To 18.5.2017 Otteluseuranta (14. kisapäivä)

Viestiketju on suljettu.

M@rko77

Edelleen Ruotsi.

Wiljami

Asioilla lienee jotain yhteyttä, USA ei varmaan ole terävimmillään, mutta Suomi on toistaiseksi ollut. On ihan tuttua ettei kuolemanpelissä häikäistäkään taiteellisella vaikutelmalla ihan niin kuin alkusarjassa. Eivätkä nuo USA:n pyöritykset toisessa erässä olleet lähellekään niin pahoja kuin valtakunnan-pelkääjä Mertaranta näki: laukaukset tulivat kaukaa, eivätkä saaneet kiekkoja toimitettua maalintekosektoreille.
Juu ensimmäisessä erässä päästettiin jenkit paljon paremmille paikoille laukomaan, toisessa hallitsivat näennäisesti, mutta ykkössektorivedot harvemmassa (tuliko edes useampia?). Kyllä omassakin päädyssä saa pelata jopa kiekottomana, kunhan saa pidettyä kaverin kulmissa tai kaukana.

Lert

Tulee rumaa jälkeä kun jenkit lyö vikassa erässä kaiken pöytään.

Calé

Odotan kyllä innolla sitä peruuttelun määrää ja lopun paniikkia. Ehkä jotain oltaisi opittu?

Petros

Jännä erä tulossa. Jos Swe/Can olis vastassa niin varmasti tuli pataan mutta eipä tiedä nyt miten menee.

Jellonat voi voittaakin..

mjr

Joo, toivotaan parasta että tässä vielä hävitään. Yhden maalin johto ei onneksi tosiaan ole paljon joten toivossa voi olla yllättävän hyväkin elää!

Niin, pitää palauttaa oman maalin taakse kun paikka on! Ja niitä tulee. Ehkä kaksi, ehkä viisi; kaikki pitää käyttää.

Wiljami

Muistakaa, että tässä pelataan vielä se viimeinenkin minuutti. PANIIKKIIIIIII!!!!
Enneunessani jenkit tasoittivat viimeisellä puolella minuutilla, mutta tuolloin lukemat 5-5 ja voittivat jatkoilla (tai mahdollisesti vielä varsinaisella). En usko että Suomi tulee neljää maalia tässä ottelussa enää tekemään, joten taas oli enneuni ihan päin persettä.

jukiapina

Jenkit vetää kyllä ihan puolivaloilla. Saa nähdä vikassa erässä miten ollaan paskat housussa.

3-1 ja vikan tekee jenkit tyhjiin

Uskokaa tai älkää niin Suomen pelisuunitelmaan ei tule kuulumaan peruuttelu. USA tosin saattaa pakottaa Suomet jossain vaiheessa siihen kun alkavat nostaa riskitasoja. Näihin Suomen pitäisi pyrkiä iskemään ja lyödä 2-0 taululle.

mikkelson

Kritisoin itse usein Antti Mäkisen ääntämistä mutta Mertaranta voisi edes vähän yrittää. "mäkävoi", "truuppa".

Esteri

Kyllä kyllä. Oikea pelin rytmi mahdollistaa pelin hidastamisen. Suomi on pelannut tässä erässä toiseksi eniten viivelähtöjä koko turnauksessa.

Koko saatanan jääkiekkoleva maailma nauraa edelleen sille, kun kaikki viisi Finneä menivät Ranska-pelissä riviin oman maalin taakse. Ja eiköhän tuon ottelun lopputulos kerro kaiken siitä taktiikasta ja sen kelpoisuudesta: Hirveää paskaa.