Boston Bruins 2017–2018

  • 87 600
  • 293

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olihan melkonen läpsyttely-peli tällä kertaa. Bruins todella huono,ei oikein tahtonut päästä/haluta maalintekopaikkoihin. Toki Colorado puolusti hyvin ja Varlamov hoiti harvat paikat kuten pitää. Raskillekin melkonen ohi peli mutta näitä sattuu, 80 peliä jäljellä...
Jotenkin toi Marchand on vaisu, vaatiiko sitten Bergeronia rinnalle että peli aukee?
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Kyllähän Bruins pelissä paremmat paikat rakensi, mutta Rask lahjoitti pisteet Coloradoon ja hävisi virkaveljelleen ehkä enemmän kuin 100-0.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Todella heikko peli kotijoukkueelta eikä sieltä jäänyt mieleen yhtään plussan arvoista pelaajaa. Voiko iltapäiväpeli vaikuttaa noin paljon suoritukseen? Tämä pitää unohtaa ja keskittyä revanssipeliin.
Vierailta plussia sitten löytyykin helposti. Tiivis maalin edustan ja parhaan sektorin puolustaminen, Varlamovin hyvä peli (vähemmän pahojen tuhannen taalan paikkoja kuin Raskilla mutta varmaa ja eleetöntä työskentelyä) ja paikkojen hyödyntäminen toi taas selvän voiton kotilampaista. Toivottavasti joutuvat kotona edes hikoilemaan pisteiden eteen seuraavassa pelissä.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
On ollut Bruinsilla kyllä nihkeää nyt pari viimeistä peliä. Denverissä muutama maali survottiin maalin edessä, mutta kyllä mielestäni Avs oli parempi joukkue kentällä ja loi paremmat paikat. Rask on ollut heikko alkukaudesta ja toki se on myös vaikuttanut, mutta ei kentälläkään ole oikeita asioita tapahtunut. Ennen kaikkea hyökkäyspelaaminen on ollut tosi nihkeää, paikoille päästään harvakseltaan, eikä viimeistely vakuuta. Annan jokseenkin puhtaat paperit Bruins-puolustajille.

Cassidyn on keksittävä jotain, jotta keskialue ylitetään tasakentällisin siten, että tuloksena on joku muu kuin pelkkä roikku maalille. Pelkästään Bergeronin puuttumisella ei pelillisiä puutteita voida selittää. Joukkueelle tosin pisteet munakkaasta esityksestä Pepsi Centerissä. Beleskey ja McQuaid pudottivat hanskat ja pelasivat peliä kuten kuuluukin, joten asenne on kunnossa. Terävyyttä hyökkäykseen ja Rask omalle tasolleen, sen se vaatii.

Vegasia ja Arizonaa vastaan pitää olla jotain muutakin tuliaisia kuin pelkästään voitetut tappelut.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Kadonnut vauhdikas kauden avannut Bruins, löydettäessä toimitettava aavikolle. Bergeron tuskin tällä vierasretkellä pelaa mutta parin viimeisen perusteella ei voi palata liian nopeasti takaisin.
Viikonlopun peleissä odotan kokoonpanomuutoksia ja selvästi kovempaa yritystä. Maaliin pistetään luullakseni ainakin Arizonassa Khudobin joka näyttikin ihan hyvältä Colorado-pelin kolmannessa erässä. Pelin pitää kuitenkin parantua jokaisella osa-alueella että pisteistä voidaan haaveilla.
 
Suosikkijoukkue
Bruins
Joukkueelle tosin pisteet munakkaasta esityksestä Pepsi Centerissä. Beleskey ja McQuaid pudottivat hanskat ja pelasivat peliä kuten kuuluukin, joten asenne on kunnossa. Terävyyttä hyökkäykseen ja Rask omalle tasolleen, sen se vaatii.

Kaksi erää katselin ennen duuniin lähtöä, mutta munakasta esitystä en nähnyt, ellei semmoiseksi tappeluita lasketa. Varsinkin toisessa erässä näytti siltä, että ainoa jota kiinnosti edes hiukan oli haparoiva Rask.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Kaksi erää katselin ennen duuniin lähtöä, mutta munakasta esitystä en nähnyt, ellei semmoiseksi tappeluita lasketa. Varsinkin toisessa erässä näytti siltä, että ainoa jota kiinnosti edes hiukan oli haparoiva Rask.

Joo se munakkuus näkyikin nimenomaan siinä kolmannessa erässä, kun maalille ajettiin ja pari maalia runtattiin väkisin sisään.

Eipä tuo siltikään jäänyt mielestäni yrityksestä tai kiinnostuksesta kiinni. Avs riisui Bruinsin tehokkaasti aseista ja jos keskialueen ylitys on koko joukkueelle niin vaivalloista kuin se oli Coloradoa vastaan molemmissa peleissä, niin tuollaista se peli silloin on. Ei se sen seksikkäämmäksi siitä muutu vaikka kuinka yrittää ja haluaa, jos on pelillisesti noin paljon jäljessä kuin Boston Coloradoa vastaan oli.
 
Viimeksi muokattu:

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Itse katsoin ensimmäiset 10minuuttia ja löin rahat Coloradolle ennen nukkumaan menoa. Tosi heikolla jalalla oli joukkue liikenteessä ja Colorado vyöryi vastustamattomasti alueelle. Mitä lie tapahtunu sille Nashvilleä vastaan pelanneelle Bruinsille, mutta ei tämä nyt hyvältä vaikuta jatkoa ajatellen...
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Yöllä vastassa ilman voittoja oleva Coyotes. Bergeron luistelee mutta ei ole pelissä. Backesin kunto ilmeisesti ei muuttunut ja leikkaushoito myös mahdollinen. Ensimmäinen B day-to-day ja toisen paluu täysi kysymysmerkki.
Maalissa Khudobin ja toiveissa olisi yli 90 torjuntaprosentti. Jospa siellä ei annettaisi jatkuvalla syötöll ylivoimahyökkäyksiä ja paria eteen tällä kertaa. Heraldin artikkelin mukaan Spooner on pelannut itsensä pois kokoonpanosta ja tilalla olisi Czarnik. Uskotaan kun näen mutta noilla esityksillä popparit on aivan oikea paikka. Harmi että Detroitissakin on nähty miten hyödytön pelaaja Spooner on, olisi voitu pistää osana pakettiä Athanasiuun.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Heraldin artikkelin mukaan Spooner on pelannut itsensä pois kokoonpanosta ja tilalla olisi Czarnik. Uskotaan kun näen mutta noilla esityksillä popparit on aivan oikea paikka. Harmi että Detroitissakin on nähty miten hyödytön pelaaja Spooner on, olisi voitu pistää osana pakettiä Athanasiuun.

Spooner on kyllä ollut todella huono, joten täysin oikea temppu jos poppareita tosiaan popsii. Vielä kun Cassidy hoksaisi napsaista Krugin pois ylivoimasta töhöilemästä niin olisin tyytyväinen. Juu, teki maalin viime pelissä jne. mutta onhan mies ollut kuutamolla loukkaantumisen jäljiltä. Onneksi kausi on vasta alussa.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Surkee homma kyllä toi Spooner. Kaverilla on lajitaitoa riittämiin pelata NHLssä, mutta nyt on sitten jo toinen valmentaja joka komentaa katsomoon, kun ei jaksa heikkouksia ja että heikkouksien vastapainoksi niitä vahvuuksia näkyy epäsäännöllisesti ja harvoin. Ja onko tää jo neljäs vai viides vuosi, kun saa yrittää ihan kunnolla ylhäällä¿

Mut siis lahjakkuutta seonsekin, että pystyy kehittämään heikkouksiaan ja saa itsestään joka ilta riittävästi irti.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Vielä kun Cassidy hoksaisi napsaista Krugin pois ylivoimasta töhöilemästä niin olisin tyytyväinen. Juu, teki maalin viime pelissä jne. mutta onhan mies ollut kuutamolla loukkaantumisen jäljiltä. Onneksi kausi on vasta alussa.
Ehdottomasti samaa mieltä. Pahaa on tehnyt katsoa kun Krug pistetään keskenkuntoisena ilman pelituntumaa yv:n ykköspakiksi. Ilmeisesti puolustukseen ei ole tulossa muutoksia vaikka Miller sai kiekosta polveen treeneissä, ennakkotietojen mukaan pystyy pelaamaan. Mielelläni näkisin Postman tositoimissa vaikka kovuuden (McQuaid) kustannuksella näitä läntisiä joukkueita vastaan.

Surkee homma kyllä toi Spooner. Kaverilla on lajitaitoa riittämiin pelata NHLssä, mutta nyt on sitten jo toinen valmentaja joka komentaa katsomoon, kun ei jaksa heikkouksia ja että heikkouksien vastapainoksi niitä vahvuuksia näkyy epäsäännöllisesti ja harvoin.
Spooneria on kateltu nyt jo kohtuu pitkään ja meillä täällä taisi olla konsensus että pelit Bostonissa on pelattu pudotuspelien hyllytyksen jälkeen. Minusta meno näytti hyvältä treenipeleissä ja tämän parempaa tilaisuutta pelipaikan sementoimiseen kuin Bergeronin loukkaantuminen ei Bostonissa ehkä tule. Aikaa kuitenkin on vielä ja uskon että joukkueen tervehtyessä omalla paikalla pelatessaan pystyy olemaan toimiva osa tämän kauden joukkuetta. Kiekkoilijan merkitykselliset vuodet on kuitenkin melko lyhyt ja seuraavassa organisaatiossa annetaan selvästi vähemmän aikaa osoittaa taidot ennen kuin nuori, nouseva voima menee ohi.
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Uusi Bruins-fani ilmoittautuu mukaan, vieläkö on tilaa? Bruinsia tässä ala-asteen aluilta fanitettu, eli muutama vuosikymmen alkaa olla fanina täynnä. Spooner on tällä hetkellä täysin oikeassa paikassa filassa. Kaveri on saanut mahdollisuuksia vaikka ja missä, mutta mielestäni Spoonerilla ei ole mitään sellaista, mitä joku muu ei toisi. Nuorten onnistumisia on ollut mukava katsella, Anders Bjork ansaitsi ensimmäisensä. Alkaako Jake DeBrusk sementoimaan paikkaansa pelaavassa? Kokoonpano toki elää ja joku pääsee huilimaan kun Bergy palaa. Varsinkin Colorado-matsissa sitä toivoi jatkuvasti, että olisipa Bergy paikalla niin saisi enemmän järkeä ja rauhallisuutta tekemiseen. Kaupan päälle voittaisi sivussa muutaman aloituksenkin. Backesin puuttumista ei varsinaisesti ole edes huomannut, mutta toivotaan että ukko on liekeissä palatessaan. Eipä se ainakaan hitaammaksi muutu, vaan eipä Backesin vahvuus koskaan ole nopeus ollutkaan.

Viime yönä siis voitto surkeasta Arizonasta, mutta eipä tuota varsinaisesti meriitiksi voi laskea. Khudobinille toki itseluottamusbuustia, mikä tekee ihan hyvää ottaen huomioon Raskin kauden startin. Lisäksi nuorille jo aiemmin mainittuja onnistumisia. Onko joku katsellut, miten esim Senyshyn on pelaillut?
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Tervetuloa mukaan WhoisJohnny, aina on tilaa Bruins-faneille! Peli Arizonassa oli melko heikkoa molemmilta mutta onneksi pisteet lähti mukaan. Bjorkille uran avausmaali ja DeBrusk ohjasi kauden toisen toimistostaan maalin edestä. Spooner oli sittenkin mukana, tällä kertaa omalla paikallaan kolmosessa joka tarkoitti sitä että Nash pelasi "ykkösen" keskellä. Bergeronia tarvitaan kyllä kovasti takaisin kokoonpanoon jos menestyksestä meinataan haaveilla.

Vegasissa kiertueen viimeinen peli heti perään ja piste tai pari olisi toiveissa. Rask takaisin maaliin ja uskon että tänään koppi tarttuu. Voitto tästä ja tilastot näyttää hyviltä vaikka peli ei sitä ole ollutkaan.
 

Knap

Jäsen
Heikosti on kyllä kausi alkanut, ja tänään lähtee seurantaan henkilökohtaisesti kolmas matsi tältä kaudelta Bruinssilta. Junnuista ei oikein mitään mielipidettä vielä syntynyt, mutta tänään menee seurataan ehdottomasti Bjork, josta olen tässä ollut aika innoissani ihan yleensäkkin, kova sälli. Puolustuksen piti olla nyt hyvässä kuosissa pitkään aikaan, mutta ei se kyllä niin hyvin ole pelannut. Pakko sanoa loppuun, että tuo Schaller on kyllä jännä jätkä, ainakun en ole katsonut peliä ja katson livetuloksista maalintekijät niin lähes aina Schallerin nimi on siellä.

Tänään tosiaan Vegas vastassa, ja hyvä niin. Siellä on paljon mielenkiintoa kun Shipachev pelaa ensimmäisen ottelunsa, ja siellä on myös maalissa Subban joka toivottavasti jatkaa yhtä vahvoja otteita kun Bruinssissakin :)
 

Neely#8

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins
Olipas taas surkee esitys Vegasissa. En nähnyt oikeestaan yhtään kunnon maalipaikkaa Bruinsilta ja tekeminen vaikutti jälleen kohtuu väkinäiseltä. Tuntuu siltä että toi jengi huutaa nyt Bergeronia apuun mutta ei se yksi mies kyllä paljon auta jos peli on noin hengetöntä,toivottavasti Bergy tuo palatessaan muiden peliin kiiman ja asenteen kuntoon. Rask oli ok eikä mitään alkukauden haparointia ollut nyt näkyvissä. Subbanille eka voitto mutta kuten todettu ei oikein kunnolla päästy edes koittamaan kaverin tasoa, niin heikkoa Brunsin hyökkäyspeli oli. McQuiad sai ikävän näköisesti kiekon jalkaan pelin lopussa ja voi olla että saikkua pukkaa?
 

WhoisJohnny

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins (Liigassa HPK, TPS)
Juuh. Vegas-matsi oli sitä itteään. Halutonta ja hengetöntä, eikä missään vaiheessa edes yritetty taistella pisteistä. Bergyn paluutahan tuo kaipaa. Backes toisi myös johtajuutta ja jämäkkyyttä kaukaloon.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Viime yön matsista ei tosiaan paljoa positiivista kerrottavaa jäänyt. Rask pelasi ihan kelpomatsin, mutta kun ei tuo oikein maaleja voi tehdä niin tulos on mikä on. Bergeronin pikainen paluu olisi tärkeää ihan jo aloitusvoittojenkin takia, viime yönä prosentti oli aikalailla luokaton 33. Mm. Riley Nash hävisi kaikki aloituksensa tasakentällisin, alivoimalla kaapi sitten pari omalle tiimille. Ei toki muilla paljoa paremmin sujunut tuolla osastolla.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Ekan erän vejot taisi olla 5-4, mikä kuvastaa yön ottelua. Ihan uskomattoman väsynyttä läpsyttelyä Bruinsilta. Tokaa erää kattelin sivusilmällä maaliin saakka ja sitten striimi kiinni. No, Backs ja Bergy poissa. Ei voi kyseisten herrojen merkitystä väheksyä näissä matseissa, ei ne turhaan ole voittavia pelaajia. Ykkösketjun sentterinä sentään waiver Nash, joka ei kyllä voisi vähempää kiinnostaa pelaajana tai esityksiensä suhteen.
 

Knap

Jäsen
Pelejä ei ole paljoa takana, mutta ei ole vaikeaa ennustaa mihin tämä menee. Kuten liian monena vuonna nyt peräkkäin, keväällä havahdutaan siihen että ei helvetti, tästä neljännestä tai jopa vaan kolmannesta sijasta meidän kanssa kamppailee kolme muutakin jengiä. Sitten kun keväällä tulee käsittämätön ottelusuma, ja pelejä olisi pakko voittaa enemmän kun muut, niin silloin ruvetaan miettimään "Helvetti kun ois voitettu se Vegas tai Colorado alkukaudesta eikä pelattu niin saatanan munattomasti"
Vaikka Bergy ja Backs puuttuu ja ovat jengin tärkeimpiä palasia, niin ei häviöitä voi tuollakaan perustella, kun ei edes yritetä voittaa. Viime kaudella kun Julien sai kenkää (joka oli väärä päätös), niin olin aika varma että tämä Cassidy ei sen parempi ole, ja ainoastaan klassisen kuherruskuukauden takia niitä voittoja tuli. Cassidysta tuskin tulee mitään kovinkaan pitkäaikaista valmentajaa Bruinssille, ja en ihmettelisi vaikka saisi kenkää jos Sweeney uskaltaa antaa monoa.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Heikko päätös vieraskiertueelle eikä Bruinsin tämän hetken otteita oikein viihteenä voi pitää. Onnittelut kuitenkin Subbanille uran avausvoitosta.

Tästä slumpista pitää nyt vaan selvitä ja kerätä edes joitain pisteitä vaikka top kuutosessa onkin nelosketjun sentteri, kaksi ensimmäisiä pelejään pelaavaa rookieta, täysin hukassa oleva Pastrnak sekä tutkapariaan kaipaava Marchand.

Kokoonpanomuutoksia on varmasti tulossa ja siellä on ainakin Cehlarik ja Agostino etunenässä kärkkymässä paikkaa ylhäällä. Postma lienee McQuaidin korvaaja jos siellä on Adamille huilia tulossa. Top6-junnujen paikka ei toivottavasti ole kiveen hakattu ja ensimmäiseksi laittaisin pojat eri ketjuihin.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Bostonin kausi jatkuu huomenna Vancouveria vastaan ja sairastuvalle on ollut kovaa tunkua, kun Spooner ja Rask astuivat eilen sairastuvan puolelle. Hyvä uutinen on se, että Backes ja Bergeron sen sijaan lähestyvät jo niin kovasti pelikuntoa, että Heinen on lähetetty alas Providenceen. Edelleen itseäni huolettaa hyökkäyksen leveys ja se löytyykö ratkaisijoita alemmista ketjuista.

Puolustuksessakaan leveyttä ei kovin paljoa ole, joskin pelaava kuusikko on NHL-tasolle ihan laadukas tosin McQuaid tuskin pelaa Vancouverissa. Postma pääsee tällä kaudella ensimmäistä irti. McQuaid aloitti kauden hyvin, joten hänen pelaamattomuutensa ehdottomasti heikentää pelaavan kuusikon tasoa. Ellei sitten Postma vedä melkoista debyyttiä Bruins-nutussa.

Tiistain harjoituksissa on vedetty seuraavilla ketjuilla:
Brad Marchand - Patrice Bergeron - Anders Björk
Jake DeBrusk - David Krejci - David Pastrnak
Tim Schaller - Riley Nash - David Backes
Matt Beleskey - Sean Kuraly - Frank Vatrano
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Harmillisesti Bruinsin sairastupa näyttää vaan täyttyvän ja jos Bergeron ja/tai Backes ei ole mukana niin sentterien tilanne näyttää todella heikolta. Spooner ei ole kummoinen ollut mutta vaihtoehdot on vielä heikompia. ehkä Marchand laitetaan junnuvuosien paikalle sentteriksi?
Pikku-B:stä nostettiin Cehlarik ja Agostino ja ainakin Heinen matkasi toiseen suuntaan. Voi olla että Providencen ykkösketjun viimeinenkin osa Forsbacka-Karlson seuraa hätäkutsulla jos pelaajat ei muuten riitä. Mielenkiintoista nähdä Cehlarikin otteita ensimmäistä kertaa täll kaudella loukkaantumisen jälkeen, ilmeisesti voimaa on tullut lisää sitten viime kauden.
 

Hauntti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, TPS
Backes palaa tänään siis kaukaloon, Bergeronin kohdalla päätetään taas ennen peliä. Maalilla Khudobin, McIntyre kakkosena. Cehlarik passitettiin takaisin farmiin, Agostino ilmeisesti pelaavassa kokoonpanossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös