Jukurit mediassa

  • 538 779
  • 2 338

Harppa-setä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Heti kättelyssä totean että olipa typerästi huudettu.

Rantasen kirjoitus oli niin älytön, että kaikki sanottava siitä on jo sanottu. Karate taisi olla ainoa joka on sitä mieltä, että Rantanen on ytimessä.

Se on Karate Mauri, anna olla. Eihän häneltä tule kuin provoja. Turhaan tuohon on mukaan lähteä.

Melkein voisin laittaa pienen vedon, että karate on tullut pöksyihinsä tämän keissin takia.

Tekstiä... ...minä pyrin kirjoituksillani parantamaan mikkeliläistä jääkiekkokulttuuria.

Viikon huumoriosio :D Ja juu en laita screenille.
 

Maalin takaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, UuKoo
Oliko odotettavissa, että kaikki ei menekään Jukureiden heimoutustarinassa käsikirjoituksen mukaan? Vastaus on, että kyllä oli. Pienestä lähti ja turhan isoksi kasvoi. Kun kasvoi, niin oli lopulta pakko todeta, että ei ole enään omissa käsissä tämän sammuttaminen. Alunperinkin kysymys oli varomattomasta leikistä tulen kanssa. Sittemmin väärin sammutettu. mutta ei myöskään osattu jälkisammutusta. Eihän tässä näin pitänyt käydä, mutta nyt kävi.

Organisaatiolle pitää antaa täydet pisteet siitä kunnianhinmosta ja rohkeudesta mitä tähän Jukuri-tarinaan on ladattu. Välillä on kuitenkin tuntunut, että organisaation edustajien omat ambitiot ilmiön käsikirjoittamiseen ja omaan kädenjälkeen ovat jopa tarinaa suuremmat. Zigisagi on ollut upea juttu ja siitä kehittyi tarinaan miltei symbolinen tekijä. Zigizagi ei ollut ymmärtääkseni markkinoinnin käsikirjoituksessa vaan se syntyi vähän niin kuin vahingossa joukkueen sisältä. No niin syntyi tämä viimeisinkin legendaarinen leiskautus, mutta näin tulitikkuleikeissä usein käy.

Ilmiöt syntyvät, niitä ei käsikirjoiteta. Mikään organisaatio tai markkinointimies ei saa sortua kuvitelmaan, että rakennamme tässä ilmiötä nimeltä Jukuri-tarina. Tulee enemmän kuin herkällä korvalla kuunnella mitä markkinat ja yleisö, kokeakseen haluttuja tunteita, oikeasti tarvitsee. Se ei ole läheskään aina sama asia kun mitä on tähän asti tehty ja mikä itsestä on hienoa. Iso kysymys tämänkin osalta on kuka Jukureissa lopulta johtaa markkinoinnin "isoa kuvaa"?

Välillä tulee myös sellainen fiilis, että yhteen kauteen pitää ladata kaikki temput riippumatta siitä sopiiko hetkeen ja jatkumoon. Yhteiskuntavastuukin on niin iso asia ja toimintakenttä, että arvopohjainen osallisuus siihen ei ole asia jota tarvitsisi tai edes pystyisi todistamaan taikomalla kaikki mahdollinen sirkus parin kuukauden sisällä kehiin. Nämä ovat juuri niitä asioita, joissa perustellusti alkaa pohtimaan, että kenenkähän agendaa tässä nyt toteutetaan ja kenenkä tarpeita tyydytetään.

Se mitä nyt tapahtui, ei siis kaiketi ollut estettettävissä. Lippikseen ei ledia tarvitse asentaa, mutta sen lippiksen voi välillä ottaa nöyrästi päästä ja ottaa tästäkin opiksi. Organisaation työ on ollut hienoa ja tarina on edelleenkin upea, tästäkin kolhusta huolimatta. Aika näyttää osataanko ottaa opiksi ja maltetaanko tehdä asioita kärsivällisemmin. Tsemppiä Jukurit!
 
Viimeksi muokattu:

karate Mauri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HardCore Hooligan
Jukureiden ‘heimotarina’ ei ole totta

Hei ystavat hyvat,jattakaa nyt herrajumala Jukurit ja Jesper rauhaan.

Tässä iski joensuulaiskasvatti Sihvonen kirveensä kivekseen pahan kerran. Olen täällä paljon Jukureita kritisoinut kun on aihetta ollut (Toivakan sikailu liiton johdossa, surullisenkuuluisa case Harppa jne.), mutta tässä suhteessa Jukurit saa puhtaat paperit. Minusta toimisto tekee juuri oikeita asioita markkinoinnin saralla. Heimotarinat, erilaiset tempaukset ja ilmaisen makkaran massajakelu on saanut väen hyvin liikkeelle. Nyt pitää perkele tajuta se, että kyseessä on jääpallokaupunki. Jos markkinointi ja viestintä olisi sitä, että ottelun jälkeen ilmoitettaisiin kotisivuilla lopputulos ja viivelähtöjen määrä, ja ennen ottelua alkamisaika, niin varmasti yleisökeskiarvo alkaisi edelleen kolmosella, siinä vain olisi kolme numeroa. Paljon on Jukureille viime päivinä rapaa roiskittu, mutta tässä suhteessa toiminta on huipputasolla, joten on epäreilua nähdä ongelmia sielläkin missä niitä ei ole.
 
Suosikkijoukkue
Jukurit, TML
Sihvosen logiikalla yksi pukukopista näytettävä rituaali tuhoaa siis kaiken muun? Kaikki on valhetta sen vuoksi että Jukurit on näyttänyt zigi-zagia kopin ulkopuolelle? Mitään muuta perusteluja en hänen kirjoituksestaan löytänyt, koska kaikki muutkin joukkueet tuotteistavat.
pelkkä myyntimatka, jossa kaikki on kaupan
Mitä muuta Jukurit on myynyt, mitä muut joukkueet eivät ole myyneet?

The Greatest haka EVER? - YouTube (linkki you tubeen)
Onko tämäkin tuhonnut kaikkien ihaileman All Blacksin? Miksi tätä ei vedetä kopissa, vaan täysillä stadioneilla yleisön pauhatessa?

Ehkä hänkin on kuullut turhan monta kertaa tuon "tarinan", joka itseänikin on ärsyttänyt jo pitkän aikaa. Kuitenkin se että tästä väännetään tuollainen pilkkakolumni, on vain ylikärjistettyä ja harkitsematonta loan heittoa. Mutta näemmä ihailijakuntansa tälläkin itseriittoisella ja kaiken mielestään tietävällä katsomokoutsilla on. Itse olen aina arvostanut Sihvosen Tammisen kategoriaan. Sirkukseen kuuluu aina pellejä, isompiin useampia.

Toivottavasti seuraavan voiton jälkeen (joka toivottavasti on pian), seuraava zigi-zagi vedetään erityisellä tunteella.
 

Jayzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Golden Knights
Piitulaisen huuto oli todella tyhmä. Tuskin ainoa laatuaan pukukoppien historiassa, ja tuskin edes pahimmasta päästä. Ja mies tuskin on kuitenkaan sen rasistimpi kuin keskimääräinen kansalainen.

Kameroiden ei pitäisi olla kuvaamassa suoraa lähetystä pukukopista, koska tällaisen keissin vaara on aina olemassa tunnekuohujen möyriessä. Zigizagit voi toki näyttää jatkossakin, jälkilähetyksenä.

Anteeksi on pyydetty monelta taholta ja Jesper vapautettu kapteenistosta.

Julkisessa keskustelussa on tehty kärpäsestä valtavaa härkästä jo päiväkausien ajan. Jatkoajassa ollaan pääosin onnistuttu näkemään asia oikeissa mittasuhteissaan, muutamaa ennalta-arvattavaa provosankaria lukuunottamatta.

Olisi jo korkea aika unohtaa tämä harmillinen, mutta merkitykseltään täysin olematon keissi. Keskitytään hokiin.

Tästä tähän.
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Yksi asia nyt ainakin on varma. Jos Jukurit lähtee kauden jälkeen lomareissulle etelään, niin eiköhän siellä kolehti kierrä, jotta saadaan tämä saaga onnelliseen päätökseen.

Sanoisin, että varsin ajattelematonta toimintaa. En sen enempää osaa mieltää huutelua rasistiseksi tai ääliömäiseksi.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Mun mielestä tässä on nyt se ero, että tuolla n**h:lla ei tarkoitettu ketään, vai tarkoitettiinko? Jos tarkoitettiin, niin sittenhän tuo oli todella loukkaava setti ja muutan tietysti mielipidettäni asiasta.

Homottelu oli hyvä nosto, että se on varmaan vieläkin aika yleinen haukkumasana pukukoppipuheessa. Typerää, mutta jääköön senkin säännöstely joukkueen sisäiseksi asiaksi, eikä yhteiskunnan mietittäväksi (ei siis kameroita koppiin).
Se on tietty totta että ei tuossa tarkotettu ketään henkilöä varsinaisesti. Että sinänsä olen kyllä samaa mieltä kanssasi yleisesti koko aiheesta. Ehkä sitä ei vaa tajua miten ammattipelaajat yleisesti ei osaa miettiä mitä sanoo ääneen ja mitä ei.
 

juurihoito

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO
Hyvä juttu kaikin puolin. Onneksi meidän organisaatiossa on ammattimiehet pyörittämässä touhua niin ei karkaa laukalle!
Jutusta käy hyvin ilmi miten haasteellista tuo liigaorganisaation pyörittäminen on nykyään varsinkin pienemmällä talousalueella.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Jukurien instassa kutsuttu ensi lauantain matsiin myös kouvolalaiset ystävämme hyvin sopuisaan hintaan:
Instagram

Ihan paikallaan tuo, voisi vielä erikseen tunnetusti joviaalin Välimaan pyytää paikalle ja ehkä saapuisikin jos kerrotaan että hallilta saa muutakin kuin wingssejä nälkäänsä.
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Ylen uutisen mukaan Jukurit olisi tahkoamassa noin 300 000 euron voittoa ensimmäiseltä liigakaudelta.

Jukurit tahkoaa tulosta myös kaukalon ulkopuolella – Lisää euroja haetaan osakeannilla | Yle Urheilu | yle.fi

Hyvä meininki, debyyttikausi on ollut tähän mennessä erittäin hyvä ja voi toki vielä jatkuakin. Onnittelut etelänaapurista!


Hyvä että voittoa tulee. Vaikka vaikeaahan sitä on kesken tilikauden arvailla lopputulosta. Saadaan ainankin osaketta maksettua pois.
 
Suosikkijoukkue
Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
Jukurit.fi kertoo, että Radio Mikkelistä tulee Jukurien virallinen Heimoradio. Palaako sinikeltainen ääni Sidi Radio Mikkelin vahvuuteen vai saadaanko eetteriin uusi ääni. Luvassa on ainakin jääkiekkoaiheisen paikallisradiosisällön lisääntyminen:
"Ottelulähetyksissä luvassa on pelitapahtumien tunnelmat aina ennakoista lehdistötilaisuuteen saakka. Yhteistyön myötä Jukurien pelipäivät ovat Radio Mikkelin taajuudella paljon muutakin kuin itse otteluselostus. Pelipäivät näkyvät ja kuuluvat muun muassa kilpailujen ja haastattelujen muodossa."
 

Tuusa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
"Ottelulähetyksissä luvassa on pelitapahtumien tunnelmat aina ennakoista lehdistötilaisuuteen saakka. Yhteistyön myötä Jukurien pelipäivät ovat Radio Mikkelin taajuudella paljon muutakin kuin itse otteluselostus. Pelipäivät näkyvät ja kuuluvat muun muassa kilpailujen ja haastattelujen muodossa."

Lisätään tähän vielä nettiradio, mikä tavoittaa kaikki.
 

Viath

Jäsen
Vesalainen lupailee FB:ssä ja Instagramissa ainakin "erittäin merkittäviä uutisia" tänään klo 15. Mukana jaettu kuva viime kauden Jukurin tarina -elokuvan julisteesta. Jukurit eivät itse ole tätä hypettäneet, joten lienee jatko-osa tuolle leffalle tms.
 

Miju

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Vesalainen lupailee FB:ssä ja Instagramissa ainakin "erittäin merkittäviä uutisia" tänään klo 15. Mukana jaettu kuva viime kauden Jukurin tarina -elokuvan julisteesta. Jukurit eivät itse ole tätä hypettäneet, joten lienee jatko-osa tuolle leffalle tms.

Jukurit twiittaa asiasta. Liittynee varmaan osakeantiin. Laittaisin linkin twiittiin, jos osaisin.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Sama pelleily jatkuu, kuin viime kaudellakin. Ihan hyvä jos sillä kerran saadaan porukka hitsaantumaan yhteen. Olikohan meininki Raumalla samanlaista?
Camp Gnun toinen päivä ei jättänyt... - Mikkelin Jukurit
Kuule, Risto Dufva tunnetaan erinomaisena team builderina. Dufva jos joku tietää, miten ryhmän motivaatioilmapiiri luodaan; ja samoin hän tietää, miten tunneilmapiiri luodaan. Häpeän tunnetta ei pidä hävetä - siinä yksi dufvalaisen ryhmädynamiikan peruslähtökohdista. Viisasta ajattelua.

Aivan toinen kysymyksensä on se, tarvitseeko teambuildingista repiä markkinoinnillista sisältöä. Tämän "camp gnun" osalta näyttäisi onneksi siltä, että markkinointi kulkee urheilun talutusnuorassa, eikä urheilu markkinoinnin - ja hyvä niin.
 
Suosikkijoukkue
KK
Kuule, Risto Dufva tunnetaan erinomaisena team builderina. Dufva jos joku tietää, miten ryhmän motivaatioilmapiiri luodaan; ja samoin hän tietää, miten tunneilmapiiri luodaan. Häpeän tunnetta ei pidä hävetä - siinä yksi dufvalaisen ryhmädynamiikan peruslähtökohdista. Viisasta ajattelua.

Aivan toinen kysymyksensä on se, tarvitseeko teambuildingista repiä markkinoinnillista sisältöä. Tämän "camp gnun" osalta näyttäisi onneksi siltä, että markkinointi kulkee urheilun talutusnuorassa, eikä urheilu markkinoinnin - ja hyvä niin.
Juu anteeksi jos ilmaisin asiani hieman kouvolaliseen tyyliin. Hyvä boogie teillä. Toivottavasti Mikkelissä ei tule samaa pöhnää mikä tuntui KooKoossa olevan toisella Liiga kaudella. No varmaan sadaan taas lukea loppuunmyydyistä halleista mikä on kyllä mahtavaa, vaikka se oli viime kauden alla suurin pelkoni.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Juu anteeksi jos ilmaisin asiani hieman kouvolaliseen tyyliin.
En minä sitä noin ottanut. Jatkoin vain pelleilyn teemasta, kun sen esille nostit.

On nimittäin niin, että kun teet itsestäsi tietoisesti ja hyväksyvästi pellen, ei tarvitse enää pelätä pelleksi paljastumista! Siitä on kyse Risto Dufvan masinoimassa pelleilyssä, jota nyt oikein seuran markkinointikanavissa kaikelle kansalle näytellään.

Suomalaisessa huippu-urheilussa psyykkinen valmennus - tai ehkä tarkemmin sen psykologinen lähestymiskulma - on ollut suomalaiselle kansanluonteelle ominaisesti aliarvostettua.
 
Viestintäpäällikkö Tuominen lähtee muiden haasteiden pariin eli ei jatka Jukureiden organisaatiossa, kertoo Jukureiden kotisivut. Jatkossa tehtävää hoitaa yhteisöpäällkkö ja Mestis-vuosina mediapuolesta vastannut Nita Ahola.

Harmillinen homma, sillä Eero hoiti tehtävänsä todella hyvin ja nosti Jukureiden mediapuolen sellaiselle tasolle, ettei ole koskaan nähty. Liekkö sitten saanut jostain toimittajan tms. hommia.

Saapa nähdä, kuinka käy Jukureiden SoMe-kanavien sisällöille tulevalla kaudella.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös