Pittsburgh Penguins 2016–2017

  • 267 184
  • 1 028

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Joo ehkä hieman negatiiviseen sävyyn kirjoitin tuon, mutta ei tarkoituksena ollut sanoa etteikö Penguinsilla olisi mahdollisuuksia Capsia vastaan, mutta OLETTAISIN, että nälkä on kovempi kuin koskaan aikasemmin ja Fleuryn otteet huolestuttavat sen verran ja lisäksi sivussa on myös muita tärkeitä palasia.
Tiukka sarja kuitenkin odotettavissa joka tapauksessa niin kuin viime keväänä.
Penguins kannattaja olen ollut siitä asti kun jääkiekkoa on tullut seurattua, tosin ei sekään pitkä aika ole, mutta jonkin verran pitempään kuitenkin kuin viime keväästä.

Joo sorry, ei ollut itselläkään viime yönä kahden päivän ryyppyputken jälkeen hiessä pyöriessä ihan positiivisuus tapissaan muita kohtaan mistä nyt pahoittelut syystäkin. Ei auttas laskukänässä maanantaiaamua vasten kirjoitella tänne mitään 8--/

No, Caps sieltä sitten seuraavaksi vastaan ja onhan niillä nälkää ja kykyjä mutta 4-3 Pensseille tää sarja ja matka jatkuu, uskon mä!
 

Toby Dammit

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils
En tiedä, pitäisikö tämä laittaa Devilsin vai Penguinsin ketjuun, mutta menköön tänne. Kyseessä on siis Friedmanin 30 Thoughts.

16. Speaking of Shero, watching Pittsburgh blitz Columbus with Brian Dumoulin, Jake Guentzel, Olli Maatta, Bryan Rust and Conor Sheary playing prominent roles, well, it has to make Devils fans feel confident the organization can find players. (That doesn’t even count Matt Murray, who didn’t play.)

Look at the routes taken. Dumoulin was drafted in 2009, traded to the Penguins in 2012 and didn’t become a regular until last season. Rust was drafted in 2010, Murray in 2012, Guentzel in 2013 and Sheary signed as a free agent in 2014. It took time and only Maatta was a first-rounder. Sometimes you have to wait two or three seasons after a GM leaves an organization to see what they did or didn’t accomplish. Shero’s Pittsburgh resumé looks much better now than in 2014. That’s a good omen for New Jersey.
 
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins, Peliitat
Hyviä uutisia sairastuvalta: Hagelin on palannut treeneihin, vaikkakin vielä ilman kontaktia. Paluu on siis lähellä. Ehdottomasti hieno uutinen, sillä Hagsin nopeus aiheutti viime keväänäkin päänvaivaa Capitals-puolustukselle.
 

Christian74

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins ja Tappara
Hyviä uutisia sairastuvalta: Hagelin on palannut treeneihin, vaikkakin vielä ilman kontaktia. Paluu on siis lähellä. Ehdottomasti hieno uutinen, sillä Hagsin nopeus aiheutti viime keväänäkin päänvaivaa Capitals-puolustukselle.

Ehdottomasti hyvä homma jos saadaan tähän sarjaan Hagelin mukaan. Sen sijaan Kunitzia en kaipaa edelleenkään. Caps kaatuu ilman Kuniakin muttei voi olla ihan varma että kaatuuko hänestä huolimattakin :-)
 

tsajari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins
Staffin vakionimi Jason Botterill näkyy pyörivän huhuissa, sillä CHN (Complete Hockey News) kertoi facebookissa Sabresin saaneen luvan neuvotella tämän kanssa. Onkohan Rutherfordilla lähtenyt hommat niin mukavasti Penguinsin puikoissa pyörimään, ettei dinosaurus aiokaan siirtyä pois muutaman vuoden jälkeen mitä ilmeisesti alkuun ajateltiin? Botterill on hyvin etäisesti katsottuna vaikuttanut joukkueen seuraavalta GM:ltä, mutta saas nähdä lentääkö tuo pois pesästä ennen aikojaan jos himoittu pesti aukeaakin toisaalta.
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Daniel Sprongin kausi ja ura junnusarjoissa tuli eilen päätökseen kun hänen edustamansa Charlottetown Islanders taipui välierissä Blainville-Boisbriand Armadalle voitoin 4-1. Sprongilta jäi viides ja ratkaiseva ottelu väliin pelikiellon vuoksi. 12 pelaamassa playoff-ottelussa Sprongille kertyi 9+11 tehot eli kova tehoilu runkosarjassa kantautui hienosti myös playoffeihin. Tokihan junnu-uran päättyminen tuohon yhden ottelun pelikieltoon jättää huonon maun kaudelle, mutta nyt vaan sitten AHL:ään vielä loppukaudeksi WBS:n avuksi. Viime kaudella jo Sprong teki 10 playoff-ottelussa AHL:ssä tehot 5+2, joten olisi iso apu sinne. Siellä onkin WBS:llä tänään avauskierroksen ratkaiseva viides ottelu edessä Providencea vastaan, joten saa nähdä ehtiikö Sprong vielä tuohon otteluun joukkueen avuksi ja jos ehtii niin otetaanko heti sitten kokoonpanoon.

--------

Jason Botterillin lisäksi Penguinsin toinen apulais-GM Bill Guerin on myös käynyt Sabresin haastateltavana koskien siellä vapaana olevaa managerin paikkaa. Heidän lisäkseen puolen tusinaa muitakin eri NHL-joukkueiden nykyisiä apulais-GM:iä olleet haastateltavana.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
On tuo Guentzel aika hurja, seitsemän playoff-ottelua ja seitsemän playoff-maalia nyt kasassa. Crosby pelaa jälleen kerran mielettömän korkealla tasolla ja Malkin myös säestää taustalla "ihan kivasti". Vastoin kaikkia ennakko-odotuksia vie Fleury maalivahtien välistä taistelua sata-nolla tällä hetkellä. Capsin pitäisi pystyä voittamaan seuraavista viidestä matsista neljä Pensiä vastaan, jos tuon tekevät niin kova on suoritus. Sweeppiä ei uskalla odottaa, kunhan hoitavat nyt ainakin toisen noista himamatseista niin pääsevät kokeilemaan sitten katkaisua Washingtoniin ja jos ei siellä niin takaisiin Pittsburghiin kuten viime vuonna. Kotimatsit, uhka vai mahdollisuus?

Crosby 0+2 ja tehotilasto +2, Ovechkin 0+2 ja tehotilasto -2. Siinä on vissi ero.

Toivottavasti matsin keskenjättäneet pelaajat eli Hörnqvist, Kuhnhackl ja Hainsey ovat parsittu kasaan seuraavaan matsiin, jokaista tarvitaan.
 

GHowe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Täyty kyllä sanoa etten olisi koskaan uskonut, että sarjan olevan 2-0 Penguinsin hyväksi kun sarja siirtyy Penguinssin kotilhalliin.

Itse olin perussuomalaiselle pessimisti asenteella liikkeellä kun sarja alkoi, mutta en tarkoittanut ettenkö olisi uskonut Penguinssin mahdollisuuksiin, mutta kyllä tämä on jo itselle ihan odottamaton tilanne, vaikka joukkue on todella kova, kuten viime vuonna.
Täytyy toivoa, että Pens pelaa yhtä hyvin kotona kuin runkosarjassa. Mikään ei olisi hienompaa kuin sweepata Capitals, mutta siihen on vielä matkaa.
Millään muulla ei ole väliä, kunhan Caps ei voita cuppia. Ihan vain, koska arkivihollinen ja kaverien suosikkijoukkue, sekä leuhkiminen ja hype runkosarjan voittamisen jälkeen.

Ps. "Vappusimaa" nautittu viestiä kirjottaessa, sekä pelit väärinseurattuna eli koosteina ja livetuloksina, mutta jatkossa tulee kyllä varmasti katsottua enemmän. Kiitos anteeksi ja näkemiin! (Hyvää vappua!)
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
Crosbylle on odotetusti tällä viikolla sadellut nimitykset sekä Hart Trophyn että Ted Lindsay Awardin finalistiksi. Hart Trophy mennee ainakin McDavidille, ja luultavasti myös Lindsay Award mutta siihen näkisin Crosbyllä kuitenkin jonkinlaiset mahdollisuudet vielä olevan. Kesällä se sitten nähdään. Tässä vaiheessa nuo eivät kyllä lohduta yhtään ja voi vain toivoa Crosbylle pikaista ja täyttä parantumista aivotärähdyksestä. Toivotavaan noin tapahtuvan ja sen myötä sitä että tulevinakin kausina saadaan vielä nähdä Crosbyltä monta tällaista hienoa kautta joista palkintona on finalistin paikat näihin henkilökohtaisiin palkintoihin, eikä vain finalistin paikat vaan mielellään ihan voittaisi niitä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Paljon on nyt erilaiset lääkärit antaneet lausuntoja ja joidenkin mukaan pitäisi harkita jopa uran lopettamista. Kyllä tässä odottelee vain positiivisia uutisia Crosbyn tilanteessa. Edellisen pelin voitto lämmittää, mutta kyllä hiukan edelleen ärsyttää tuo Niskasen poikittainen päähän. Ei se nyt mikään sikamainen teloitus ollut, mutta eipä siinä kyllä kontaktia yritetty edes välttää. Tilaisuus käytettiin hyväksi ja nyt kävi huonosti, kuten joku kirjoitti toisella maaperällä.

Fleury jatkaa hyviä otteitaan, kuten myös Guentzel. Kolme ottelupalloa tässä on, ja toivottavasti katkaistaan sarja jo seuraavassa. Lepo olisi nyt tärkeää jatkoa ajatellen.

Uskoa löytyy kaikesta huolimatta, sillä Fleury on todella kuuma ja Malkin tarvittaessa ottaa jengin reppuselkään.
 

#71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK, Pittsburgh Penguins
Resilience. Kävi tällä kaudella lopulta sitten miten tahansa, niin on kyllä hieno joukkue. Mike Sullivanin roolia ei voi korostaa, kun joukkueeseen on kyetty luomaan selkeä peli-identiteetti ja saatu pelaajat sitoutumaan siihen. Kyky voittaa eri tavoin ja erilaisista ongelmista huolimatta on ominaisuus, jota jaksaa herätä öisin seuraamaan.

Caps-sarjasta: vaikka nyt kolme ottelupalloa onkin, niin kyllä tässä silti on pieni vuori kivuttavana. Niin kovan työn takana on jokainen viime yön kaltainen taisteluvoitto. Mutta fiilikset on toki luottavaiset ja hyvät, kuten avauskappaleesta voi päätellä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Helpotus kuulla, että Crosby on käynyt tänään jäällä. Ilmeisesti ei kuitenkaan ollut vielä sentään harjoituksissa vaan kävi lähinnä luistelemassa, mutta askel sekin on.
Tavallaan sitä toivoo Crosbya heti vaan mukaan, mutta toisaalta tämän kanssa on pakko ottaa rauhassa oma aikansa. On nuo aivotärähdykset sen verran vakavia, vaikeita ja yksilöllisiä juttuja.
Juuri luin juttua Guillaume Latendressesta joka kertoi tarinaansa aivotärähdyksien jälkeen. Jatkuvia pääkipuja yms. edelleen, vaikka ura ollut jo pitkään paketissa.

Nyt vaan Penguins homma pakettiin seuraavassa pelissä ja toinen sarja seiskapeliin. Enemmän lepoaikaa toipumiseen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Hieno joukkue kuten tuonne toiseen ketjuun jo kirjoitin, ei voi olla muuta kuin ylpeä. Crosbyn kanssa ei pidä kiirehtiä yhtään vaikka tottakai olisi helvetin hienoa jos kasiseiska nähtäisiin jo pian tositoimissa, mutta aivotärähdyksistä puhuttaessa ei jääkiekko ole se numero yksi, ei vaikka joukkue olisi kuinka matkalla kohti stanley cupia.

Tässä kun joukkue porskuttaa nyt pahasti siipirikkoisena kohti konferenssin finaalia ja vieläpä kukkanen maalilla niin herää vain kysymys, että oliko Bylsma oikeasti aivan saatanan huono koutsi (MJ:stä nyt ei tarvitse edes jutella)!? Potkuthan se saikin jo Buffalosta ja muutenkin ei Pens pelannut kevään 09 jälkeen koskaan näin hyvää lätkää mitä nyt Sullivanin alaisuudessa toista vuotta putkeen.
 

ippe94

Jäsen
Suosikkijoukkue
Penguins, NHL, Ilves
Sidney Crosby kuin myös Conor Sheary ovat tänään harjoitelleet Pens Inside Scoopin twitterin mukaan ihan normaalisti. Toivottavasti siellä nyt ei tosiaan hätäillä ja itse en lähtisi Crosbya vielä tuohon 5. peliin tuomaan vaan mielummin 6. pelissä sitten kotikentälle takaisin kehiin jos pääkoppa on 100% kunnossa.
 
Ja Sid on käynyt tänään aamulla jäällä, full gear päällä. Hellllvetin hienoa! Ja rimmaskin vielä.
Arvasin että Crosbylla on yhdeksän henkeä kuin kissalla. Ei se vaan voi mennä sillä tavalla, että hän olisi pelannut viimeisen kautensa 29-vuotiaana.
Jotenkin kevyen näköisiä tilanteita olleet nuo kaikki Crosbyn aivotärähdykset. Ei mitään sellaista kuin Toewsilla, Barkovilla ja Laineella.

Aamulla muistin, että Niskanen joutui Crosbyn uhriksi joskus vuosia, vuosia sitten. Ehkä halusi nyt kostaa sen nöyryytyksen.
 

Blackened

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Penguins
Jotenkin kevyen näköisiä tilanteita olleet nuo kaikki Crosbyn aivotärähdykset. Ei mitään sellaista kuin Toewsilla, Barkovilla ja Laineella.

Hehe, niinpä. Laine oli tyyliin seitsemän peliä sivussa. Barkov varmaan samaa luokkaa Abdelkaderin taklauksen jälkeen. Ihan toista luokkaa noiden jätkien kokemukset kun Crosbyn aivotärähdykset. Tosi kevyitä tilanteita kaikki nuo Crosbyn aivotällit.
 

faro

Jäsen
Crosbyn palaaminen joukkueharjoituksiin normaalissa paidassa kielii siitä, että aivotärähdyksen oireita ei ole vähään aikaan ollut. Mies on nyt jo kolmena peräkkäisenä päivänä ollut jäällä, ja tänään ensimmäistä kertaa joukkueen mukana. Erittäin hyviä merkkejä. Crosby varmasti tuntee milloin on valmis, toivottavasti jo seuraavassa pelissä. Huomisen aamujäät antavat varmasti osviittaa tulevasta.
 
Viimeksi muokattu:
Hehe, niinpä. Laine oli tyyliin seitsemän peliä sivussa. Barkov varmaan samaa luokkaa Abdelkaderin taklauksen jälkeen. Ihan toista luokkaa noiden jätkien kokemukset kun Crosbyn aivotärähdykset. Tosi kevyitä tilanteita kaikki nuo Crosbyn aivotällit.
Voitaisiko siis tulkita näin, että jos Crosby olisi tyrmätty samalla tavalla kuin Toews tai Barkov, niin hän olisi ollut useita vuosia sivussa.
 

Blackened

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Penguins
Voitaisiko siis tulkita näin, että jos Crosby olisi tyrmätty samalla tavalla kuin Toews tai Barkov, niin hän olisi ollut useita vuosia sivussa.

Pakko myöntää, että en oikein tiedä mitä olen illalla kirjoittanut mutta sarkasmia tuo kommentti sisälsi. Mutta siis fiksummin (ja selvin päin muotoiltuna) nuo viimeaikaiset iskut ei ole kyllä minunkaan mielestä ollut erityisen pahan näköisiä. Sitä vastoin ongelma juontaa juurensa aikaisempiin aivotärähdyksiin. Ne kun käsittääkseni vähän tuppaa kertaantumaan.

Tuo pisti silmään kun sanoit, että "Jotenkin kevyen näköisiä tilanteita olleet nuo kaikki Crosbyn aivotärähdykset.". Tästä olen aika jyrkästi eri mieltä. Jos kattoo esim. 2011 Winter Classicin Steckelin taklauksen Crosbyn päähän niin mää en oikein ymmärrä miten sitä voi pitää kevyenä. Mun mielestä se on ihan hiton paljon pahemman näköinen kun mikään Laineen tai Barkovin saama tälli. Ja Crosby oli tuon jälkeen tyyliin 10 kuukautta sivussa vs. Laineen seitsemän tjsp. peliä. Sillä ihmettelin tuota "..ei mitään sellaista kun Toewsilla, Barkovilla ja Laineella".
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Crosby ja Sheary molemmat ensi yönä game-time decision. Aivotärähdystestit läpäisty eilen.

Kumpa tässä ei nyt vain kumminkaan kiirehdittäisiin. Tosin voi olla, että Crosbylla ei ole ollut yhtään mitään oireita edes sen tärskyn jälkeen, mutta ollaan otettu todella varovaisesti tämän jälkeen silti mikä on tietysti täysin oikein. Crosby takaisin ja sarja pakettiin, maistuisi!
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Kumpa tässä ei nyt vain kumminkaan kiirehdittäisiin. Tosin voi olla, että Crosbylla ei ole ollut yhtään mitään oireita edes sen tärskyn jälkeen, mutta ollaan otettu todella varovaisesti tämän jälkeen silti mikä on tietysti täysin oikein. Crosby takaisin ja sarja pakettiin, maistuisi!
Itse pitäisin vielä "varmuuden vuoksi" Crosbyn pois tästä pelistä, koska sarja on kuitenkin 3-1 ja mikään pakkovoiton paikka ei vielä ole. Pens pystyy jopa kairaamaan voiton ilman Crosbyakin, ja viimeistään sitten kuudennessa pelissä kotona etenkin jos Crosby on mukana.
 

mountainsnake

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Itse pitäisin vielä "varmuuden vuoksi" Crosbyn pois tästä pelistä, koska sarja on kuitenkin 3-1 ja mikään pakkovoiton paikka ei vielä ole. Pens pystyy jopa kairaamaan voiton ilman Crosbyakin, ja viimeistään sitten kuudennessa pelissä kotona etenkin jos Crosby on mukana.

Onko tähän mitään lääketieteellisiä perusteita heittää? Jos protokolla on läpäisty ja joukkueen lääkärit näyttäneet vihreää valoa. Ja kyllähän sellainen "million dollar baby" kyseessä, että tuskin ammattilaiset mitään kovin lyhytnäköistä päättää
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös