Dallas Stars 2017–2018 – Hitchcockin paluu puikkoihin: tuleeko tulosta?

  • 130 560
  • 382

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Colorado poimi Nemethi waivereista ja Mckenzie läpäs waiverit..

Onko kellään hajua minkälaisin koostumuksin lähdetään kauden avauksee? Jostain luin et Honka alottaa poppareilla, mutta saanee kuitenkin mahdollisuuden.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Uskon täysin, että Honka breikkaa itsensä sisään. Yksikin loukkaantuminen tai tarve ravisutella pakkipareja avaa Hongalle näytönpaikan. Tämän hetken suunnitelma viitannee siihen, että Hitchcock haluaa puolustuspään toimivan kunnolla heti alusta asti. Silloin hänen papereissaan Hongan vääjäämättömiin kommelluksiin ei ole varaa ennenkuin hän voi luottaa muun puolustuksen riittävyyteen.
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Honka kommeltaa tosin hieman vähemmän kuin Klingberg. Saa nähä saako Hitch Klingonin aisoihin ja koomailut kiekon kanssa vähemmäksi. Ja toivottavasti tuon kiekon saanti hyökkäysalueelle ylivoiman aikana on kokenut ison muutoksen. Näen edelleen painajaisia noista viime kauden neppailuista hyökkäyssinisellä ja vastustajan läpiajoista tehdyistä maaleista.
 

M10

Jäsen
Colorado sai hyvän, tai ainakin erittäin potentiaalisen puolustajan Nemethissä. Olen tyytyväinen, että hän pääsi nyt muuhun joukkueeseen koska tie Starsissa oli kuljettu loppuun. Hitchcockin man crush Oleksiakiin oli se viimeinen niitti. Nemeth on sellanen puolustaja etten olisi yllättynyt vaikka murtautuisi pysyvästi Avsin top neloseen. Pystyy pelaamaan isoja minuutteja eikä kauheita puutteita hänellä ole. Tarvii ainoastaan luottoa ja paljon, niin homma kyllä lähtee skulaamaan. Om Du läsar det här, good luck Patrick! (..ja kiitos vielä siitä upeasta Calder Cupin ratkaisseesta maalista Texas Starsissa)

Kohta se sitten alkaa. Odotuksia toki on paljon, mutta toisaalta samalla erittäin paljon varovaisuutta, jopa pientä pessimismiä. Hirveästi ison kokoluokan muutoksia joukkueessa, joten en pitäisi ihmeenä jos homma ei ihan heti lähtisi toimimaan. Eihän noi harkkapelitkään riemunkiljahduksia aiheuttaneet.

Yhdestä asiasta olen kuitenkin aika varma. Kari Lehtonen tulee pelaaman hyvän kauden. Pääsee pelaamaan mukavilla pelimäärillä ilman hirveitä paineita, ja joukkuepuolustus todennäköisesti hänen edessään ihan eri tasoa kuin Ruff/Patrick-kombon aikana.

Honka aloittaa healthy scratchina, mutta ei hänen kauaa siinä roolissa tarvitse kärvistellä. Valmennus haluaa, että Julius pelaa ja NHL:n pelitahti tulee sen kyllä mahdollistamaan.

Gemel Smithin jääminen ylös oli aika yllätys, mutta ainahan noita tulee training campilla. En usko, että näkee marraskuuta Dallasissa. Tosi mielenkiintoista nähdä miten Hintzin kausi AHL:ssa lähtee käyntiin. Siellä on ainakin kovia kavereita auttamassa hyökkäyksessä (Guriyanov, Dickinson jne).

Saapa nähdä mikä on Martin Hanzalin pelikunto.
Brett Ritchie tekee 25+ maalia.
Mattias Janmark on jumala.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Eilen oli treenattu tän näköisellä kokoonpanolla. Smith, Honka ja Pateryn lienevät popariosastolla perjantain avauksessa.

Jamie Benn – Tyler Seguin – Alexander Radulov
Mattias Janmark – Jason Spezza – Brett Ritchie
Devin Shore – Martin Hanzal – Tyler Pitlick
Antoine Roussel – Radek Faksa/Gemel Smith – Adam Cracknell

Esa Lindell – John Klingberg
Marc Methot – Jamie Oleksiak
Dan Hamhuis – Stephen Johns
Greg Pateryn – Julius Honka

Ben Bishop
Kari Lehtonen

Mielenkiintoinen joukkue. Spezzalta odotan eniten tasonnostoa viime kauteen verrattuna ja eiköhän Janmarkin paluu rinnalle sitä tuokin. Richiellä on nyt elämänsä tilaisuus lunastaa odotukset, joita kaveriin on laitettu. Mielenkiintoista on myös nähdä, miten ykköskenttä alkaa toimia. Radulovilla on suuri potentiaali, mutta muistissa on myös se toinen puoli.
 

M10

Jäsen
Toi on kyllä outoa, että Methot ja Oleksiak samassa parissa, mutta eiköhän Hitch/Wilson tiedä paremmin kun minä. Ei ainakaan maalille ole kiva tulla kun tuo kaksikko päivystää. Hitch tuntuu rakastavan Lindelliä ja luottavan tähän kuin vuoreen. Tuo ykkösparin paikka Klingbergin vierellä kertoo siitä paljon. Nimitti Lindelliä "zero-maintenance" pelaajaksi, eli vapaasti käännettynä se kai tarkoittaa luotettavaa.

Millonkohan on Starsilla viimeksi ollut noin hyvä kolmospari pakissa? 10 vuotta sitten?
 

Benn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Arsenal, Stars, Hahl, Wilshere, Roussel
Mistäs sit viel Chambers ja Ludwig?
 

M10

Jäsen
Tai Sergei Zubov... .

Paras venäläispakki ever. Aina pää ylhäällä ja askeleen muita edellä. Ja poltti tupakkia askin, pari päivässä.

Sergei Zubov - Eliteprospects.com

Aamen. Ehdottomasti yksi aliarvostetuimpia puolustajia koskaan NHL:ssä. Pittsburgh teki elämänsä virheen, kun treidasi hänet Kevin Hatcheriin aikanaan.

Zubovin pelinumero #56 jäädytettäneen kaudella 2018/19. Ilman Zubovia Dallasilla ei olisi sitä yhtä Stanley Cupia.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Kohta mennään! Mark Stepneski twiittasi seuraavanlaisen Dallasin kokoonpanoon Vegasia vastaan:

Jamie Benn – Tyler Seguin – Alexander Radulov
Mattias Janmark – Jason Spezza – Brett Ritchie
Devin Shore – Martin Hanzal – Tyler Pitlick
Antoine Roussel – Radek Faksa – Gemel Smith

Esa Lindell – John Klingberg
Marc Methot – Jamie Oleksiak
Dan Hamhuis – Stephen Johns

Ben Bishop
Kari Lehtonen

Eli tuon mukaan Cracknell, Honka ja Pateryn poissa kokoonpanosta. Lähde: Mark Stepneski (@StarsInsideEdge) | Twitter


Odotukseni kohdistuvat ykkösketjuun ja toivottavasti kemiat löytyvät heti ensimmäisessä ottelussa. Ritchie on myös seurannassa ja toivon mukaan hänen luistelunsa on parantunut off-seasonin aikana.

Let's go Stars!
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Joo, Dave Straderille kepeät mullat. Jotenkin kuvittelin et syöpätaisto olisi jollain tapaa jo voiton puolella, eikös se keväällä vetänyt jokusen lähetyksen vielä, vai muistanko väärin.

Itse pelistä sen verran, kyllähän se herätä piti matsia katsomaan. Stars oli kyllä nälkäinen, ja peli näytti mielestäni pääpiirteittäin ihan hyvältä, sanotaan näin et suuntaviivat kaudelle on hyvät, jos tommosilla esityksillä jatketaan ja parannetaan pikkujuttuja, niin hyvä tulee. Radulovillehan tarjottiin Stars-debyytissään melkoista sankarin viittaa mutta ei tällä kertaa viimeistely riittänyt. Mutta sen verran voi kaverista kyllä sanoa että helvetisti tulee olemaan iloa Stars hyökkäyksessä! Muutenkin kyllä turhaan tehtiin Fleurysta ottelun sankari, kyllähän se hyvää koppia otti mutta aika tehokkaasti jäätyi Starsin pojat sit parhaissa paikoissa, kuitenkin useamman kerran Fleury oli ihan täysin "scramble-modessa" siellä maalialueellaan ja muutama pakki kaverina, Starsit sit hakkas kiekkoa lähinnä mailoista muikkuverkkoihin jne.

Pikkasen terävyyttä viimeistelyyn ja jäähyjä mallia vitusti pois niin hyvä tulee. Ja sitä en ymmärrä mitä siinä voittomaalissa tapahtu, oliko siinä vaihto vielä kesken vai miksi pakit olivat niin kaukana toisistaan että kaveri sai kävellä alueelle kun mikäkin euroopan omistaja. Perkele.

The Real Deal on kyllä kova jätkä ja häntä usein Stars-nuttuun kaipaan - taas tuli muistutus taas että miksi!
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Jäähyjä ja lopputulosta lukuunottamatta hyvä peli Starsilta. Fleury oli liian kuuma tällä kertaa, mutta pelissä oli todella paljon hyvää. Radulovin asenne näyttäisi olevan kohdallaan ja pari hyvää taklausta eka erässä herätti pienen man crushin välittömästi. Toki pari jäähyäkin kaverille tuli. Roussellin pitää skarpata selvästi. Totta kai äijän pelityyliin kuuluu on the edge pelaaminen, mutta nyt alkukaudesta olisi tärkeää olla tarkkana, koska tuomarit viheltävät erittäin pikkutarkasti kaiken. Ja tuollaiset jäähyaitiosta kiekonsorkkimisjäähyt ovat yksinkertaisesti vaan tyhmiä. No, kopissa on varmasti näistä huomautettu. Ensi yönä jatkuu Bluesia vastaan.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Paikkoja luotiin ja peli olisi pitänyt ratkaista jo ensimmäisessä ja toisessa erässä. Kiekko ei millään vaan mennyt Fleuryn selän taakse enempää kuin kerran. Huolellisuutta viimeistelyyn ja jäähyt pois, etenkin typerät (Roussel). Alivoima oli kuitenkin hyvää ja puolustuspelaaminen oli parempaa, mitä Ruffin aikana. Raduloville plussaa muutamasta kovasta niitistä!

Eikun ensi yönä St. Louis Bluesin kaatoon!
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Kulmaan pikkuvekki kun sai laukauksen maskiinsa.

Eli siis tuohon kulmakarvojen kohdalle.

Sai kiekosta kypäräänsä ja varmaan joku kypärän sisäosa osu sitten Bishopia ottaan, josta seurauksena verenvuoto. Kumminkin Bishop on kunnossa. Golden Knights spoil Stars opener, rallying late for first-ever win | NHL.com

Oorrait! Kelasin jo josko nivuset ois paukkunu samantien. Hyvä homma, Starsin kannalta. Kiitti vastauksista.

Miltä Bishop muuten näytti?
 

Gemondo

Jäsen
Miltä Bishop muuten näytti?

Missasin ekat 10 minuuttia mutta sen perusteella mitä näin, sanoisin että ihan pätevä ykkösvahti Bishop on edelleen. Selvä parannus Niemeen verrattuna ainakin.

Kaikenkaikkiaan muutenkin Dallasilta mielestäni erittäin positiivinen esitys. Nyt voi rehellisesti sanoa että vain onni ja Fleuryn jumalmoodi vei pisteet. Dallas voittaisi tuon matsin varmasti 9 kertaa kymmenestä.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Oorrait! Kelasin jo josko nivuset ois paukkunu samantien. Hyvä homma, Starsin kannalta. Kiitti vastauksista.

Miltä Bishop muuten näytti?

Mun mielestä hyvältä. Torju ne paikat, joihin Vegas pääsi Bishopin ollessa Dallasin maalilla, eikä liiemmin päästänyt reboundeja. Perusvarmaa suorittamista.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Kahden pelin otannalla Hitchcockilla on vielä paljon työnsarkaa.

Alivoima toimi hyvin etenkin Vegasia vastaan ja näytti hyvin koko nelikko liikkuvan yhtenä pakettina. Bluesia vastaan puolustus ryhmittymä rakoili ja tuntui, että Blues löysi aina jonkin syöttösuunnan vaikkeivat ihmeellisemmin liikkuneet. Vastaavasti hyökkäyspäässä Stars törmäsi jatkuvasti Bluesin tiukkaan pakkaan josta niitä syöttöjä on paha laittaa läpi.

Ensimmäisen maalin jälkeen oli hetken ajan sellanen meininki, että alueelle tultiin kerta toisensa jälkeen vauhdilla ja Bluesin pakka ei enää pysynyt perässä.

Laukauksia tulee, mutta vaarallisia tilanteita suhteessa vähän. Seguin tuntuu olevan joka toisen laukauksen jälkeen rähmällään kun joutuu kurottelemaan kiekon perään ja tilanteet eivät tulekaan juuri siihen tontille missä hän on.
 

NIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fucking Horseshit
Vaikeaa on, mutta pitää vaan purra hammasta ja hokea Bob McKenzien sääntöä: älä kiinnitä huomioon mihinkään, mikä tapahtuu kauden 2 eka viikon aikana, 2-4 viikon välillä voi alkaa tehdä huomioita ja 4 viikon kohdalla homma on yleensä siinä kuosissa kuin se koko loppukauden tulee olemaan.
 

Pedretti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Mike Heika twitterissä:
"Stars have placed Adam Cracknell on waivers. They might be looking to call up a forward or just keep options open. Decision at 11 a.m. Mon".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös