Washington Capitals 2017–2018

  • 193 257
  • 701

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Odotettu suojalista.

Ovie, Backs, Bura, Kuzy, MaJo, Eller, Willy
Orlov, Niskanen, Carlson
Holts

Joidenki huhujen mukaan Schmidt ei lähe Vegasiin. Joko GMGM haluaa ennemmin Beaglen tai Gruun, mikä ois omituista, tai napsii Alznerin ikkunansa aikana. Tai sitten on diili tehtynä että Vegas jättää Natukan meille. Mutta saapa nähä, vaikka laadukkaista puolustajista Vegasilla ei tule pulaa olemaan niin kyllä Schmidt meidän listoilta olisi selkeesti oma ykkösvalinta. Mikäli NS kuitenkin meillä on hulinoiden jälkeen niin vähällä selvittiin.

Fleury nyt todnäk melko selkeä ykkönen Vegasissa tulee oleen joten siltä osin Grubauerin kakkoseksi hankkiminen ois vähän niin ja näin. Ehkä McPhee vois sitten ajatella kauppaavansa etiäppäin. Mutta muistaen "soturi"-ihastukset Beagle voi tosiaan olla jonkinasteinen mancrush McPheelle (oma löytö) ja se kelpais kyllä mulle. Vaikka Beagleä ikävä tuliskin niin vois olla muutenkin aika avata ruutua Stephenson/Carey/Boyd kolmikolle ja siitä capiin aukeis samalla hiluja.

Saas nähdä.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Katto nousee ens kaudeksi siis 75 milliin. Ei niin paljoa kuin toivottiin, mutta sentään vähän.

Kovasti ynnäilin yhteen ja varmaan tätä luokkaa on rosteri tuolla capilla;

Burakovsky-Backstrom-Oshie
Ovechkin-Kuznetsov-Wilson
Johansson-Eller-Vrana
Barber-Stephenson-Connolly

Orlov-Niskanen
Schmidt-Carlson
Orpik-Djoos
Chorney

Holtby
Copley

Caphit 74,42 m (oma veikkaus jatkojen jälkeen, puolen milliä varaa mennä pieleen).

Ynnäilin tässä optimistisesti että Vegas ottaa yllättäen Beaglen ja Grubauer kaupataan varausvuoroon (tuskin saadaan ykköstä vaikka siitä moni haaveileekin, kakkosrundin varaus realistisempi).

Orpikkia ei saada dumpattua ilman tuntuvaa korvausta ja kyllä se on vaan vähintään TDL:lle odotettava ennen kuin tuo asia kannattaa kunnolla ottaa harkintaan. Siinä vaiheessahan sitten palkkaa on paljon vähemmän jäljellä ja sopimuksessakin vuosia vain yksi haudattavaa niin joku rebuild-joukkue voinee asiaa harkita vähän pienemmälläkin korvauksella (tyyliin Laich->Carrick).

Vrana, Barber, Djoos, Stephenson ja Copley on näissä omissa hahmotteluissa nostettu ylös mutta ne voi ihan yhtä hyvin olla vaikka Vrana, Walker, Bowey, Carey ja Vanecek tai saman hintasia hakuja vapailta vesiltä.

Neloseen sitä kuuluisaa "av-spesialistia" ainakin kaipaisi. Helpoin tapa tehdä tilaa cappiin on mielestäni kymmenettä vuodetta peräkkäin treidata MaJo pois. Tilalle sais UFA-ukoista 3m ja 1,5m arvoiset miehet ja vaihdossa vielä mahdollisesti ykköskiekan varauksenkin. Esim. Vanek/Williams/Sharp+nelosenlaituri+1st MaJon tilalle olisi organisaation kannalta parempi vaihtoehto nyt ja tulevaisuudessa.

Mutta sinänsä taas ollaan siis liikkeellä liika ajoissa ja nämä pohdinnat olis syytä jättää myöhemmälle kun parin päivän päästä voi taas olla ihan erinäköset hahmotelmat Vegasin painaessa jonkun meidän pelaajan nimen uuteen ritaripaitaan. Töissä on vaan näin juhannusviikolla kovin hiljasta..
 
Viimeksi muokattu:

Ferris

Jäsen
Mutta sinänsä taas ollaan siis liikkeellä liika ajoissa ja nämä pohdinnat olis syytä jättää myöhemmälle kun parin päivän päästä voi taas olla ihan erinäköset hahmotelmat Vegasin painaessa jonkun meidän pelaajan nimen uuteen ritaripaitaan. Töissä on vaan näin juhannusviikolla kovin hiljasta..

Hetken aikaa ehdin jo valvoessa aatella, että ottaisko McPhee tosissaankin Grubyn kun pakkeja meni hyvään tahtiin muista joukkueista. Noh, eihän kaveri niin yksinkertainen ollut, että olisi jättänyt yhden parhaimmista pakeista hintaluokassaan ottamatta.

Nyt sitten nähdään millaiset varasuunnitelmat johdolla on tähän tilanteeseen. Jostian pitäis hankkia yks halvahko leftin pakki pelaamaan 3.-4. pakin minuutteja. Tällä hetkellä sopparin alla olevat vasemman puolen pakit ovat Orpik ja Chorney, Orlov odottelee uutta sopparia. Kun tuo kattokin nousi vain 75 milliin, niin tämä lisähankintatarve ei ainakaan helpota esim. Oshien saamista sopparin alle. Saas nähdä lähdetäänkö vajetta paikkamaan organisaation sisältä käsin? Jotenkin vaan tuntuu aika kovalle hypylle, jos Bowey tai Djoos nostetaan suoraan Schmidtille suunniteltuun rooliin. Orpikista tai Chorneystä ei moiseen kiekolliseen rooliin ole.

Jos ei muuta niin tulipahan lisämielenkiintoa kesään.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Joo Schmidt meni. Itse jaksoin ylhäällä puol yhteen ja siinä vaiheessa oli 6 joukkuetta vuotamatta ja niistä 4 oli pakko hyökki valintoja ja minimissään 1 pakkomoke. Sopii kyllä mahtavasti Capitals-henkeen herätä varttia vail kuus lukemaan että Schmidt se sitten oli.

Kova oli yritys uskotella itselleen ettei NS lähde mutta olihan se nyt selkeästi paras vaihtoehto napsia meiltä pois. Jotain ilmeisesti yritettiin tarjota mutta hinta pitämiselle oli liian kova. Samalla McPhee otti Emelinin ilmaseen ja jotain kutospikkiä että valitsi Carrierin. Oisko hiukan ollu pelissä katkeruuttakin mukana tässä valinnassa.. viimeiset kiusat GMGM:ltä vielä haudan takaa.

Kesän agenda vaikeutu ihan perkeleesti. Schmidt ois ollut top4 pakki erittäin kelvollisella sopparilla ja tilalle pitäs sitten löytää jostain vastaava. Jatkosopimukset menee nyt ihan perkeleen tiukalle. Gruby treidattaneen ja jos Oshie halutaan pitää niin varmaan sitten katseet kääntyy sinne MaJo/Orpik osastolle. Kattellaan.

HÖH
 

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Pahin mahdollinen vaihtoehto sitten toteutui. Ei sinällään mikään yllätys.

Vaikea kuvitella että prospecteista olisi top4-rooliin vielä.

No, katsotaan.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Schmidtin lähtö oli pahinta mitä olisi kuvitellut ja näin siinä kävi. Fiksuin vetohan tämä oli Vegasin kannalta ottaa Schmidtin kaltainen pelaaja. Ei mahda mitään, sillä onhan tämä jääkiekon ohella bisnestä, joten ei auta jäädä tuleen makaamaan.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Saatu hiukan sulateltua lisää ja eipä sille vaan mitään oikeen voinut että Natukka läks. Hiukan jäi kaivelemaan kuitenkin. Esim Graovacin hankkiminen oli kyllä ihan turha veto, ellei siellä sitten oikeesti olla sitä mieltä että tuo tosissaan tappelee rosteripaikasta ensi kaudeksi. Graovacin hankinnan ensisijainen peruste oli Ellerin suojaaminen, mutta nyt lopputuleman kannalta Ellerin menetys olisi kirpaissut selvästi vähemmän mitä Schmidtin ja toisaalta uskon että Vegas olis Schmidtin ottanut jokatapauksessa vaikka Eller olisi vapaana ollutki.

Mites sitten eteenpäin. Pakisto otti isoa osumaa, mutta toisaalta siellä on vielä vahva top3 jäljellä ja kolmospariin mentorin/suojaviitan rooliin Orpik vitospakin nimikkeellä. Eli pakkihierarkian numerot 4 ja 6 on puuttuvat lenkit. Toisaalta oon ihan ok jos annetaan alkukaudesta nyt junnuille (Djoos/Bowey/Hobbs/Siegenhalert/Johansen) ja Chorneylle tilaisuus tapella noista paikoista tosissaan. Käytetään rahat ensisijaisesti jatkosopimuksiin ja jos jotain jää yli niin säästellään lähemmäs kauden puoliväliä/TDL:ää jolloin pienellä retentionilla on mahdollista saada ihan pätevääkin nelospakkia (kunhan hinnasta päästään sopuun).

Saas nähä millä ajatuksella Gruuta lähetään sitten kaupittelemaan. Varausvuoroa vai rosterin täytettä? Oma porilainen märkä uni on edelleen lähettää Gru Jetseihin vaihdossa Armiaan. Sopisi meidän 3-4 ketjuun ku nyrkki GMGM:n silmään. Ei sekään silti poissuljettu vaihtoehto ole että Gru jatkaakin jossei sopivaa diiliä löydetä. Capin kanssa ollaan kusessa ja kun Schmidtin suojaamisesta ei oltu valmiita "isosti" maksamaan niin tuskin Orpikin ulostamisestakaan halutaan tarvittavaa vastinetta antaa. Orpikin lisäksi rosterista ei löydy ketään muita halvemmalla (ja huonommalla) korvattavissa olevia nimiä kuin Johansson ja Eller, joiden osalta ei mitään merkkejä ulostamisesta ole ollut missään vaiheessa.

Jos vielä huhut pitää paikkansa että Vegas saattaisi flipata Schmidtin Penguinsiin, niin vetää kyllä aika hiljaseks :)
 

JuiWSH

Jäsen
Simme meni Schmidt, mutta jäihän meille sentään TOM WILSON! Tähän häviäjäorganisaatioon aika sopiva lopputulema että vielä kauden jälkeenkin tulee Expansion Draftissa ihan huolella käkättimeen. Nyt sitten odotellaan vetääkö GMBM jälleen jonkin jäniksen hatusta, tai ottaako joku prospect kunnolla sankarinviittaa harteilleen, vai ovatko tulevat kesät jälleen sitä samaa mitä GMGM:n aikana, eli "voi kun saatais top-4 pakki". Kun tätä lopputulemaa miettii niin sinänsä oltaisiin hyvin voitu jättää Johansson, Eller ja Wilson suojaamatta ja käyttää systeemiä 8 kenttäpelaajaa + maalivahti, mutta kaipa nuo kolme ovat yksittäisinä pelaajinakin Schmidtiä arvokkaampia kun näin kerran tehtiin.

Jos sieltä ei jotain todella mielenkiintoista ole tulossa nyt kesän aikana pääkaupunkiin, niin on kyllä aika ripulia koko rosteri jos vertaa 16-17 kauden nippuun. Ehkä pitää vaan tehdä niin kuin täälläkin on tapana. Päätänkin siis tämän kommentin (ja varmaan jokaisen kommenrin seuraavalla kaudella) toteamalla: ihan sama, viimeistään tokalla kiekalla pudotaan kuitenkin.
 

Ferris

Jäsen
Kun tätä lopputulemaa miettii niin sinänsä oltaisiin hyvin voitu jättää Johansson, Eller ja Wilson suojaamatta ja käyttää systeemiä 8 kenttäpelaajaa + maalivahti, mutta kaipa nuo kolme ovat yksittäisinä pelaajinakin Schmidtiä arvokkaampia kun näin kerran tehtiin.

Samaa jäin itsekin miettimään. Ihan hyvin ois voinu suojata neljä pakkia + AO/NB/EK/AB:n ja antaa Vegasin ottaa Ellerin tai MaJon. Ensimmäinnen on kuitenkin vuoden päästä UFA eikä jälkimmäinen tule joukkuetta keväällä viemään ikinä esityksillään nähtyä pidemmälle. Oispahan samalla vapautunut 3,5 tai 4,5 milliä. Toki MaJon päästäminen ois ollut huonoa toimintaa sinällään, mutta oishan sen voinut vaikka kaupata sitten jo aikaisemmin kaupan jälkeen jos ei ilmaiseksi ois halunnut päästää.

On huvittavaa lukea että johto on nyt kauhean yllättynyt/pettynyt Schmidtin lähtöön. Asiahan oli aikaslailla selvä sen jälkeen kun lista julkaistiin ja tieto tuli, ettei mitään suojauskauppoja oltu Vegasin kanssa saatu aikaiseksi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
Valoa tunnelin päässä. Oshielle ilmeisesti jatkot saatu väsättyä. 8 vuotta eka tieto, hinta selvinnee lähiaikoina.

Vois aatella että noin pitkä lappu on hiukan cap-ystävällisempi. Veikkaan 5, tuskin paljoa yli ainakaan.
 

Dängleri

Jäsen
Valoa tunnelin päässä. Oshielle ilmeisesti jatkot saatu väsättyä. 8 vuotta eka tieto, hinta selvinnee lähiaikoina.

Vois aatella että noin pitkä lappu on hiukan cap-ystävällisempi. Veikkaan 5, tuskin paljoa yli ainakaan.

8 vuotta, $46M yhteensä, eli $5,75M / vuosi.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
8 vuotta, $46M yhteensä, eli $5,75M / vuosi.

Jep. Moni pelästyy vuosia alkuun, mutta sillä ei oikeestaan oo niin suurta merkitystä tässä tilanteessa mun mielestä.

Alta kuuden millin kelpaa hyvin. 2-3 vuotta tapellaan tosissaan ja sen jälkeen varmaan alkaa tuskanen retool/rebuild minkä ajan yks huono soppari menee siellä mukana kyllä. Ja jos seurataan muiden esimerkkiä niin pari vikaa vuotta saattaa hyvin mennä LTIR puolella, tai sitten maksetaan varausvuoroa/prospektia dumppaamisesta mikä on ok hinta sille että Oshie saatiin pidettyä loppu-ikkunan ajan.
 
Suosikkijoukkue
Washington Capitals, NHL. Hyvät pelit.
Eipä tossa sopparissa oo muuta liikaa kuin vuodet.

Ja noin nuorena tehty, jos oikeasti loukkaantuu ja menee ura pakettiin ennen aikojaan, tuleeko edes recapture penalty? Noin niinkuin aikusten oikeesti ura pakettiin vaikkapa 5 v kuluttua.
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
tämä on hyvä sopimus, loistava uutinen! Vuosia toki paljon, mutta maltillinen caphit ja ei mitään treidi-klasuuleita aiheuttaa sen, että eiköhän ole liikultavissa jos tarvetta joskus tulee
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
tämä on hyvä sopimus, loistava uutinen! Vuosia toki paljon, mutta maltillinen caphit ja ei mitään treidi-klasuuleita aiheuttaa sen, että eiköhän ole liikultavissa jos tarvetta joskus tulee
Onhan se nyt ihan hirviä soppari juurikin vuosien takia. Erittäin jees cap hit mutta vuosia tuplat liikaa. Mielelläni olen väärässä koska diggaan Oshie:n tyyliä pelata, mutta pahoin pelkään että sieltä löytyy uusi Dustin Brown.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Term on pitka mutta kun ei ole rajoittavia klausuuleita on helppo siirreltava jos ja kun pohja putoaa. Joukkueita jotka ovat valmiita ottamaan naita sopimuksia vastaan on kuitenkin joka kesa.

Eli todellisuudessa ehka 3v+ 1-3 kiekan varaus on tuo soppari
 

Bourque#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings|Big Bad Bruins |NUFC |FC Barcelona|KTP
Term on pitka mutta kun ei ole rajoittavia klausuuleita on helppo siirreltava jos ja kun pohja putoaa. Joukkueita jotka ovat valmiita ottamaan naita sopimuksia vastaan on kuitenkin joka kesa.

Eli todellisuudessa ehka 3v+ 1-3 kiekan varaus on tuo soppari

Ei oo Browni kelvannu minneen vaikka todennäköisesti on pari vuotta vähintään ollut tarjolla. En nyt sanoisi helpoksi siirrettäväksi. Korkeintaan mahdollinen siirrettävä. Ellei toki itse ole maksavana osapuolena niin sanotusti.

Ennen kaikkea toivon että näin ei käy ja Oshie vetää kovalla tasolla vielä 39 vuotiaana.... Ja tähän se virnuileva hymiö.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Ei oo Browni kelvannu minneen vaikka todennäköisesti on pari vuotta vähintään ollut tarjolla. En nyt sanoisi helpoksi siirrettäväksi. Korkeintaan mahdollinen siirrettävä. Ellei toki itse ole maksavana osapuolena niin sanotusti.

Ennen kaikkea toivon että näin ei käy ja Oshie vetää kovalla tasolla vielä 39 vuotiaana.... Ja tähän se virnuileva hymiö.
I'll give you that. Brown ja Oshie osuvat tavallaan samaan koriin koska kun pohja tippuu se saattaa tippua lujaa.
 

Ferris

Jäsen
Term on pitka mutta kun ei ole rajoittavia klausuuleita on helppo siirreltava jos ja kun pohja putoaa. Joukkueita jotka ovat valmiita ottamaan naita sopimuksia vastaan on kuitenkin joka kesa.

Eli todellisuudessa ehka 3v+ 1-3 kiekan varaus on tuo soppari

CapFriendly Twitterissä: "T.J. Oshie's extension with the #Caps includes a Modified NTC in all 8 years.Yrs 1-4: 15 team No Trade listYrs 5-8: 10 team No Trade list"

Eli kyllä klasuulit löytyy, valitettavasti.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers

Dale Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Capitals, Tappara
Onhan Oshie-sopparissa selkeä Orpik-riski, ei voi mitään.
Toisaalta mitä helvetti muuta tässä olisi voinut tehdä?
Jäähän tuohon todennäköiseen siirtoon kuitenkin yli kaksikymmentä jengiä johon saattaa - paino sanalla "saattaa"- kelvata.
Eli ei optimaalinen mutta kylläkin hyväksyttävä diili.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hyvä soppari tuleville vuosille, sit jos joskus tulee tiukkaa capin kanssa niin ei muuta kuin LTIR-listalle vain kyllä nyt joku syy siihen löytyy.
 

TylerDG

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät & Caps
RFA-porukasta Connolly saatiin pakettiin ekana. 1,5 milliä ja 2 vuotta. Sopimus on odotettua luokkaa, se on sitten toinen asia onko Connollylle käyttöä tahi ei. Kolmosketjuun kuitenkin Trotz/BM jo heti kauden jälkeen oli laittamassa eli ei varmasti ketään yllätä että jatkaa. Lupaavat 15 maalia viime kaudella vaikka kevättä kohden katosi kuvasta. Kehitykselle on vielä tilaa, joten ei kai sitä poiskaan kannattanu päästää.

Seuraavaksi jonossa sitten Grubauer, Orlov, Burakovsky ja Kuznetsov.

Williamsin kanssa on keskusteluyhteys edelleen olemassa ja mukamas 50/50 saumat jatkolle. Mutta eihän se nyt kyllä capin alle mahdu ilman treidejä vaikka hiukan palkastaankin tinkisi. Että saas nähä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös