Klagenfurt ei ole niin jyrän alla, kuin olisi ehkä ennakkoon odotellu. Kivasti näyttää myös Ruotsissakin jengiä löytäneensä tiensä hallille, vaikkei toki täynnä ole.

Tshekki77

Zürich näköjään mennyt jo 0-2 johtoon Ranskassa Gap:in vieraana.

Tshekki77

Kahden miehen ylivoimaa vaati, että Frölunda sai maalihanat auki. 1-0 Göteborgissa

Tshekki77

Cardiff mennyt 0-1 johtoon Liberecissä. Oisko päivän ensimmäinen iso yllätys syntymässä.

Tshekki77

Cardiff teki jo toisen ja johtaa ottelua siis jo 0-2. Ekaa erää enää minuutti jäljellä. Toisaalta taisi tää sama Liberec heräillä Växjötäkin vastaan vasta tokassa erässä.

Useful Idiot

HPK
Ja Zürich menee menojaan. 1-6.

Tshekki77

Liberec näköjään herää näihin peleihin vasta suunilleen puolessa välissä peliä. Taas ottelun puolivaiheilla tekevät kaksi nopeaa maalia ja peli on tasan 2-2

Tshekki77

Klagenfurt tasoittaa pelin Göteborgissa ja samaan aikaan myös Liberec menee ensimmäistä kertaa johtoon, omassa pelissään Cardiffiä vastaan.

keigykedy

Tappara, Leijonat
Brnon jengis ainakin mielenkiintosia pelaajia, Nemec, Erat, Hruska, Vincour, Nekac ja Zohorna

bebeto

Tappara, Ylöjärven Ryhti
Gap-Zurich tällä hetkellä tilanteessa 1-11

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Vai jotta. Hegemonia. Ässillä Varttinen palaa Kuparisen rinnalle, Lukko ns. kokeillen, kun sivussa Niskala, Riikola, Vahalahti, Koivisto, Keränen.

Roku

Rauman Lukko
Ässät-Lukko 1-0. Matti Kuparinen teki, aika 4.12. Ennen maalia mentiinkin oikeastaan koko ajan Lukon pikku hallinnalla, Eetu Koivistoisella oli paras tekopaikka ennen maalia.

Tshekki77

Liberec menee kaksi minuuttia, ennen loppua 4-2 johtoon, alivoimalla. Kyllä Cardiffille mahdollisuuksia tarjottiin, mutta eivät ole onnistuneet käyttämään tilaisuuksiaan hyväkseen.

Ja tyhjiin 5-2 Liberecille. Eiköhän tääki peli ollu sitten tässä. Kohtahan sitten alkaaki jo KalPan peli

keigykedy

Selostaaks tää Saukkos-runkku kaikki pelit ???

Mä oon maksanu ja kaikkee tästä....

Tshekki77

Malmö ei kauaa jaksanu avausmaalin kanssa odotella. Menikö peräti alle 10 sekunttia aloituksesta.

Roku

Ässät-Lukko 1-0 ensimmäisen erän jälkeen. Lukko hallitsi, Ässät teki maalin. Toisen erän alkuun jäi vielä reilun minuutin verran Lukon ylivoimaa jäljelle.

Tshekki77

Brno menee 0-1 johtoon Kuopiossa. Aikaisemminki jo tarkasteltiin videolta, mutta nyt taisi mennä sitten ihan jo selvästi sisään.

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Hovisella on kyllä erikoinen tuo torjuntatyyli. Kaveri on pitkä ku nälkävuosi mutta ei se kyllä mitään peitä, varsinkaan kun on jatkuvasti polvillaan.

Roku

Mitä mahtaa Ruutu.fi:n kaudesta tullakaan kun harjoituspelien aikana jo selostus vituttaa näin paljon?

HPK
KalPa kaventaa 1-2, yeah! Ruuttu.

Roku

24.22 Lukko tasoittaa ylivoimalla. Peter Tiivola tekee, Sevänen ainakin syöttää.