Pelicans kaudella 2017–2018

  • 398 282
  • 1 433
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
Täh onko tää siis jo varma tieto? Missä sanotaan?
 

Drewiske

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Rendulicista käytiin jo aikasemmin keskustelua, mutta onhan tuo näiltä markkinoilta erittäin hyvä hankinta, kun katsoo mitä nuo muut ovat haaviinsa saalistaneet.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
No vaikka Pelsun sivuilla.
Näköjään lukee. Olin tyhmä ku yritin vaan googletaa hakusanalla Borna Rendulic Pelicansiin xD Loistava hankinta! Milloinkohan tekee ensiesiintymisensä..?
 

laituri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hockey Reipas, Charlestown Chiefs
Erittäin hyvä vahvistus joukkueeseen. Sopivasti ikää, kokemusta ja tuloksentekovoimaa.
 

Jarnan Rysty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on ykkönen aika kivasti korvattu jos kaikki menee nappiin ja miksei menisi A Mustonen (erkinjuntti) J Mustonen (Tyrväinen) ja Rendulic (Sopanen). Vielä kun se sulak saataisiin niin ai että kelpaa.
 

Kaani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Jets, Green Bay, ENCE, Tazen ARTA-viha
Loistavaa työtä kyllä toimistolta. Tehtiin rauhallisesti töitä oikeiden palasten etsimisessä. Ei kannattanut vedellä ranteita auki heinäkuussa, kun ketään ei tullutkaan :)
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Jos Sulak tai about samantasoinen korvaaja Lahdessa ensi kaudella pelaa, on tuossa suorakin poffi-paikka otettavissa.
 
Suosikkijoukkue
Lahen Pelsu, Dallas Stars, Leksand, Orlando Magic
38 pistettä toissa kaudella AHL:ssä kertoo jotain tän kaverin potentiaalista. Viime kauden pelas Vancouverin farmissa Uticassa joka teki joukkueena alle 200 maalia eikä päässy pleijareihin ja pistemäärä hieman laski edelliskaudesta. Mut ehkä juuri sen takia meillä oli ylipäätään mahikset tällaseen kalaan, joten iso peukku kyllä Laukkaselle Rendulicistä!
 

PataJaska

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Kovasti onnea Lahteen, tiedän että moni olisi ottanut Bornan myös Poriin riemusta kiljuen, miksen itsekin. Toki on selvää, että sillat paloivat miehen kanssa varmaankin lopullisesti keväällä 2012, kun Ässät oli pakotettu näyttämään miehelle ovea kolmen EU:n ulkopuolisen pelaajan säännön takia. Borna oli juuri se neljäs ylimääräinen, jonka jälkeen hän loukkaantui sydänjuuriaan myöten ja myöhemmin haukkui Hämeenlinnan paikallismediassa Ässien organisaation ja koko Porin

Kumma sinällään ettei järkevää pelipaikkaa sitten p-amerikasta enää löytynyt, mutta erityisesti kiistatta korpeaa nähdä mies liigassa yhden aivan kriittisimmän päävastustajan paidassa
 
Viimeksi muokattu:

Naurava Sika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Olipahan melkoinen hankinta Pelicansilta! Olisi meinaan Borna kelvannut omasta puolestani tänne "kasvattajaseuraankin". Pelicans nousi kertaheitolla itselleni yhdeksi kiinnostavimmista vastustajista ja toki kun muutenkin kilpaillaan suunnilleen samoista sijoista niin Pelsut kiinnostaa. Jos olisi Tami, sanoisin "chapeau". Mutta koska olen vain Sika, sanon että onnittelut saatanan kovasta hankinnasta!
 

aave

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans
Täytyypä sanoa, että puskista tuli Bornan hankinta. Loistavaa työtä!
 

LKKK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Linkki vie Youtube-klippiin Pereskokovista Vadim Pereskokov against Jokerit - YouTube

Ainakin käsiä näemmä löytyy, onhan netissä kikkavideokin kaverista. Video antoi ainakin uskoa siihen että taitava kaveri on kyseessä, sellaisia Erkinjunttimaisia käsiä väläyttelee.
Kenties ehkä saattaa olla pelimies..

Katsoin tuon klipin ja... Pakko sanoa et itselläkin jäi positiivinen fiba tästä kaverista! Tuo kiekkoa (tarvittaessa) yksinkin eli tilantekijä vierelle ja mielellään yksi kohtuullisen laukauksen omaava ja tästä voi olla iloa kauden mittaan. Odotetaan nyt mitä try out tuo tullessaan ja osaako puolustaakin, mutta positiivinen fiilis!

Rendulic-uutisoinnin "varjossa" voi olla todella hyvä hankinta? Varsinkin jos hintalappu on sopiva. Toivottavasti en ole väärässä. ;-) Muutaman tunnin päästä kiikarit on Ruudun ääressä tässä miehessä.

Lelu on The Man!
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Vähän turhan pitkä kaveri, muuten kyllä kelpaa.

Toivottavasti sopimuksessa ei KHL -pykälää.
 

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Hienoa! Todella kova soppari Liigan kannalta erittäin kuivilta markkinoilta. Ajattelin pitkään jo että nämä kaksi kärkihyökkääjähankintaa ovat ulkomaisia nimettömiä "Goodwineja". Eivät olleet niitä, jos nyt ei mitään Zaborskejakaan, vaan jo potentiaalinsa osottaneita, tähtirooliin nousemaan kykeneviä täydellisiä palasia Pelicansiin.

Rekonen-Björninen-Rendulic
Koivisto-Siikonen-Kangasniemi
A.Mustonen-J.Mustonen-Tyrväinen
Salonen-Pereskokov-Alanne
Vartiainen-Elimäki-Heikkinen
Lahtinen-Mäkitalo-Kivelä
Tiihonen, Jantunen, Heino

Toki Rendulic pelannee Mustosten kanssa, mutta lähtisin kolmella 1-ketjulla kauteen, jolloin Tyrväisestä saataisiin jotain irti Mustosten kanssa ja Rendulic toimisi hyvin kyytipoikana Björniselle. Nelonen on hankala koota. Heikkinen voisi ehkä ottaa myös paikan sieltä. Mitään rottanelosta ei nyt ole näkyvissä, ellei sinne laiteta Tyrväistä ja Vartiaista.
 

Shejbal

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Oikeanlaisen palasen Laukkanen taas löysi. Juuri sopiva iso, rightin maalintekijätyyppi. Näyttäisi ainakin viime kaudella vedelleen ylivoimaa "noppavitosen" keskellä ja siinä on Pelicansilla tyhjää. Eikös Rendulic puhu suomea ja ikänsäkin puolesta sopii hyvin jengiin.

Toki tuonne hyökkäykseenkin kaipaisi jotain johtohahmoa, mutta toisaalta mielenkiintoista nähdä kuka tai ketkä nuorisokaartista ottaa johtajan roolin itselleen. Björninen, Siikonen, Mustoset?

Joku väkivaltainen puolustaja voisi olla paikallaan. Tai kyllä tuonne hyökkäykseenkin yksi McGrattan mahtuu.

Katsokaapa, kuinka HPK-osion Ex-kerholaiset-ketju heitti hassun voltin viikossa.
 

Ralph

Jäsen
Eikös Rendulic puhu suomea
Puhuu joo. Ei mitään superhyvää, mutta perussanasto on kunnossa. Ja osaa kutsua IFK:ta paskaksi. Tiedä sitten miten nyt kun on pari vuotta ollut jenkeissä, eikä puhunut niin paljon enää suomea.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Onnittelut Hämeestä! Hyvä hankinta ja olisi kelvannut kyllä meille. Kirpasee aina vähän, kun tällaiset HPK-taustaiset hyvät pelaajat palaa liigaan, mutta toiseen joukkueeseen. Nostaa kuitenkin pikkuisen lisää taas tulevien "paikallispeliemme" kiinnostavuutta täältä katsottuna.

Tarjotaan teille tähän kyytipojaksi legendaarinen Bornan haastattelu HPK-HIFK pelin tuoksinnassa. Maalikoosteessa myös Rendulicilta tehot 1+2.
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Hyvä haku!

Tervetuloa vain Borna!

Nyt on porukka Sulakia vaille valmis ja kokoonpano näyttää melkoisen jalkavalta ja nuorelta. Potentiaalia ainakin on yllinkyllin. Vielä on vähän kysymysmerkki miten lähtee kausi rullaamaan tällaisella nuorella porukalla, mutta uskon että ainakin säälipaikka irtoaa. Aika monia kysymysmerkkejähän tuossa rosterissa on, mutta toivotaan nyt parasta. Kauden aikan toivoisin reagointia maalinteko-osastolle. Puhdas snaipperi olisi ihan mukava haku.

Björniseltä odotan läpimurtoa, toivottavasti myös muitakin nuoria&potentiaalisia astuu esiin ja ottavat ison askeleen eteenpäin.

Mustonen - Mustonen - Rendulic
Koivisto - Siikonen - Kangasniemi
Rekonen - Björninen - Tyrväinen
Heikkinen - Pereskokov - Alanne

Nelonen nyt on ainoa kysymysmerkki. Tunkua on. Paljon riippuu toki Pereskokovista ja hänen näytöistä, on siellä sitten Elimäkeä Mäkitaloa sun muita heittää neloseen. Loukkaantumisia tietenkin aina tulee ja tietäen pelsun historian niin melko runsaasti jopa, joten ainakin nuoret saavat melko varmasti näytönpaikkoja.
 

aatelisode

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Skellefteå, Capitals, Erik Karlsson
Tämä oli yllättävä ja ennen kaikkea positiivinen haku! Tällaista voisi kutsua johtavaksi pelaajaksi jos ketä! Roolia tulee varmasti ja loppu onkin sitten vain ja ainoastaan itsestä kiinni miten onnistuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös