Su 27.8.2017 Lokomotiv Jaroslavl - Jokerit

  • 22 761
  • 279

JjZz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit. Sympatiat kaikille paskoille.
Minäkään en jaksa seurata esim NHL:n runkosarjamatseja vaikka ne ovatkin laadukasta lätkää. Tosin Laineen otteita tykkään seurata. Mutta pelin seuraaminen objektiivisin lasein vaatii kyllä jonkun todella ison pelin hyvällä draaman kaarella että jaksaa innostua.

Mitä tulee Jokereiden otteisiin, niin kyllä niitä on viime kauden jäljiltä nyt ilo seurata. Pelissä on nyt ihan eri tavalla ideaa ja tulivoimaakin riittää. Tosin Palola tuntuu unohtaneen miten lauotaan. Melkein joka tilanteessa joko huitaisee kiekosta ohi tai laukaus muuten epäonnistuu. Tossa ratkaisumaalissa lähti suht hyvin, mutta mikä se dyykkaus oli sen vedon perään?
 
Viimeksi muokattu:

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Ihmettelin, kun V-G:n viestit näkyi, vaikka yleensä ignooraan aika paljon tämän suuntaisesti kirjoittavaa jengiä, mutta johtui siis siitä, etten ollut kirjautunut. No kun kirjauduin sisään, niin eipä näkynyt enää :)

Suosittelen kaikille tuota ignooraamista. Kaveri vielä pitää itseään hyvänä kirjoittajana vaikka tosiasiassa hän on palstan suurin syöpä ja valehtelija. No se hänelle suotakoon, Jotenkin se terapia on hoidettava.

Itse pelistä vieläkin hyvät fiilikset. Paljon oli epäilyksiä harjoituskauden jälkeen , mutta nyt näyttää kieltämättä hyvältä. Paljon positiivisia suorittajia ja vielä kun saadaan Regin ja Joensuu heräämään niin pisteitä ropisee jatkossakin. Hyvä juttu myös että huomisen ottelun jälkeen viikon tauko eikä tarvi heti jatkaa raskasta vieraskiertuetta.
 

C.Orr

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menneisyyden kahleista vapaa Jokerit
Suosittelen kaikille tuota ignooraamista. Kaveri vielä pitää itseään hyvänä kirjoittajana vaikka tosiasiassa hän on palstan suurin syöpä ja valehtelija. No se hänelle suotakoon, Jotenkin se terapia on hoidettava.

Aika tiukkaa tekstiä. En tiedä muista, mutta itse arvostan kirjoittajia, jotka kykenevät perustelemaan mielipiteensä. Olivat ne sitten kuinka erilaisia kuin omat mielipiteeni. Sen sijaan on vaikea arvostaa henkilöitä, jotka eivät siedä eriäviä mielipiteitä vaan kun kyvyt eivät riitä argumentointiin hyökätään alatyylisin termein henkilöä vastaan. Syöpä, valehtelija, vänkääjä, narsisisti, besserwisser, suositellaan lääkkeiden vaihtoa ja terapiaa jne. on varsin tuttua termistöä sieltä suunnasta. Kun yhtälöön lisätään sinun ja hengenheimolaistesi lukuisat sanktiot myös moderaattoreiden toimesta pistää se pohtimaan lopulta myös sitä kuinka vaikeaa se on joillekin laittaa sellaista pitovoidetta sinne suksen pohjiin ettei ihan joka potkulla lipsuisi.

Ennenkuin itsemoderaattorit lennähtelevät paikalle, todettakoon Jaroslav matsista se, että eteenpäin viimekaudesta on menty. Hyvä että edes joukkue on löytänyt sitä pitovoidetta suksiensa pohjiin.
 

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
En tiedä muista, mutta itse arvostan kirjoittajia, jotka kykenevät perustelemaan mielipiteensä. Olivat ne sitten kuinka erilaisia kuin omat mielipiteeni.

Tällä kertaa tuo "mielipide" oli hyvin kyseenalainen. Eikä hän ole varsinaisesti ole perustellut mitään. Tai no aikusmaisesti totesi että ottelu oli tylsä vaikka näin ei ollut kenenkään muun kirjoittajan mielestä. Taisi ainut tarkoitusperä olla hämmentäminen ja riidanhaastaminen joka kumpuaa hänen omista antipatioistaan KHL:ää kohtaan. Harmitus siitä että Jokerit pelaa hyvää kiekkoa kovassa sarjassa, eikä hän pysty suhtautumaan siihen enää tunteella. Eikö siinä vaiheessa kannattaisi miettiä jotain muuta tekemistä eikä tulla otteluketjuun pilaamaan muiden fiilikset?

Sen sijaan on vaikea arvostaa henkilöitä, jotka eivät siedä eriäviä mielipiteitä vaan kun kyvyt eivät riitä argumentointiin hyökätään alatyylisin termein henkilöä vastaan. Syöpä, valehtelija, vänkääjä, narsisisti, besserwisser, suositellaan lääkkeiden vaihtoa ja terapiaa jne. on varsin tuttua termistöä sieltä suunnasta. Kun yhtälöön lisätään sinun ja hengenheimolaistesi lukuisat sanktiot myös moderaattoreiden toimesta pistää se pohtimaan lopulta myös sitä kuinka vaikeaa se on joillekin laittaa sellaista pitovoidetta sinne suksen pohjiin ettei ihan joka potkulla lipsuisi.

Kyllä minä siedän eriäviä mielipiteitä, eikä minulla ole ongelmia muiden kirjottajien kanssa. Tämä kirjoitus on kyllä melkoista jeesustelua sinun osaltasi. Myönnän että välillä keittää yli ja jostain syystä aina tämän saman henkilön kanssa ja joo olen saanut siitä rangaistuksen, mutta muistaakseni tämä sinun kaverisi oli juuri pelikiellossa ja sortuu näihin alatyylisiin sanoihin aika monen kirjoittajan kanssa. Jännä että niitä et ole huomioinut mitenkään ja mistähän sekin johtuu? Ja mistä ihmeen hengenheimolaisista puhut? Ei millään pahalla, mutta nyt sinun analyysisi pikkaisen ontuu.

Ja aivan kuten oletin, tältä jeesustelijalta on turha odottaa mitään vastausta väitteisiinsä. Melkoinen pariskunta kyllä.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös