Kajaanin Hokki 2017–2018

  • 236 919
  • 937

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Mattila on ihan hyvä juttu. Kiekollisuutta pakistoon ja kokemusta. Vähän hasardi välillä mutta tuskin kiekollisia varmoja pakkeja paljoa on Hokin budjetilla tarjolla.
 

Lätkä

Jäsen
Mitä ihmettä seuran taustoilla on tapahtunut...ei Epi yksin tätä leveine harteineen klaaraa. Onko löydetty kadonnut "ameriikan eno" täysin puskista pelastamaan seura? Ei kai tätä muuten voi selittää...

Lisäksi on huomioitavaa, ettei joukkue ole kasattu pelkistä täytemiestä, vaan joukossa on aidosti kovan luokan pelimiehiä, kuten esim. Seppelin, Wacklin, Koivisto, Metsävainio, Iso-Mustajärvi, Piipponen, Pyykkönen, Mattila jne.

Maalivahdit (2):

1 Aleksi Autio 2018
35 Tomi Rautio 2018

Puolustajat (5):

2 Risto Mattila 2018
3 Reko Tornberg 2018
5 Tino Kauppinen 2018
7 Eetu Martikainen 2020
8 Samuli Tanhua 2018

Hyökkääjät (12):

10 Viljami Wacklin 2018
11 Tino Metsävainio 2018
12 Joni Piipponen 2018
17 Tomi Iso-Mustajärvi 2018
19 Niklas Sundfors 2018
21 Christoffer Seppelin 2018
22 Mika Koivisto 2018
23 Riku Korhonen 2018
24 Samu Pyykkönen 2018
25 Anton Ollikainen 2018
28 Tommi Klemetti 2019
31 Erno Räisänen 2019
 
Tiedä häntä minkälaista "paukkua" lätkä odotti jos Mattila ei kerta kelvannut... tänne ainakin kelpaa!! Hienoa että Mattila jatkaa vaikka taisi joku palstaveli huhuilla että olisi lähdössä pois....?

Pakisto alkaa siis valmistua....

Mattila X
Tanhua X
Kauppinen Tornberg
Martikainen

Tuohon X paikalle esim Kainuulaiset eetu Heikkinen ja Saku Kinnunen niin hyvältä näyttää!!
 

WLuK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Ei ehkä Virtalat sovi samaan lauseeseen Hokin säästökuurin kanssa, mutta olisihan se mukava nähdä Teemu ja Marko uudestaan taituroimassa Hokki-paidat päällään. En osaa vertailla tanskan liigaa Mestiksen kanssa, mutta ihan hyvän kauden olivat molemmat pelanneet. Virtalat ovat pelanneet samassa tanskalaisessa joukkueessa Seppäsen Teemun kanssa, mutta en ole varma onko Teemu vapaana ensi kaudelle ja mahtaakohan Mestis enää kiinnostaa.
Mikähän on Kaarlelan Masan tilanne? Matti olisi edullinen, nousujohteinen ja paikallinen pelaaja. Entäs Näppi? Viime kausi oli odotuksiin nähden heikko, mutta Näpillä on kuitenkin potentiaalia olla Mestiksen eliittiä. Onko näytöt jo annettu ja mies saa siirtyä muualle?
Katselin vapaita agentteja eliteprospectsista muiden Mestis-joukkueiden osalta ja ainakin EU:n Piispanen näyttäisi olevan vapaana. Piispanenhan teki Hokissa ihan hyvin tehoja (kun oli ehjänä) ja silloin jo puhuttiin, että mies kolkuttelee pian Liigan ovia. Onkohan mies vielä ottanut ratkaisevaa askelta vai vieläkö seuraava kausi menee Mestiksessä? Toki EU taitaa olla Markuksen ensisijainen vaihtoehto, mutta voihan sitä Hokkiakin spekulaatioihin yrittää tunkea mukaan.
 

Canis Lupus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, LuPo
Mattila X
Tanhua X
Kauppinen Tornberg
Martikainen

Tuohon X paikalle esim Kainuulaiset eetu Heikkinen ja Saku Kinnunen niin hyvältä näyttää!!
Hyvin edullinen pitäisi nykyisen pakiston olla. Ja ehdottomasti tarvittaisiin toinen vahva kiekollinen pakki mukaan. Kärpissäkin pakkitilanne on nyt sellainen, että täytyy olla tosi kova mahtuakseen pelaavaan kuusikkoon. Eli varmaankin Mäkelä tai Ronkainen käy täällä jonkinlaisen stintin pelaamassa, jos/kun Oulussa kärkipakisto on ehjänä. Mäkelälle on matkan varrella sen verran Hokki-sydäntä kertynyt, että olisi varmasti myös tervetullut kaveri kopissa.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Hyvin edullinen pitäisi nykyisen pakiston olla. Ja ehdottomasti tarvittaisiin toinen vahva kiekollinen pakki mukaan. Kärpissäkin pakkitilanne on nyt sellainen, että täytyy olla tosi kova mahtuakseen pelaavaan kuusikkoon.

Kaksi omaa pakkia nyt vähintään tarvitaan. Toinen enemmän kiekollinen ja toinen sellainen perusluuta, mielellään kookas / fyysinen. Se on sitten maku asia pelaisiko kiekollinen Mattilan rinnalla ykkösparissa vai tasattaisiinko kiekollisuutta kakkospariin. Eetu Heikkinen olisi enemmän kuin sata jänistä. Saku Kinnunenkin menettelisi tähän kiekolliseen rooliin. Perusluudaksi kelpaisi vaikka Viirlas, kehittyi paljon viime kaudella kun sai (joutui) pelaamaan. Iso oman maalin suojelija Damir Galin menisi myös. Ulkkari pakkia ei ole aikoihin Hokissa ollut olisiko nyt sellaisen arvan aika. Sitten jos Kärpistä joku tulee niin vaarana on, että myös lähtee juuri silloin kun omat on telakalla.
 
Kärppien varaan ei kannata tosiaan liikaa laskea... jos ollenkaan!

IPK osiossa huhutaan että IPK olisi Teemu Virtalan perässä. Toivottavasti huhut ei pidät paikkaansa, näen Virtalan vahvasti Hokin miehenä ja Suomessa pelatessaan sen seuran kuuluu olla Hokki. Olisi Hokille melkoinen tappio imagollisesti jos Virtala sattuisi lipsahtamaan Iisalmeen... toivottavasti näin ei käy!

Ja toisaalta jos IPKlla on varaa hankkia Virtala, niin eikö Hokilla ole? Onko Iisalmessa voitettu lotossa vai miksi siellä on varaa hankkia tähtipelaajia? Varmasti Virtala vetäisi Kajaanissa väkeä halliin ja saisi jonkun sponsorinkin kiinnostumaan... toivottavasti Hokki edes neuvottelee Virtalan kanssa..!
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
toivottavasti Hokki edes neuvottelee Virtalan kanssa..!

Laukkanenhan ilmoitti, että sentteriosasto on valmis. Viisi sentteriä kiinnitetty, niin usko että Virtalan kanssa neuvotellaan. On saatettu keväällä palkkavaatimusta "huvikseen" kysyä, mutta en usko suurempiin neuvotteluihin. Virtalahan on ilmoittanut, että haluaa joskus lopettaa uran Hokissa ja paidan kattoon, mutta aika kova kausi Tanskassa takana, niin eiköhän tuo tanskalaisseurakin sopimusta tarjoa. Virtalan Ipk:hon meno olisi märkä rätti kasvoille, ei kai Virtalalla ole muuta sidettä iisalmeen kuin rullishommat vuorelan veikoissa. Kesäisin pörrää Kajaanissa aika usein.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Pojat @kahvakiekko ja @vapaamatkustaja Teemulla on ainakin se kaikista merkittävin asia Iisalmessa käsittääkseni, nimittäin hänen naisystävänsä vai onko jopa vaimo työskentelee S-Marketissa. Näin olen kuullut ainakin.

Taitaa olla prisma minun mielestäni, missä työskentelee. Mutta taitaa parempi puolisko asua Kajaanissa ja kulkea töissä Iisalmessa. Ainakin näin aikaisemmin ollut.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Sami Jekunen ja Ville Virtanen ovat pakistoon sen verran hyviä hakuja että ei meinaa todeksi uskoakaan! Pakkikalusto on enemmän kuin kunnossa ensi kaudeksi, sentteriosasto valmis ja maalivahdit kiinnitetty. Onkohan koskaan aiemmin ollut toukokuussa näin valmis joukkue kasassa? Kerrassaan erinomaista duunia toimistolla painetaan, alkaa jo tuntua siltä että ensi kausi saisi alkaa jo :D
 
Hyvät haut tosiaan taas Hokilta. Jekunen etenkin vaikuttaa etukäteen erinomaiselta haulta ja myös Virtanen ainakin kommenttien perusteella mies paikallaan "– Hokki oli minulle hyvä valinta, sillä olen kuullut vain pelkkää hyvää seurasta. Odotan innolla kauden alkua ja sitä, että pääsen ottamaan paikkani myös osana kainuulaista jääkiekkoa sekä pelaamaan itseni fanien mieliin. Tulen antamaan Kajaanin Hokille itsestäni joka ilta 110 %, Virtanen lataa."

Positiivinen maku tämän hetken joukkueesta, viime kauden alisuorittajia on laitettu isolla kädellä pihalle!

Mattila - X
Tanhua- Jekunen
Tornberg - Virtanen
Martikainen - Kauppinen

Tuohon se yksi huippupakki ja pari kovaa hyökkääjää vielä niin hyvältä alkaa näyttää!
 
Itselleni ei Jekusesta jäänyt kovinkaan hyvä mielikuva pelillisistä ansioista, vaikka nuo tilastot ovat hyvät. En kuitenkaan tarkoita, etteikö Sami mestispakista käy, mutta epäilen teidän odottavan ehkä hieman liikaa häneltä. Toisaalta nuori mies edelleen ja varmasti kehittyy tulevalla kaudella.
 

Lätkä

Jäsen
Ei hevillä uskoisi... toukokuun puoliväli ja tässä rosteri!

SOPIMUSTILANNE 17.5.2017:

Maalivahdit (2):

1 Aleksi Autio 2018
35 Tomi Rautio 2018

Puolustajat (7):
2 Risto Mattila 2018
3 Reko Tornberg 2018
5 Tino Kauppinen 2018
6 Ville Virtanen 2018
7 Eetu Martikainen 2020
8 Samuli Tanhua 2018
18 Sami Jekunen 2018

Hyökkääjät (12):
10 Viljami Wacklin 2018
11 Tino Metsävainio 2018
12 Joni Piipponen 2018
17 Tomi Iso-Mustajärvi 2018
19 Niklas Sundfors 2018
21 Christoffer Seppelin 2018
22 Mika Koivisto 2018
23 Riku Korhonen 2018
24 Samu Pyykkönen 2018
25 Anton Ollikainen 2018
28 Tommi Klemetti 2019
31 Erno Räisänen 2019

Pari pakkia ja pari hyökkääjää, joista toinen maalintekijä! Näiden lisäksi tarkistaisin vielä tuon veskatilanteen.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Työteliään oloista joukkuetta Hokki kasaa, ykköstähtiä ei ole liikaa, mutta eipä tuota hieman nimekkäimmillä pelaajilla viime kaudella saatu kummoista tulosta. Mukavan oloisia lausuntoja uudet pelaajat antaneet Hokista:

-Tulen Kajaaniin hyvin ja innostunein mielin. Olen kuullut seurasta sekä valmennuksesta pelkkää hyvää ja sillä oli iso merkitys päätökseeni tulla Kajaaniin. Tavoitteenani on ottaa iso rooli joukkueesta ja auttaa siten joukkuetta pääsemään kärkikastiin, mihin se kuuluukin, Jekunen kommentoi.

– Hokki oli minulle hyvä valinta, sillä olen kuullut vain pelkkää hyvää seurasta. Odotan innolla kauden alkua ja sitä, että pääsen ottamaan paikkani myös osana kainuulaista jääkiekkoa sekä pelaamaan itseni fanien mieliin. Tulen antamaan Kajaanin Hokille itsestäni joka ilta 110 %, Virtanen lataa.

Ainakin yritteliäältä kuulostaa ja sillä pärjää jo keskiverto surffailijaa paremmin, vaikka taitotasossa hiukan häviäisi. Pakistoon etsittään vielä vahvaa puolustajaa, joka osaa kamppailla kentän molemmissa päädyissä. En usko nykyisen pakiston olevan kovin kallis, mutta kahdeksalla omalla pakilla on turvallista suunnata ensikauteen. Olisiko tässä Hokille kamppailuvoimainen kookas noususuhdanteessa oleva pakki:

Eliteprospects.com - Vilho Virmavirta

Tai sitten tämä mielestäni jo viime kaudella suhteellisen tehokas pakki: Eliteprospects.com - Tuomas Salmela

Molemmat menisivät Hokin rahankäyttö mahdollisuuksien sisälle.

Hyökkäykseen ne pari nimeä toinen voisi olla aika kovakin hankinta, koska rahaa nykyiseen jengiin ei ole mielestäni kauheasti tuhlattu ja toinen tälläinen nykyisen rosterin oloinen nouseva kyky urheilullisuudella varustettuna.
 

Lätkä

Jäsen
Mukavan oloisia lausuntoja uudet pelaajat antaneet Hokista:

Tota asiaa nostelin jo muutama viesti taakkepäin...

Tulevat sällit laukovat nyt sanoja joita ei ole viime vuosina kuulunut ja jotka eivät ainakaan vähennä hengen-nostatusteemaa seuran ja pelaajien keskuudessa...kuten myös termit "hokki-perhe", "hokkilainen" jne. Kyseisillä jutuilla on me-hengen kannalta valtava merkitys, jos se realisoituu teoiksi. Siitä ei tietty ei vielä ole näyttöjä....mutta toivottavasti pian on!

Nyt tapahtuva joukkueen kasaaminen miellyttää monia myös sen vuoksi, ettei se pyöri Kärppä-keskeisesti....eli ei joka väliin kuulu, että "ja varaus Oulusta tuleville pelaajille"... Upeaa! Aiempien vuosien politiikka on inhottanut tosiaankin monia, eikä vähiten allekirjoittanutta.

Itseasiassa joku jo taisi tuossa aiemmin kirjoittaa siitä, kuinka Hokki on ottanut etäisyyttä Ouluun ja lähtynyt eri teille suhteessa menneisiin vuosiin....ja hyvä niin!
 
Viimeksi muokattu:

rosswell

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Hokki, Liverpool, Real Madrid, Vfb Stuttgart
Ei hevillä uskoisi... toukokuun puoliväli ja tässä rosteri!

SOPIMUSTILANNE 17.5.2017:

Maalivahdit (2):

1 Aleksi Autio 2018
35 Tomi Rautio 2018

Puolustajat (7):
2 Risto Mattila 2018
3 Reko Tornberg 2018
5 Tino Kauppinen 2018
6 Ville Virtanen 2018
7 Eetu Martikainen 2020
8 Samuli Tanhua 2018
18 Sami Jekunen 2018

Hyökkääjät (12):
10 Viljami Wacklin 2018
11 Tino Metsävainio 2018
12 Joni Piipponen 2018
17 Tomi Iso-Mustajärvi 2018
19 Niklas Sundfors 2018
21 Christoffer Seppelin 2018
22 Mika Koivisto 2018
23 Riku Korhonen 2018
24 Samu Pyykkönen 2018
25 Anton Ollikainen 2018
28 Tommi Klemetti 2019
31 Erno Räisänen 2019

Pari pakkia ja pari hyökkääjää, joista toinen maalintekijä! Näiden lisäksi tarkistaisin vielä tuon veskatilanteen.


Täytyy kyllä sanoa, että nyt mieltä lämmittää se, että joukkue on melkein jo kasattu. Aikanaan kun opiskellessa tehtiin asiakastutkimusta Hokille, niin silloin jo toivottiin, että saataisiin edes joskus pitkiä sopimuksia, ja että ennen kesää olisi joukkueen runkoa edes vähän tiedossa. Nyt ollaan hyvällä mallilla sen suhteen. Nyt on ihan kelvollinen myös tuo seisomakausaritarjous, joka on loppukuun voimassa (99€ seisomakausarista). Kun joukkue on mallillaan ja tarjous hyvä, niin tässähän saattaa ihan innostua ostamaan vaikka kausikortinkin.

Lätkän kanssa olen samaa mieltä. Paria hyökkääjää kaipailen, pakkeja riittäisi ehkä yksikin tässä vaiheessa. Ja maalivahtiosasto on toki lupaava, potentiaalisesti kehittyvä jne, mutta mieluusti ottaisin sinne jonkun sellaisen johon joukkue ja kannattajat voisivat luottaa alusta alkaen (Mika Norja, Mikael Edelman, Jere Myllyniemi esimerkiksi)
 

Lätkä

Jäsen
Michel Miklik
Michel Miklikin päättynyt kausi oli repaleinen. Slovakialainen pelasi talven aikana peräti neljässä eri joukkueessa ja lisäksi harmina olivat loukkaantumiset. Pudotuspelit mukaan lukien taitavalle laiturille kertyi Liigassa yhteensä 26 ottelua, joissa kertyi tehopisteet 13+6. Slovakian ryhmään MM-kisoihin valittu Miklik on mainio peluri kotoiseen Liigaamme ja erityisesti maalijyvä on kohdillaan, joten kysyntää lienee.

En sano siis, että hän, mutta....


...olisihan hienoa, kun Hokkiin saataisiin edes yksi, AITO nimimies sitovalla sopimuksella, jonka purku onnistuisi ainoastaan kauden jälkeen tai osapuolten yhteisellä suostumuksella SUURTA rahaa vastaan!

Jospa laitettaisiin kirstunpohjan antimet yhteen "kortiin"? Olen satavarma, että moinen pelaaja vetäisi väkeä Vimpeliin, kuin myös antaisi valtavasti näytönhalua--->itseluottamusta pelaajiin, jotka saisivat kunnian pelata oikean tähden kanssa samassa seurassa, tahi jopa samassa ketjussa.
 
Viimeksi muokattu:
Michel Miklik
Michel Miklikin päättynyt kausi oli repaleinen. Slovakialainen pelasi talven aikana peräti neljässä eri joukkueessa ja lisäksi harmina olivat loukkaantumiset. Pudotuspelit mukaan lukien taitavalle laiturille kertyi Liigassa yhteensä 26 ottelua, joissa kertyi tehopisteet 13+6. Slovakian ryhmään MM-kisoihin valittu Miklik on mainio peluri kotoiseen Liigaamme ja erityisesti maalijyvä on kohdillaan, joten kysyntää lienee.

En sano siis, että hän, mutta....


...olisihan hienoa, kun Hokkiin saataisiin edes yksi, AITO nimimies sitovalla sopimuksella, jonka purku onnistuisi ainoastaan kauden jälkeen tai osapuolten yhteisellä suostumuksella SUURTA rahaa vastaan!

Jospa laitettaisiin kirstunpohjan antimet yhteen "kortiin"? Olen satavarma, että moinen pelaaja vetäisi väkeä Vimpeliin, kuin myös antaisi valtavasti näytönhalua--->itseluottamusta pelaajiin, jotka saisivat kunnian pelata oikean tähden kanssa samassa seurassa, tahi jopa samassa ketjussa.

Miklik tai kukaan muukaan liiga tähti ei varmasti tule kysymykseen. Mutta jos se tähtipelaaja olisi luokkaa Hattunen, Virtala, Da costa, Guttig, Juuso Rajala, Vaskivuo niin kai Hokillakin voisi mahdollisuuksia saada tuollainen " varma pistepörssin voittaja " pienellä sponsorituella... mene (kysy) ja tiedä!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
En usko että maalivahtiosastoon tulee muutoksia enää. Melko varmasti kausi mennään edullisella junnukaksikolla. Veikkaan että puolustus alkaa olla myös kasassa.

Hyökkäyksen suhteen ehkä yksi "nimekkäämpi" haku ja pari nimettömämpää ja paletti on kasassa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös