Pittsburgh Penguins 2017–2018

  • 281 991
  • 980

BaronFIN

Jäsen
Harmittaa nähdä, että Niemen taso on todellakin noin surkea, samanlaista sätkimistä se on siellä maalilla, oli edessä sitten minkälainen pakisto tahansa.
Arvasin, että Niemihän se imuri siellä oli. Se toinen kaveri imuroi sitten kuusi sen jälkeen. Sekin taisi olla Niemen vika? Tuollaisia ohilaukauksia Pingviineille sattui viime kauden poffeissakin, mutta jostain kumman syystä kotietu piti vaikka vieraissa olivat aivan kujalla.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Pari ottelua ja toisesta kunnolla turpaan. Ei alkanut hyvin Pensin kausi, kaksi ottelua ja 15 päästettyä maalia.

Murraylla kyllä nyt näytönpaikka seuraavassa pelissä, onko valmis täyttämään Fleuryn saappaat. Niemihän nyt oli hutikuti, ainut posi oli, että halpa kun saippua.

Muutenkin ei pysty Sullivan peluuttamaan viime kausien tapaista jääkiekkoa, kun kolmonen ja nelonen ovat valovuoden jäljessä viime vuotisista. Tasaisuus oli se avain, mutta Reavesin tulon myötä nelosen rooli muuttui ja Boninoa ei koskaan korvattu.
 

CuJo#31

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins | HIFK | Leijonat | Les Bleus
Tutkin otteluita, joissa Penguinsin verkkoon on tullut vähintään 10 takaiskua. Runkosarjassa on viimeksi tullut 10 maalia omiin 13.1.1996. Tuolloin San Jose Sharks vei ottelun Pinkkujen vieraana lopputuloksella 8-10.
 

Regina

Jäsen
Suosikkijoukkue
Diskos, Pittsburgh Penguins
Neljännen maalin voi laittaa Niemen piikkiin, kun sylki helpon eteensä. Muissa ei paljoa kenttäpelaajilta apua tullut ja kiekkojumalat olivat Chicagon puolella, kun syötöt menivät perille. Ei toki yllätä että suomalainen tällä palstalla haukutaan.
 

Schadowan

Jäsen
Murraylla kyllä nyt näytönpaikka seuraavassa pelissä, onko valmis täyttämään Fleuryn saappaat. Niemihän nyt oli hutikuti, ainut posi oli, että halpa kun saippua.

Muutenkin ei pysty Sullivan peluuttamaan viime kausien tapaista jääkiekkoa, kun kolmonen ja nelonen ovat valovuoden jäljessä viime vuotisista. Tasaisuus oli se avain, mutta Reavesin tulon myötä nelosen rooli muuttui ja Boninoa ei koskaan korvattu.

Ei vitsi.(

Se on do or die Murraylla siis seuraava peli, jos menee yli 3 maalia omiin-> treidilistalle.

Ja kyllä, Sullivan ei pysty peluuttamaan viime kausien tapaista jääkiekkoa, se on nyt myös huomattu. Mitään muutostahan ei alempiin kenttiin tule enää tapahtumaan tämän kauden aikana. Eli voidaan unohtaa JR:n viestit siitä, että kolmossena olisi jo kiikarissa, mutta hän haluaa odottaa oikeaa hetkeä.. Ja ainiin, Hörn on vielä telakalla..mutta ei hänkään tule takaisin. Ja ehdottomasti Reavesin syytä kaikki.

Mutta siis oikeasti.. Nyt pitää ymmärtää muutama asia:
1) Pensillä on kahteen viime kauteen 200+ ottelua takana. Viime kaudella vielä helvetin iso loukkaantumissuma ja siellä on kavereita ylikuormitettu pitkin kautta.
2) Jokaikinen joukkue haluaa voittaa Pensin. Miettikää nyt jotain Chicagoa. Viime kausi aivan penkin alle ja samalla Pens nousi rinnalle mestaruuksien määrässä salary cap-eralla.. Ei liene hirveää ongelmaa motivoida joukkuetta kauden avausmatsiin.
3) Mestaruuskrapula. Eihän sitä kukaan myönnä, mutta kyllä tässä saattaa hetki mennä ennen kuin Pensin pojjaat on taas back on track.

80 peliä vielä jäljellä, hengitetään hetken aikaa.
 

sam1theman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Joo myönnettäköön että melkosesti jännitti kun Niemi oli maalilla, ja olihan tuo karmea debyytti. Mutta annan kyllä synninpäästöä, että pääshän kolme maalia kaveri laittamaan täysin tyhjiin. Ekassa maalissa Letang painelee maalin taakse Kanen perään ja Dumoulin on kaks potkua Hartmanin jäljessä. Tokassa Schulz uimahyppää sinisellä ja siitä hawks kahdella yhtä vastaan. Niemi torjuu kyllä ekan mutta hyvällä säkällä Saadin luistimesta kimpoo ripari patjan yli. Kolmannessa vielä valkopaidat ihastelee Kanen spinnailua, Niemi lukee hyvin tuon syötön, joka menossa Hartmanille maalin eteen, mutta Hunwick nätisti nostaa Hartmanin mailan ja syöttö pääseekin takatolpalle Schmaltzille joka laittaa melko haastavan rygän tyhjiin (koska Malkin ei jaksanu potkasta miestä kiinni). Neljännessä sitten Niemi antaa kyllä rehellisesti paskan riparin, tuo lötö ois pitänyt jäädä räpsään 10 kertaa kymmenestä. Summa summarum, Niemen kannalta pahin mahdollinen alku, mutta omissa papereissa en vielä lynkkaa Anttia. Ei se peli siitä mihinkään muuttunut vaikka lyötiin Murray askiin. Kyllä ne pahimmat ongelmat oli siinä veskarin edessä eikä tolppien välissä. En edes jaksanu laskea kuinka monta maalia sai kaveri tuikata tyhjiin, oisko joku 6/10.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Rumat lukemat lopulta. 5-0 maalin jälkeen sammui lähetys ja en edes muista koska viimeksi olisin jättänyt Penguinsin ottelun kesken, lieneekö tapahtunut koskaan aiemmin. Kyllä ne huonotkin matsit on tullut hyvin katseltua aiemmin loppuun saakka. Etukäteen oli hyvin tiedossa että edessä on vaikea ottelu ja pisteitä ei todennäköisesti liene luvassa, mutta ei tuollaista paskaa kuitenkaan pystynyt odottamaan. Noh, näitä sattuu aina joskus. Hyvää herätystä uuteen kauteen, ehkä se tekee vaan hyvää joukkueelle. Kyllä se kone pikkuhiljaa tuosta aukeaa sitten.

Kuten 4-0 maalin jälkeen tänne kirjoitin niin Pickard kelpaisi, eikä se ole mitään suomalaisten dissaamista. Pickard on nuorempi ja potentiaalisempi maalivahti kuin Niemi, ja pelasi viime kaudella paremman kauden huonommassa joukkueessa. Kun vielä Niemi sitten oli todella huono debyytissään ja ykkösmaalivahti piti heittää susille sen jälkeen, niin olisi helppo siirto tehtäväksi tässä vaiheessa. Sen lisäksi että Pickard olisi parannusta Penguinsin kakkosmaalivahtiin, olen sitä mieltä että hän olisi sitä ainakin 15 muunkin joukkueen kakkosmaalivahtiin. Että sellaista. Mutta eipä tuolla Penguinsin 31. prioriteetilla juuri mitään mahdollisuuksia ole Pickardin poimintaan, eli turhapa tällä enempää spekuloida. Niemi saa jossain vaiheessa uuden mahdollisuuden ja toivottavasti koppi tarttuu silloin, ja siinä toki auttaisi kun joukkue edessä pelaisi jääkiekkoa.

Josko se voittotili sitten aukeaisi lauantaina viime kauden finaalivastuksen tullessa vierailulle Pittsburghiin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kyllähän kaikki merkit ovat olleet ilmassa, että vaikeaa alkukautta pukkaa. Toki 10-1 numerot ovat jo melko karut, mutta monen asian summa. Chicago oli nälkäisempi ja raikkaampi, Pensin meno on todella tahmeaa ja ihan ymmärrettävää. Veikkaan, että parinkymmenen matsin jälkeen kasassa on jotain 17-19 pistettä, mutta kyllä se siitä luultavasti sitten lähtee rullaamaan.

Vielä on ihan turha syytellä Niemeä, Reavesia tai McKeggiä mistään, katsotaan kun neljännes on kaudesta pelattu, että missä silloin mennään näiden uusien kavereiden osalta.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei vitsi.(

Se on do or die Murraylla siis seuraava peli, jos menee yli 3 maalia omiin-> treidilistalle.

Noh, nyt taidettiin vähän ylianalysoida siellä meikäläisen viestiä. Näytönpaikka Murraylle kuten myös koko jengille seuraava ottelu, kun Nashville saapuu kaupunkiin. Yksi tälläinen perseraiskaus varmasti herättää, mutta toinen putkeen ei tekisi hyvää.

En olisi kuitenkaan huolissani, Sullivanin aikana Pens nyt ei taida olla montaa huonoa ottelua pelata putkeen - aina on parin huonon pelin jälkeen tullut vakuuttava esitys, ja sitä myös odotetaan nyt.

Reavesin nimen mainitsin, mutta en tarkoittanut, että Reavesin vika. Tykkään itse, että kaveri on jengissä, mutta Rowney ei valitettavasti ole oikea sentteri tuohon. Hänen pitäisi olla Reavesin tuuraaja ja McKegg nelosen keskelle. Tämä toki vaatii sen, että kolmossentteri (Haula olisi täydellinen) hankitaan.

Laiturit siellä on samat, kärkiäijät siellä on samat kuin viime vuosina, lukuunottamatta Fleurya. Eiköhän tuo 10-1 ollut mukava näpäytys kaikille, että kausi on alkanut.

Ja sinänsä Murraylle näytönpaikka, koska nyt ei ole heittää Fleurya kehiin, kun ei kulje. Pitää joka ilta antaa mahdollisuus voittoon, mutta se edellyttää, että muutkin pelaajat laittavat haalarit päälle.

Eli ei tämä kausi ole vielä hävitty, ei Murrayta tarvitse treidata eikä Reavesia manata alimpaan helvettiin. Hyvä tästä tulee, rauha maassa ja seuraavaksi Nashvillelta pisteet, niin kukaan ei muista tuota 10-1 tappiota.
 

Styge

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Pens, änärin suomalaiset
Pelihän vaan repesi ja muuttui jossain vaiheessa täysin pelailuksi. Pensin pelaajat keskittyivät välillä ihan kaikkeen muuhun kuin pelaamiseen ja Chicagon pelaajat oli sen verran vielä pelissä mukana, että laittoi avopaikoista kiekkoa maaliin. Rumat lukemat kyllä, mutta yksittäisestä pelistä ei kannata vetää suuntaviivoja mihinkään. Ehkä seuraavassa pelissä sitten jo paremmin.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Tutkin otteluita, joissa Penguinsin verkkoon on tullut vähintään 10 takaiskua. Runkosarjassa on viimeksi tullut 10 maalia omiin 13.1.1996. Tuolloin San Jose Sharks vei ottelun Pinkkujen vieraana lopputuloksella 8-10.
Huh, eli siis jopa legendaariset jäätyneen kakkakikkareenpotkimiskaudet ennen Crosbyä jengi onnistui olemaan parempi kuin tässä pelissä! Hohhoijaa, saunan taakse koko poppoo ja kaikille kenkää.

Tulipahan koettua karmein jääkiekko-ottelu mitä koskaan olen katsellut. Jotain traumoja tästä varmasti jäi. Ammattilaisilta pitää kyllä pystyä odottamaan jonkinlaista selkärankaa, nyt siellä oltiin aivan haistavittu hälläväliä meiningillä alusta asti "pelaamassa". Julkinen anteeksipyyntö ja vaikka eilisen vuorokauden palkkojen antaminen hyväntekeväisyyteen voisi olla hieno peliliike. Jospa nyt saisi hyvän syyn olla valvomatta näitä matseja, perkele.

Syitä romahdukselle onkin eritelty, mutta tästä huolimatta täysin anteeksiantamatonta perseilyä kaikella tavalla. Pahasti pelkään, että toi ei ihan jää tuohon vaan sieltä tulee vielä lujaa turpaan useamman kerran. Moni ukko siellä on ylisuorittanut ja nyt on noin kentällinen pelimiehiä poissa verrattuna edellisiin kausiin ja tilalla ei ole oikein ketään. Vaikke Reaves ole mikään syypää, niin kyllähän tuo sankari jotenkin kuvastaa nyt tätä koko tilannetta hienosti: vaikka ottelu on hävitty ihan pystyyn, ei kaveria uskalla peluuttaa kuin 7 minuuttia ja risat ja silti saldona on -2.

Kuten sanottua lisää paskaa housuun, mutta vittu että piti elää näin vanhaksi ja nähdä tällainenkin katastrofi.
 
Suosikkijoukkue
Detroit Dead Wings, FC Bayern symp. Lightning
EI ole tullut seurattua nyt puoleen vuoteen millään tasolla Red Wingsin menoa niin viitsisikö joku tiivistää.. Kausi on alkanut ja miten helvetissä on mahdollista, että joukkueessa on joku David Booth, Luke Witkowski yms. mutta Athanasioulle ei ole tehty sopimusta vai?
 

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC, Eddie Howe, Sir Bobby, Rock of Gibraltar
EI ole tullut seurattua nyt puoleen vuoteen millään tasolla Red Wingsin menoa niin viitsisikö joku tiivistää.. Kausi on alkanut ja miten helvetissä on mahdollista, että joukkueessa on joku David Booth, Luke Witkowski yms. mutta Athanasioulle ei ole tehty sopimusta vai?

Kannattaa sen verran seurata, että kirjoittaa oikean joukkueen ketjuun, heh.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Sillä lailla, kunnolla naamaan. Hawks oli jäätävän kova pelkän alun perusteella! Tarkoitus oli katsoa yli 10min, mutta mutta...
 
Hieman turhautuneisuutta aistittavissa ja onhan sitä ihan luonnollista purkaa kakkosvahtiin ja alimpiin kenttiin. Pelaajia on pois, mutta kyllähän kärkiäijien pitäisi joukkuetta kyetä kannattelemaan hetkellä, kuin hetkellä. Nyt kahden pelin tehotilastossa pakkaskärkenä ovat:

Letang -7
Crosby -5
Dumoulin -5
Guentzel -4
Sheary -4
Malkin -3
Schultz
Määttä -3
Rust -3

Kyllä tässä näkisi solmun lähtevän purkautumaan avainpelaajien toimesta.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Nooh, kausi on sitten saatu käyntiin mutta ehkä nyt ei ihan sillä tavalla kuin olin odottanut. Arvasihan sen että ei tämä helppoa tule olemaan mutta että 10-1!? Disco-Stu tuossa jo taitavana sanan säilän käyttäjänä melko tarkkaan tiivisti ne ajatukset joita tämä ns. "ottelu" minussakin herätti.
Ainut ero oli se, että onneksi itse en ottelua nähnyt, kyllähän tuollaisen katsominen on ehdottomasti vahingollista lajin ystävälle joka vieläpä kannattaa pingviinipaitoja.
Ei siinä mitään että hävitään mutta jos se tehdään tällä tavalla niin se on kyllä jo todella häpeällistä. Paskin esitys miesmuistiin mukaanluettuna kaikki muutaman vuoden sisällä pelatut ottelut ympäri maailman, eikä ole liioittelua mukana kun sanon näin.

Mutta joo, ei Murrayta, 2 kannun miestä kai kukaan tosissaan pois halua vaikka nyt on muun jengin avustuksella omassa päässä ollut verkot tötteröllä tämän tästä? Ei semmoista vahtia ole olemassakaan joka tämän olisi kääntänyt yksinään. Murrayhin on kova luotto, tulee olemaan todella tärkeä palanen joukkuetta tälläkin kaudella ja etenkin nyt kun MAF on lähtenyt. Antti Niemestä en sano mitään, luottoa ei juuri ole eikä odotuksia muuta kuin vain sen verran että klaaraisi edes tyydyttävästi Murrayn lepovuorot. Voi olla sekin liikaa pyydetty.

Suurin ongelma on ja tulee olemaan nuo 3-4-ketjut jotka olivat viime kaudella ihan huiput. Nyt on palattu tosiaan taas sinne Adams-Glass-liitukaudelle jolloin nuo jalattomat, kädettömät ja ennen kaikkea päättömät kanat kohelsivat siellä ja tuottivat harmaita hiuksia muille.
Toiveena on että jostain saataisiin kolmossentteri joka oikeasti on vastustajalle uhka eikä apu. McKegg voi olla ihan hyvä nelosessa mutta nyt taso putoaa kahden kovan syömähampaan jälkeen pahasti eikä olla lähelläkään viime kauden optimaalista tilannetta.

Tässä on kuitenkin liian aikaista hätäillä enempää, mutta onhan tää alkukausi ollut Pingviini- (ja Tapparafanille!) melko karu kokemus.
Aineksia on kuitenkin paljon parempaan kunhan nyt lähtisi homma toimimaan vaan. Ilman kovaa työtä se ei onnistu eikä ole mikään helppo otteluohjelmakaan kun kohta tulee vastaan viime kauden finaaleissa taipunut Preds. Taas saadaan murhanhimoinen ryhmä kimppuun joten aikamoinen myllytys näin alkajaisiksi. Viime kerrasta voi kuitenkin vain parantaa.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kun olen tuota mahdollista haastavaa alkukautta nyt rummuttanut täällä niin yksi asia minkä haluan myös nostaa esille tätä puoltamaan on kuinka monta kertaa Pens joutuu pelaamaan levännyttä vastustajaa vastaan kuten nyt Chicagoa vastaan joutui.
- Ensi viikolla pelataan Capsia vastaan ja seuraavana päivänä vuorossa on levännyt Tampa.
- 20.10. pelataan Floridaa vastaan ja sitten seuraavana päivänä taas levännyt Tampa.
- 28.10 pelataan Minnesotaa vastaan ja seuraavana päivänä levännyt Winnipeg vuorossa ja tässä matsissa on väliä vielä ainoastaan 22 tuntia aloituskiekkojen tiputuksessa.
1.11. pelataan Edmontonia vastaan ja seuraavana päivänä levännyt Calgary vastassa.
- Tässä välissä tulee poikkeus ensimmäisen kerran ja Pens pääsee pelaamaan 7.11. ensimmäisen kerran edellispäivänä pelannutta joukkuetta vastaan itse levänneenä, Arizonan kojootit tulevat tuolloin vierailulle.
- 11.10. pelataan Washingtonia vastaan ja seuraavana päivänä sitten levännyt Nashville vastassa
- Ja loppu kalenterivuosi menee niin, että päästään kerran levänneenä pelaamaan Tampaa vastaan ja kerran Columbusta, mutta joudutaan myös kerran Columbusta vastaan pelaamaan itse rasittuneena jossakin joulukuun tienoilla.

- Eli summa summarum Pittsburgh pelaa levännyttä joukkuetta vastaan tämän vuoden puolella seitsemän kertaa kun taas puolestaan itse levänneenä päästään pelaamaan vain kolme kertaa. Nuo tuovat aina omat haasteensa varsinkin kun kyseessä on tämmöinen joukkue joka on pelannut viimeiset pari kautta ylivoimaisesti eniten matseja NHL:ssä.
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
...Tulipahan koettua karmein jääkiekko-ottelu mitä koskaan olen katsellut. Jotain traumoja tästä varmasti jäi....
Henkilö voi kyllä olla suhteellisen tyytyväinen valitsemaansa suosikkijoukkueeseensa, jos karmein ja traumaattisin jääkiekko-ottelu pelataan 5. lokakuuta, kahden Stanley Cup -voiton jälkeen.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Henkilö voi kyllä olla suhteellisen tyytyväinen valitsemaansa suosikkijoukkueeseensa, jos karmein ja traumaattisin jääkiekko-ottelu pelataan 5. lokakuuta, kahden Stanley Cup -voiton jälkeen.

Erittäin hyvin sanottu. Jaksaa taas itseänikin huvittaa nämä reaktiot tuohon toissaöiseen turpasaunaan. Kuten Boscokin taisi sanoa, niin uskon itsekin, että tällainen tappio tässä vaiheessa tekee ainoastaan hyvää koko joukkueelle. Kunnon mestaruuskrapula on täysin oikeutettu, mutta eiköhän tuo Blackhawks -ottelu palauttanut joukkueen jälleen maan pinnalle. Sullivan kyllä tietää mitä tehdä ja sanoa. Itseäni ei huoleta kauden alku pätkän vertaa, sillä joukkueen johto ja johtavat pelaajat ovat niin timanttisen kovia ammattilaisia.

Toki muutokset joukkueessa vaikuttavat aivan varmasti, sillä Bonino ja Cullen muodostivat kahtena edellisenä kautena liigan parhaan bottom six -sentterikaksikon. Ei tuollaista kaksikkoa ole helppoa korvata. McKegg on kyllä minut yllättänyt positiivisesti ja onkin mielenkiintoista seurata, että pystyykö hän tuota kolmosketjua kantamaan.

Ensi yönä nähdään toivottavasti hieno ottelu, kun viime kevään finaalivastustaja saapuu vierailulle.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kauden avausvoitto 4-0! Kaikesta näki, että nyt jäällä oli kiukkuinen Pens, joka tilanteessa vedettiin taklaus loppuun asti, kapteeni kävi kuumana kuin hellankoukku ja se oli tässä tapauksessa vain hyvä! Reaves pelasi mahtavan matsin, pari myllyä, paljon niittejä ja hämmennystä sekä Hartnellin kustannuksella pelleilyä ja ohjasihan tuo vielä Määtän kudin sisään. Ja Murray näytti taas, että kyllä se koppi tarttuu kunhan joukkue vain edessä pelaa hyvin.

Hyvä kasvojenpesu.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Oli tosiaan hyvä saada voittotili auki. Ja lopulta vielä kauden avausviikosta kolmeen peliin kolme pistettä, joten olisihan se huonomminkin voinut lähteä kausi käyntiin. Tästä on nyt hyvä jatkaa voiton myötä toiselle viikolle. Ensin käydään Washingtonissa moikkaamassa Trumpia, sitten pelataan Capitalsia vastaan ja heti seuraavana päivänä Tampassa Lightningia vastaan. Kaksi pahaa ottelua tiedossa, toisesta ainakin kuitenkin olisi hyvä saada voitto.

Murray jatkoi siitä mihin viime kaudella jäi eli nollaamalla kaikki Predatorsin yritykset. Useampi loistotorjunta siellä ja erinomainen peli Murraylta.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Kyllä tosiaan hieno kasvojenpesu Pingviineiltä! Murrayn nollapeli, kauttaaltaan koko jengiltä jämäkkää tekemistä josta huokui että homma alkaa taas kiinnostaa. Sullivan oli varmaan kauniisti pyytänyt parempaa suorittamista ; )
Tämmöistä peliä jatkossakin lisää niin hyvä tulee. Nyt kyllä Reaveskin näytti ettei tullut tumput suorina palkkapäivää odottelemaan, heh.

On muuten Washingtonia vastaan luvassa mielenkiintoinen matsi, Ovie on näemmä päättänyt pistää Wäinön 92 maalin kausiennätykset uusiksi, sen verran hurja alku ollut ukolla että ihan ällistyttää moinen tehtailu vähän vaisumman viime kauden jälkeen.
Katsotaan mikä on kapteenin vastaus, Sid tosiaan 44 börsällä vei maalikuninkuuden viimeksi. on muuten ollut yllättävän maalirikkaita pelejä näin alkuun ja sehän on hyvä juttu toki.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Henkilö voi kyllä olla suhteellisen tyytyväinen valitsemaansa suosikkijoukkueeseensa, jos karmein ja traumaattisin jääkiekko-ottelu pelataan 5. lokakuuta, kahden Stanley Cup -voiton jälkeen.
Ehhehehheeeehe, kylläpäs nyt meni helposti vähän hiekkaa kalsonkeihin. Jos nyt ei ihan selväksi tullut niin varsin läpällä heittelin rapalaa, kun todellisuudessa on aivan se ja sama mitä runkkarissa tapahtuu kuten nyt on ollut ihan selvää jo useamman kauden. Jostain pitää iloa repiä, niin miksei sitten turpasaunaennätyksestä? Että rauha maahan vain, matka jatkuu, kamelilla pääsee ja koirat haukkuu - keväällä pellaillaan taas!
 

KukkosLasse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, Kärpät
Athanasioulla ei ilmeisesti ole vieläkään sopimusta täksi kaudeksi mihinkään niin olisikohan Penguinsilla mitään mahdollisuuksia saada ukkoa kolmossentteriksi? 3 miljoonaa ilmeisesti palkkakatossa tilaa. Tuolla summalla saattaisi vuoden sopimuksen tehdä alennuksessa koska on näin myöhässä ja Stanley Cup varmaan kiinnostaa? Olisi kyllä upeaa saada kaveri Pittsburghiin
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Athanasioulla ei ilmeisesti ole vieläkään sopimusta täksi kaudeksi mihinkään niin olisikohan Penguinsilla mitään mahdollisuuksia saada ukkoa kolmossentteriksi?
Ei.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös