Washington Capitals 2017–2018

  • 193 103
  • 701

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Buralla ollut aika vahva vipuvarsi neuvotteluissa, eli olisi lähteny Venäjälle pariksi vuodeksi pelailemaan ja olisi tullut vapaana agenttina takaisin.

Twitter
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Samalla BMac kertoili että kusessa ollaan. Masentavaa kuulla että viime kausi tosiaan oli allin kaikessa merkityksessä ja nyt on takki tyhjä oman GMn mielestä. Olisi kyllä omilla toimillaan voinut tehdä selvästi parempiakin ratkaisuja alkukesän osalta..!

Toki asia on näinkin, että parempia ratkaisuja olisi voinut/pitänyt tehdä, mutta jälkiviisastelu on turhaa. Ainakin todennäköisesti ennakkosuosikin paineet poffeissa katoaa tulevina kausina, ellei viedä jälleen presidenttiä. :D Tottakai ollaan edelleen playoff joukkue, mutta ei olla välttämättä enää se suurin ennakkosuosikki runkkarin jälkeen mikä on hyvä.
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Samalla tosiasia -mikäli näillä mennään- että joukkue paperilla on selvästi heikompi kun viime kaudella. Noh, päästäämpä nauttimaan peleistä paineettomassa tilassa.
 

Ferris

Jäsen
Williams on toki profiilipelaaja mutta minun mielestäni silti täysin korvattavissa. Kumman paljon porua sen rannalle jääminen tuntuu aiheuttavan - ei välttämätt täällä mutta yleensä.
No, sama se oli Hendricksin kanssa. Ei siitäkään sitten jäänyt mainittavaa aukkoa vaikka viihdyttävä olikin.

Tässä kohdin aika vahvasti eri mieltä Williamsin merkityksestä verrattuna Hendricksiin. Williamsin peliä kun katseli niin ei voinut kuin ihastella kuinka mies painoi sata lasissa kaikkialla kaukalossa. Muistan moneen kertaan ihastelleeni sekä Williamsin että Oshien otteita ja ajatelleeni, että onpa pitkä aika kun Capseilla on laitureina sellaisia kavereita, joilla on kiekollista taitoa yhdistettynä haluun tehdä hommia ja laittaa itsensä likoon myös fyysisesti.

Saas nähdä kuka siellä maalinedustalla tulee tulevana kautena maskia tekemään ja ohjureita/ripareita laittamaan sisään. Vranalla ja Buralla varmaankin taitoa siihen löytyy, mutta miten on sen kropan likoonpistämisen kanssa? Wilson möyrii kyllä, mutta kädet ei riitä jollei kehitystä tapahdu. Connollyllä on potentiaalia, mutta jotenkin vaikuttaa enemmän laukojatyypille kuin räkämaalien tekijälle. Sen mitä Hersheyn koosteita viime kaudella katselin, niin jompi kumpi B-miehistä (Barber/Boyd) mätti tolkuttomasti maaleja sota-alueelta, mutta NHL:ssä asiat ei tapahdu yhtä helposti. Lisäksi lähtökohtaisesti pitäisi pelata pirunhyvä training camp että roolia esim. yv:llä olisi tarjolla.

Mielestäni älytön soppari Orloville. Caps heikkenee kyllä pahasti, kun cap-tila hukkuu näihin jatkoihin. Menee aina vaan vaikeammaksi löytää ne alihintaiset sopparit, joilla edge muihin tehtäisiin. Carlson ainoa alle markkinahintainen nykytilanteessa.

Kovasti puhuuvat sitä, että Capsien molemmat venäläiset käyttivät KHL-vipua täysillä sopparineuvotteluissa. Kuznetsovilla etenkin oli hyvä lähtökohta, kun parin KHL-kauden jälkeen olisi ollut UFA Änäriin palatessaan. Lisäksi olympialaiskiinnostus + iso palkka Venäjällä olisi hyvinkin voinut mahdollistaa siirron Venäjälle mielestäni. Capsien sentteritilanne on myös niin heikko, että olisivat olleet aika kusessa ilman jatkosopparia.

Semmonen tuli vielä mieleen että oliskohan ollu mahdollista saada upotettua Orpik Johanssonin mukana vaikka sinne Devilsiin.

Jossain oli heitetty ilmoille se, että olisiko McPhee ottanut Orpikin Johanssonin kera siitä hyvästä, että ois jättäny Schmidtin rauhaan?

Joop. Graovac, Peluso ja DSP jo lisätty metritavara osastolle joten lähtökohtasesti veikkaan nelosen paikkojen menevän jakoon eniten niitä haluaville ja hyökkäyksen olevan Buraa vaille valmis.

Muut ehdokkaat siis noiden lisäksi Walker, Barber, Stephenson ja Boyd näin alkuun. Ehkä myös Gersich (mennyt ohi, joko on soppari tehty?)

Eilen GMBM mielestäni sanoi, että keskusteluja oli agentin kanssa käyty, mutta Gersich päätti vielä palata yliopistoon ensi kaudeksi.


Täytyy kyllä myöntää, että aika erilainen kesä on ollut mitä odottelin. Jotenkin tuntuu, että Caps on mennyt koko ajan tapahtuma kerrallaan reagoiden ilman mitään selkeää isoa suunnitelmaa. GMBM:n eiliset kommentitkin aiheutti suurta ihmettelyä, kun oli sitä mieltä ettei Orpikia kannattanut ostaa ulos kun on niin hyvä junnujen kanssa ja pelasi hyvän kauden (kolmosparissa). Sitten 60 pisteen kärkiketjuhyökkääjä kannatti pistää lihoiksi käytännössä ihan ilmatteeksi sen takia että oltiin cap-vaikeuksissa. Loogista? Jotenkin tulee eittämättä mieleen, että BM:llä on yleinen GM-tauti, jossa itse sainattuja pelaajia ei voi ostaa ulos sen takia, että silloin myöntäisi tehneensä huonosti työnsä...

Kaiken tämän tusaamisen seassa olen toisaalta myös tyytyväinenkin. Oon odotellut vuosia, että Capseissa annettaisiin nuorille pelaajille kunnolla näytönpaikkoja. Parina viime kautena rosterit ovat olleet kokeneita pelureita täynnä ja on selvitty uskomattattoman vähillä loukkaantumisilla. Sitä kautta pitkäaikaiset näytönpaikat ovat jääneet aika vähille ja niihin on useimmiten päässeet farmin kokeneemmat pelaajat. Nyt on lähes pakko ajaa sisään noita omia prospekteja, kun muuhun ei ole varaa. Näin tulee testattua onko näistä jannuista mihinkään ja parhaimmillaan voidaan olla ensi kauden "Pens", jossa nuorilla pelaajilla on isoa roolia joukkueen menestyksen suhteen. Toinen ääripää voi taas johtaa lyhyeen kauteen ja johtoportaan (tai ainakin valmentajan) vaihtoon kauden jälkeen.

Yksi mielenkiintoinen asia on myös, se että miten nämä muutokset vaikuttavat AO:n pelaamiseen? Todennäköisesti eivät suuremminkaan, mutta tässä kohdin olisi aika näyttää että edes kerran kaveri pystyy nostamaan tasoaan kun joukkueen tila sitä vaatii. Eli ei muuta kuin joukkue hartioiden päälle vaan Ovie ja uran paras kausi alle!

Se mikä tämänhetkisessä tilanteessa on kuitenkin ehkä positiivista, on se etteipähän tarvi lähteä enää ennakkosuosikkina kauteen. Eikä varmastikaan ennakkosuosikkina mahdollisiin keväänkään peleihin. Jospa taas tätä kautta niitä paineita saataisiin vähän matalammalle ja se vahinko vihdoin tapahtuisi, että satuttais Pens voittanaan kevätpeleissä.

On tullut luettua useampiakin juttuja Capsien tämän hetken tilanteesta ja on ollut hauska huomata kuinka tuuliviirimäisesti tulee omia ajatuksiakin muuteltua. Yleisesti on vallalla se mielikuva, että kesä on mennyt aikalailla penkin alle (kuten alla olevasta jutusta ilmenee).

Foresight lacking in Brian MacLellan's plan for Caps offseason

Sitten taas toisaalta jotkut näkevät ettei tilanne nyt niin tolkuttoman huono ole kuitenkaan. Enää ei olla top contenderaita, mutta poffijoukkueita kylläkin.

Caps Still A Contender Despite Off Season Losses - We Never Stop Talking Baltimore Sports

Yritä tässä nyt sitten päättää mitä mieltä olla!
 

Ferris

Jäsen
Pakko laittaa vielä yks artikkeli jakoon kun sattui just silmiin.

Capitals are plunging into an abyss, but don't even have a Stanley Cup to show for it | The Hockey News

Ja sitten se mielenkiintoisin asia, joka ei ollut edes tullut mieleenikään:

Ideally, you trade Orpik for future considerations. Maybe that’s a pipe dream for an old war horse who brings a $5.5 million cap hit with him, but he complicates things now. That contract cannot stay. Burakovsky shouldn’t come cheap. If anything, the young winger is prime offer sheet material: a team could offer him $3.9 million per season on a bridge deal (say, two years) and only have to give Washington a second-round pick in return. As it stands now, the Caps couldn’t match even that reasonable sum.

Sehän se vielä puuttuis, että joku heittäs offer sheetin kehiin... kruunais koko kesän. Toki luusis johdon ensisijaisesti yrittävän saada Buran seuraavana soppari alle ja sitten lopuksi katsella mitä jää tarjolle Grubylle.
 

Silky_hands

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahden Pelicans, Washington Capitals
Yksi mielenkiintoinen asia on myös, se että miten nämä muutokset vaikuttavat AO:n pelaamiseen? Todennäköisesti eivät suuremminkaan, mutta tässä kohdin olisi aika näyttää että edes kerran kaveri pystyy nostamaan tasoaan kun joukkueen tila sitä vaatii. Eli ei muuta kuin joukkue hartioiden päälle vaan Ovie ja uran paras kausi alle!

Jos Ovechkin pelaa ensi kaudella uransa parhaan sesongin niin täytyy kyllä nostaa hattua. +65 maalia ja reilut 110 pistettä se vaatii. Toki tarkoitat varmasti myös osittain kokonaisvaltaisempaa kuvaa, joka tarkoittaa konkreettista playoff-menestystä mieluusti tappiin asti ja kanemaisia esiintuloja ratkaisuhetkillä.
 

Ferris

Jäsen
Jos Ovechkin pelaa ensi kaudella uransa parhaan sesongin niin täytyy kyllä nostaa hattua. +65 maalia ja reilut 110 pistettä se vaatii. Toki tarkoitat varmasti myös osittain kokonaisvaltaisempaa kuvaa, joka tarkoittaa konkreettista playoff-menestystä mieluusti tappiin asti ja kanemaisia esiintuloja ratkaisuhetkillä.

Tätä puolta nimenomaisesti tarkoitin, ei kokonaispisteillä niin väliä. Niitä tulee sitten tarvittava määrä, jos boldattu toteutuu.

(Unohtakaa se mitä tähän äsken kirjoitin Boydista ja O'Brienista...)
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
Minkähänlaista summaa Grubauer oikein hakee? Yritin tuossa etsiskellä jotain verrokkisopparia, mutten oikein löytänyt muuta kuin Vancouverin parin vuotta sitten Jacobsonille antaman 2 vuoden paperin 3 millin yhteishintaan. Mutulla sanoisin kuitenkin, että Grubaurilla on paremmat statsit vastaavassa tilanteessa kuin mitä hurrilla oli. Saksalaisella on arbiraatio-oikeuskin käytettävissään, jos eivät meinaa yhteisymmärykseen päästä.

Tulkaas nyt @Henkka @Bosco tai joku muu ammattilainen arvioimaan mikä saksalaisn käypä arvo ois?
 

Ferris

Jäsen
Haetaas tähän vähän jotain ketjuhahmotelmaa sillä ajatuksella että Gruby jatkaa 1.5 millin hintaan. Allaolevalla kokoonpanolla tilaa jäis vielä reilun puolen millin verran, joten farmista pystyis nostamaan tarvittaessa muitakin kuin noita minimipalkkalaisia. Ja lisää tilaa cappiin saa toki tiputtamalla yhden pelaajn pois, jotta saadaan minimi 21 pelurin roster. Organisaation ulkopuolelta ei tässä kohdin ole varaa kokoneempaa pakkia hankkia. Jos Gruby pistetään vaihtamaan maisemaa, niin sitten siellä olisi lähes pari milliä tilaa.

Vrana* - Backström - Oshie
Ovechkin - Kuznetsov - Burakovsky
Connolly - Eller - Wilson
Walker - Beagle - Smith-Pelly
Barber*

Orlov - Niskanen
Chorney - Carlson
Orpik - Djoos
Lewington*

Holtby
Grubauer

* meinaa ettei tarvii mennä waivereista läpi. Moisenlaisia pakkeja löytyy Hersheystä pitkä liuta, joten on hyvin mahdollista että tulevalla kaudella tullaan näkemään useampiakin nuoria puolustajia kokeilemassa NHL-siipiään. Etenkin jos ei heti alkukaudesta löydy ketään joka vakipaikkaa ottaisi otteillaan. MB taisi eilen vähän puhuakkin, että Carlson tulisi olemaan se pelaaja, jonka rinnalle testailtaisiin noista nuoria jannuja ja Orpik olisi toinen jonka kanssa joku nuorista pelaisi. Koska Djoos on ilmeisimmin yksi kärkiehdokkaista, niin ajattelin että hän voisi olla se kuka pääsee Orpikin koulutukseen vakituisemmin. Laitoin tuohon Chorneyn Carlsonin pariksi, koska jotenkin epäilyttää se, että luottaako Trozt Carlsonin pariksi kokematonta jannua? Carlson kun ei ole omassa päädyssä mikään luotettava kone, niin näkisin hänen parikseen tarvittavan jonkun jolta puolustaminen onnistuu. Noista nuorista jannuista tyyliltään sopivin olisi varmaankin paljon kehuja saanut Lewington, joka voi hyvillä otteilla pelata pitkäänkin training campilla. Ja vielä kun on waiver-vapaa, niin olisi sitten tarpeen vaatiessa helppo vaihtaa johonkin toiseen nuorukaiseen.

Waiver exemptejä, jo AHL:ssä marinoituja hyökkääjiä ei montaa farmista löydy. Boyd ja Barber moisia ovat, mutta näistäkin ensimmäinen on vielä ilman sopparia. Muut ovat sitten AHL-tasollakin kokemattomia keväällä yliopistosta sainattuja tai junnuliigoista saapuneita. Voi hyvin olla että Vrana on ainut waiverfree-kaveri ja ylös jätetään Stephensonia ja Graovacia, mutta näiden kohdalla on sitten aina se waiver-pelko olemassa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Minkähänlaista summaa Grubauer oikein hakee? Yritin tuossa etsiskellä jotain verrokkisopparia, mutten oikein löytänyt muuta kuin Vancouverin parin vuotta sitten Jacobsonille antaman 2 vuoden paperin 3 millin yhteishintaan. Mutulla sanoisin kuitenkin, että Grubaurilla on paremmat statsit vastaavassa tilanteessa kuin mitä hurrilla oli. Saksalaisella on arbiraatio-oikeuskin käytettävissään, jos eivät meinaa yhteisymmärykseen päästä.

Tulkaas nyt @Henkka @Bosco tai joku muu ammattilainen arvioimaan mikä saksalaisn käypä arvo ois?

Eipä tuolla kovin hyviä vertailukohteita ole tosiaan löydettävissä. Mainitsemasi Jacob Markström lienee lähimpänä sitä (kolmas NHL-sopimus, kahden vuoden päässä UFA-statuksesta, NHL-kokemusta 40-70 peliä ennen sopimuksen tekemistä). Eddie Läck olisi ehkä toinen aika lähellä oleva, mutta hän oli kolmatta NHL-sopimusta tehdessään vuoden päässä UFA-statuksesta ja siten kahden vuoden sopimus kattoi yhden UFA-kauden, ja näyttöjä hänellä oli NHL:ssä vain yhdeltä kaudelta (ja siltäkin 41 peliä eli enemmän kuin Grubauerilla millään kaudella). Mutta jos pitäisi veikata jotain, niin sanoisin sopimuksen arvon menevän noiden kahden sopimuksen välimaastoon (olettaen että vuosia on se 1-2, mikä Capitalsin kannalta on järkevintä), kahden vuoden sopimuksella lähemmäksi Markströmiä kuin Läckiä, ja vuoden sopimuksella lähemmäksi Läckiä. Yli 1.75 millin vuosiansiot tässä vaiheessa olisi mielestäni ylihintaa annettuihin näyttöihin ja odotettuun rooliin nähden.
 
Viimeksi muokattu:

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Ferrikseltä hyvää tarinaa ja samoilla linjoilla melkeinpä kaikesta. Kesä on ollut melko vuoristorataa Caps-fiilisten osalta. Loppupeleissä ne palaset mitä on menetetty ei pitänyt olla kellekään yllätys, mutta se miten palapeli muotoitui kokoon jotenkin pääsi ihon alle.

Ennen laajennusdraftia oli kovin hyvä fiilis että eihän tässä oo mitään, kaikki menee täydellisesti. BMac höpisi viikkoa ennen draftia juttuja kuinka kivaa kaikilla on kun on heittää Schmidtin kaltainen valioyksilö top4-rooliin ja sitä kautta Alznerin ja Shattyn mahdolliset lähdöt ei tunnu missään. Samaan aikaan oli jo huhuja siitä että Oshien jatko sopivalla AAV:lla on nimeä vailla valmis ja varmaan draftin jälkeen julkistetaan ettei tarvi suojata. Williamsin kanssakin neuvoteltiin edelleen. Koko draft rakentui muutenkin sitä mallia, että Vegas ottaisi Grubauerin joko pienellä kannustuksella tai jopa ilman. Mutta ei sen nyt sitten pitänyt ketään yllättää että ottivat selkeästi parhaan vapaaksi jätetyn pelaajan, eihän? MacLellan ainakin tuntui kuitenkin yllättyvän ihan totaalisesti. Oliko hällä sitten McPheen kanssa käydyistä keskusteluista semmoinen perstuntuma että Schmidtiä ei olla ainakaan ottamassa vai mikä on, mutta se GMGM:n pyyntikin sitten Schmidtin suojaamisesta oli BM:lle yllätys suuruudessaan.

Orlovin ja Kuznetsovin sopparit on mitä on. Molemmilla oli KHL-vipu tapissa. Orlovin soppari voi itseasiassa olla jo ensi vuonnakin ihan hyvä. Mutta BM tuntui yllättyvän tästäkin? Eikö neuvotteluita oltu otettu tosissaan tarpeeksi ajoissa vai mikä oli? Hfboardsilta tuo Kuzyn KHL-tarjous oli vuodettuna jo hyvissä ajoin ennen laajennusdraftia. Ei nuo mitään pahinikinä-overpayment osastoa nämä numerot nytkään ole, mutta lyhyemmät sopparit ja pienempi AAV olisi vaan tähän tilanteeseen ollut toivottavaa.

Nuo kun putoili siitä ripotellen niin sitten oli paniikki-moodin aika ja MaJo lähti ensimmäiselle soittajalle ilmeisesti. 2+3 pikit.. Usein tulee tämmösissä treideissä mietittyä että kilpailuttaako nämä kovan tason ammattilaiset tarjouksiaan mitenkä? Eikö ihan tosissaan NHL:stä löytynyt yhtä muuta joukkuetta joka olisi tuon tarjouksen ylittänyt? No ei varmaan sitten, mutta virhe tapahtu jo siinä kun kauppa jätettiin viime tippaan.

Jos BMac olisi ollut valmis isompiin jatkoihin ja laajennusdraftin tulemaan hyvissä ajoin, niin ehdottomasti ainoa oikea ratkaisu olisi ollut Schmidtin suojaaminen ja MaJon jättäminen Vegasille.

No ne meni niinku meni ja se on nyt vaan sitten eteenpäin. Burakovskyn soppari oli sentään odotetun maltillinen ja sitä kautta capissa on tilaa reilut viis milliä ja täytettäviä paikkoja 5 minimissään. Kuten Ferris totesi niin meillä on nuorten sisäänajo jäänyt vuosikausiksi hold-tilaan (vaikka onhan sieltä puskenut Burakovskyt,Wilsonit,Orlovit,Schmidtint jne.) ja nyt sitten tonttia tarjotaan urakalla. Mielenkiintoinen kausi tulossa siltä osin ja on oikeasti ihan kivaa vaihtelua. Ennakkosuosikin viitta on luovutettu, mutta core on edelleen erittäin iskukykyinen. Jos nuoret ottaa roolia ja Ovie palaa tasolleen niin kaikki on mahdollista.

Oma ehdotus rosterin osalta on tässä:

Burakovsky-Backstrom-Oshie
Ovechkin-Kuznetsov-Wilson
Vrana-Eller-Connolly
Walker-Beagle-DSP/Graovac
+ Barber ei ole vakiona ylhäällä mutta tulee vähän väliä stunttaamaan tai antamaan näyttöjä josko nappaisi paikan joltain muulta. Stephenson ja Boyd myös päteviä vaihtoehtoja hyppäämään nelosketjuun siinä vaiheessa jos tarve ilmenee.

Orlov-Niskanen
Chorney/Lewington/Bowey - Carlson
Orpik-Djoos
- Pari junnua ja Chorney tappelee rosteripaikasta. Näitä pystytään suojelemaan pelin sisällä liikapeluuttamiselta kyllä kun yv ja av ajat menee muille.

Holts
Gru

Grubauerin kanssa on niin ja näin. Tyydytäänkö siihen että ei saada markkina-arvoa irti vai tuhlataanko kaikki loppu cap-tila häneen. Mun mielestä nyt pitää vaan ottaa se mikä saadaan irti ja katsoa pystyiskö tohen top4-pakin paikalle hankkimaan kunnon retentionalla jotain. Tai sitten säästää cap-tilaa mitä pystyy ja maksimoida hyöty kauden mittaan. Jos tuonne jäisi se 1-2 milliä niin se on jo triplat TDL:llä. Rosterin suhteen mentäneen muuten minimillä capin säästämiseksi. Noita waiver-exemptejä pyöritellään sitten ees taas tarpeen mukaan. Siinä vaiheessa kun Orpik menee jokavuotuiselle LTIR:lleen lienee pakko jo hakea se apumiespalvelun numero esiin ja vääntää jostain treidillä pakkia kehiin.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Hyvää settiä tulee niin Ferrikseltä kuin TylerDGltä, mukavaa luettavaa. Samoilla linjoilla ollaan ja eipähän tuohon nyt lisättävääkään yhtäkkiseltään keksi, mutta palataan asiaan, kun Grubin sopimus on paketissa.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Minkähänlaista summaa Grubauer oikein hakee? Yritin tuossa etsiskellä jotain verrokkisopparia, mutten oikein löytänyt muuta kuin Vancouverin parin vuotta sitten Jacobsonille antaman 2 vuoden paperin 3 millin yhteishintaan. Mutulla sanoisin kuitenkin, että Grubaurilla on paremmat statsit vastaavassa tilanteessa kuin mitä hurrilla oli. Saksalaisella on arbiraatio-oikeuskin käytettävissään, jos eivät meinaa yhteisymmärykseen päästä.

Tom Gulitti Twitterissä: "Capitals announce they have re-signed RFA goaltender Philipp Grubauer to a one-year, $1.5 million contract."

Siinähän se sitten olisi. Hyvin haettu tosiaan tuo vertailu Markströmiin. Vuosia tuli yksi vähemmän, mutta sama AAV.
 

Rinkside

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tsau vaan kaikille palstan Caps-seuraajille! Uusi kirjoittaja ilmoittautuu joukkoonne. Palstaa olen lukenut jo vuosien ajan aktiivisesti ja nyt päätin itsekin luoda tunnukset, jotta pääsen tänne mukaan kirjoittelemaan. Olen seurannut Capsien otteita tässä koko "NHL-urani" ajan eli noin kymmenen vuoden ajalta ja joukkue on aina ollut minulle se the one. Seuraaminen on monesti tuottanut tuskaisia hetkiä näiden vuosien aikana, mikä varmasti tullut muillekin erittäin tutuksi... Erityisesti tämän keväinen vaihtokevät Montrealissa toi yhä lisää kiinnostusta Capsien otteiden seuraamista kohtaan, kun pelejä pystyi helpommin katsomaan ihmisten aikaan ja media myös helpommin saatavilla. Ei siinä, että yökukkumisessa mitään pahaa olisi. Paikanpäällä Verizonissa piti myös käydä aistimassa tunnelmaa Game2:ssa Torontoa vastaan, mutta olisi varmaan kannattanut pysyä ihan siellä Montrealissa lopputuloksesta päätellen. Tässä varmaan itsestä tärkeimmät tähän väliin.

Viime kauden all-in moden jälkeen itsellä kanssa oli (ei ole enää) paljon odotuksia tätä kesää kohtaan, mutta ei ole ihan putkeen mennyt. Harmittaa erityisesti että Schmidt menetettiin Vegasiin. Muutenkin uusien soppareiden kanssa oltu mielestäni vähän liiankin anteliaita, olkookin että KHL-peikko näillä muutamilla sankareilla siellä taustalla ollut pyörimässä. Eipä siinä, uutta kautta odotellessa. Ainakin pitäisi paineet olla poissa ja junnuille paljon mahdollisuuksia luvassa. Ehkä käy klassiset, että kun sitä vähiten odotat niin joukkue painelee päätyyn ja kukaan ei enää muista tämän kesän tapahtumia vuoden päästä.

Jatkakaamme keskustelua ja kohtahan se uusi kausikin sieltä kurkistelee.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Ensimmäinen soppari napsahti AAV:n puolesta odotuksiin nähden, tosin ainut mutta tuli vuosissa. Hyvä pahvi tuli Grubille, vaikka paria vuotta pituutta odottelinkin henkilökohtaisesti.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Tervetuloa Rinksidelle vaan. Nimimerkilläsi varustettu kirja onkin mulla just sopivasti seuraavaksi pinossa. Isolla porukalla on mukavampi kärsiä jokavuotiset kurat mitä joukkue niille raukoille tarjoaa jotka on erehtyneet Capitalsin leiriin.

Grubyn soppari tosiaan tuli odotetulla hitillä mutta 1 vuosi oli itelle ylläri. Pienentää markkina-arvoa entisestään ja samalla todennäköisyys kauden aikaiselle treidille nousi sieltä 90% tuntumista ysiysiin.

Sitten arvotaan työkoneet ja katsotaan minkänimiset Suklaakarhut kautensa ylhäällä aloittaa.

Kaikin puolin nyt on vaikuttanut siltä että BM ei aio ketään tästä treidata enää mihinkään kun Grubauerista tarjoukset eivät ole miellyttäneet. Odotellaan rauhassa että jossain päin amerikkaa tulee sitten kauden mittaan ymmärrys siitä että kesällä hankitut turjakkeet ei olekaan hyviä ja on aika ottaa facetime puhelu Washingtoniin.

Mitäs sitä sitten seuraavat pari kuukautta tekis.. Millanes laji tuo pesäpallo olikaan?

Edit. Palataan vielä sen verran että kyllä sinne periaatterssa semmonen miljoonan dollarin mies mahtuisi jos joku jäljellä olevista veteraaneista haluis tulla kokeileen. Jopa kahen millin mies jos Grubauer vaihdetaan pähkinöihin.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös