Otteluseuranta 18.–19.5.2017

  • 3 223
  • 29

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Rakell iskee lämärin yläpeltiin Rinteen kilven ohi. Viimeiseen 11 kotiplayoffpeliin päästänyt 16 häkkiä, aikamoinen seula.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ankat johtoon. Rinteen olisi pitänyt kyllä napata Rakellin veto joka tuli B-pisteen yläkaarelta ilman maskia... Ducks edelleen niskan päällä.
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Ankkojen erä oli ensimmäinen. Predatorsilla ei ollut yhtään maalintekopaikkaa ja pelin pitää kyllä parantua paljon, jos aikovat tämän pelin voittaa.
 

Largo

Jäsen
Miten voi mennä tuomiot maalinedus tilanteesta noin vihkoon? Anaheim olia ansainnut 2 kakkosta ja Nashville yhden. Ja Nashville alivoimalle. Nää on kyllä kaikkea muita kuin ammatti tuomareita, mitä tässä liigassa puhaltaa.
Mistä Anaheim kaks kakkosta olis ansainnut? Johansen kippaa Keslerin nurin ja maaliin, Silfverberg on maalivahdin alueella, mutta Rinne ulkona. En mä ainakaan mitään jäähyn arvoista noissa nähnyt. Pelin olis voinut laittaa poikki Keslerin lojuessa maalissa, mutta muuten siinä mitään ollut. Vai oliko jotain muuta vielä?
 

jalapeeno

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Predators on tässä erässä ryhdistäytynyt ja peli on tasaista. Jotenkin vähän unettavaa peliä. Tunnetta saisi olla enemmän. Samalla Ducks 2-0 johtoon. Pakin jaloista Ritchie ohittaa Rinteen B-pisteen kaarelta.
 

Largo

Jäsen
Onhan tossa vauhtia, mutta tosiaan vähän unettavaa myöskin. Preds on painanut päälle ja Gibson saa olla hereillä maalilla. Toivottavasti Ritchien maali vähän vapauttaa Anaheimin peliä. Kunhan sitten ei liikaa rentouduta.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
unettava?? mitä vittua, hirveetä taistelua kokoajan kentällä eikä senttiäkään saa ilmaseksi, ihan perkeleen hyvä peli meikän mielestä
 

Largo

Jäsen
Poikittainen Rinteen selkään ja tuo kippaus veskarin alueelle oli tarkoituksellinen kolaaminen. Siinä ei Nashvillen pakki tehnyt oikeasti mitään.
Anteeks nyt vaan, mut se oli Johansen. Ja maila jää sinne luistimen taakse ja aivan varmasti tuon taisteluparin tuntien siinä ihan yritettiin vähän napauttaa pohkeelle. Poikittainen selkään? Korkeintaan pieni muistutus että on siinä selän takana. Näkee miten näkee, mut ei kummassakaan mitään jäähyn arvoista ollut. Olisin melkein voinut Forsbergin jäähynkin jättää viheltämättä.
 

Taccutucca

Jäsen
Suosikkijoukkue
Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Ikävää katsoa peliä Predsin vankkureissa, kun heidän peli on kuin tarpomista suonsilmässä. Pitää toivoaa, että kolmanteen erään Pedot tulevat älyttömällä energialla ja pystyvät nousemaan pois suosta.
 

Largo

Jäsen
Kyse olikin siitä linjasta/linjattomuudesta. Jos kiekko ei ole tai ole edes tulossa maalille, pienikin poikkari, luistimella kopautus maalivahtiin alueella on estäminen.
Joku on väittänyt tämän liigan tuomareiden olevan ammattilaisia ja maailman parhaita, mutta ihan samanlaista on kuin liigassa. Monessa pelissä pahempaa.
Mitä tarkoitit tuolla anteeksi vaan se oli Johansen? En puhunut mistään nimistä tai muusta vastaavasta.
Peli oli käsittääkseni jo vihelletty poikki tuossa poikkarin kohtaa, eli ihan perus vihellyksen jälkeistä touhua. Koittaahan se Rinnekin huitaista perään. Ja linjahan on pitänyt. Tämä on se linja. Mainitsin kyseessä olleen Johansen, eli korjasin vain hieman väittämääsi. Tuo muusta vastaavasta varmaan lasketaan se, että mainitsit kyseessä olleen puolustaja.
 

Largo

Jäsen
Sekö on linja, että jätetään selkeät jäähyn arvoiset rikkeet puhaltamatta toisinaan ja toisinaan annetaan turhia jäähyjä? Peliä ei ollut tuossa kohtaa pantu poikki, vaan sen jälkeen.
Jälkimmäinen asia selvä, en katsonut oliko oikeasti pakki, vaan ajattelin olevan.
En ymmärrä tuota huopaamista ja soutamista maalivahdin koskemattomuuden kanssa yleisesti. Muutama vuosi sitten jaeltiin hipaisusta minuutteja, nyt saa ajella veskarit kylmäksi ilman sanktioita. Olisko siihen joku keskitie ollut läydettävissä, saattaa joku kausi loppua laatuveskarit kesken loukkaantumisten takia. Tai sitten annetaan maalivahdeille oikeus hakata mailalla kaikkea mikä alueelle tulee, kovaa ja korkealle.
En nyt varmaksi sano mitä sääntökirja sanoo, mutta Rinne oli pois alueelta, eli rinnastettavissa kenttäpelaajaan. Näin ainakin olen asian ymmärtänyt. Eli sitä pientä poikkaria voi antaa ainakin jossain määrin. Nooh, ehkä tää linja nyt ei täysin pidä, mutta tällaistä tämä nyt on. Sitä tosiasiaa se ei silti muuta, että siitä tilanteesta olisi pitänyt Ducksille jäähyjä antaa. Eikä tuossa nyt mitään veskaria ajeltu. Viime pelissä Ekholm rynnisti Gibsonin päälle ja sai siitä kakkosen. Siinäkin vähän Anaheimin pakit auttoivat, mutta aika suoraan pöin Ekholm tuli. Kyllä noista ajeluista jäähyjä annetaan.
 

Largo

Jäsen
Ja Bieksa näyttää taitonsa. Oli hyvä ekat 10 minuuttia pelistä, mutta sen jälkeen lopetti taklaamisen ja on ollut aika turha. Nyt sitten typerä kakkonen ja Nashville varmaan rankaisee. Varmaan kaiken lisäks Johansen.
 

Tekno-Kekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedote
Liki käsittämätöntä. Tarjotaan 5vs3 ja Nashville onnistuu saamaan ensimmäisen laukauksen vasta puolentoista minuutin hieronnan jälkeen. Sitten otetaan Rinne pois ja survotaan 6vs5:llä.
 

Largo

Jäsen
Perkele sentään. Olipas taas. Vituttaa Manson, vituttaa Bieksa. Ja sit noihin paskakasoihin luotetaan loppuminuuteilla. Montour istu varmaan viimeiset 5 min penkillä ja on tässä pelissä ollut Ducksin paras puolustaja. Vermette voittaa sata nolla ja sit Manson heittää pitkän ku olis ollu kaistaa mihin vaan! Vittu! Ansaitseekin hävitä tollasen sulaamisen jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös