KooKoon joukkueen rakentuminen kaudelle 2017–2018

  • 366 862
  • 1 485

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Leivo on hyvä haku. Mutta Vainikainen tuo jotenkin liikaa täytettä sinne missä on jo tarpeeksi täyttä tässä kohtaa. Toisaalta halu oli kai vähän kasvattaa rosteria viime vuodesta, siltä näyttää.

Risteilyllä vielä Vantaan kalat ja kesällä sitten "kory baker" kaljaliigasta tai pari. Sillä mennään.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sentteriosastolle siis on tulossa sitten kaiken järjen mukaan syksyllä toivottavasti joku kova ulkkari. Millään Immonen-Virtanen-Juutilainen -akselilla ei ihan voi kauteen lähteä.
 

Mazaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Karsinnat
No jos loput julkistettavat ovat kaikki selkeitä ykköskorin miehiä niin ok. Alkaa näyttää aika täyteporukalta.
Sentteriosastolle siis on tulossa sitten kaiken järjen mukaan syksyllä toivottavasti joku kova ulkkari. Millään Immonen-Virtanen-Juutilainen -akselilla ei ihan voi kauteen lähteä.
Minkälaisiin tasonnostoihin KooKoon johtoportaassa oikein luotetaan?

Liigan tilastot kertovat rumaa kieltä.

Viime kaudella KooKoossa
- 5 pelaajaa teki yli 10 maalia
- 8 pelaajaa teki yli 20 pistettä
- 5 puolustajaa teki yli 7 pistettä

Nyt KooKoon paidassa on
- 1 pelaaja, joka teki yli 10 maalia viime kaudella
- 2 pelaajaa jotka tekivät yli 20 pistettä viime kaudella
- 1 puolustaja, joka teki yli 7 pistettä viime kaudella

Vain Emil Kristensenillä ei ole SM-liigaotteluita viime kaudelta.

Tuntuu, että ykköskenttä puuttuu kokonaan. Missä ovat Malisen, Greenin, Broadhurstin, Lehtosen ja O'Connorin korvaajat?

Vaikuttaa niin pahasti välikaudelta, että en edes tiedä mitä ajatella?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Totta. Eihän tuosta puutu enää kuin pari kärkikenttää, tehot, yleisömagneetit jne.

No ei ole paineita hei!
 

Kurt

Jäsen
Nyt on sitten enää turha sitä haaveilla, että niissä julkaisemattomissa pelaajissa on useita kärkiukkoja, 1 kääntämätön kortti enää jäljellä. Risteilyllä julkaistaan siis 1 hyökkääjä, ja suunnitelmissa on hankkia viisi pelaajaa vielä kesän aikana lisää. Nyt on kyllä tuota rotaatioukkoa ja tasonnostajaa jo niin paljon haalittuna, että sitä leveyttä rosteriin ei ole enää kauheasti tarpeen kerätä. Silmiinpistävää on, että keskushyökkääjäosasto on todella kapea ja tylsä. Immonen ja Juutilainen, lisäksi Virtanen on pelannut keskelläkin ja samoin Tamminen.

Mikäli puheet pelaajabudjetin pitämisestä viime kauden tasolla pitävät paikkaansa, niin sukanvarsi ei todellakaan voi olla tyhjä vielä. Seteleitä varmasti on tarkoitus heilutella ulkomaanelävien nenän edessä, mutta keskellä kesää hankittavat ulkkarit ovat KooKoon tarjoamilla eduilla aina enemmän tai vähemmän arpoja.

Kärkipakki ja kaksi kärkisentteriä saisi tuon vitjan näyttämään jo ihan toiselta, mutta niin kauan kuin nitä ei ole, niin todella hajuton nippu on kasassa.

Sinänsä Leivo ja Vainikainenkin olivat ihan mukiinmeneviä hakuja ja vielä 2-vuotisilla soppareilla. Leivo teki viime kaudella 6+11, KooKoossa on varmasti tarkoitus antaa vastuuta.. Vainikainen taasen on vielä nuori ja itse pidän tiettynä potentiaalin kuvaajana a-junnujen sm-sarjan pisteitä, siellä piste per peli, niin saumoja on aikuisten puolellakin. Nyt vaan aletaan kaipaamaan jo vähän muutakin kuin mukiinmenevyyttä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Alkaa näyttää viime kauden Jukureilta. Hyvinhän ne pärjäsi mutta maalinteko oli vaikeaa ja siitä syystä pleijarit jäi haaveeksi.
 
Reilu kentällinen tulee vielä pelaajia, joten niitä kärkiukkoja kyllä julkaistaan. Kesällä kerrotaan lisää ulkkareista.

Eipä tässä nyt paniikkia... Oma mutuni:

ulkkariarpa x2
"Terry"
"Haataja
Pitkänen
Kärkipakki
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers

Liitteet

  • valikausi_2017_2018.jpg
    valikausi_2017_2018.jpg
    33,1 KB · kertaa luettu: 1 054
Viimeksi muokattu:

MurhaaMenoo

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo ja JokiPo sekä HyväPeli
Ei KooKoo mitään kärkisentteriä enää tarvitse. KooKoolla on Jarkko Immonen, joka saa ensi kaudeksi kaoottisen siviilielämänsä kuntoon ja yöunetkin paranevat. Johan taas kulkee ja niillä peliajoilla, joita Immonen ensi kaudella kellottaa taotaan n. 45 pistettä runkosarjassa ja pudotuspeleissä vain taivas on rajana.
 

Kurt

Jäsen
Reilu kentällinen tulee vielä pelaajia, joten niitä kärkiukkoja kyllä julkaistaan. Kesällä kerrotaan lisää ulkkareista.

Eipä tässä nyt paniikkia... Oma mutuni:

ulkkariarpa x2
"Terry"
"Haataja
Pitkänen
Kärkipakki
Tuossa on jotakuinkin se oma ostoslista, jota rosteri kaipaa. On siinä urakkaa, jotta nuo saadaan. Jotenkin naiivisti haluaisin siihen uskoa, että hankintalista olisikin tuota luokkaa. Fakta on kuitenkin se, että arpapeliksi menee, avainpaikkoja on julmetun paljon vielä täyttämättä, etenkin ne senat.
 

Ansa Paitsio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Eiköhän se ole realismia, että tässä pörrätään keskikastissa /alemmassa tai ylemmässä/ ja sekin olisi jo hyvin. Ei näillä mansikoilla paremmille toreille. Toki on niin kuten nähty on, että raha ei tuo ehdotonta menestystä.
Mutta ensi kausi...
Ei ihan vakuuta.
Jos edes Haataja saatais..
Voi kun voisi olla väärässä edes kerran
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Miten on realismia, että pörrätään tuolla rosterilla keskikastissa? Tällä rosterilla ei voi odottaa tässä kohtaa kuin jumbosijaa, mutta odotukset ja tosiasiat ovat sitten kaksi eri asiaa.

Aikamoinen riski otetaan, jos kesällä pitäisi hakea koko ykköskori. Ja Haataja on todella mukava juttu, jos toteutuu, niin on tässä kohtaa kyllä auttamattoman yksin. Ykköskorin täyttämisessä ollaan myöhästytty se voidaan todeta, mutta tavoite siitä että olisi parempi neloskenttä on kyllä toteutunut, kun niitä on jo pari kappaletta, jotka vaikuttavat viime kautista huomattavasti paremmalta.

Kuinkahan paljon sitä turskaa oikein viime vuodelta tulikaan?

@cottonmouth tilaan yhden, mutta odotan kyllä sitä nahkaversiota.
 

Hummeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kouvolan Kiekko - 65
Haataja, "Terry", Pitkänen, " the sentteri" ja ykköspakki vielä sisään, niin mahdollisuudet kympinsakkiin on olemassa. Nyt Tuokkolan on aika näyttää osaamistaan, omalla joukkueellaan. Kyllähän nuo lippikset voi tässä vaiheessa lähettää mustanmäentorille.
 

KOOKOOBOY

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Taidettiin tottua liian hyvää kun saatiin Lehtonen juurikin oikeaan aikaan naarattua.

Greenin kanssa kävi joulu että nosti vielä tasoaan yhdelle kaudelle. Malinen osui ja upposi, samoin O'Connor.

Nyt on arki tosiasia ja pitää toivoa että Hakulinen ja pari muuta lyövät itsensä läpi isosti!
 

Old Tom

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Viime kausi meni vihkoon nimimiehistä huolimatta ja periaatteessa peli alkoi kulkea jopa paremmin, kun nimimiehet (Lehtonen, O´Connor, Malinen ja Kantola) lähtivät muualle. Joten ei pelkästään nimet selässä merkitse mitään. Aika kultaa muistot, mutta varsinkin alkukaudesta KooKoo menetti pisteet luvattoman usein aivan ottelun viime hetkillä juurikin näiden muualle lähteneiden nimimiesten ollessa kentällä. Oliko sitten kyse asennevammasta vai mistä, mutta aika tukkoista maalinteko oli varsinkin alkukaudesta nimimiehistä huolimatta.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
Viime kauden NHL-tason miehistö selkeästi kaihertaa monien mieliä ja sen tuoma massiivinen menestys tuntuu vain kaukaiselta muistolta nykyrosteria tuijottaessa.
 

IceMaster

Jäsen
Suosikkijoukkue
Trashers, Flyers
Ihme vikinää havaittavissa.. Itse ainakin uskon, että ensi kausi on merkittävästi parempi kuin päättynyt.

Esimerkiksi Leivo itsessään omaa enemmän asennetta kuin kesken viime kauden muualle kaupatut yhteensä. Haatajan kanssa asenteen puolesta samassa kastissa, eikä toissa kauden 25 tehopistettä aivan tuuria ollut.

Tällä joukkueen rakentamisella näyttää siltä, että Kouvolassa pelaa ensi kaudella joukkue, eikä kasa hiihtelijöitä. Ja muistelkaapa O'connorin tehopisteitä ennen kuin saapui Kouvolaan...
 

John Lidgett

Jäsen
Suosikkijoukkue
KouPa
Ja muistelkaapa O'connorin tehopisteitä ennen kuin saapui Kouvolaan...

Totta, O'Connor oli tehnyt 11 pistettä edellisellä kaudella ja lähtökohtaisesti Lehtonenkin oli Mestis-arpa.

Lähtökohdat ovat nyt aika lailla samanlaiset kuin ensimmäisellä Liiga-kaudella. Pajatso on tyhjä ja uusia tähtiä on leivottava itse. Monella tuntuu olevan täysin epärealistiset odotukset joukkueen kasaamisen suhteen ja oletetaan, että KooKoon maksukyvyllä saadaan sormia napsauttamalla revittyä näitä kärkiäijiä markkinoilta. Pikkuseuran tyly todellisuus on se, että kärkiäijät leivotaan itse näistä potentiaalisista breikkaajista. Vainio, Christensen, Hakulinen, Leivo, Järvinen, Pitkänen esimerkiksi ovat juuri näitä pelaajia, kenestä koitetaan leipoa uusia malisia, lehtosia ja o'connoreita. Joukkuetta sitten täydennetään konkareilla (joshgreeneillä), jotka hakevat uutta nousua uralle esim. Kähkönen, Forsberg.

Kyllähän itseänikin vituttaa, että joukkue on niin tasaisen harmaa ja persoonaton sekä tähtipelaajien puuttuminen. Mutta sitä tämä pikkuseuran kannattaminen ikävä kyllä on. Eiköhän tästä vielä ihan hyvä tule. Meillä on jengissä muutamia potentiaalisia breikkaajia, ulkomaanarvat ovat edelleen julkaisematta sekä uskon, että kesken kauden saadaan vielä naarattua halvalla koodinimi Haataja Kouvolaan. Lisäksi joukkue vaikuttaisi olevan paljon kevytjalkaisempi ja työteliäämpi kuin viime kauden joukkue, mikä varmasti sopii Tuokkolan sapluunaan hyvin. Eiköhän säälipaikasta taistella tulevalla kaudella ihan tosissaan.
 
Viimeksi muokattu:

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Nyt kirjoitetaan uutta tarinaa (hyi helvetti kuinka tuota tarina sanaa vihaankaan). Pari täsmä hakua ja katsotaan sitten kauden aikana kuka uusista lupauksista vastaa huutoon. En jaksa ruveta tuota jengiä tuomitsemaan ennen kuin näkee miltä homma näyttää. Ainakaan ei pitäisi olla Mattilan maalin takana seisoskelua luvassa.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Tottakai aina voi yllättää, mutta ei nyt jätkät teeskennellä että tämä tähän mennessä julkaistu runko ketään juurikaan myöskään innostaisi. Mestiksessä innostaisi, täällä ei. Epärealismin sijaan sanoisin, että osa ei ole herännyt siihen todellisuuteen, että pelataan nykyään liigaa.

Itse vain olen sitä mieltä, että tässä kohtaa olisi pitänyt noin isossa joukossa olla kärkiäijää mukana. Esim Green ja Malinen kaksikon poistuminen on tiedetty kai pitkään ja heidän myötä vapautuu myös iso kasa euroja. Silti markkinoilta ei löydetty yhtään kärkinimeä tilalle vielä, vaan mennään heidän hakuun tosi myöhään ja riskillä.

Siltikin. Nopeutta on enemmän, runko on leveämpi, kärkihaut puuttuu ja päästään kauteen ilman odotuksia. Joten joukkuetta voi tituleerata toki yllätysvalmiiksi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös