Pittsburgh Penguins 2017–2018

  • 282 337
  • 980

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nyt ymmärtää myös paremmin, miksi Pens otti (pienen) riskin kesken pudotuspelien ja vaihtoi Fleuryn pois maalinsuulta yhden heikomman pelin jälkeen, vaikka muuten hienot pudotuspelit pelasikin

Eipä tuolla ole asian kanssa mitään tekemistä.

Vuosi sitten playoffeissa Penguins teki nimittäin täsmälleen saman peliliikkeen. Silloin playoffeissa siihen saakka erinomaisesti pelannut Murray otettiin konferenssifinaalien neljännessä ottelussa kesken pelin pois maalilta kun kohdalle sattui huonompi ottelu, Fleury pelasi loppupelin ja pääsi aloittamaan myös seuraavan ottelun. Fleuryhän oli viime kaudella Penguinsin ykkösmaalivahti, mutta loukkaantui loppukaudesta ja Murray sai sen myötä mahdollisuuden olla ykkösmaalivahtina tuohon pisteeseen saakka. Kuulostaako tutulta? Erona (sen lisäksi että vuosi sitten maalivahdinvaihdos tehtiin kaiken lisäksi sarjan ollessa tasatilanteessa, kun tänä vuonna se tapahtui tappioasemassa) on sitten se että Fleury hävisi vuosi sitten tuon ottelun ja Murray pääsi takaisin maalinsuulle, kun taas tänä vuonna Murray voitti samassa tilanteessa ottelun ja sen takia siellä tapahtui pysyvä muutos maalinsuulla loppukevään ajaksi.

Rohkeita peliliikeitä ne ovat olleet molempina vuosina, mutta niillä on pyritty vain ja ainoastaan voittomahdollisuuksien maksimoimiseen, ei millään valmiiksi sovituilla kesällä tapahtuvilla kaupoilla ole ollut niihin päätöksiin vaikutusta.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Eipä tuolla ole asian kanssa mitään tekemistä....

Voit hyvinkin olla oikeassa. Toki noita vuosia ei voi ihan yks yhteen verrata, varsinkin tilanteessa jossa tiedettiin, että Fleury organisaatiosta lähtee kauden päätteeksi, mutta siinä oikeassa, että millään ylimääräisillä kikkailuilla ei cupin voittoa varmasti alettu vaarantamaan. Rohkea veto se - Fleuryn vaihtaminen - kuitenkin tuossa tilanteessa oli, vaikka varmasti luotto Murrayhin olikin kova. Aina se kuitenkin on riski tuoda loukkaantumisesta juuri toipunut maalivahti tuossa tilanteessa takaisin maalinsuulle. Muistan tätä ihmetelleeni jokunen viikko takaperin.

Niin ja myöhästyneet onnittelut vielä paikallaan organisaatiolle, fanit mukaanlukien. Kova temppu mestaruuden uusiminen varsinkin tuolla käytössä olleella puolustuskalustolla.

Toivottavasti Määttä saisi vihdoinkin terveen ja hyvän startin tulevalle kaudelle. Olisi mukava nähdä Ollin pystyvän lunastamaan potentiaaliaan terveenä ja ottamaan vielä sen yhden hypyn pelaajana. Käsittämätöntä, kuinka huono tuuri noin nuorella miehellä on ollutkin.
 

Tekila

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Fleuryn siirtoa on sen verran varmana jo tovi pidetty, että luulin jo olevani sinut asian kanssa. Mitä vielä, kyllä se sydämessä vähän kirpasi katsoa Fleuryn kuvaa Vegasin paidassa.

Pian selviää pääseekö Vegasiin katsomaan Penssin peliä, vai onko huonoon ajankohtaan tuo peli.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Se on varma, että kun tuo Vegasin porukka vierailee Pittsburghissa niin se peli on nähtävä. Jos siis Fleurya ei traideta eteenpäin.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Nyt kun Fleuryn lähtö varmistui, niin laitetaan joukkueen sopimustilanne tähän esille:

Guentzel-Crosby-X
Rust-Malkin-Kessel
Hagelin-X-Hörnqvist
Wilson-Rowney-Kuhnhackl
X-X

Määttä-Letang
X-X
Cole-X
X

Murray
X

Sopimuksia: 14/23
Palkat yhteensä: $53.67 miljoonaa
Capissa tilaa: $21.33 miljoonaa

Farmissa: Jarry, Sprong, Simon, Aston-Reese, Blueger, Taylor, DiPauli, Prow, Bengtsson, Maguire
RFA: Dumoulin, Schultz, Sheary, Archibald, Sundqvist, Pouliot, Corrado, Dea

Palkkakatossa on siis erinomaisesti tilaa tällä hetkellä ja joukkueessa ei ole yhtään ongelmallista sopimusta. Asiat ovat melko hyvin mallillaan silloin kun Hagelin (kaksi vuotta jäljellä, $4 miljoonaa AAV) on joukkueen 'huonoin' sopimus.

Tuo vapaa tila alkaa täyttymään kuitenkin nopeasti kun kolmelle keskeiselle RFA-pelaajalle tehdään jatkosopimukset. Dumoulin ja Schultz voivat hyvin keskenään lohkaista siitä sellaiset $10 miljoonaa, toiveissa kuitenkin että heidän yhteisarvo jäisi lähemmäksi ja mielellään jopa alle $9 miljoonan. Shearylle sitten sellainen $3 miljoonaa, jolloin kolmikon yhteisarvo voisi olla jossain $11.5 - 13 miljoonan välillä.

Sen jälkeen sitten Archibald, Sundqvist ja Pouliot ovat kiinnitettävissä halvoilla sopimuksilla syvyyspelaajiksi ja sen jälkeen vielä puuttuisi kolmoskentän sentteri, kolmosparin puolustaja sekä kakkosmaalivahti joukkueesta. Tilaa olisi siinä vaiheessa hieman reilu $6 miljoonaa, eli tällä hetkellä vapaana oleva runsas tila olisi hyvin kutistunut. Kakkosmaalivahtiin ei nyt miljoonaa enempää siten ole käytettävissä. Tuolla viidellä miljoonalla ei kunnon kolmossentteri+kolmosparin puolustaja pakettia saa sopimuksiin. Siinä on kuitenkin tilaa sijoittaa hyvin kunnolla jompaan kumpaan noista pelaajista ja toisen osalta tehdä edullisempi ratkaisu.

Katsellaan millaisia ratkaisuja JR ja kumppanit kesällä tekevät.
 

Kaspar11

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Pittsburgh Penguins
Sen jälkeen sitten Archibald, Sundqvist ja Pouliot ovat kiinnitettävissä halvoilla sopimuksilla syvyyspelaajiksi ja sen jälkeen vielä puuttuisi kolmoskentän sentteri, kolmosparin puolustaja sekä kakkosmaalivahti joukkueesta. Tilaa olisi siinä vaiheessa hieman reilu $6 miljoonaa, eli tällä hetkellä vapaana oleva runsas tila olisi hyvin kutistunut. Kakkosmaalivahtiin ei nyt miljoonaa enempää siten ole käytettävissä.

.

Et nää Jarrya kakkosena ensi kaudella? Mitä arvelet Boninon tilanteestä, varmaan halutaan pitää, mutta millaisella sopimuksella ja mitä on markkinahinta. Kuitenkin hyvä kolmos sentteri meille. Toisaalta saattaa haluta isompaa roolia muualta..
hienoa olisi jos tuohon hyökkäykseen X kohtiin nousevat Sundqvist ja Sprong, voi olla liikaa toivottu ensi kaudelle
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Et nää Jarrya kakkosena ensi kaudella? Mitä arvelet Boninon tilanteestä, varmaan halutaan pitää, mutta millaisella sopimuksella ja mitä on markkinahinta. Kuitenkin hyvä kolmos sentteri meille. Toisaalta saattaa haluta isompaa roolia muualta..
hienoa olisi jos tuohon hyökkäykseen X kohtiin nousevat Sundqvist ja Sprong, voi olla liikaa toivottu ensi kaudelle

En. Jarrylle tekee hyvää pelata vielä vuosi isolla vastuulla AHL:ssä. Ensi vuosi on kuitenkin Murrayn vuoro ottaa kunnon vetovastuu ja pelata sellaiset 55-65 ottelua runkosarjassa, ja siinä ei jää kakkosmaalivahdille paljoa peliaikaa. Jarry on kuitenkin vasta 22-vuotias, joten tarvitsee mielestäni enemmän vastuuta kuin Murrayn takana on tarjolla. Murrayn rinnalle hakisin kokenutta veteraanimaalivahtia edullisella palkalla. Ei mitään pelkkää McBackuppia kuitenkaan, vaan sellaista kuin vaikka Mike Condon oli päättyneellä kaudella, eli sellainen joka tarpeen tullen pystyisi pelaamaan enemmänkin hyvällä tasolla.

Bonino saanee vapailta markkinoilta vähintään $4 miljoonaa, mutta Penguinsin GM:nä en itse antaisi yli $3 miljoonaa ellei kyse ole maksimissaan kahden vuoden sopimuksesta. Silloin voisin taipua "jopa" $3.75 miljoonaan. Mutta uskon tosiaan markkinoiden sanelevan tilanteen tässä ja Boninon itsensä kannalta nyt on oiva tilaisuus tehdä loppuelämän kattava sopimus UFA:na jonnekin muualle.

Uskon siten että ensi kaudeksi joudutaan katselemaan uutta kolmossentteriä.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Tärkeä tontti tuo kolmossentterin tontti joten toivottavasti siihen löytyy joku hyvä pelaaja. Olisin halunnut nähdä joukkueessa yhden rightin omanpään isännän tyyliin Hamonic/Boychuk/Gudbranson, mutta tuo kolmossena on tärkeämpi ja mieluummin näen, että siihen satsattaisiin enemmän.

Kenties JR taikoo treidillä nuo puuttuvat palaset? Vapailta markkinoilta on todella vaikea löytää tuo kolmossentteri.
 

Wild-Chester

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
...siellä on Jake Guentzel tulossa kovaa vauhtia paikkaamaan. Aloitti ammattilaisuransa tunnustellen 11 peliä AHL:n runkosarjaa, kunnes aukaisi jälkipolttimet playoffien puolella ja tykitti 10 peliin 5+9.
Mark Recchi kuvailee Guentzelin hockey-IQ:n olevan "off the charts". Erittäin mielenkiintoiseksi Guentzelin tekee se, että hän pelaa myös sentterinä. Aika smurffihan Guentzelkin on, ja tuloksentekoon hänen työkalunsa sopii, joten miksikään rouhijaksi hänestä ei taida olla.

Tietysti näin mestaruuden jälkimainingeissa kaikki näyttää kauniimmalta ja valoisammalta, mutta eihän tuo Penguinsin prospektiosasto aivan niin tyhjyyttään ammota kuin tässä on muutaman viime vuoden aikana manannut. Sheron longshot college-varaukset ovat lopultakin alkaneet kantaa hedelmää, ja tietysti suurimpana timanttina kimaltelee Daniel Sprong...

Tällaista kirjoittelin melkolailla tarkkaan vuosi sitten. Vaikka tamimaisen nöyrästi olen sitä mieltä että Guentzelin menestys on jatkoajan nimimerkki Wild-Chesterin innostuksen ansiota, niin en kuitenkaan ennustanut että kaveri tekee runkosarjan 40 otteluun 16+17 ja kaupan päälle voittaa playoffien maalipörssin.

Voi olla jo liikaa pyydetty, että Daniel Sprong pystyisi tekemään samankaltaisen sisääntulon liigaan. Vaikka Sprong ei vielä yltäisikään NHL-rosteriin, niin hänellä on sen luokan työkalupakki, että hänen kattonsa on vielä korkeammalla kuin Guentzelin, joka myöskin on tulevaisuudessa sellainen 60-70 pisteen laituri.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Kenties JR taikoo treidillä nuo puuttuvat palaset? Vapailta markkinoilta on todella vaikea löytää tuo kolmossentteri.

Brian Boyle olisi kiinnostava sentteri vapailta markkinoilta, mutta hänkin on enemmänkin neloskentän sentteri kuin kolmoskentän. Toisi kuitenkin kokoa ja fyysisyyttä (vaikkei kuitenkaan ilkeyttä) joukkueeseen. Muutoin vapailta markkinoilta ei juurikaan senttereitä ole tarjolla. Martin Hanzal kun saanee ison sopimuksen ja onkin Boninon kanssa ne kaksi parasta UFA-sentteriä. Että tosiaan treidillä se kolmossentterin rooli voi tulla sitten täytetyksi.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Brian Boyle olisi kiinnostava sentteri vapailta markkinoilta, mutta hänkin on enemmänkin neloskentän sentteri kuin kolmoskentän. Toisi kuitenkin kokoa ja fyysisyyttä (vaikkei kuitenkaan ilkeyttä) joukkueeseen. Muutoin vapailta markkinoilta ei juurikaan senttereitä ole tarjolla. Martin Hanzal kun saanee ison sopimuksen ja onkin Boninon kanssa ne kaksi parasta UFA-sentteriä. Että tosiaan treidillä se kolmossentterin rooli voi tulla sitten täytetyksi.

En ihan näe Brian Boylea kolmossentterin tasoisena ja Hanzal puolestaan saanee ison lapun niin kuin sanoit. Boyle nelosen keskellä kuulostaisi jo paremmalta. Jos tuota treidiä miettii niin onko tuolla mitään joukkuetta joka voisi kuulostaa sopivalta treidi kumppanilta Pensin kanssa? Carolina ja vanha tuttu Jordan Staal tietysti puskee heti mieleen, mutta on tuossa Staalin sopparissakin se miljoona liikaa kolmossenalle sanoisin. Olisikohan Bruins ja Ryan Spooner ihan mahdoton ajatus? En kovin hyvin kyllä tunne Spooneria pelaajana.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
En ihan näe Brian Boylea kolmossentterin tasoisena ja Hanzal puolestaan saanee ison lapun niin kuin sanoit. Boyle nelosen keskellä kuulostaisi jo paremmalta. Jos tuota treidiä miettii niin onko tuolla mitään joukkuetta joka voisi kuulostaa sopivalta treidi kumppanilta Pensin kanssa? Carolina ja vanha tuttu Jordan Staal tietysti puskee heti mieleen, mutta on tuossa Staalin sopparissakin se miljoona liikaa kolmossenalle sanoisin. Olisikohan Bruins ja Ryan Spooner ihan mahdoton ajatus? En kovin hyvin kyllä tunne Spooneria pelaajana.

Tosiaan itsekin pidän Boylea neloskentän sentterinä, mutta olisi silti mielenkiintoinen haku. Kolmoskentän sentteri kuitenkin se prioriteetti.

Spooner ei nähdäkseni ole vielä osoittanut kykenevänsä olemaan vakituinen sentteri NHL:ssä. Ei ole sellainen jonka varaan voisi Boninon roolin laskea. Spooner on enemmänkin offensiivinen pelaaja kuin kahden suunnan pelaaja. Kyllä siihen Crosbyn ja Malkinin taakse olisi hyvä saada Boninon/Cullenin kaltainen vahva puolustava sentteri, joka pystyy kantamaan ison kuorman oman pään aloituksien ja alivoimapelaamisen suhteen. Toki kolmossentteriltä sitten hyökkäyspäähän myös parempaa tekemistä kuin vaikka Boninolta nähtiin suuren osan ajasta tämän kevään playoffeissa. Staal nyt tosiaan se täydellinen kolmossentterin ihannekuva, mutta eipä hänestä kannata edes uneksia. Liian iso palkka siihen rooliin ja eipä niihin kolmipäisen hirviön aikoihin ole paluuta enää. Vähäisemmällä sentterillä pitää tulla toimeen.

Jean-Gabriel Pageau olisi täydellinen Penguinsin tarpeisiin, mutta ei tule tapahtumaan. Senatorsilla ei ole mitään syytä luopua hänestä. Ehkä Vegasin saisi houkuteltua jonkinlaista vastinetta vastaan lähettämään tuon William Karlssonin Pittsburghiin?
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Chad Ruhwedel on tehnyt Penguinsin kanssa kaksivuotisen, yksisuuntaisen ja minimipalkkaisen jatkosopimuksen.

Ruhwedel olisi ollut viikon päästä UFA-statuksella, ja pelasi hyvin seiskapakkina päättyneellä kaudella Penguinsin riveissä. Tuo rightin pakkina syvyyttä sinne Letangin ja Schultzin taakse, ja sopii liikkuvuudeltaan hyvin Penguinsin pelityyliin. Erinomainen jatkosopimus tuolla hintaa.

Penguins Re-Sign Defenseman Chad Ruhwedel to a Two-Year Contract | NHL.com

Penguins on myös tehnyt kaksivuotisen tulokassopimuksen Freddie Tiffelsin kanssa. Penguins varasi Tiffelsin kesän 2015 varaustilaisuudessa 6. kierroksella.

Tiffels ei ole erityisen tuttu pelaaja eikä häntä ole tullut seurailtua juuri ollenkaan. Varausvuodelta muistan kuitenkin että pelityyliltään häntä vertailtiin silloin Carl Hageliniin (vertaukset ennen kuin Hagelinista tuli Penguinsin pelaaja), eli sen perusteella vikkelästi luistimilla liikkuva laitahyökkääjä. Nyt keväällä Tiffels pelasi myös MM-kisoissa Saksan joukkueessa, joten ehkä hän siellä pisti jonkun palstakirjoittajan silmiin?

Penguins Sign Forward Freddie Tiffels to a Two-Year Entry-Level Contract | NHL.com
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Penguinsin ensi kauden otteluohjelma: Pittsburgh Penguins 2018 Schedule - Penguins Home and Away - ESPN ja 11 Saturday Home Games Highlight the Pens' '17-18 Regular-Season Schedule | NHL.com

- Kausi alkaa 4.10 pelattavalla kotiottelulla St.Louis Bluesia vastaan. Blues pääsee siten todistamaan mestaruusviirin nousua PPG Paints Areenan kattoon.
- Penguins pelaa kauden aikana 19 kertaa peräkkäisinä päivinä, eniten koko NHL:ssä. Kausi alkaa ja päättyy b2b-otteluihin.
- Marc-Andre Fleury ja Las Vegas Golden Knights tulevat vierailulle Pittsburghiin helmikuun 6. päivä. Sitä ennen Penguins käy joulukuun 14. päivä vierailulla Vegasissa.
- Connor McDavid ja Edmonton Oilers tulevat kohdatuksi jo alkusyksystä, lokakuun lopulla ja marraskuun alussa, viikon sisällä kahdesti.
- Kauden aikana on ainoastaan viisi päiväottelua.
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Hienoa, että Ruhwedelin kanssa tehtiin jatko. Pelasi sekä runkosarjassa että pudotuspeleissä oikein hyvin paikatessaan loukkaantumisia. Tuo äärimmäisen tärkeää leveyttä puolustukseen ja osoitti olevansa riittävän hyvä puolustaja vaikka vakirooliinkin kolmosparissa. Todennäköisesti toki joku oikealla puolella pelaava puolustaja vielä joukkueeseen tulee. Joka tapauksessa Dumoulinin ja Schultzin jatkosopimusten jälkeen Penguinsin puolustus näyttää oikein hyvältä. Ja toivottavasti tosiaan sopimukset olisivat suotuisia joukkueen kannalta. Dumoulinille mielellään alle 4 miljoonaa ja Schultzille alle 5 miljoonaa vuodessa. Schultzin sopimus on kyllä todella mielenkiintoista nähdä, sillä toisaalta hän oli puolustajien pistepörssissä sijalla 7, mutta toisaalta kyseessä on kuitenkin vasta Penguinsin puolustuksen neljänneksi paras puolustaja, joka parhaimmillaan pelaa noin 20 minuuttia per ottelu. Pisteistä toki kuuluukin maksaa, mutta ainakaan kovin paljon yli 5 miljoonaa kaudessa ei olisi hyvä joutua Penguinsin maksamaan.

Conor Shearystä olen ehdottomasti sitä mieltä, että jatkosopimus on ainoa oikea asia. Vaikkapa sellainen kahden vuoden siltasopimus jonka aikana saa osoittaa todellisen arvonsa. Cap hit siihen 3 miljoonan pintaan.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Rutherford oli jälleen kerran sanojensa mittainen mies ja hankki sitä puhumaansa kovuutta joukkueeseen kauppaamalla 1.kierroksen vuoron (#31) ja Oscar Sundqvistin St.Louis Bluesiin ja saamalla takaisinpäin Ryan Reavesin ja 2.kierroksen vuoron (#51).

Kova hinta neloskentän goonista mutta Reaves sentään on roolissaan liigan parhaita. Mutta olisihan tämän voinut jättää tekemättäkin. No toivottavasti Reavesin nyrkki osuu ensi kaudella useasti Dubinskyn ja kumppaneiden naamaan.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Olen sanaton. Reaves on kiva fanihankinta/suojelija, mutta tuo hinta on jotain aivan saatanan käsittämätöntä. Hienoa mennä vittuuntuneena takaisin nukkumaan.

Not.
 
Viimeksi muokattu:

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Olen sanaton. Reaves on huikea hankinta, mutta tuo hinta on jotain aivan saatanan käsittämätöntä. Hienoa mennä vittuuntuneena takaisin nukkumaan.

Not.
Juu-u. Oon ollut täysin sanaton jonkun kuukauden kun tuplamestaruus veti vaan tankin niin tyhjäks.

Aattelin sitten katella nää expansiondraftit, jossa tirautin kyynelen kun MAF lähti ja nyt tän draftin. Heitin just yhden läppärin paskaksi kun Reavesista maksettiin käytännössä Klim Kostin ja Sundqvist. Ei jumalauta. Tosiaan, varaa on käyttää ykköskierroksen pickejä kaveriin, jonka arvo on maksimissaan siellä 4. kiekkaa jos sitäkään. No nyt on sitten hyvä vetää lonkkaa vittuuntuneena Stanley Cupeista huolimatta koko loppuvitunkesä. Haista vittu JR!
 

valkeaori

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Rutherford on näköjään tosissaan saanut tarpeekseen Penguinsin parhaiden pelaajien kohtelusta kentällä. Siltikin mielestäni väärä tapa yrittää ratkaista asiaa. Kaksi peräkkäistä Stanley Cupia motolla "just play" pitäisi olla tarpeeksi selvä näyttö sen toimivuudesta. Uskomattoman kovan hinnan vieläpä Rutherford meni maksamaan. Mutta toisaalta, kun on kahtena vuotena putkeen tehnyt kaikki mahdolliset oikeat liikkeet joukkueen suhteen, niin eipä ole vaikea antaa anteeksi yhtä kauppaa, vaikka se aluksi uskomattomalta vaikuttaakin. Mutta saatiinpahan ainakin vastaus siihen, että onko Sundqvist valmis ottamaan paikan Penguinsin neloskentästä tulevalla kaudella.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
No joo en tiedä mitä tähän sanoisi. Asia on kuten valkeaori tuossa sen sanoi, että nykyisellä peliajatuksella voitettiin kaksi perättäistä Cuppia niin ei tähän ideologiaan suurta muutosta tarvita. Ryan Reaves on, kuten todettua yksi liigan parhaista roolissaan, eikä meikäläiselläkään mitään miehen hankintaa vastaan ole, mutta hinta oli tosiaan aika kova. Toisaalta voidaanhan tuosta 31st overall pickistä ajatella, että se olisi vielä viime kaudella ollut 2. kierroksen varaus, jolloin hinta ei enää vaikuta niin kovalta

No pelaaja on kuitenkin aktiivinen taklaaja ja jäänyt itselle mieleen vahvasti kulmaväännöstä ja maalinedustan pelaamisesta. Noihan on toisaalta ihan niitä asioita mihin Penguinsin peli osin perustuukin eli voitetaan kiekko päädyssä, toimitetaan se sieltä maalin eteen ja lapioidaan siitä sisään. Nykyisiin pelaajiin nähden Reaves tuo sitten sen fyysisen lisän ja kykenee takuulla pehmittämään vastustajan pakistoa painavilla taklauksillaan. Ehkä vastustaja joutuu kahdesti miettimään niitä Crosbyyn ja Malkiniin kohdistuneita rottailujakin, kun siellä on Reavesin kaltainen tankki pitämässä vahtia, mutta eihän Reaves missään nimessä pelkkä gooni ole.

Reavesilla on 1,125 miljoonan cap hit ensi vielä ensi kauden ajan, jonka jälkeen miehen sopimus loppuu. Saa nähdä millä hinnalla mies olisi valmis tekemään jatkon, kun esim. Matt Martin sai Torontosta 2,5 miljoonan lapun.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Diggaan Reavesista ja tästä muuvista. Reaves ei missään nimessä ole pelkkä puukätinen gooni, vaan suht rehdisti kovaa pelaava, jopa jossakin määrin kädellinen vakuutusasiamies sille, että dubinskyt sun muut joutuvat edes vähän maksamaan hintaa tekosistaan. #31 overall vaihtui #51 overalliin, mitä en pidä katastrofaalisena ja ilmeisesti Sundqvistilla hyvään tulokseen on sen verran vielä matkaa, että three-peatia lähdetään nyt metsästämään näin. Ehkäpä sopimusrintamalla ja offseason-putkessa on vielä jotakin peliliikkeitä tuloillaan, jotta palikat loksahtavat kohdilleen.

Hyvä täsmähaku GMJR:ltä, eikä hintakaan aivan kohtuuton ole kun apposen ammollaan olevaa ikkunaa koitetaan nyt vimpan päälle hyödyntää.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ei mitään Reavesia vastaan oon aina digannut kyseisestä kaverista ihan täysin ja on hienoa nähdä mies ensi kaudella Penguinsissa, mutta onhan tuo hinta mikä miehestä maksettiin niin ihan saatanan kova! Kädetän gooni mies ei kuitenkaan taida olla, joku Blues-fani voisi varmaan kertoa vähän, että millainen pelaaja Ryan Reaves on oikeasti?

Reaves oli kuitenkin Blues-fanien yksi suosikkeja ja tämän vuoksi mies ei varmasti olisi liikkunut ns. normaaliin miehen markkinahintaan vaan hänestä joutui maksamaan ylihintaa.
 

lake79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi, Pahalampi.
Ilman Sundqvistia hinta olisi ollut ok, tuo 20 sijaa "kakkoskierroksella" siis. Aika näyttää mitä Oscarista tulee, mutta tuo on toki sitten myös osittain jälkiviisastelua. Reaves toki on kaikkea muuta kuin aivoton ja kädetön gooni. Pelaajana hieno hankinta, kuten jo aiemmin sanoin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Ilman Sundqvistia hinta olisi ollut ok, tuo 20 sijaa "kakkoskierroksella" siis. Aika näyttää mitä Oscarista tulee, mutta tuo on toki sitten myös jälkiviisastelua. Reaves toki on kaikkea muuta kuin aivoton ja kädetön gooni. Hankintana hieno, kuten jo aiemmin sanoin.

Näen tuon juurikin Sundqvistin verran ylihintana. Mielestäni tämä Sundqvist kortti olisi pitänyt katsoa loppuun eikä heittää näin menemään.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös