Ex-Jokerit maailmalla

  • 1 284 043
  • 3 573

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Jokereisssa aikanaan taituroinut ja ihastuttanut Teuvo Teräväinen on tehnyt kahden vuoden jatkosopimuksen Carolina Hurricanesiin. Lähde Jatkoaika.com
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eilen IS hehkutti noilla ex-Jokerit Ville Peltosen pidätyskuvilla. Ei voi olla sama Ville... eihän Peltonen ikinä tehnyt mitään koiruuksia vaan joutui täysin sivullisena moukaroinnin kohteeksi.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
LiverpoolFC, Jokerit, suomalaiset NHL:ssä ja Lauri
Olipa kerran Selänteen Teemu, joka paukutteli maaleja myös Jokereissa. Hänet valittiin Hockey of Fameen. Ex-Jokereista sinne on valittu aiemmin vain Kurri.

toim. huom. aiemmin.
 
Viimeksi muokattu:

sekolust

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна, Lostedt, Ben-Amor
Jesse Niinimäki lähtee sitten Aasiaan kokeilemaan taas uutta maata. Mantere on jo Amurin vuosilta tuttu, mutta maa vaihtuu. Alkaa olemaan jo miehellä kokemusta, kun listalta löytyy pelikokemusta seuraavista maista:
- Suomi
- Kanada
- Ruotsi
- Saksa
- Sveitsi
- Slovenia
- Venäjä
- Italia
- Valko-Venäjä

Kymppi tulee siis Aasiassa täyteen. Tosin Kunluniin ei suuntaa, vaan Nikko Icebucksiin Japaniin. Sivuilla Niinimäki toteaa paikallisella kielellä, että "自分のホッケースタイルでチームの勝利に貢献したいです。" Google Translate tarjoaa englanniksi käännöstä "I am pleased to be able to challenge with Ichibakkusu's new challenge with Coachinn. I would like to contribute to the victory of the team with my own hockey style.". Vähän eri suuntaan ura on mennyt, kun samassa draftissa 80 sijaa alempana NHL:ään varatulla Valtteri Filppulalla.

Jokereissa viimeisellä liigakaudella käynyt Ben Walter pelasi edelliskauden Japanissa Nippon Paper Cranesin riveissä tehoin 12+27 48 runkosarjaottelussa, kolmeen pleijarimatsiin tuli tehot 2+1. Mestaruutta ei siis Walterille tullut, mutta Asian Hockey Leaguen mestaruuspysti ojennettiin lähes Jokereissa pelanneelle Jung Ahnille. Mies pelasi kaudella 2013-14 Kiekko-Vantaassa 19 matsin verran runkosarjaa ja pari pleijarimatsia päälle kiikaritehoin. Samalla kaudella Vantaalla pelasivat muun muassa Lindell, Hännikäinen, Lindbohm, Semir, J. Tyrväinen, Rantakari ja Korpisalo, joten Jung Ahn voitaneen laskea meidän mieheksi. Varmaan pitää lähteä torille juhlimaan mestaruutta.
 
Suosikkijoukkue
#17 & #29
Vähän eri suuntaan ura on mennyt, kun samassa draftissa 80 sijaa alempana NHL:ään varatulla Valtteri Filppulalla.
Hyvä vertaus senkin osalta, että löysä-Jessehän hommattiin kaudelle 05-06 korvaamaan nimenomaan Vallea. Ei korvannut ei, eikä tuosta kaudesta muutenkaan sen enempää.

Hyvä esimerkki pelaajasta, jolla taitoa sekä lahjakkuutta löytyy vaikka muille jakaa, mutta se tärkein puuttuu eli työmoraali saavuttaa se maksimi potentiaali ulos. Noh, siitäkin huolimatta hyvin on Jesse elämässään pärjännyt.

Ei se 5x SC sormusta kera seitsemän Hart Trophyn ole aina se ykköstavoite jääkiekkoilijoilla, näemmä.
 

Sako

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kun katsotaan järkevää joukkueen rakennusta, niin Jesse voitaisiin laskea 2. Silloin ei pelaajamäärä ylittyisi ja fanit olisi tyytyväisiä riittävään määrään senoja. järjenlähtönopeus hymiö
 

Jeffrey

Jäsen
Ikävä sanoa, mutta olisi tässä tilanteessa vahvistus ja nykyisessä porukassa kakkossentteri. Eiköhän se kerro kaiken oleellisen joukkueen rakennuksesta.

Jopa Steve Passmore olisi tässä tilanteessa vahvistus keskikaistalle.

Myös Jalonen on ihan umpipaska valmentaja. Entinen jokerivalmentaja Matti Virmanen olisi vielä vapaana. Toivottavasti Vuorinen ja Kurri ymmärtää vaihtaa Jalosen Virmaseen. Masa sentään ymmärsi joukkueenrakennuksesta, pelikirjoista ja peluutuksesta edes alkeet.

Oikeastaan harmi kun ei pelata vielä divarissa. Silloin meillä oli vielä Teemu Selänteen kaltaisia supertähtiä joukkueessa, nykyään vaan laidat täynnä koohottajia.
 

Museisti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit
Narri-kasvatti Aleksi Mustonen esiintyi edukseen Pelicans-paidassa ja iski röyhkeän maalin harkkapelissä KHL-jengi Severstalia vastaan. Pelsut muuten voitti pelin 4-3. Voittajajengissä skulasivat myös omat pojat Aleksi Rekonen ja Nico Manelius.
 

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Kaikkien tehottomien pörrääjien isä, äiti ja isoäiti Ossi Saarinen siirtyy Slovakian liigasta Saksan kakkostasolle Eispiraten Crimmitschau-nimiseen seuraan. Itse siirto ei varmasti kiinnosta ketään, mutta mulla on skuuppi. Se jätkä on 30-vuotias!! Missä välissä? Siitä on ihan maksimissaan kolme vuotta kun tällä palstalla porukalla jännättiin että koskahan se meinaa siirtää junnutehonsa aikuisten sarjoihin.

Kaikkea hyvää Ossille Saksaan. Sopimus näkyy olevan mallia try-out, joten täytyy pitää sormet ristissä ettei Masan perintö koidu kohtaloksi työpaikan suhteen.
 

Gemondo

Jäsen
Viime viikolla 35 vuotta täyttänyt Petr Koukal on siirtynyt näköjään ensi kaudeksi takaisin kotimaahansa ja edustaa tulevalla kaudella HK Hradec Kralovea. Olisi ollut hienoa nähdä Koukal vielä Jokeripaidassa mutta eiköhän tämän haaveen voi viimeistään nyt kuopata.
 

Ovhj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teemu laineen ura päättyi polvivammaan 35 vuotiaana. Jokeri kasvatti mutta ei koskaan lunastanut paikkaa kärkiketjuista ja ei halunnut enään palata kotiin. Mutta hyvää jatkoa hänelle.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Teemu laineen ura päättyi polvivammaan 35 vuotiaana. Jokeri kasvatti mutta ei koskaan lunastanut paikkaa kärkiketjuista ja ei halunnut enään palata kotiin. Mutta hyvää jatkoa hänelle.

Ilmeisen vaikea tapaus, näin on annettu ymmärtää.

Toivottavasti polvet saadaan siihen kuntoon ettei haittaa "loppu elämää".
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

koodinimi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jokereissa LKP-ketjun sentterinä tunnettu Antti Kerälä, jota pahimmissa palstapsykooseissa jopa ehdotettiin tälle kaudelle kakkossenaksi, jatkaa uraansa legendaarisessa Tanskan pääsarjassa. Onnea matkaan.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Gymer maalasi heti kalakukoille chl:ssä.
Gymeristä on kyllä pakko tykätä! Pienestä koosta huolimatta uskaltaa pelata ja mennä tilanteisiin. Luistelu on helponnäköistä ja sulavaa. Omaan hyvät pelintekijäntaidot ja hakee rohkeita erilaisia ratkaisuja. Nuilla sitä tulosta sitten yleensä tehdäänkin. Oli varmasti oikea ratkaisu hakea roolia muualta ja KalPa vaikuttaisi näin alkuun sopivalta ratkaisulta. Muodostaa KalPa tämän hetken parhaan ketjun Gymer-Luostarinen-Kantola. Roolitus lienee melko selkeä.

Tainnut tehdä 8 peliin 3+3 tehot ja ollut Kantolan jälkeen tehokkain pelaaka. Vetänyt aika harvoin, mimmoinen kuti siis kaverilla on?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös