La 13.5.2017 Otteluseuranta (9. kisapäivä)

Tila
Viestiketju on suljettu.
Puljujärvi ei saa näköjään maalia, vaikka maalina ois lentokenttäterminaali.
 
Odotan niitä "isoja torjuntoja" Suomen maajoukkueen ykkösmolarilta. Tusinajannu kyseessä, vaikka toki oli tuo paha kenelle tahansa.

Ei tuota torju kuin tuurilla. Jos syyllistä haluaa etsiä niin katsokaa Järvisen purkua. Huonosta asennosta toivotaantoivotaan jumalauta keskikaistalle...surkea suoritus ja antoi Norjalle mahdollisuuden tuohon maaliin.
 

El Lude

Jäsen
Voitettiinko viivelähdöt tässä erässä?
Ei niitä maaleja voi valmentaja aitiosta käsin tehdä.
Eteen päin on menty. Ja muita vitun latteuksia lampaiden pelistä.
 

H P K

Jäsen
Olihan se aikamoinen ylipelaaminen Korpisalolta, ohjaus joo, mutta metrin ohimenevään laukaúkseen ei pitäis lähteä liukumaan
 

Barnes

Jäsen
Jos Dominik Hasek olisi pelannut Suomen paidassa, hänet olisi lytätty vähintään kymmenen kertaa ottelun aikana.

Norjan maali ei todellakaan mennyt Korpisalon piikkiin.
 

WPK

Jäsen

Sim_Sam

Jäsen
Miten täällä seuraavaksi aiotaan kritisoida Marjamäen pelitapaa? Suomi pelasi pari hassua hitaampaa lähtöä eikä juurikaan vetäytynyt trapiin. Ylöspäin pyrittiin nopeasti.

Marjamäki ulos, liian nopeaa peliä?

Niin, oisko kannattanut jo aijemmissa otteluissa pelata nopeampaa pystysuunnan kiekkoa ja antaa painetta vastustaja pakeille? Minä sanon, että olisi.
 

Salama44

Jäsen
Se tehokkuus? Suomi pyörittää näennäisesti, mutta vedot päin tai maalivahti näkee hyvin. Mielikuvitus ja luovat ratkaisut puuttuvat jotta saataisiin syöttö avoimeen paikkaan. Maalivahti ei juurikaan joudu nopeisiin sivuttaisliikkeesiin.

Norjan alivoma on todella hyvä samoin kuin maalivahti. Maalin Norja teki todella hienosti. Mies oli oikeaoppisesti ohjaamassa kiekon maalivahdin edestä sisään.
 

Matza187

Jäsen
Mä alan oikeasti toivoa ettei päästä jatkoon jos sillä saadaan Marjamäki pihalle. Alkaa olla sellainen rekordi että huhheijaa.
Tämä. Ja koska pelit päättyisivät kuitenkin puolivälierissä Venäjää vastaan ;)
 
Katsoin ja hienon alun jälkeen jätkä romahti pahasti lopussa. Peli kestää 60 minuuttia maalivahdillakin.

Miksi sitten päätit juuri nyt kommentoida kun Norja teki maalin, vaikka ei mitenkään päin mennyt molarin piikkiin?
 
Siinä oli hyvä esimerkki mitä tapahtuu, kun viivelähdöt jätetään pois. Ihan kusessa.

Et sä Marja niin paska voi olla, että lähdet nopeuttamaan peliä media pakotuksesta?
 

Ollakseni

Jäsen
Kiva herätä ja havaita Norjan johtavan.
 

Jonisti

Jäsen
Kukkonen ei pelannut ilmeisesti vaihtoakaan, joten miksi penkillä? Olis ennemmin vaikka Juhis, sais enemmän offensiivistä uhkaa (kuin Lassella) tarvittaessa hyökkäyspeliin. Kai se koppiin ois voinut tulla tsemppaamaan ilman kokoonpanossa oloakin, vai?
 

peterra

Jäsen
Tähän on tultu. Kisojen täytemaatkin ovat Suomelle helvetin pahoja vastuksia, vaikka näillä ei paperilla pitäisi olla pienintäkään mahdollisuutta. Olisiko pelitavan osalta päivityksen paikka?

Tämä kommentti tiivistää loistavasti sen, kuinka tehdään ei mihinkään perustuva ennakko ja ollaan ihmeissään, kun omat odotukset ei täyty. Tuo Norjan jengi ei ole edes paperilla mikään sekundamaa ja tämä sekundamaa vei Tsekin jatkoille. Vähän realistisempia odotuksia.

Suomalainen kansallisasia on se, että kiekkoa ei saada mistään maaliin - vietiin erä aivan 100-0 ja paikoista ei saada millään sisään. Perinteinen juttu - eikä tälle voi valmennus yhtikäs mitään. Vaikka siellä olis NHL:n paras valmentaja niin siinä ei oo mitään tehtävissä, jos maalipaikoissa löydään kiekko syliin tai ohitse ja vastaavasti, kun muille tulee paikka niin kiekko laitetaan verkkoon.

Jos Kanadan yksilöt olisi Suomella niin me voitettais pelejä 8-0, kun heillä on aina yksilöt, jotka lyö mm. läheltä ylös - 100 %:sti.
 
On kyllä helvetinmoinen lisäarvo tuollainen takkia tuhertava nörtti tuonne studioon.
 
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös