Mille naurat juuri nyt?

  • 13 148 564
  • 50 274

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tamin ja Kimin golf-pelissä ei tavalliset hole-in-onet riittäisi. Yhdellä lyönnillä pitäisi saada ainakin 18 reiän rata kierrettyä. Ja loppuvenyttelyksi pieni uimalenkki vaikkapa Korean niemimaalta Australiaan.
 

Tuamas

Jäsen
Fyre Festival on ollut ihan eeppistä hupia,
rikkaiden kakaroiden festivaali yksityissaarella Bahamalla, tarjolla huippuluokan kulinarismia, luksusta, hengailua supermallien ja tähtien kanssa sekä "huippubändejä" mm. Blink 182.

Liput 1250$-12 500$ ja täydellä VIP-paketilla 250 000$.

Ja vituiksihan se koko homma meni, ohessa linkkejä jota kautta hommaan pääsee tutustumaan ja naureskelemaan. Tägillä fyrefestival ja twitterissä käyttäjältä fyrefraud löytyy hyvin lisämateriaalia.

Iron Spike Twitterissä: "The "catering" (which cost extra) was a slice of untoasted bread, two slices prepackaged cheese, and a side salad. https://t.co/BoKxWAMI5i"
(Koko ketju)

Fyre Festival

Fyre Festival Was Always Going to Be a Disaster
 
Viimeksi muokattu:

Luotain

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sä oot nyt Stuge vain vihervasemmistolaisittain kateellinen. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
Eli mitäs?

Jotain ekoyhteisöä oli Kolumbiaan pykäämässä ja yleishabitus oli vähän sellainen, että pienissä päihteissä ollaan, mutta ei kyllä etanolin vaikutuksen alaisena. Areenastahan tuon näkee. Eikä siinä, kukin tyylillään.

MTV3: Kirsi Salo perustaa ekokylän Kolumbiaan: "Uskon, että tulen vanhenemaan siellä"

Varmaan nauroivat Nybergille ja sen tyylille

Nybergille olen nauranut siitä asti, kun kerran Ruisrockin vip-alueella katselin, että mikähän helvetin mäyrä tuolla vadelmapuskassa mellastaa. Tarkemmalla tutkimisella selvisi, että se onkin Arto, joka ilmeisesti oli kaatunut ja ei oikein jalka ottanut alle, kun pois piti päästä.
 

Radiopää

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Greta Thunberg
Mielestäni tuo on hienoa, että joku tekee asialle jotain, jos kokee elämänsä tylsäksi ja hukkaan meneväksi. Parempi se kuin olla tekemättä ja katua myöhemmin, miten hukkasi elämänsä oravanpyörässä olematta kertaakaan onnellinen. Tai jos kysymys ei ole onnesta vaan päihteistä, niin hienoa varmasti sekin.
 
AC Kajaanin maalintekijöille, peruskainuulaisia jässiköitä jalkapallon kakkosen joukkueessa: Ferreira, Castaneda, Ramirez, Ferreira, Kahelin, Florit.
 

Ralph

Jäsen
Jatkoajan Kärppien pelaaja-arvioille. Ensin harmitellaan otsikossa "täydellisellä mahalaskulla" ja sitten ei ole kuitenkaan munaa antaa rumia arvosanoja kellekään.

Ykkössentteri teki 21 ottelussa kuusi pistettä ja arvoasana on kuutonen. NHL-konkari Tlusty tekee 14 ottelussa viisi pistettä ja arvosana kuusi ja puoli. Kyllä meikäläisen koulusta noilla papereilla olisi hylättyjä tullut.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Jatkoajan Kärppien pelaaja-arvioille. Ensin harmitellaan otsikossa "täydellisellä mahalaskulla" ja sitten ei ole kuitenkaan munaa antaa rumia arvosanoja kellekään.
Ehkä kyseessä oli v*ttuilunestoarvostelu?
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Suomen MM -kisajoukkue jääkiekon puolelta on taas perinteisesti väärin koottu, ainakin mitä tulee sosiaalisen median keskusteluun. JMA on vähintään saatanasta seuraava ja samalla ihmetellään, miksei se oman jengin joelkiviranta ole kisakoneessa.

No, hyvää viihdettä taas kerran.
 

Ahar

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp, Pelicans, Suomi, Ruotsi, Columbus

J.Hotti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
Ilmoittakaa heti, jos tuollaisia Anjoja on enemmänkin. Kelpaa moinen summa.

Oho. Google Translete onnistunut käännöstyössään todella hyvin. Harvinaista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös