Pens tasoittaa 3-3. Taisi olls Hörnqvist joka teki Kesselin hienosta esityöstä.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kreiderilta fiksuja jäähyjä...Toki cry-baby tehnyt samaa Pensillä.

Walkin

Melko kauhea toinen erä, onneks loppuun tasoitus ja kolmannessa erässä pari maalia sit ja pisteet himaan.

disco-stu

JK Mylly
Eipä oo hirveen järkevää pelaamista nyt Rangers-Pens kummaltakaan. Malkinkin on taas aivan vitun huono ja silti sillä on kaks pinnaa.

Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
20 sekuntia pelattu ja Teukka avaa maalihanat Edmontonissa.

Walkin

Malkin ja Shattenkirk vaihtavat parit iskut, angry Geno is score jne. joten Malkin tekee vielä maalin ja Gordie Howe hat trickin...

BeAGM

Tampa Bay Lightning, Tappara
Gourdelta hyvä karvaus ja kiekko maalin eteen Stamkokselle, joka laittaa Schneiderin ohi 4-3 taululle

Walkin

Molemmissa päissä tapahtuu, olipas syöttö Crosbylta, mutta Lundqvist nollaa Letangin ja toisessa päässä Nash tolppaan.

BeAGM

Budaj lukenut jatkoaikaa ja parantanut peliään, Hischierin ensimmäinen maali Budajin hanskan kärjen päässä.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Folignolta aika hyvää malttia, 0-2.

Walkin

Toi Desharnais hitto miten rasittava nyt se pistää huippupassin Grabnerille takas ja 4-3.

Budaj vähän paikkailee ekan erän haparointiaan tuolla äsköisellä gamesaverilla.

vetoo

Slovakia, Bolts
Budaj paransi hitusen. Gamesaver tuohon loppuun, joten annetaan katastrofaalinen avauserä puoliksi anteeksi. New Jersey - Tampa Bay 40 min 3-4.

Antero Boston

Carolina Hurricanes, Huuhkajat:D
Teräväinen viiteen minuuttiin pari kaappia

disco-stu

JK Mylly
Pensillä neljä ukkoa hyökkäysalueen kulmassa ja yllättäen Rangers iskee komean vastaiskumaalin. Höntyilyä höntyilyä...

Ja olipa vielä malliesimerkki kuinka ei puolusteta 2-1 tai 2-2 tilanteessa. Ota nyt vittu edes se toinen ukko pois!

Hauntti

Nyt kävi vanhanaikaisesti, savukkeen aikana jäi kaksi maalia näkemättä Winnipegissä, tilanne nyt siis 1-3.
Kyle Connor kavensi ja Jack Johnson lisäsi johdon uudelleen kahteen maaliin.

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Hyvät naiset ja herrat: Vincent Trocheck. En tosin tiedä, miksi selostajat valittavat, että se on huonoa lajille, että taitopelaajia ei saa taputella hanskoille mailalla.

Taccutucca

Pelissä suht positiivisesti esiintynyt McGinn kaventaa Vrbatan Bjugstadille tarkoitetusta syötöstä. 4-1 Flyersille.