Pe-La 11.–12.8.2017 Otteluseuranta (Tampere Cup)

  • 29 064
  • 256

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ken mahtaa olla Ilves #18?

E; On kyllä ollu järkyttäviä syöttöjä Tappara pakistolta tässä pelissä, nyt kostautui-
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Toinen helppo maali Ilveksen puolustuksen virheestä.

Kaameaa ollut, mutta usko ei horju. Toivottavasti nuorella joukkueellakin säilyisi usko, vaikka tappioita tulisikin harjoituskaudella ja alkukaudesta. Potentiaalia on paljon parempaan, vaikka siitä ei tänään ole oikein viitteitä nähtykään.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Tappara kayttaa muuten todella paljoa pakkeja hyokkayspaan rakentelussa. Mielenkiintoista, karvauksen ohella, mahda onko tarkoitushakuista vai kokeilua.

Ipa ottaa lahjan vastaan Otsolta. Sinansa aina takuuvarmalta pakilta harvinainen virhe
 
Suosikkijoukkue
Ässät
Tuun vähän jälkijunassa, mutta pakko hehkuttaa Rauhalan maalia! Siinä jätkä näytti määrätietoisuutta ja luisteluvoimaa!! Päätti jo ennen omaa siniviivaa käydä lyömässä kiekon verkkoon.
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kaikista maailman pelaajista Laatikainen käy antamassa avojään pommin. Oman elämänsä Brian Campbell.
Harvoinhan se taklaa, mutta noissa näkyy toisinaan kokemuksen tuoma osaaminen ajoittaa. Viime keväältä hienona esimerkkinä se oikein vanhan liiton perstaklaus Peltolan Nikoon sääleissä.

Vaikea arvioida Ilveksen uusien pelaajien tasoa, kun viime kauden onnistujatkaan eivät saaneet oikein mitään aikaan. Karrilla ja kumppaneilla riittää töitä, mutta luottoa on. Tappara oli todella kova, mikä nyt tuskin yllätti edes Kurikassakaan. Mielenkiintoista nähdä, miten huomenna sujuu toista suurseuraa vastaan. Tosin jos HIFK:n virhemäärä ei laske tämänpäiväisestä, luvassa on kylmää kyytiä. Ilveksellä Pelsuja vastaan paikka pestä kasvojaan tuon kohelluksen jälkeen. Tuloksella niin väliä, mutta jonkin punaisen langan soisi löytyvän.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Muukalaislegioona- ym. jutut ovat turhia. Tämä on tulosurheilua, eikä mitään kasvatuskilpailua.

Ilvekselle ainoa tie juuri nyt on tehdä hyvää työtä nuoren ja omavaraisen rungon kasvattamiseksi sekä tähän liittyvän jatkumon luomiseksi. Joka tapauksessa on selvää, että menestyminen tulevina vuosina (vaikka omavaraisuuden lisäämisessä onnistuttaisiinkin) vaatii varmasti vahvistusten hankintaa ulkopuolelta.

Tämän päivän Ilves oli huono ja täysin vastaantulija. Odotin itse pykälää parempaa valmiutta, mutta joukkue oli aivan lähtötelineissä. En siltikään ala ripottelemaan tuhkaa päälleni, koska mitään oikotietä ei konkurssin partaalla olleesta tilanteesta takaisin menestyjäksi ole. Kannattajien pitää nyt sitoutua jälleenrakentamiseen työn kautta, ellei jostain löydetä yllätysrahoittajaa pariin ketjulliseen kovia nimiä.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eilisissä kokoonpanoissa Tapparalla taisi olla 7 omaksi pojaksi (B-juniorikriteerillä) laskettavaa pelaajaa ja Ipalla 10. Toki vastustajan leirissä nämä lasketaan eri tavalla.

Onhan siinä eroa, mutta vaarallisen lähellä on Ilveskin luisua muukalaislegioonaksi. Muutaman pelaajan jos hankkivat lisää niin se on siinä.
 

Tori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä tuo Tapparan paketti aika muukalaislegioona on, huomasitte varmaan vaihtoaition takana kun suurin osa Tapparan pelaajista vielä teititteli toisiaan ...
 

Apheu

Jäsen
Kyllä tuo Tapparan paketti aika muukalaislegioona on, huomasitte varmaan vaihtoaition takana kun suurin osa Tapparan pelaajista vielä teititteli toisiaan ...

Tietyllä tapaa kyllä. Kun kehitystyössä onnistuu, parhaat poistuvat kauden päätteeksi parempiin liigoihin. Kenelläkään ei ole niin hyvää juniorituotantoa, että sieltä suoraa saisi nostettua tilalle Liiga -pelaajia ketjullista, vieläpä huippunimien tilalle. Uusia projekteja hankitaan siis myös muualta. Tapparalla on kuitenkin ollut vahva ydin, ja uudet pelaajat ovat saatu aika nopeasti ns. "tapparalaisiksi". Esimerkkinä nyt vaikka Kuusela, Palola, Karjalainenkin kenties. Viime vuonna uusittiin rightin pakisto, tänä vuonna leftin miehet.
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Tappara lepuuttaa tänään Nurmea, Luotoa ja Redenbachia ja tilalle tulee Mäkinen, Alanen ja Levtchi. Heljanko maaliissa
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Eli Tappara tänään

Kuusela Kärki Ojamäki
Zaborsky M.Järvinen Peltola
Rauhala Jasu Karjalainen
Alanen Mäkinen Levtchi

Lehtonen Kemiläinen
Vittasmäki Mikkola
Elorinne Rantakari
Rouhiainen Salonen

Heljanko (Hrachovina)
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kas, Heljanko "haenenemmänpeliaikaatapparasta" pääsee ihan pelaamaankin!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös