Peliesitykset kaudella 2016–2017

  • 590 342
  • 4 204

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Nautitaan täysin rinnoin sanoista "Elkinsin aloitusvoitto". Niitä tulee pian ikävä.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Läski nyt lätisemään siellä oman maalin edessä. Omat jätkät seisoo siellä ku toteemipaalut.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Sittenhän taas kuunnellaan tätä OIJOIJOI OIJOIJOI-ruttoa ja tota junttia nimenhuutelua. Jepulisjee. Silti, nothing is over?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä itse tätä peliä katsonut niin samaa ripulia mitä koko kausi. Ne suonenvetomaalit jäi näkemättä livenä. Toki uusinnat näin. IFK:lla saattaa mennä kokonainen erä ja Tapparaa vs kokonainen peli ilman yhtään maalipaikkaa.

Ja samantien 3-3. Ykköskenttää kiinnostaa.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tällä kaudella on kusenu valmennuksen lisäksi suurin osa meidän avainpelaajistamme. Pariin viime kauteen peilaten, en tiedä kuka pelaa meillä numerolla 8, ei voi olla Daniel Grillfors, täysin pihalla ollut koko kauden.

Aaltonen, petrell, o'connor, luttinen, johansson, ikonen, eronen, malinen, grillfors, generous, heikkoa, heikkoa on ollut. Kevään ykkösketju ollut täyttä timanttia ja olenkin jo henk koht kääntymässä sille kannalle, että Pudin voisi pitää. Kaiken kaikkiaan, en olisi pahoillani jos vaihtuvuus ensi kaudelle olisi suuri.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kevään ykkösketju ollut täyttä timanttia ja olenkin jo henk koht kääntymässä sille kannalle, että Pudin voisi pitää. Kaiken kaikkiaan, en olisi pahoillani jos vaihtuvuus ensi kaudelle olisi suuri.

Ehdottomasti kannattaisi kaikin keinoin koittaa pitää koko ykkösketju, mutta jos Hintziä ei saada pidettyä, niin sitten Elkinsin & Aaltosen palkat Ramstedtille.
 

Schwein

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Harmillisesti kyllä tuli erän loppuun tuo johtomaali. Aivan turhaan.
 

Lasse#11

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Lankinen.... Mitä teet

Juu, meni helpohkosti, mutta kenenkäs jaloista tuo veto lähti? #8, en tosin edelleenkään tiedä, kuka siellä grillin paita päällä skulaa, koska täyttä sitä itseään on pelailu. Kyllä grilli nyt ihan tosissaan on lyömässä rimaa erittäin matalalla, jos hänet ensi kaudeksi korvataan Ville Varakkaalla. Enkä nyt kritisoi pelkästään tämän pelin takia, vaan koko kauden otannalla.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Nyt on kyllä Lankisen poika jäässä. Tuli jaloista mut noi pitää ottaa
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän tämä koko tämän kauden ongelmia tämäkin peli kuvaa. YV% 0 ja AV% 0. Osa pelaajista lähinnä sinnittelee kentällä ilman mitään päämäärää ja se lista on aivan liian pitkä kapteenimme mukaanlukien. Pelissä tulee pitkiä aikajaksoja, että ei tapahdu viisikkotasolla yhtään mitään, vaan kiekkoa lähinnä neppaillaan pois alueeltapuolustetaan tai pelataan päämäärättömästi pystyyn, mutta sitten se taitotaso ilmenee niin, että yhtäkkiä saattaa napsahtaa hieno maali. Raskas kausi. Onneksi loppuu aivan kohta. Tästä ei isossa kuvassa paljon käteen jäänyt. Takapakkia HIFK otti. Toivon todella, että HIFK osaa nyt tehdä tästä kaudesta oikeat johtopäätökset.
 

Stigu

Jäsen
Raskas kausi. Onneksi loppuu aivan kohta. Tästä ei isossa kuvassa paljon käteen jäänyt. Takapakkia HIFK otti. Toivon todella, että HIFK osaa nyt tehdä tästä kaudesta oikeat johtopäätökset.
Kyllä. Fanin kannalta raskas kausi alkaa olla takana. Onnitelkaamme kaikki HC-fanit itseämme siitä, että olemme jaksaneet katsoa tuota Lumousta.

Stögön IFK otti todellakin takapakkia viime kaudesta, ja melkein jopa edellisestä kaudesta. Itselleni tästä kaudesta jäi mieleen hirvittävä potentiaali pelajiston ja jopa valmennuksen osalta, jota ei osattu hyödyntää. Jos tämä olisi Stögön ensimmäinen kausi IFK:ssa, ymmärtäisin pelin tason ja varsinkin viisikkopelin puutteet.

Ensi kausi lusitaan Stögöllä, veikkaan ma. Mielenkiintoista on, kuka tulee sitten sitä seuraavalla kaudella puikkoihin. Oli kuka tahansa, niin eihän tuota mestaruutta voi odottaa uuden valmentajan ensimmäisellä kaudella, joten tällä hetkellä seuraava potentiaalinen kausi taistella mestaruudesta lienee vasta 2019-2020. Ja tietysti tuolla taustalla tuotakin potentiaalia vaikeuttaa meidän UTJ.
 

JeTTrue

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, ManU
Yksi kenttä tulessa. Kiitos tästä Rask - Hintz - Puustinen. Hyvää työtä pojat. Valonpilke pimeydessä.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Törmänen taisi pleijareissa tehdä nyt sen minkä perään olin huudellut ties kuinka kauan, eli ykkösketju aloittaa YV:n ja jatkaa vaikka tulisi katko minuutin kohdalla.
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miten se taas menikään. Väärä vaihto, av ja maali. Yksi kenttä yrittää rimpuilla mukana.

5-5. Kyllä ihan tätä peliä katsomalla voi miettiä kelle jatkoja pitää tehdä.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Vittu mitä perseilyä, jäähy väärästä vaihdosta ja luonnollisesti Jyp tekee.
 

JHag

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
Pudille diili!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös