Osallistu Telian Liiga-tuotteen kehitykseen – sana on vapaa!

  • 769 301
  • 5 070
Tila
Viestiketju on suljettu.

Varjagi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat & Toronto Maple Leafs
Räätälöidyt kanavapaketit, joista voisi koota mieluisensa:
-määrätyn joukkueen vieraspelit
-määrätyn joukkueen kotipelit
-Kaikki runkosarjan pelit
-playoffit

Jokin kunnon liigamakasiiniohjelma vaikka perjantai-iltana olisi kiva.
Nettipalvelun tulee toimia kunnolla.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
En Liigaa ole seurannut viime vuosina muutamaa ilmaispeliä enempää, mutta voisin hyvin ostaa pelin silloin tällöin vapaailtojeni ratoksi, jos yhden matsin hinta on siedettävä. Voisiko olla jotain pelipaketteja esim. neljä matsia/20€ tjsp.
 

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
-Vakituinen makasiiniohjelma
-Ilmainen matsi mahdollisimman usein
-Paketti mistä löytyy vain suosikkijoukkueen pelit runkosarjassa + playoffit.
-Chromecast tuki

Kuvanlaatu ja streamin häiriöttömyys pitäisi olla kunnossa ilman eri toivomusta.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Kyllä minä olen ainakin saanut toimivan kuvan DNA:n kaapeliverkossa, tosin siinä ei ole ollut netin nopeudella mitään tekemistä. Pelit kun tulee ihan normaalisti televisiosta kaapelikortin kautta, ilman nettiyhteyttä.

Tässäpä se oma toive jatkoakin ajatellen, eli operaattorista riippumatta voin käyttää edelleen sitä TV-korttia enkä ole pakotettu pelkkään netti-tv:n tuomaan palveluun.
Tähän sama. DNA:n kaapeliverkkon lähetykset ovat olleet sata prosenttisen luotettavia ja kuvanlaatu on ollut loistelias. Minunkin toiveeni on, että Telia toimii yhteistyössä muiden operaattoreiden kanssa niin, että TV-kortin kautta katsominen säilyy edelleen vaihtoehtona, vaikkapa nyt DNA:n kaapeliverkon kautta.
 

Raksilan mies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Ehdottomasti samanlainen ominaisuus kuin Netflixissä, että lähetystä voi katsella useammalla laitteella ja eri IP-osoitteista X-määrällä laitteita. Nyt Ruudun palvelu itsellä katkeaa, jos jälkikasvu rupeaa katsomaan peliä ollessaan etävanhemmalla kylässä. Tai jos itse olen työreissussa ja kotona katsotaan niin eipä onnistukaan. Eli jos perheessä on useampi lätkäfani, ei hotsita jokaiselle omaa pakettia erikseen ostaa, vaan tämä pitäisi hoitua yhdellä paketilla.
 
Viimeksi muokattu:

Lakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
1. Kunnon kuvanlaatu. Ruudun 720p on aika kuraa ja puolet matseista siinäkin pakkausalgoritmi kusee. Muutenkin ainakin omassa Ruudun TV appissa liikkeen sulavuus on aivan hirveää, mikä nopeatempoisessa lajissa nimeltä jääkiekko ei ole kauhean kivaa.
2. Kunnon hidastukset. Hidastuksista ei saa tällä hetkellä mitään selvää. Änärissä sen sijaan on yleensä erinomaiset hidastukset ja niistä näkee vähän erikoisemmatkin tilanteet selkeästi.
3. Äänimaailma kuntoon. Ei se katsomon ja kentän mikittäminen ole kustannuksista kiinni vaan jaksamisesta.
4. Studioita mahdollisimman moneen peliin, mieluummin sitten vaikka huono studio kun ei studiota ollenkaan.
5. Kliseinen hockey night. Jostain päivästä voisi koittaa brändätä koko kansan lätkäpäivän satunnaisten ilmaispelien sijaan.
6. Yleisestikin vähän show-meininkiä
7. Käyttöliittymät kuntoon. Aikanaan oli helpointa katella kaikki tepsiin liittyvät pätkät youtubesta. Nyt pätkät häviää ruudun loputtomaan klippien suohon. Jokaiselle joukkueelle vaikka palveluun oma sivu josta löytää kaikki oman jengin klipit jne. Ja mielellään seuroille oikeus käyttää maalikoostetta somessa. Lisää näkyvyyttä kaikille tätä kautta.
 

Frank McKee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, T. Arima
- Ensimmäisenä vähintään HD tasoinen kuva kunnon fpsällä ja serverile tarpeeksi tilaa ettei kyykkää
- Jos soppari on 6 vuotinen niin näkyvyys heti mahdollisimman laajaksi; pc, mobiili, TV appi etc.
- Hinnoittelu semmoiseksi ettei joukkueiden katsojamäärät laske entisestään, muuten parin vuoden päästä kaikki makaa kotisohvalla kattomassa pelejä
ja Liiga menee konkkaan ;) . Tuotteesta pitää pitää huolta. Tehkää yhteistyötä Liigan ja joukkueiden kanssa.

Hinnoittelu esim;
Oman joukkueen koko kausi
Oman joukkueen vieraspelit
Playof ja finaalit
Koko Liigakausi kaikki pelit
tai jotain tämmöstä.
- Ääntä enemmän kaukalosta, kahinoista, vaihtoaitioista etc, tolpan kilahdus yms. jotka on jo aiemmin mainittu.
- Mahdollisuus kytkeä ääni pois tai kytkeä hirveä selostaja pois ja kuunnella vaikka Stenkkaa :)
- Kameroita lissää ja saa kuvata katsomoakin plus sun muuta.
- Erätauolle highlightsit muista peleistä?
- Edellä mainittiinkin jo paljon asioita joita tässäkin on. Testatkaa tuote toimivaksi eri laitteistoilla ennen enskautta ja varsinkin testatkaa PC puoli huolella
1-4 vuotta vanhoilla koneilla myös.
Jonninmoinen testi kans vaikka ei kerro vanhemmista koneista paljoakaan kun niissä pitää olla moni asia kunnossa että näkyy pätkimättä.
 

Sergei#91

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Detroit Red Wings, Hermes
Hyviä ehdotuksia tullut. Ja selostukset pitäisi saada hoidettua ilman Alkiota ja Ritaria. He ovat valitettavasti pilanneet minulta monta hyvää peliä.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Kaksi pyyntöä. Jälkimmäisellä ei ole niin väliä, mutta tämä ensimmäinen kohta kun saadaan kuntoon, koko tuotteen kiinnostavuus nousee uusiin sfääreihin:

1. Käytössä oleva kalusto (kamerat jne) uuteen uskoon. Ei ole kiva missata pelin jännittäviä hetkiä ja outoja tapahtumia sen vuoksi, ettei kamerat saa näitä taltioitua. En tiedä vaikuttaako tässä kalusto vai ohjaajan ammattitaidottomuus enemmän, mutta kokonaisuuteen parannusta kiitos. Eritoten ohjaajat/kamera-miehet tuntuu olevan aivan kujalla siitä, miten jääkiekkopelejä televisioidaan, MISTÄ TILANTEISTA hidastuksia tulee näyttää jne jne. Artikkelissa mainittiin mielestäni, että vaikutteita tulee suoraan p-amerikan tavasta tehdä asioita? Tämä on loistava päätös, sillä siellä luonnollisesti kaikkien suurten sarjojen televisiointi on poikkeuksetta loistavaa.

2. Jotain kriteerejä selostajien valintaan. Se että tykkää lätkästä ei pitäisi riittää enää, mikäli tuotetta uudistetaan lupausten mukaisesti. Selostaja on kuitenkin se, joka sen tunnelman välittää hallilta kotikatsomoihin. Se on todella iso osa sitä kokonaisuutta, josta ihmiset maksavat.

Innolla odotan minkälaista palvelua sieltä pukkaa. Mikäli tuo pelien televisiointi kokee täydellisen uudistuksen (parempaan suuntaan), olisin valmis maksamaan vähintään saman verran kuin nyt, ehkä jopa enemmänkin.
 

BileTooth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Audiovisuaaliset seikat:
- Korkearesoluutioinen ja sujuva kuvanlaatu
- Katon maalikameran kuva mukaan lähetykseen. Lisäpisteitä maalin sisällä olevasta kamerasta.
- Mahdollisuus ottaa selostus halutessaan pois päältä
- Hallien ja kaukaloiden äänet kovemmalle eli parempi mikitys halleihin

Tuotteen sisältö
- Räätälöidyt paketit, esim. suosikkijoukkeen pelit, pelkät kotipelit tai vieraspelit. Myös yhteistyötä seurojen kanssa, edullisia paketteja kausikortti halliin + vieraspelit ja tästä vaihtoehdosta voisi tehdä houkuttelevimman
- Hyvät studio-osuudet
- Hockey Night -tyylinen pari kertaa viikossa tuleva makasiiniohjelma, edellisten kierrosten tapahtumat yms.
- Ilmaispelejä hieman enemmän tuomaan uusia katsojia tuotteelle? Kerran kuussa ainakin tai useammin
Nämä, mutta parilla huomiolla:

Studio on ihan kiva, mutta jos se nostaa hintaa, ei kiitos. Ainakin runkosarjassa asiantuntijoiden anaalysit ovat sen verran turhia, että ei niistä mielellään rahaa maksaisi. Pudotuspeleissä studio toki paikallaan.

Lisäksi kuvassa tarkkuutta tärkeämpää on kuvataajuus eli kehysnopeus eli FPS. Nopeatempoisessa lajissa kuvan on oltava 60 fps. Toki 1080p on nykyään oletus kaikessa (paitsi Ruudussa), mutta jääkiekossa kuvan on oltava ennen kaikkea sulava ja nykimätön. Lisäksi kunnolliset hidastukset olisivat nykyaikaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Jos vain mahdollista, niin valmentajien mikitys.
 

Lht03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Nupen Pelicans
Lehdistötilaisuudet ehdottomasti mukaan lähetyksiin ja odotellessa vaikka kurkataa mitä muilla paikkakunnilla tapahtunut.
 

Petr T.

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks | Kärpät | SoJy
1. Tämä on varmaan tullut useamman kerran pikaisella vilauksella, mutta laitetaan itsekin. Paljon etäfanina pelejä tulee katsottua kotisohvalta, ja isoin ärsytyksen aihe on nykyiset halli- ja kaukaloäänet, tai niiden puuttuminen. Ne pitäisi siis saada ehdottomasti kuntoon. Parantaa katselukokemusta paljon.

2. Selostajakunnassa olen huomannut paljon nousevia nuoria kykyjä, kartoittakaa nämä huolella. Nyt on aivan liikaa sellaisia, jotka laittaisi mieluummin pois päältä.

3. Joku koosteohjelma ainakin täysistä/useamman pelin kierroksista olisi kiva. NHL on the fly on aika hyvä esimerkki.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Kirjoitan ensin omat ajatukseni ennen muiden lukemista. Ensin yleisestä näkökulmasta ja sitten omasta. Hienoa, että tällainen toive on Telialta toteutettu, kiitos siitä.

- yhteistyö liigaseurojen kanssa mallilla kausikortti+edulliset vieraspelit.
- pelkät vieraspelit tulisi saada edullisemmin suhteessa myös kotipelit sisältävään pakettiin.
- yksittäin ostettavien pelien kohdalla vieraspeleille edullisempi hinta kuin kotipeleille.
- liittymän ostamisen yhteydessä vain vieraspelit mukaan + muutamia kotipelejä.
- muutaman pelin katseluoikeuspaketteja.
- yhteiskampanja liigaseurojen kanssa mallia Ottelulippu+ yhden (vieras)ottelun katseluoikeus.
- ainakin pudotuspeleissä olisi huikeaa, mikäli molempien joukkueiden kannattajat tekisivät videoennakon sarjaan teille tyylillä Ruutu-urheilun facebook-live.
- yksi kanava radion kiekkokierroksen tapaan.

Ja sitten omalta kantilta. Asun 300 kilometrin päässä suosikkijoukkueestani. Olen hyvin kiireinen iltaisin, joten livenä katsotut matsit ovat vähissä. Tulevaisuudessa saatan asua jossain päin Eurooppaa.

- muutaman päivän katseluaika joko kaikkiin tai valittuihin otteluihin.
- katselumahdollisuus ulkomailla.
- Viasatin tyylinen Kysy selostajalta-somepalvelu.
- mahdollisuus valita esimerkiksi kuukausi kerrallaan yksittäiset ottelut tilaukseensa.
- kilpailija Liigapörssille.

Tässä ne mitä nyt tulee mieleen. Mikäli hyvän palvelun saatte kasaan, niin lupaan vaihtaa Operaattoria ja palata teille. Olen poistunut muutama vuosi sitten Soneralta paskan palvelun, korkeiden hintojen ja asiakkaiden itsestäänselvyytenä pitämisen vuoksi.
 

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Itse toivoisin ennen pudotuspelejä esim. kahden tunnin lähetyksen, jossa jokainen pudotuspelijoukkue käydään pelillisesti perusteellisesti läpi. Tällaisia teemaohjelmia voisi tehdä kyllä joka joukkueesta myös runkosarjan aikana.
 

Mr.X

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Netin kautta katsottaessa jatkuvat toimintaongelmat pois. Samoin tolkuton viive on tällä hetkellä hyvin valitettava asia etenkin livevedonlyöntiä harrastavien ja sosiaalista mediaa samanaikaisesti seuraavien kannalta. Nyt jos katsoo liigaa Ruudun tai vaikkapa Telia TV:n kautta, niin maalista raportoidaan Twitterissä jo kauan ennen kuin se näkyy lähetyksessä. Viive on ihan tolkuton, onko sille tehtävissä mitään? Tällä hetkellä et voi hyödyntää näkemääsi vedonlyönnin puolella haluamallasi tavalla, kun lähetys tulee koko ajan niin selvästi perässä.

Selostukseen nykyisistä äänistä ainakin J.Alkio ehdottomasti mukaan, samoin A.Vallin. Ja vaikka A.Ritari jakaa mielipiteitä, niin kyllä herra silti asiansa osaa eli toivottavasti jatkaa myös yhtenä äänenä. Mitään TET-harjoittelussa olevia koulupoikia ei kukaan jaksa kuunnella, joten ihan turha ruveta edes yrittämään _koko_ selostajaosaston vaihtoa tieten tahtoen. Selostuksella on kuitenkin merkittävä rooli kokonaispaketissa. Suomessa hyvin vähän päteviä ammattiselostajia, joten heitä on ihan turha vaihtaa.

Mitä kommentaattoreihin / asiantuntijoihin tulee, niin heillä tulee olla lupa esittää kunnon kritiikkiä. Kukaan ei jaksa katsoa lähetystä, jossa vaan markkinoidaan lajia ja sarjaa kertomalla pelkkää posia. Kommentaattorit ja asiantuntijat tuleekin valita sillä silmällä, että sanottavaa ja mielipiteitä riittää sekä ennen kaikkea rohkeutta sanoa asioita ääneen (I.Lehkonen hyvä esimerkki erittäin ammattitaitoisesta ja karismaattisesta asiantuntijasta, joka uskaltaa sanoa mitä ajattelee). Itse en ainakaan katso ainuttakaan lähetystä enää, jos lähetyksistä tehdään sellaisia "koko perheen kivoja" tapahtumia, joissa ei ole mitään särmää.
 
Viimeksi muokattu:

#76Sally

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Itselläni ei ole ollut Ruutu-palvelun kanssa ongelmia, kuva on näkynyt pätkimättä niin koneella(10Mt/s netti) kuin chromecastin kautta puhelimellakin. Tätä samaa toivon myös Telian aikana, tosin kuvanlaatua voisi terävöittää. Ylipäänsä netin kautta katsottaessa täytyy homman toimia eikä katkoksia saa esiintyä vaikka kuormitus välillä kasvaisikin. Kapasiteettia siis tulee olla riittävästi.

- Nettisivujen helppokäyttöisyys, jossa on vaivatonta vaihtaa lennossa ottelusta toiseen. Myöskin nämä on toimittava kaikilla yleisillä selaimilla eikä esim. flash, jos sitä käytetään, saa alkaa temppuilemaan. Eli siis testiä tarpeeksi, jotta homma varmasti toimii.
- Halli-äänet ovat tärkeä osa tunnelmaa ja nämä pitäisi nyt vimein saada kuntoon myös kotoisessa Liigassa. Ehdottomasti yksi tärkeimmistä ominaisuuksista heti toimivuuden jälkeen.
- Mahdollisuus katsoa useampaa peliä kerrallaan jakamalla ruutu moneen osaan. Tai katsoa ottelua halutusta kamerakulmasta.
- Maalin yläpuoliset kamerakuvakulmat käyttöön jos mahdollista (voi olla, että Liiga ei salli tätä).
- Grafiikoiden ulkoasua paremmaksi ja myöskin tilastoja enemmän pelin aikana. Laukaisutilastot voisi pysyä ruudussa koko ajan ja päivittyä reaaliaikaisesti.
- Ehdottomasti ennakko- ja jälkistudiot ainakin sellaisille pelipäiville, jolloin on useampi peli.
- Palvelut pitää olla kaikille avoin eikä vain Telian-asiakkaille.
- Hinta tietysti edullinen mutta ei kuitenkaan niin alhaiseksi, että hallit ovat tyhjinä. Laadusta ja hyvästä palvelusta halutaan maksaa.
- Kausikorttilaisille alennusta hinnoista tai jotain lisäpalvelua.
 

hcp27

Jäsen
Suosikkijoukkue
SM-Liiga
Ykköstoive verraten Ruudun toteutukseen on maalin edustojen huolellinen kuvaaminen. Ruudulla on sitä varten kamera kulmauksessa, mutta se kuvaa laukojaa ja yrittää salamannopeasti liikkua kiekon mukana ja epäonnistuu joka kerta. Joko myöhästyy tai vähintäänkin kameran liikkeen vuoksi kuva on liian suttuinen. Minua ei kiinnosta laukaustekniikka, joka näkyy pääkameran kuvastakin. Haluan nähdä maalivahdin häirinnät, korkeat mailat ja ihan vaan senkin, mistä kiekko tarkalleen ottaen pomppaa maaliin. Laittakaa kiinteitä kameroita maalin ympärille useampi niin todennäköisyys tilanteen tallentumiselle kasvaa.

Lisäksi katossa olevat maalikamerat on saatava mukaan lähetykseen. Se on arkea jääkiekkolähetyksissä monissa maailman kolkissa, mutta Liigassa ei ole ollut Ruudun aikana. Onnistui kuitenkin ysärillä ja onnistui UrhoTV:n aikaan.

Tässä ne tärkeimmät olivatkin. Ei pitäisi olla oikeasti rahasta kiinni muokata 14 hallin maalikamera 2010-luvun tekniikkaa vastaamaan jotta ne saataisiin myös tv-lähetyksiin.
Myöskin pari ylimääräistä kameraa esim.tulostaulusta kuvaamaan maalia liikkumattomana olisi jo tosi iso plussa.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ensin perusasiat kuntoon.

  • Serverit siihen malliin, ettei ruuhka-aikaan palvelut notkahtele.
  • Pakettien viilaaminen mielekkäiksi kokonaisuuksiksi. Suosikkijoukkueen koko kausi ja rinnalle vieraspaketti + kahden joukkueen loukussa elävän katselutalouden tupla-paketti kivalla alella, siinä hyvä alku. Loppukaudesta toki pleijaripaketti erikseen koko roskalle, koska suosikkijoukkueeni on kuitenkin jo kesälomalla.
  • Yksittäisen ottelun tilaaminen mahdolliseksi mielekkääseen hintaan. Vrt. jonkun toisen palveluntarjoajan myymä 24 h passi, joka on about kk-maksun suuruinen. Lätkän takia noita kuitenkin tilataan, muu sisältö ei kiinnosta pennin vertaa.
  • Kuka tahansa ne matsit kuvaakin, jonkinlaiset laatuvaatimukset on täytettävä, että pelistä saa jotain selvää. Yli-innokkaille zoomaajille ja ADHD-ohjaajille kenkää. Jos haluan nähdä rock-videon, käännän youtubeen.
  • Jos J. Tamminen on yhdessäkin lähetyksessä asiantuntijana, pistän tuotteen boikottiin ja pakotan lähipiirini tekemään samoin.
 

Akuma82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, VG-62
Paljon on tullut ihmisiltä täällä hyviä ajatuksia ja osa varmasti samoja, mitä itsekin halusin lähteä tänne luettelemaan. Muutama ydinkohta itselläni on, mitä palvelulta haluan nähdä:

- Katselupaketit (esim. oman joukkueen vieraspelit koko kaudeksi 89€, tai kaikki ottelut katsottavissa, mutta vain jälkilähetyksenä X€) kuukausimaksullisen paketin rinnalle. Hinnoitteluero näissä tulisi olla sellainen, että vieraspelipaketti on täyden palvelun kuukausihintaista pakettia selvästi halvempi. Aiemminkin mainittu vieraspelien "linkitys" oman joukkueen kausikorttiin oli loistava idea. Liiga ei tuotteena enää kestä sitä yleisökatoa, minkä halpa videopalvelu on aiheuttanut. Kynnys lähteä matsiin on nykyään liian suuri, joten tähän pitää löytää ratkaisu. Itse olen yksi näistä, jolla matseissa käynti on jäänyt viime aikoina pieneksi tästä johtuen, mutta olisin 100% varmasti asiakas, mikäli kausikortin kyljessä näkisin kaikki matsit netin yli veloituksetta, tai esimerkiksi tuohon 89€ hintaan voisin ostaa ainoastaan vieraspelit suosikkijoukkueeltani, jolloin kotimatsit tulisi useammin seurattua paikan päältä (Tähän kylkeen kohtuuhintainen yksittäisen matsin ostomahdollisuus esimerkkinä 10€/ottelu niille kerroille, kun matsia ei vaan ole mahdollista mennä paikan päälle katstomaan.)

- Ottelut katsottavaksi sekä verkon yli, että mahdollisuus hankkia kanavapakettina omalta kaapelitv -tarjoajalta.

- Nettistriimin laatu pitää olla riittävä. Videon ei tarvitse olla Full HD tarkuudella, mutta 720p ja 60fps on ehdoton. Varsinkin tuosta fps määrästä ei saa tinkiä.

- Appi saatavilla Apple TV:n ja Chromecast tuki älylaitteelta toistettaessa.

- Mikäli striimin aloittaa matsin jo alettua, antakaa heti alkuun mahdollisuus valita, alkaako katsoa ottelua alusta, vai hyppääkö mukaan suoraan lähetykseen. Lisäksi ottelutallenteiden saaminen jakoon ei saa kestää niin pitkään kuin nykyisellä tarjoajalla, jolloin ennen yhdeksää loppunut peli ei välttämättä ole jälkilähetyksenä katsottavissa välttämättä edes saman päivän aikana.
 
Viimeksi muokattu:

Knap

Jäsen
Perusasiat pitää olla tietenkin kunnossa, ja itse en ole tilannut Ruutua juurikaan siksi kun kaikki on tehty vasemmalla kädellä. Liigakiekko kuitenkin kiinostaa ainakin KalPan osalta, joten hyvälle tuotteelle voisi olla tilausta.

Tuotteeseen olisi hyvä sisältyä ainakin..
- Hyvät studiot, ei menetä mitään jos asiantuntija ei puhu tilanteessa lässyttäen ja kertoen että Janne Keränen teki maalin rannelaukauksella, vaan asiantuntija voisi olla asiantuntija ja kertoa miksi peli on sellaista, miksi jotkut asiat tapahtuvat ja niin edes päin. On oikeasti helvetin säälittävää kun asiantuntijat puhuvat välillä yhtä ammattitaitoisesti kun kuka tahansa muukin kiekonseuraaja Suomessa, teidän pitäisi tuoda siihen lähetykseen jotain eikä vaan kerrata!
- Graafinen suunnittelu on loppujenlopuksi aika isossa osassa, koska se tulospalkki näkyy siinä koko ajan. Olisi kiva kun siinä tuloksien vieressä näkyisi ainakin vetotilastot, ja mahdollisesti muitakin kuten aloitukset. NHLssä joillain joukkueilla on nuo vetomäärät näkyvissä siinä, eivätkä syö tilaa näytöstä oikeastaan -yhtään.
- Yhden ottelu voisi olla järkevän hintainen, tai vaihtoehtoisesti voisit ostaa vaikka viiden pelin paketin, ja katsoa viisi peliä juuri silloin kun huvittaa.
- Tulevaisuuden tavoite voisi olla hankkia CHL samaan pakettiin. Jos haluan nähdä KalPan pelit, en minä rupea ostamaan MTVtä enää siksi että näkisin myös CHL pelit.
- Valmentajien ja kaukalon mikitys olisi parasta.

Teidän pitää saada jotain vetovoimaa näihin lähetyksiin, jotta ihmiset ostavat paketin. Nykyään on niin helppo etsiä striimi otteluun ja katsoa se hiukan heikommalla kuvanlaadulla mutta ilmaiseksi.
 

expertti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brodeur, Hughes bros., Dawson Mercer, NJD, HPK
Pitäkää Mika Saukkonen kaukana kaikesta mikä liittyy jääkiekkoon.

Myykää free puolelle peli kuussa tai viikossa. Lisää maksavia asiakkaita teille ja halleille. Junnut ei törmää lajiim lainkaan jos kotona ei satu olemaa HC fania kanavapaketteineen.

Fiiliksen kannalta tärkeintä on jo monesti mainittu äänimaailma. laitojen pitää rytistä ja putkien kolista kotisohvalla. Ja herkkä tulkitsija Jantta Alkio taikoo paskasta konvehtia, eli saa huonommankin pelin kuulostamaan mielenkiintoiselta.
 

vanukas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Ahon kiekkokoulu
Minulle ei tarvitse räätälöityjä ottelupaketteja vaan tutulla tyylillä kaikki liigaottelut yhdellä hinnalla. Katselen kuitenkin vain Kärppiä ja jos joskus käyn vieraissa niin sponsoriviestejä ja liigalle jo maksettuja kuvia näen silloinkin. Win-win siis.
 

madeOFspade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos avaa lähetyksen pelin ollessa käynnissä, niin tarjotkaa mahdollisuus valita siirtyykö livelähetykseen vai alkaako katsomaan alusta.

Jos tulee ongelmatilanteita, myöntäkää että vika on toisinaan teissä. Nykyinen palveluntarjoaja yrittää viimeiseen asti välttää vastuunsa ja syyttää asiakasta huonosta yhteydestä tai tehottomista laitteista tai ties mistä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös