Alle 18-vuotiaiden MM-kisat 2017 – liveseuranta

  • 99 106
  • 1 088

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Härkönen voi selostaa pornoa.

"JA SINNE SE UPPOAA!!"
 

Andi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, Tappara
Suht tasaista vaikka 2-0 jenkeille onkin. Suomi antaa omissa sekoilemalla liikaa tasoitusta kun vastassa on noin kova porukka. Seuraavassa erässä pakko laittaa niistä harvoista paikoista jo Suomenkin sisään.
 

Pate44

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, QPR, Leicester
Toinen maali jo Teräväisen piikkiin.

Teräväinen on ollut kaikissa peleissä suomen selvästi heikoin pelaaja. Vastuuta saa siihen nähden todella paljon.

Ukko-Pekka oli USAn toisessa maalissa ainakin 3-4 sekuntia ihan sekaisin eikä saanut pakettia kasaan. Ei ihme että hörppäsi längistä.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Maalikoosteita kun nyt tauolla näytetään, niin on ihan pakko kysyä, onko tuo Luukkonen tosiaan se parempi Suomen maalivahdeista? Tietysti koosteissa näkyy vain ne pääsyetyt maalit, mutta ainakin sivuttaisliikkeessä näyttäisi olevan suuria ongelmia. Ä
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Olen aika tarkkaan Suomen pelit seurannut ja kyllähän Eero Teräväinen on eniten ollut noista Suomen paljon pelanneista pakeista pihalla. Pelasi Venäjää vastaan yllättävän hyvin, mutta muuten. Eihän Suomella kovan luokan puolustajia ole näissä kisoissa kuin Heiskanen ja Vaakanainen. Räsänenkin on hidas ja kankea, mutta on pelissä kuitenkin ihan mukavasti sisällä.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Ukko-Pekka siis pitäis pelata Kerhon miehissä ensi kaudella. Tässä kun katselee näitä suomelle tehtyjä maaleja niin pieni poikittaisliike niin poika jää kuin tervaan. Ei siis mitään poikittaisliikkeeseen viittaavaakaan. Iso poika ja kehittyy verkkaisesti, mutta aika huima saa kesä olla jos aikuisissa pärjätä.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Tulkee pois sieltä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Mitä vittua?
 

Zoidberg

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi 2019
Joo-o, nyt on jo aika iso matka kultaan.
 

mikkelson

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olen aika tarkkaan Suomen pelit seurannut ja kyllähän Eero Teräväinen on eniten ollut noista Suomen paljon pelanneista pakeista pihalla. Pelasi Venäjää vastaan yllättävän hyvin, mutta muuten.

Ihan samoja ajatuksia täälläkin. Mutta eipä taida reservistäkään löytyä apuja kun Latvala ja Isiguzo olivat Latviaakin vastaan ihan pulassa.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
..ttu kun oli halpa. Junnupeleissä voi tapahtua nopeaan tahtiin mitä tahansa, muttei hyvält' näytä.
 

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Puhvelit ja KPL
Oiskohan nyt aika vaihtaa tuo Luukkonen veke? Ei voi mitään,mutta ei tartu tänää Luukkoselle. Okei, eka tyhjii,toinen olis torjuttavissa ollut jos olis ollut patja jäässä ja kolmas puikoista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös