To 20.4.2017 KalPa - Tappara (finaalien 2. ottelu)

  • 5 318
  • 18

verikuut

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suonen Veto (kaudet 1990-91, 2008-09 ja 2016-17)
On se nyt kumma kun ei ketjua ole saatu auki, housuun piti taas kuseksia. No, tänään olisi joka tapauksessa peli, ja tuossa äsken tajusin, mikä yhteys tässä nyt on. Kaikkihan tietää, että Jeesus kuoli ristillä meidän mestaruuden tähden, ja nythän eletään tosiaan kevättä 2017. 20+17= #37, aisaparinaan Jumalala. Uskomatonta mutta totta, uskoit tai et. Jos et, me kyllä tiedämme, mikset!
pakana saatana
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Hah, täällä joudutaan aina odottamaan ketjun avausta miltei pelin alkuun mut panostetaan nyt enemmän sinne kaukalon tapahtumiin kuin tähän jatkoajan höpöhöpöön. :D Vain vähän muutoksia illan peliin: Kokoonpanot | KalPa - Tappara 20.4.2017 | Liiga Let`s Go Kalapa!!
 

Kalikankosto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Noniin. Halli täysi ja varmaan yli puolet halukkaista joutuu seuraamaan peliä jostain muualta. Itse onnistuin lopulta lipun hankkimaan, joten ei tarvitse jäädä kotiin itkemään.

Tappara jatkaa samalla kokoonpanolla. KalPalta Sebok poissa loukkaantumisen johdosta ja Luostarinen nousee hänen tilalleen.

Tapparan on parannettava alivpimapelaamistaan todella reippaasti, muuten häkki heiluu lähes jokaisesta KalPan ylivoimasta. Game ykkösessä Tapparan alivoima oli erittäin outoa. He muodostivat vapaaehtoisesti tiiviin pienen neliön ja seisoivat sitten siinä tekemättä oikeastaan yhtään mitään. Tänään on varmasti toisin.

Pikkuisen leveämmässä kaukalossa pelataan, joten jää nähtäväksi kuka siitä hyötyy vai vaikuttaako se yleensä mihinkään.

Tunnelmaa ja ääntä hallista tuskin puuttuu. Siitä ei pitäisi jäädä KalPalla kiinni.

Tästä, jos sarja saadaan 2-0 tilanteeseen niin ollaan jo vahvoilla. KalPa on jo nyt noussut vedonlyöntitoimistojen listoilla niukaksi suosikiksi.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, LA Kings, Raiders, Concordia Stingers
Jahas, se olisi Game 2.

Toiveissa olisi jo edellamainittu alivoiman paraneminen ja pieni teravoittaminen hyokkayksessa. Vaihtoehtoisesti myos se etta Kilpelainen pelaisi kuten normaali maalivahti ja jattaisi pari gamesaveria ottamatta, molempi parempi.

Suuria muutoksia ei kummankaan tarvitse tehda mutta uskoisin Tapolan reagoivan enemman. Toki, sarja paassee liekkeihin vasta lauantaina kun alkaa olemaan ratkaisu jo hieman lahempana.

Uskon Tapparaan mutten usko etta kauden parasta pleijaripelia viela nahdaan.
 
Tapparan alivoima oli erittäin outoa. He muodostivat vapaaehtoisesti tiiviin pienen neliön ja seisoivat sitten siinä tekemättä oikeastaan yhtään mitään.
Tappara on pelannut paljon pienellä boksilla, jossa halutaan estää syötöt sen läpi ja blokataan vedot viivasta. Muualta saakin sitten laukoa, jolloin maalivahti ottaa kiekon ja muut hoitavat miehet. Edellisessä pelissä se läpi mennyt syöttö oli yksinkertaisesti väärin pelattu ja lisäksi Parlett uinui täysin takatolpalla. Mutta tosiaan, eiköhän tuo terävöity, mutten mitään radikaalia muutosta aktiivisempaan odota - etenkin kun tänään sitä tilaa on vielä enemmän.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
#37 sehän on Timo Vertala. Pukeeko vihdoin pelitamineet ylleen.
Mukava nähdä myös Slaninan ja Rusnakin yhteispeliä pitkästä aikaa.
No joo, kyllä kai tässä todennäköisyys on se, että KalPa voittaa tänäänkin ja kannattajansa eivät tiedä että sillon Tappara vasta herää ja vie potin.
Toivotaan värikästä peliä, epämääräisiä maaleja ja viheltämättä jääneitä tilanteita. Videoita mennään lähetysauton lisäksi katsomaan Puijon tornista ja titta på ylähylly. Sieltä löytyy Partasen kalakukko.
 

Reznik

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Hyvältä näyttää ketjut. Kolmonen on puhdas kulmahyrräkenttä eli kiekko pysyy taatusti hyökkäyspäässä. Neloselta voi sitten odottaa tulitukeakin kärkikavereille. Pitkänen kuuluu niiden kavereihin jotka on kyllä pleijjareiden mittaan kasvaneet noin 10cm lisää pituutta ja samanverran tullut voimaa lisää. Ilomäki jatkakoon mihin jäi ja Ruutullakin pitäisi energiaa löytyä.

Onhan tässä joskus tullut katsottua karsintojakin Montussa, tänään sitten vuorossa finaalit ja meno toivon mukaan sen mukainen. Kuopijoon!
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Löytyykö streamia jostain? Piru ku tuli sanottua Ruutu+ irti liian aikasin..
 

Hirvonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Odotukset nollissa on hyvä lähteä paineettomana seuraamaan tätä matsia. Iso kenttä, hurmioitunut kotijoukkue ja KalPan tulikuuma maalivahti = pitkävetoon 1.
 

Ziggy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Yllättävän hiljaista on tässä ketjussa vaikka pitäisi olla kauden hienoimmat ottelut menossa. Ketään ei kiinnosta edes avata otteluseuranta ketjua vaikka eka erä on pian puolivälissä.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Tapparalta tosiaan vahva ensimmäinen erä, paikkoja oli useampaankin maaliin, muunmuassa Repo tälläsi tolppaan ennen Jasun avausmaalia. Toiseen erään Tappara oli jättänyt työhaalarit koppiin ja osat vaihtuivat. Pari maalia kotijoukkueelle kipsasi Tapparan pelin ja pelaajien pääkopat, homma meni puskemiseksi. Kolmannen erän alkuun karmea ylihyökkääminen Tapparalta ja vastaiskusta 3-1 jonka jälkeen tehtävä menikin vaikeaksi. Loppuun vielä kavennus mutta ihan ei riittänyt rutistus rinnalle asti. Parempi voitti tänäänkin ja lauantaina koitetaan kolmannen kerran.
 

Luxray

Jäsen
Suosikkijoukkue
Telian Liiga-lähetysten laatu
Yllättävän hiljaista on tässä ketjussa vaikka pitäisi olla kauden hienoimmat ottelut menossa. Ketään ei kiinnosta edes avata otteluseuranta ketjua vaikka eka erä on pian puolivälissä.

Kiinnostus Jatkoaikaan ja etenkin näihin otteluketjuihin on ollut jo kauan tasaisessa laskussa. Kiinnostuksena Liigaa kohtaan käyttäisin kuitenkin muita kriteerejä
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hallitseva mestari
Pelihän oli komeeta kiekkoa, Tappara vähän kehno ison osan pelistä, KalPa tosi hyvä. Lopussa onneksi näytettiin vähän hauista ja tasoitus oli hyvin lähellä. 0-2 on hyvä nousta ja maanantaina hiljentää Kuopio.
Mikkola oli kyllä jäätävän hyvä. Tervetuloa jos oot tulossa.
 

Haalariosasto

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
KalPalaisittain loistavaa hokiviihdettä tänään Niiralan montussa. Toki myönnän että viihteeseen vaikuttaa jonniin verran tulos, mutta tykkäsin, harvinaista herkkua.

Ottelun ensimmäinen erä ei paljoa KalPalle luvannut. Tappara tuli peliin todella vahvasta, ja kiitos Kilpeläisen, että erätauolle päästiin vain maalin tappio asemasta. Taas kerran erätauko muutti pelin kulun täysin ja Kalpa pääsi taas peliin mukaan kun Tappara ei ollut ollut omassa momenttumissaan riittävän tehokas. Loppupeli viimeistä vitosta lukuun ottamatta, hyvää ja ennenkaikkea järkevää pelaamista KalPalta. Näkisin ettei KalPa tänään antanut Tapparalle mahdollisuutta kunnon pitkään kiriin tai saattaahan se olla että Tappara käytti oman paineen jo ensimmäisessä erässä. Joka tapauksessa näin tänään, ylihuomenna tarjolla kokonaan uusi taistelu.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Erikoinen ottelu. Kalpa oli taas parempi viimeistelyssään tai toisin sanoen Kilpeläinen voitti Hrachovinan maalivahtien taistelussa.

Olihan tuo Myttysen maali toki kauden hienoimpia. Tuomarit onnistuivat.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
KalPan puolustajat ovat suorastaan hävyttömän hyvin liikkuvia, kiekkotaitavia ja vielä pelaavat maalinedustan hyvin. Tuohon on ollut hyvä rakentaa.
Tapparan parhaat peli pelin jälkeen ovat Rauhala,Jasu ja Repo. Haapala on sivustakatsoja muualla kuin avoimella jäällä, mutta kiistatta maaginen syöttäjä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös