Ma 25.9.2017 Jokerit - HK Vitjaz

  • 17 046
  • 179

V-G-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна | is
Ja tuli vai? Onnea!

Onnittelut! Mullekin Eeli järjesti muutaman kympin maaleillaan.
Onnea! TsSKAn kolmen maalin voiton vaatisi muutaman tontun lisäys pelitilille.

Jeps, kiitos. Pistin 150 euroa edellisiä veikkausvoittovaroja kiinni kahden kohteen lappuun, jossa SKA -1 (1,85) ja Jokerit -1 (2,03) yhteiskertoimella 3,75. Sieltä napsui. Ja tsempit peteliukselle myös!
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit, Philadelphia Flyers
Nyt on sitten otettu ne Zapon lapsukset tasoihin, ei muuta kun Tolvaselle pari vielä lisää kolmanteen!
Kiitos Eeli.

Kiitos myös Jokereille, uskomaton näytös toisesta erästä lähtien. Vitjazilla ei mitään palaa. Vähän alkaa jo pelottaa tämä Jokereiden hyvä pelaaminen..
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Ai saatana että tykkään Tolvasen haastattelusta, itseluottamus haisee kotisohvalle asti.
 
Suosikkijoukkue
Suomen suurin ja kaunein
Eka erä ihan paskoja, toiseen erään herättiin ja alettiin hommiin. 11 peliä, 26 pointsia elikkä hyvin alkanut.
Mielestäni Jokerit oli ensimmäisestä erästä lähtien kaikessa edellä paitsi maalisarakkeella. Ei siis huono ollut ensimmäinenkään.
 

TommyT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mahtava fiilis on mikä välittyy pelaajista. Tulee ihan oikeasti 90-luku mieleen hyvällä tavalla. Joukkueessa neljä ketjullista kovia ukkoja jotka pelaa isolla itseluottamuksella ja hyvällä huumorilla.
 

roctum

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Markus Hännikäinen
Ei yhtään hattua lentäny?

Viitisen hattua lensi. Ei suomalaiset ole niin juntteja, että pitäisivät hattua sisätiloissa. Pitänee ottaa reppuun jatkossa mukaan pari lippistä, kun on Moseksen jälkeen ensimmäinen mahdollinen hattutemppuilija.
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Enpä tosiaan muista, koska viimeksi Jokereiden kaikesta (pelillisestä) tekemisestä olisi paistanut näin positiivinen ja jokerimainen ilme.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
On tää vittu niin hienoa tällä hetkellä! Pieni vastoinkäyminen herätti ja 2 erää kunnon sirkusta tarjolla. Palolakin aivan uudesti syntynyt kaveri ja pelihalut valtavia. Ei yhtäkään heikkoa lenkkiä tällä hetkellä. Olis jo perjantai..
 

gcz_

Jäsen
Suosikkijoukkue
JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
Enpä tosiaan muista, koska viimeksi Jokereiden kaikesta (pelillisestä) tekemisestä olisi paistanut näin positiivinen ja jokerimainen ilme.

2007 ja 2012 oli lähellä, sitä ennen joskus ysärillä (2002 mestaruus oli aikamoista jurnutusta Summasen kanssa eikä kovin jokerimaista). Onhan tässä huikea fiilis koko touhussa tällä hetkellä. Niin paljon positiivista, että Venäjän HIV-tilannekin jää kakkoseksi.

Jos liigassa olisi ollut näin hauskaa vähän useammin, niin ehkä sinne olisi suurempi kaipuu.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Kerrassaan kaikin puolin upea matsi ja Tolvanen tekee mykistävän upeita maaleja! Mahtavaa! Kunnon shöy päälle tokan erän alusta loppuun asti!
 

mjr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet
Sattuipas hyvä peli kohdalle! Tolvanen teki vaikutuksen ja Jokerit oli kyllä parhaimmillaan ihailtavan taidokkaasti siirtelevä joukkue, Vitjaz jäi ihan köysiin ensimmäisen erän jälkeen.
 

Gluetrout

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan huikea matsi hallilla tänään! Kaikista tähänastisista peleistä sanoisin että tämä oli katsojan näkökulmasta paras. Ensimmäistä kertaa toissakauden jälkeen oli hyvin ikävän erän jälkeen varma siitä, että katkon jälkeen lähtee viihdyttävä jokerikiekko rullaamaan. Tolvasen hattu kruunasi koko homman.

En ole koskaan aiemmin hallilla elänyt kuten tällä kaudella, niin hyvin tarttuu pelifiilis kentältä katsomoon. En usko olevani ainut, tänäänkin kannustuksen määrä suhteessa katsojamäärään oli melkoinen.
 

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Vitjaz jäi ihan köysiin ensimmäisen erän jälkeen.

Sinänsä vielä ironista, että Vitjaz oli jo (Jokerien heikohkon) ensimmäisen erän aikana ottavana osapuolena, pl. maalit. Ensimmäinen oli puhdas vahinko, ja tämän tyylisiä tulee kerran kaudessa. Joskus rannari omalta alueelta yllättää veskarin, joskus päätykiekko päätyy vahingossa kaverin lapaan. Toista ei olisi tullutkaan, jos myöhemmin hattutempun tehneen kaverin laukaus olisi päätynyt verkkoon. Ja jos ei muuta, niin kavennus olisi tullut ellei dumari olisi hätäillyt pillin kanssa. Toisena iltana tuollakin ensimmäisellä erällä olisi taululla ollut parin maalin johto.

Kertoo paljon joukkueesta, kun tuollaisen avauserän jälkeen toiseen erään tullaan ihan saatanan kovalla tempolla. Ei paljoa stagaa puristettu tai spennattu noin muuten, vaan erästä maailmanmestaruuteen (ei Jalonen) Suomen koutsanneen sanojen mukaisesti "lite bättre". Pienet asiat tehtiin paremmin, ja ero näkyi ihan selvästi. Kolmannessa sitten tuli ansaitut maalit, ja homma oli ohi.

En mä noita kaverin maaleja "vääränä" pidä. Noita tulee kauden aikana kaikille. Nostan kuitenkin hattua meidän jengille, joka klaarasi homman kunnialla ja ei antanut parin pompun häiritä. Hieno esitys vaikean alun jälkeen.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ziisus mikä peli. Eka erä vähän lepsua omaan tasoon verrattuna ja sitten pesukone käyntiin. Zapokaa ei kyykännyt, vaikka muroi 2. PAlolan ja Ikosen tasonnosto pisti silmään.
+++ kaikki narrit
 

KuumaaKamaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Selviskö? Ainakin "Kuka vitun Patrik Laine?" -chantti lähti joltain suht sponttaanisti.. :)
Kieliposkella heitetty chantti varmasti, mutta tässä tapauksessa minä olin spontaanisti mielensäpahoittajana liikkeellä. Suomalaisessa jääkiekkoilussa ei näitä isoja tähtiä liikaa ole, joten vähän herätti myötähäpeää tässä kontekstissa heittää tuollainen chantti, vaikka toki ymmärränkin pointin. Minusta turha heittää minkäänlaista vastakkainasettelua näiden timanttien välille, molemmilla edessä loistava tulevaisuus.

Kokonaisuutena meillä menee siis helvetin hyvin, jos matsista ainoana negatiivissävytteisenä asiana jää mieleen yksittäinen chantti.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös