NHL-huumoria

  • 2 651 475
  • 5 135

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Kiekko- ja sosiaalisessa mediassa spekuloitiin suht ahkerasti koko viikko varauslotolla. Yksi skenaario, jonka mm. DownGoesBrown nosti esiin, oli, että Devilsin voittaessa on olemassa suht kattava empiirinen aineisto tukemassa väitettä, että Taylor Hall on avain varausloton voittamiseen. Ja niinhän siinä kävi, että Devils tuli, näki ja voitti. Hall itse osasi suhtautua asiaan huumorilla twitterissä.

Taylor Hall kirjoitti:
Officially adding "NHL lottery ball specialist" to my hockey resume.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eikös tää Yohe ole ymmärtääkseni Pensien joku oma tekstintuottaja tai vastaava? En oo perehtynyt, mutta oikaiset varmaan jos olen väärin ymmärtänyt.

Tuo juttu vain haisee mediapeliltä. Linkittämäsi jutun otsikko antaa ymmärtää, että Pensin pelaajat väittävät/vihjailevat (suggest = vihjailla) Ovechkinin yrittäneen tarkoituksella satuttaa vastustajaa. Sitten saman otsikon alla itse jutussa se on sanalla reckless eli nyt ei enää syytetä tai mitään vihjailla, mutta puhutaan vastuuttomasta tai piittaamattomasta teosta. Samalla viitataan tähän Yoheen, jonka twitteristä tämä juttu on lähtöisin, mutta siellä käytetäänkin sanaa careless=huolimaton. RMNB sivusto kirjoittaa siis täysin toista kuin mitä Yohe twitterissään. Ja kukaan ei edes tiedä ketkä, vain "jotkut Pens-pelaajat".

Mutta eipä tuolla mitään väliä ole, jokainen saa olla mitä mieltä haluaa, mutta nyt vain on kovin vaikea ymmärtää mitä kukin oikeasti on sanonut, vai onko ylipäätään kukaan sanonut mitään jne. Mediapeliä siis täysin joihin on turha kiinnittyä.
 

Vintsukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Suomi, Panthers
Piti tulla kiittämään sitä, joka alunperin linkitti Coach's Corner Transcribed -videot palstalle, mutta en löytänyt viestiä mistään. Laitan siis linkin tähän ja kiitän tässä, kuka olitkin.

Don Cherry, tuo köyhän miehen Tami.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Kuznetsov: "I don't feel Pens beat us, we beat ourselves." (ei sanatarkka lainaus)

Kuuhun tykillä vaan tuollaiset selittelijät. Capsien kolmannen erän laukausmäärä johtuu siis ilmeisesti siitä, että Capsia ei vain huvittanut, eikä siitä, että Pens vei heitä kuin märkää rättiä.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
Tästä ihmettelemään, minkälainen muutos tämän hetken parrallisesti komeimmilla pelaajilla on tapahtunut teinivuosista.

GIF:it transformaatioista

Burns tuottaa luonnollisesti huumoria, mutta myös muut ovat muokkautuneet teiniajoista jonkin verran.
 

Johnnie

Jäsen
En tiedä hämääkö tuo parta vai onko kaikilla leukaperä kasvanut änäriaikojen alkamisesta.

Eipä niitä leukaperiä parran takaa näy. Muhkea parta taas luonnollisesti on laajemmalla alueella kuin leuka, joten sehän se ensimmäisenä tekee vaikutelman leukaperien kasvamisesta noissa giffeissä. On muuten jännä miten tämä myytti NHL-pelaajien leukaperien kasvusta elää ja voi hyvin (ilman mitään totuuspohjaa) vielä tänäkin päivänä, vaikka se on tyrmätty useaan otteeseen mm. Suomen ADT:n lääketieteellisen johtajan toimesta
 

#_6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK '83, '98, '11 - Red Wings '97, '98, '02, '08
Kyle Quincey ja Patrick Eaves ovat tainneet molemmat leikellä neniänsä nätimmiksi? Vai haenko foliohattuni.
 

ämjiijii

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Suomen maajoukkue, Sharks bandwagon 2016
Burnshan näyttää alkutilanteessa hieman vantterammilla kasvonpiirteillä varustetulta Antti Pihlströmiltä.
 

Razzers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Marian Gaborik
Mikko Rantasen kevyt suolaus Tyson Barriesta.
 

Liitteet

  • FB_IMG_1498734465047.jpg
    FB_IMG_1498734465047.jpg
    72,7 KB · kertaa luettu: 1 586
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös