #18

Ilves
Montako laituria tänään on pudonnut, kun Rautiainen tuntuu vetävän joka toista vaihtoa. Meskanen ainakin on sivussa, onkohan muita.

Alkukauden MVP Eemeli Suomi kaventaa 3-5:een. Joku klikki aukesi viime kevään pleijareissa, sillä niistä asti Eemeli on ollut todella hyvä. Kesän aikana meni liike selkeästi eteenpäin ja nyt on käsissä hieno pelaaja. 40 pinnan tahtia edennyt huonosti pelanneessa Ilveksessä. Se on kova juttu.

Rommeli

Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Tasaista on Porissa tasavoimalla. Ässät oli ekassa erässä inan edellä ylivoimien johdosta. Melko kovaa mentiin, joten Lukolla tulee olemaan lopussa vaikeaa.

k0l1kk0

JYP
On kyllä todella väsynyttä JYPin peli.

Warrington

HIFK
Enpä olisi uskonut että tasoihin tullaan. Kiitos Maikkeli Keränen, lisää noita jäähyjä. Aina järkevää hakata kiekottomalta maila pois kädestä, 50 metrin päässä omasta maalista.