Otteluseuranta 10.–11.5.2017

  • 13 150
  • 161

Flusher

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Panthers
Joko Caps laukoo roiskaisuja viivalta tai sitten kusevat tilanteet ylivaikeilla syötöillä. Jottai tarttis tehdä.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Orpikin tappelujäähy saattoi olla Capsin kannalta parasta mitä tähän väliin saattaa tapahtua. Eipähän tarvitse katsella edesottamuksiaan kentällä.
 

JuiWSH

Jäsen
Capsin peli on ollut nyt muutaman minuutin sellaista juoksua ja hosumista, että taitaa kauden loppu olla vaan tosiasia. Toivotaan vielä että iskevät ainakin sen kaksi maalia, mutta vaikeaa on tehdä maaleja kun hirveä paniikkimoodi jokaisella päällä. Verratkaa siihen rauhalliseen peliin ja kliiniseen viimeistelyyn jota Pens näytti Game 4:ssä tekemällä viimeminuuteilla kaksi maalia ja viemällä ottelun jatkoille. Caps ei näytä sitä rauhallisuutta millään tasolla.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
KESTÄKÄÄÄ!!!
 

Setit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Washington Capitals
Tämä seura se osaa henkisesti pahoinpidellä kannattajansa vuodesta toiseen. Aina hajotetaan henkisesti, jonka jälkeen valetaan toivoa ja uskoa. Tänä vuonna se tapahtui jälleen pariin otteeseen, ensin nousemalla Torontoa vastaan 1-2 tilanteesta ja sen jälkeen pingviinien dominointi 5 ja 6 peleissä 1-3 tappioasemassa. Sarjan käännekohta lienee kuitenkin tuo nelospelin köpöttely, joka nyt olisi vaan pitänyt voittaa viisi kertaa viidestä. Ja aina sama oksennuksen täyttämä ämpäri tuhoaa Capitalsin haaveet. Tätä fiilistä on vaikea sanoin kuvailla. Ei ole tullut tänä yönä nukuttua eikä taida uni ihan heti tulla.
 

SgtMarkov

Jäsen
Tähän kohtaan positiivisia ajatuksia - säästyy tämäkin 35 euroa kuussa kun voi laittaa Viasatin kiinni. Mitä itse joukkueeseen tulee niin tälle rekordille nauraa jo linnunpelätitkin.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Huhhu! Tää käy pumpun päälle kyllä ihan liikaa, mutta KIITOS PENGUINS!
 

Clubittaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huutonaurua Capsille kolmannella. Saatte ihan kapteenianne kiittää, harvinaisen surullinen jääkiekkoilija ja luuseri.

Muita erityisen paskoja Caps-pelaajia sarjassa ainakin Johansson sekä Shattenkirk. Etenkin Johansson oli aivan uskomattoman paska.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Mahtavaa! Kiitos Penguins!! Anelin kevään parasta peliä vuoden paskimman jälkeen ja sieltä se tuli!
Pingviinillä oli isot munat!
 
Suosikkijoukkue
Kerhon Pallo, Capitals, Liverpool, Real Madrid
Joukkue elää ja kuolee kapteeninsa mukana. Me ollaan kuoltu nyt 10 vuotta.

Molemmat maalit 100% kapteenin piikkiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös