Edmonton Oilers 2017–2018 – vielä vähän paremmin

  • 302 444
  • 871

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oilers pudotti 13 pelaajaa harjoitusleiriltä. Bakersfieldiin matkasivat Ben Betker, Ethan Bear, Greg Chase, Braden Christoffer, Joseph Gambardella, Ziyat Paigin, Kyle Platzer ja Shane Starrett. Tryoutilla olleet Chad Butcher, Josh Currie, Ryan Hamilton, Zach O'Brien ja Evan Polei vapautettiin sopimuksistaan.

Harjoitusleirillä on näiden pudotusten jälkeen mukana 42 pelaajaa (4 maalivahtia, 14 puolustajaa, 24 hyökkääjää)
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Tryoutilla olleet Chad Butcher, Josh Currie, Ryan Hamilton, Zach O'Brien ja Evan Polei vapautettiin sopimuksistaan.
Tarkennetaan sen verran, että näillä kavereillahan on kaikilla sopimus Condorsin kanssa eli hekin matkaavat Bakersfieldiin. Olivat vain try-outilla Oilersin leirillä koska Oilersin kanssa heillä ei ole sopimusta vaikka samassa organisaatiossa ovatkin.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
En ole pelejä katsonut, mutta tänne linkkaamassani Bobcastissa Chiarellia sanoi Puljun olevan todella kova treenaaja mutta painopiste on ollut enemmän kestävyydessä kuin räjähtävyydessä. Tuo treenaamisen muutos tänä kesänä varmaan näkyy vielä ainakin alkukauden jos ei koko kautta. Hyvä sieltä vielä tulee.

Ok, eli kestävyys parantunut, mutta mitäs tuolla sitten tekee jos ei pysy pelin sisällä mukana. En nyt halua Puljua ihan täysin dumata mutta kyllä tuolla nyt tekemistä riittää, kausi AHL:ssä ja samalla räjähtävyyttä peliin ja ymmärrys siitä missä ja miten pelata eikä vain kaartele tilanteen ulkopuolella. Luulisi kuitenkin, että Pulju olisi jo etukäteen ottanut selvää siitä mitä oikeasti NHL:ssä pelaaminen vaatii. Mutta kyllähän tuo jo on koomista että kehtys pelillisesti on ollut minimaalista. Kyllä siellä se koko ja taito, sekä hyvä luistelu löytyy, mutta ihan oikeasti siellä on paljon työtä vielä edessä, jotta noistakin päästää nauttimaan täysmittasesti.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
AHL-joukkueiden kohtaamisessa Oilers oli parempi maalein 5-3. No olihan siellä Oilersilla yksi NHL-ketju ja pakkipari mutta muuten aika tasavahvat jaot. Yamamoto pääsi Caggiulan tilalle ykköseen jossain vaiheessa. Ja jatkoi tehokkaita otteitaan tekemällä pari. Ja kaksi maalia myös Pakariselle. Siellä on kova vääntö pelipaikoista. Khaira on ollut tehokas mutta niin on ollut Iirokin. Ja valmentaja tuntuu pitävän Pakarisesta.

Talbotilla oli sen sijaan lämmittelyissä meinannut palaa hihat Pakariseen kun tämä oli vetänyt kovaa johonkin solisluun tienoille ja vielä uudestaan vastaavadti ylös. Mutta Iirolla siis ainakin veto lähtee räväkästi. Pelissä maalit toki ehkä vähän vastustajan veskarin avustuksella.

Brossoitille yksi helppo mutta oli ottanut hyviä koppejakin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Pasquale laitettiin waivers-listalle tarkoituksena lähettää hänet AHL:ään.

Oilersin harjoitusottelut jatkuvat tänään kotipelillä Jetsiä vastaan. Tässä Oilersin kokoonpano peliin:

Maroon - McDavid - Strome
Jokinen - RNH - Pulju
Kelly - Malone - P. Russell
Khaira - Letestu - Kassian

K. Russell - Benning
Nurse - Gryba
Simpson - Jones

Talbot
Ellis
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Harjoitusläpsyttelyt jatkuivat 6-2 voitolla. Puljujärven ja Malonen vuoro tehdä pari mieheen. Puljujärvi pari ekaa erää ollut aika näkymätön mutta päästyään McDavidin rinnalle kolmannessa alkoi tapahtua. Toki niin siinä paikalla usein tapahtuukin miksi voikin esittää kysymyksen missä oli Strome. Vaikka nämä enemmän veteraanit pelailevatkin puolivaloilla niin Stromella on aika hyvä paikka ykkösketjussa menetettävänään. Eli luulisi vähän kiinnostavan.

Harjoituspelit ovat siis sujuneet hyvin mutta kohta alkavat ringit pienentyä ja nähdään enemmän NHL-kokoonpanoja muistuttavia vastustajiakin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Jets-pelin jälkeen kokoonpanoa karsittiin kuudella pelaajalla. Grayson Downing, Caleb Jones, Joey Laleggia ja Ryan Mantha matkaavat suoraan Bakersfieldiin. Mitch Callahan ja Keegan "Kevinin poika" Lowe menevät waiversin kautta.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ja näin. Oilers puki ensimmäistä kertaa lähes NHL-kokoonpanon ja pelasi huonoimman harjoituspelinsä tähän mennessä. Canes vei 6-2. Tällä porukalla lähdettiin:
Maroon-McDavid-Puljujarvi
Lucic-Draisaitl-Caggiula
Jokinen-RNH-Strome
Khaira-Letestu-Yamamoto

Klefbom-Larsson
Russell-Benning
Simpson-Fayne

Talbot

Ja kun edellisessä pelissä Puljujärvi nostettiin ykköseen ja siellä alkoi heti tapahtua enemmän hyökkäyspäässä, niin tällä kertaa sama toistui kun Yamamoto nostettiin sinne ykköseen. Täytyy kyllä sanoa, että nuori kaveri tekee tiputtamisensa erittäin vaikeaksi. Miten nyt sitten perustelet jatkuvasti vahvasti pelaavan kaverin pudottamisen jos siellä vuoronperään kaikki muut oikeat laitahyökkääjät (Strome, Caggiula, Puljujärvi) surffailevat miten sattuu.
Ja näistä kavereista eniten "McDavid -aikaa" tasakentällisin on käsittääkseni saanut Strome, kakkosena Puljujärvi ja kolmantena Yamamoto. Caggiula ei ole vielä tainnut tuohon ketjuun päästä mutten ole varma.
Toisaalta aika jännä, että nämä oikean laidan kaverit naputtavat tasaisesti maaleja ja pisteitä mutta vasemmalla missä on enemmän veteraaneja on hiljaisempaa. Toki tietenkin ne veteraanit ovat luottavaisi pelipaikkojensa suhteen eikä vielä tarvitse repiä.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt aletaan olla lähellä lopullista kokoonpanoa kauden aloitukseen. Chris Kelly roikkuu edelleen mukana ja ilmeisesti tiistaina viimeistään pitää ilmoittaa onko hänelle tehty sopimus vai onko vapautettu PTO:staan. Eihän hän käsittääkseni ole mitään erikoista esittänyt, mutta Oilersilla on varsin huutava pula alivoimapelaajista ja siksi hän saattaa sopimuksen saada. Ja toisaalta valmennus luottaa kokeneisiin pelaajiin ja heitä tarvitaan joukkueessa. Tosin en sitten tiedä onko Kelly paras mahdollinen ratkaisu mutta saattaa olla ainoa mahdollinen.

Puljujärvi siis aloittaa alhaalla ja täytyy sanoa että itselleni se on pettymys. Myös toisaalta yllätys koska se kokoonpanopaikka oli aikalailla tarjottimella ja vaikka heti leirin alusta alkaen tuli negatiivisia viestejä joka suunnalta Puljujärveä koskien, niin ajattelin valmennuksen kuitenkin päätyvän pitämään hänet ylhäällä. Ja siis tarkennetaan että pettymys se itselleni oli siitä syystä, että Puljujärvi ei ole siihen malliin kehittynyt tai harjoitellut, että olisi paikkansa ottanut vaikka "piti". Se taas oli positiivinen yllätys, että valmennus ja johtoporras uskaltavat lähettää kenet vain alas jos otteet sitä vaativat eikä nimellä tai varausnumerolla saada pelipaikkaa. Mutta uskoisin tämän tilanteen olevan johdollekin pettymys sillä kyllähän tuonne oikealle laidalle varmasti on odotettu tasonnostoa ja Eberlelle pätevää korvaajaa näistä nuorista kavereista. Ja uskoisin Puljujärven nimen olleen alunperin aika vahvasti kirjoitettuna aloituskokoonpanohahmotelmaan kun se käytännössä mediallekin kerrottiin jo ennen leirin alkua.
No, nyt vain taas Condorsissa vahvaa tekemistä ja varmasti paikka ylhäällä aukeaa ennemmin tai myöhemmin. Saattaa aueta jopa jo siinä vaiheessa kun/jos Yamamoto lähtee junioreihin. Toisaalta jos ei kyvyt riitä niin sittenhän ne ei riitä.

Eli tällä hetkellä ylhäällä ja terveenä 23 kaveria:
G Cam Talbot
G Laurent Brossoit.

LD Oscar Klefbom
RD Adam Larsson
LD Kris Russell
RD Matt Benning
LD Darnell Nurse
RD Eric Gryba
LD Yohann Auvitu

C Connor McDavid
C-R Leon Draisaitl
C Ryan Nugent-Hopkins
RC Mark Letestu
LC Chris Kelly
L Patrick Maroon
L Milan Lucic
L Jussi Jokinen
L Jujhar Khaira
L Drake Caggiula
R Kailer Yamamoto
C-R Ryan Strome
R Zack Kassian
R Iiro Pakarinen

Lisäksi saikkuosasto:
LD Andrej Sekera
LD Ryan Stanton
R Anton Slepyshev
L Tyler Benson
R Brian Ferlin

Bensonin tilanne edelleenkin auki. Arviot ovat että lokakuulla voisi päästä Giantsissa pelaamaan, mutta kun tosiaan kesäkuusta alkaen on juttujen mukaan ollut "käytännössä pelikunnossa", niin onhan tuo huolestuttavaa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Slepyshev lähetettiin Bakersfieldiin hakemaan pelituntumaa eli Oilersilla on tällä hetkellä ylhäällä 22 pelikuntoista pelaajaa. Sekä lisäksi Chris Kelly jolla ei ole sopimusta. Ilmeisesti Kellyn kanssa vielä odotellaan eli hän on joukkueen mukana toistaiseksi.

Harjoitusten ja puheiden perusteella Draisaitl aloittaa kauden McDavidin oikealla laidalla. Mikä tietysti on varmasti paras vaihtoehto ykkösketjun kannalta koska ei sinne oikealle laidalle hirveästi ole tarjontaa. RNH johtaa sitten kakkosta laidoillaan Lucic ja Yamamoto. Strome kolmosen keskellä ja kavereina Jokinen sekä Caggiula. Toki lopulta jäällä tilanne voi olla mikä tahansa, mutta tältä näyttää toistaiseksi.

Tuo on kyllä harmi jos Draisaitlia joutuvat peluuttamaan laidalla. Tai siis tosiaan ykkösketjun tulosten kannalta varmaan hyvä, mutta kyllähän sitten pitemmällä tähtäimellä hänet pitäisi saada kakkosen keskelle. Aika vaikea muuten esimerkiksi lähteä RNH:ta myymään jos tilalle on tarjota Strome ja kolmoseen ei oikeastaan ketään potentiaalista sentteriä. Tietenkin kun Slepyshev kuntoutuu ja muutenkin tuo oikean laidan tilanne ehkä selkiytyy, niin McDavidin rinnalle voi alkaa löytyä muitakin vaihtoehtoja.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Adam Larssonille A rintaan (Eberleltä). Itse olisin ehkä antanut Sekeralle, mutta hyvä näinkin.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Ja näin. McDavidille kolme maalia ja Talbotille nollapeli eli 3-0 voitto Flamesista. Itse katselin tuttuun tapaan kolmannen erän ja olihan se aikamoista läpsyttelyä. Ihan molemmin puolin. Toki Oilersin puolustus toimi ihan hyvin ja saivat kiekon liikkeelle. Flamesin päästä kiekko taas ei tuntunut liikahtavan mihinkään vaan yleensä Oilers sai karvaamalla katkottua avaukset tai ainakin pakottamaan epätoivoisiin roiskaisuihin. Tiedä sitten oliko samanlaista koko peli vai ainoastaan tuo näkemäni erä.

On se McDavid edelleen aika liukas kaveri luistimilla. Siinä pakeista on pieni paniikki aistittavissa kun yhdellä yhtä vastaan joutuu tuota kaveria vastaan. Toisessa maalissa hieno yksilösuoritus McDavidilta. Ja kolmannessa erityisesti Lucicilta vahva alustus vaikka nyt ensin laittoikin tyhjistä ohi.

RNH:n ketju oli mielestäni myös hyvä. Siinä aika paljon pelasi Kassian toisella laidalla. Ja olisi ollut ihan tekopaikkakin Kassianilla kolmannessa erässä. Stromen ketju ei niin näkyvä ollut mutta pelasivat varmasti eikä ollut tarvettakaan sen enempään. Yamamotolla hyvä yritys päällä ja uskalsi pitääkin kiekkoa. Rohkeasti meni myös laitoihin vaikka koossa aika paljon antaakin tasoitusta.

Tästähän se on hyvä jatkaa. Tosiaan ei mikään häikäisevä esitys mutta tulos ratkaisee. Ja näinhän nämä pelit pitääkin hoitaa eli tekevät sen minkä tarvitsee.
 

Lätkäjope

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Armia #10, Matushkin #43
Löytyiskö täältä vanhempaa kannattajaa, joka osaisi kertoa kumpi oli/on nopeampi. McDavid vai Bure? Itse en valitettavasti Buren vuosista juurikaan muista ikäni vuoksi, mutta tuli vaan yön matsin jälkeen mieleen. Naurettavan nopea tuo McDavid nyt ainakin on. Toki tämä ollut jo kauan tiedossa ja todistettukin, mutta aina se jaksaa hämmästyttää.
 

repe_joke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Anaheim
Löytyiskö täältä vanhempaa kannattajaa, joka osaisi kertoa kumpi oli/on nopeampi. McDavid vai Bure? Itse en valitettavasti Buren vuosista juurikaan muista ikäni vuoksi, mutta tuli vaan yön matsin jälkeen mieleen. Naurettavan nopea tuo McDavid nyt ainakin on. Toki tämä ollut jo kauan tiedossa ja todistettukin, mutta aina se jaksaa hämmästyttää.

Aika poikanen olen ollut Buren parhaiden kausien aikaan. Mutta itse sanoisin McDavidin olevan nopeampi. Tai ainakin se mitä McDavid pystyy tänä päivänä tekemään, hämmästyttää minua enemmän, kuin se mitä Bure teki aikanaan. Ihan vain sen takia, että tänä päivänä huonoinkin luistelija NHL:ssä on jo aika saatanan hyvä luistelemaan. Buren aktiviaikoina ei välttämättä voinut sanoa ihan samaa.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Aika poikanen olen ollut Buren parhaiden kausien aikaan. Mutta itse sanoisin McDavidin olevan nopeampi. Tai ainakin se mitä McDavid pystyy tänä päivänä tekemään, hämmästyttää minua enemmän, kuin se mitä Bure teki aikanaan. Ihan vain sen takia, että tänä päivänä huonoinkin luistelija NHL:ssä on jo aika saatanan hyvä luistelemaan. Buren aktiviaikoina ei välttämättä voinut sanoa ihan samaa.

Jaa-a, vaikea sanoa kun aikakausi on eri ja peli nopeutunut. Mutta tuolla osattiin kertoa, että Mcdavid oli tuossa yksilömaalin aikana kellottanut mittariin 40,9 km/h kun pääsi Smithin nenän eteen. Mutta jäihän tuosta paljolti se kuva, että Mäkki on vielä nopeampi kuin viime kaudella, joten kait siellä kesätreeneissä on tehty jotain oikein.

Muuten pelistä, niin on nyt vaikea uskoa että Oilers tosiaan olisi noin ylivoimainen pelillisesti. Flames ei oikeastaan päässyt maalintekosektoreille ja laukaukset lähtivät pääsääntöisesti ulkokehältä. Ja Oilershan luisteli Flamesin kumoon samantien kun kiekko tippui jäähän, varsinkin McDavidin ensimmäisen maalin jälkeen niin siellä vaan lisättiin kaasua. Ketjumuutoksiahan tuolla taas tehtiin ja pääsääntöisesti sen takia ettei useampi saanut nimeään tulostaululle vaikka kauttaaltaan peli oli Oilersin kontrollissa.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Oilersin toisesta maalista tulee väkisin mieleen, että pitääkö joukkueiden huomioida hyökkäyspelissään se, että McDavid on kentällä? Sen verran vaarattoman näköisestä tilanteesta tuli kuin itsestään puolittainen läpiajo ja maali.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Oilers harjoitteli Vancouverissa seuraavilla ketjuilla:

Maroon-McDavid-Draisaitl

Lucic-RNH-Kassian/Yamamoto

Caggiula-Strome-Jokinen

Khaira-Letestu-Pakarinen

Klefbom-Larsson

Russell-Benning

Nurse-Gryba

Yamamoto ja Kassian siis vuorottelivat kakkosketjun laitureina ja Pakarinen oli nostettu nelosketjun laitaan.. Muuten kokoonpano oli sama jolla Flames kaatui.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Ihan hyvä sentteristö tuossa noinkin ja hyvä olla särkymävaraakin. Ja pelittänyt hyvin nuin.

Tuntuu menevän vähän hukkaan potentiaalia kun tuohon McDavidin laitaan voisi varmaan heittää kenet vaan tekemään 20-30 maalia enkä kyllä epäile etteikö Draisatl voisi laituroida / sentteröidä omaakin ketjua.
 

Aivan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tuntuu menevän vähän hukkaan potentiaalia kun tuohon McDavidin laitaan voisi varmaan heittää kenet vaan tekemään 20-30 maalia enkä kyllä epäile etteikö Draisatl voisi laituroida / sentteröidä omaakin ketjua.

Ehkä vähän on puute McDavidille kunnon tutkaparista. Taitaa olla duo Crosby ja Malkinkin urallaan pelanneet vaikka missä muoteissa.

Jahka Puljujärvi alkaa lunastaa, niin sitten Draisaitl omaan kenttään... ehkä... :D
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ei kauhean hyvin mennyt Canucksin vieraana. Tasoitusmaalissa Horvat sai vapaasti purjehtia maalille ja laittaa etukulmasta sisään. Tai yrittihän Benning siinä jotain tehdä mutta lähinnä näennäisesti. Kyllä tuo kuitenkin Talbotin piikkiin menee tuo maali, nuo pitää ottaa. 2-1-maalissa Klefbom söhelsi päätykiekon kanssa ja Russellin luistimesta kiekko pomppasi maalin eteen jossa Sutter oli ihan yksinään. 3-1-osuma sitten täysin Talbotin piikkiin kun etukulma oli taas auki ja kiekko lirui sieltä maaliin. Sen jälkeen maalivahti vaihtuikin ja Brossoit luisteli tilalle.

Oilersin 3-2-kavennusmaalissa Maroonilta hieno no look-syöttö ja Nugent-Hopkins pisti varmasti sisään. Avausmaalissa Russellin veto pakin jaloista yllätti Markströmin. Oilers otti pelissa 19 minuutin edestä jäähyjä, mikä on kyllä aivan liikaa. Brossoitilta hyvä esitys tänään, piti Oilersin mukana pelissä. Ylivoima ei ole toiminut kahdessa pelissä, vaikka tänään saivatkin maalin tehtyä.

Yamamoto ei kyllä ole vielä ollenkaan valmis NHL-peleihin, eiköhän poika lähde yhdeksän pelin jälkeen takaisin junioreihin. Tämän pelin hän seurasi katsomosta. Jos tästä pelistä jotain positiivista hakee, niin Oilersilla näyttäisi vihdoin olevan mitat täyttävä kakkosveskari, jonka voi laittaa kehiin silloin kun Talbotilla ei kulje.

Condors puolestaan hävisi kauden avauspelinsä Stockton Heatille 4-1. Ethan Bear avasi heti ensimmäisessä AHL-pelissään maalitilinsä iskemällä tasoituksen Jesse Puljujärven syötöstä. Joten Puljullekin ensimmäisessä pelissä pistetili auki tältä kaudelta. Condors oli hallinnut varsinkin ensimmäistä erää suvereenisti, laukaukset 20-4.
 
Viimeksi muokattu:

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Yamamoto ei kyllä ole vielä ollenkaan valmis NHL-peleihin, eiköhän poika lähde yhdeksän pelin jälkeen takaisin junioreihin. Tämän pelin hän seurasi katsomosta.

Tähän olisi mukava kuulla jotain perusteluita. Sen mitä harkkakaudella näin niin vaikutti Oilersin kärkihyökkääjiltä ja taisi tehdäkin eniten maaleja harjoituspeleissä. Nyt sitten on pelannut 6 minuuttia Liigassa ja todetaan "ei ole ollenkaan valmis". En siis kiistä missään tapauksessa tuota valmiutta, mutta tuntuu ihan pikkaisen hätäiseltä arviolta jos se perustuu tuohon kuuteen pelattuun minuuttiin.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Tähän olisi mukava kuulla jotain perusteluita. Sen mitä harkkakaudella näin niin vaikutti Oilersin kärkihyökkääjiltä ja taisi tehdäkin eniten maaleja harjoituspeleissä. Nyt sitten on pelannut 6 minuuttia Liigassa ja todetaan "ei ole ollenkaan valmis". En siis kiistä missään tapauksessa tuota valmiutta, mutta tuntuu ihan pikkaisen hätäiseltä arviolta jos se perustuu tuohon kuuteen pelattuun minuuttiin.

Ainakin toistaiseksi Yamamoto on vielä turhan heiveröinen fyysiseen NHL-runkosarjaan. Harjoituskausi meni hyvin, mutta runkosarja on ihan eri juttu. Itse en henkilökohtaisesti usko, että Yamamoto vielä täyttä kautta pelaa. Tarvitsee ainakin vuoden junioreissa ja ehkä myös AHL:ssä.

Slepyshev nostettiin nyt ylös AHL:sta, joten sekin vaikuttaa Yamamoton tilanteeseen..
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Slepyshev todennäköisesti pelaa tänään Jetsiä vastaan kakkosketjussa Nugen ja Lucicin kanssa. Kassian pelasi eilen harjoituksissa kolmosketjussa Jokisen ja Stromen kanssa. Yamamoto puolestaan vuorotteli Pakarisen kanssa nelosen laidalla, Saa nyt nähdä kumpi noista kahdesta joutuu katsomoon. Caggiula oli sivussa, joten hän todennäköisesti ei pue Jets-peliin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös