Jokerit, NHL
Mun mielestä Ikonen on vetänyt ihan hyvin tän matsin, ei se mitenkään liekeissä ole ollut mutta ihan mukiinmenevä kauden avaus herralta so far.

Varis

Jokerit, KiVa, EK65
Töissä ei pysty matsia katsomaan, mutta ainakin livetulosten mukaan laukaukset ovat tokassa erässä 1-18. Onko siinä joku typo, vai pelataanko siellä ihan yhtä päätä? Kaukaisia ovat ne muistot kun tokissa erissä tuli aina takkiin.

rasmus

Jokerit, Pool, Konalan Pallo
Kyllä ne pitää paikkaansa, ihan yhtä päätyä on menty.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Gilroy, hienoa viivapelaamista ja komea laukaus. Ja vähemmän yllättäen Joensuu tekemässä maskia.

Hienoa katsottavaa kyllä kolmos- ja nelosketjun peli tällä hetkellä.

Tiedote

HIFK
Jäätävä esityö Jessu Joensuulta tuohon 4-2 byyriin... Tasoero on näkynyt ja kuulunut tokassa erässä. Jokerit saa kyllä erinomaiset lähtökohdat loppukauteen tästä onnistuneesta vieraskiertueesta.

Cobol

Suomalainen jääkiekko
Kun naapuri on viisikkopelaamisessa täysin statisti, syy tulostaulun lukemiin löytyy siitä. Ei Metsolasta. Jokereilta hyvä erä ja jälleen kerran näkyi, miten hyvin joukkue on roolitettu ja rooleja noudatetaan. Esimerkiksi Joensuu tekee sitä työtä, jossa hän on hyvä.

Jokerien pelaamisen taso on noussut valtavasti viime kaudesta. Tärkein yksittäinen tekijä on Lepistön ja muun puolustuksen kiekollinen ja kiekoton osaaminen.

Sako

Poika ja Mörkö teki maalit eli toive toteutui. Hienoo!

Erinomainen erä. Kolmannessa fiksua peliä ja voitto kotiin.

Löytyikö kolmas kenttä?

Gluetrout

Syvään on kyllä juurtunut viime kaudella iskostunut pettyneen fanin pessimistinen ajattelutapa. Odotin ennakkoon tältä peliltä lähestulkoon ylitsekävelyä Jokereiden osalta, ja eka erä vähän masensi pelillisellä puolella. Onneksi joukkue jälleen kerran alleviivasi sillä, ettei tällä nipulla ole yhtikäs mitään tekemistä viime vuoden porukan kanssa. Kai tässä saa alkaa taas surkeankin erän jälkeen odottelemaan hyvillä mielin seuraavaa hyvää erää jatkossakin, hienolta näyttää taisteluilme, kyky näyttää sisua ja nostaa tasoa!

One#8

Jokerit, SoJy, ManU, Ac Milan, Barcelona
Saatiin toiseen erään jalat ja päästiin hyödyntämään pientä kaukaloa. Oltiin 100 kertaa parempia. Joku 4 maalia ei olisi ollut vääryys, mutta käy tämäkin. Toivottavasti jatkuu kolmannessa, niin pinnat jää vieraille.

Tolvaselle tärkeä maali 5 maalittoman pelin jälkeen. Ja Gilroy hieno peli neljännessä.