Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Helenius hörppää Björnisen kudin ja 1-0 Lahessa.

Roger Moore

Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Ekan erän perusteella tulee taas sellainen peli että Kärpät tekee 60 minuutin aikana maksimissaan yhden maalin.

Hollanti

Varmaan se KalPa
Pelsut johtoon.

Don Sputnik

SaiPa, Liverpool
Vittu tuo saipan av on paskaa. Viedään kuin litran mittaa. Tuossakin oli tosin ennen maalia varma paikka purkaa, mutta Oksasen ratkaisu oli perinteisen löysää purkupeliä, ns. SaiPan tavaramerkkiä...

stairox

Wanha kunnon divariajan Vaasan Sport, Liverpool FC
Sportin yv:tä ei jaksaisi enää kommentoida. Kommentoin silti: VMP!!!

Tukka

JYP, Maajoukkue
Olipa kerho hieman paniikissa ekassa erässä. Tuppurainen taas jakelee passia mutta kaverit ei iske sisään. Vahva erä JYPiltä.

Kapinalätkä

Kotkat, Tähdet, Saarelaiset ja Pantterit (UK+US)
Voi perse tuota Sporan ylivoimaa. Ihan sydämestä ottaa.....
Valtonen herätys!!!

Numero13

Kärpät
Ipa ihan hyvällä jalalla Oulun lauantai-illassa. Kärpiltä hiukan puolittaista tekemistä eka erä. Junttila läpiajossa odotettu ratkaisu, teki kaikkensa ettei vaan vahingossakaan tulisi maalia.

Raúl

Pelicans
Björniseltä ihan nätti veto tuohon saumaan. Muuten tuosta hyökkäyspelistä tuli ajoittain mieleen viime kauden pelit, mikä ei ole positiivista. Intoa on, mutta menee vähän sekavaksi.

KalPa sen sijaan ei esitä yhtään mitään, mutta on hyvin pelissä mukana vain yhden maalin päässä.

Old Tom

KooKoo
Kuka KooKoon pelaaja lähti hetki ennen HIFK:n 2-0 maalia vaihtoon mailan puuttumisen vuoksi jättäen samalla Haatajan täysin vapaaksi. Yleensähän vaihtoon lähdetään mailan puuttumisesta huolimatta vasta, kun tilanne saadaan purettua.