St. Louis Blues 2016–2017

  • 49 895
  • 143

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Kuinkas se Bishop pelottaa? Veskari oli ilmeisesti ongelma ja Bishopilla on lähivuosien parhaimpia recordeja playoffeissa, tiukoissa paikoissa aina ollut erinomainen vaikka joskus helppoja meneekin (kenelle ei menisi?). Torjuntatyylinsä puolesta veikkaisin sopivan erinomaisesti Bluesin paitaan ja vuosi sitten kannatteli Tampan runkosarjan läpi erinomaisilla otteillaan. Muutenhan ne hyvät vaihtoehdot on sitten todella vähissä.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Allenia ei pysty treidaamaan tällä hetkellä mihinkään sillä hän on NHL huonoin #1 maalivahti joten hänellä ole treidiarvoa yhtään ja vaikka hänet pistettäisiin waivers tuskin kukaan häntä ilmaseksikaan ottaisi kun tietää minkälainen hänen sopimuksensa on, joten hän menisi läpi waiversien ja buy-out ei ole mahdollisuus. Summauksena: We're fucked.
Eli pistää maalivahteihin +10mll.$ olisi katastrofaalista. On hauskaa, että viime vuonna meillä oli NHL parhain ja halvin maalivahti duo 4.850mill.$ ja 2-vuotta myöhemmin. yli +10mill.$

Vai onko Yzeri ottamassa Allenin jos Big Ben tulee nuottilaan? 1on1 treidi ilman minkäänlaista cap pidättämisiä.
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Helppo lukea noista Armyn haastatteluista, että Hitch oli menettänyt kopin tai luultavammin osan siitä. Osasyy siihen lienee, että Army päästi kapteeninsa ja pari muuta veteraania kesällä menemään. Backeshan nyt paiski pataan tarvittaessa omiakin, jos edes epäili näiden pelaavan joukkueen sijaan itselleen. Johtajuutta ja joukkuepelaamista lähti liikaa, eikä Pietrosta ollut assistenttiensa kanssa vielä pitämään nulikoita ruodussa. Enemmän kuin valmentajasta, kyse on pallon heittämisestä pelaajille.

Nyt sitten riippuu paljon pelaajien luonteesta, että mihin homma kääntyy. Gmltä tuli jo selväsanainen viesti, että meno muuttuu, tai sooloilijoista hankkiudutaan eroon. Kiinnostaisi kuulla Bluesia enemmän seuraavilta, että ketähän Army tarkalleen ottaen tarkoitti?
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues

Nuottipaita

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues, Rauman Lukko, Middlesbrough FC
No eipä tämä Yeon aikakausi mitenkään huonosti ole alkanut. Puolustus on tiivistynyt, Allen ottaa taas koppeja ja hyökkäyksen muutamat nukkujatkin ovat heränneet pelaamaan.

Joko nyt on menossa honeymoon tai sitten Hitchin oli tosiaan aika jo lähteä. Veikkaan vahvasti jälkimmäistä vaihtoehtoa. Sitä puoltaa jo materiaalikin, joka ei kuitenkaan nyt mikään huono ole, vaikka sieltä kovia seppiä on lähtenytkin.

Nyt sitten jännätään, mitä treidejä mahdollisesti näemme ennen kuolemanlinjaa. Shattenkirk lähtee varmasti? Sitten Berglund... joka muuten napsi menenmään hattutempun viime yönä!
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Vince Dunn pelaa jäätävää ensimmäistä kautta AHL:ssä. Kaveri on kolmanneksi parhain puolustaja AHL:ssä pisteiden valossa ja johtaa Wolvesin pakistoa. Kaveri on vähän yli 180cm hyökkäävä puolustaja, mutta hänen avut ei lopu siiihen vaan sieltä löytyy luonnetta myös. Seuraavassa videossa nähdään kaverin toinen puoli pelistään. Ei riitä, että rankaistaan nuoreja Wildeja kentällä niin myös tehdään se pukkarin puolellakin. Pitää muistaa, että Kurtis Gabriel on 193cm ja melkein 100kg jässikkä. Osuma ja good night. Oon rakastunut.

Game Highlights Feb. 25 Chicago Wolves vs. Iowa Wild - YouTube
 
Viimeksi muokattu:

unbreakable80

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
22 lähti sitten Oshien kainaloon Capseihin. 1 kierroksen varaus 2017 ja muutama ehdollinen pickki ja Zach Sandford. Hieman pettymykseksi tulo puoli jäi, mutta jos mies ei suostu jatkopahvia tekemään ei siitä paljon enempää voikkaan saada. Jännä nähdä jääkö Blues tähän vai jatkaako aktiivisena vielä?

Kun ajattelee että niin BLues on menettänyt Oshien, Backesin, Brouwerin, Elliotin ja Shattenkirkin ja saanut heistä pelkästään pickkejä yhden ensimmäisen vuoron, muutaman 2 kierroksen. Lisäksi vapailta markkinoilta Hutton ja Perron. Niin eihän tästä kaudesta voi miettiä kuin uudelleen rakentamisena, että saadaan Fabbrille ja Paraykolle hyvät kakkoskaudet ja sitten tehdään uusi yritys?

Shattenkirkin aukon varmasti tulee paikkaamaan Dunn/Walman akseli tulevaisuudessa ja Paraykon kehityskäyrän myötä on 2 kovaa rightin puolustajaa jo rosterissa mahdollisesti molemmat pitkäänkin, joten hänen kauppaamisen kyllä ymmärtääkin tulevaisuuden kannalta ja varsinkin kun rahat ei riitä.

Ymmärtääkseni nyt pitäisi sitten olla myös palkkakaton alla tilaa? Osaako joku sanoa mikä se nyt on?
 

Plager

Jäsen
Suosikkijoukkue
St.Louis Blues
Tämä oli hyvä uutinen! Mielenkiintoista nähdä millä tasolla Sobotka pelailee venäjäreissun jälkeen.

Vähän tullut kirjoiteltua viimeaikoina, mutta nuottien peli on ollut ihan hyvän näköistä ja mielenkiinnolla suunnataan kohti poffeja. Allenki on näyttänyt varmemmalta verrattuna alkukauteen ja pisteille on päässyt Tarasenkon lisäksi muitakin. Harmi, että Fabbri on loppukauden sivussa.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Pelaaja jota on olen fanittanut siitä lähtien kun hän siirtyi nuottilaan. Hän oli Bluesin ilmentymä miten hän pelaa 110% jokaista vaihtoaan. Nyt vain toivon, että Yeo yhdistäisi Schwartzin - Sobotka PK duoksi sillä he olivat keskenään täydellinen paketti alivoimalle. Toivottavasti Soby pystyy antamaan Barbasheville oppia aloituksiin sillä hän on vaivaset 40.1% aloituksissa, mutta muuten mukiinmeneveä sentteri. Olen erittäin tyytyväinen tähän jatkopahviin. Toisaalta tämä myös tarkoittaa sitä, että Lehterän pvät ovat luetut nuottilassa, sillä kesällä pitäisi sorvata Paraykolle uusi pitkä sopimus.
Niin nuottilaumakin näyttäisi aika vahvalta jos Fabbri ja Stastny olisivat valmiudessa. kaikki infot Stastnysta kertoo, että hän on loppu kauden ulkona.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Hävettävän huonosti olen tällä kaudella sarjaa seurannut, mutta edelliset pleijariväännöt kyllä katselin. Onko Lehterä päästy Yeon koirankoppiin, kun edellisessä matsissa oli terve raaputus? Ei se kaksinen kyllä ollutkaan. Hitch antoi miehen raivata tilaa tuloksentekijöille, mutta ei taida Yeolle tämä riittää?
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Hävettävän huonosti olen tällä kaudella sarjaa seurannut, mutta edelliset pleijariväännöt kyllä katselin. Onko Lehterä päästy Yeon koirankoppiin, kun edellisessä matsissa oli terve raaputus? Ei se kaksinen kyllä ollutkaan. Hitch antoi miehen raivata tilaa tuloksentekijöille, mutta ei taida Yeolle tämä riittää?

Niin Sanford on Lehteän edellä. Yeolta munakas ja täysin oikea ratkaisu ettei anna arvoa vanhoille tuloksille vaan katsoo miten nykyisin on vedetty. Zach tuo oikeastaan jokaiselle osa-alueelle parannusta kuin Lehterä. Ainoastaan puolustus ja positiosta pelaaminen on parempaa Jorstilla. Harmi ettei Lehterä ole siinä kunnossa, että pystyisi pelaamaan NHL tasolla. Jalka ja kestävyys/kunto-ominaisuuet eivät riitä.

Jos ja kun Stastny palaa takaisin niin Sanford on kaveri joka tippuu poppareille. Moni uumoillu, että se olisi ollut Pääjärvi, mutta hän tuo peliin mukiinmenevän 2-suunnan pelin ja on eittämättä nuottilan nopein pelaaja ja arvokas pelaaja dump-chase pelissä, helposti jatkoon.

Potenttiiaalinen joukkuehan nuottilauma on, mutta se Fabbri niin voitaisiin puhua contenderista, todellisestai SC contenderista. Ei yksi mies sotaa kaipaa, mutta Robby toisi niin paljon joukkueelle, että.

En usko Blues mahdollisuuksiin ja ensiksi pitäisi kaarata 1 kierrokselta jatkoon. Niin olin ihan unohtaa, että Parayko on ollut hiemakseltaan pettymys vaikka oli ratkaisijan roolissa viime pelissä. Hänellä on oltava jotain vammaa alla, sillä peli ei ole ollut siinä modessa mitä ollaan totuttu näkemään.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Samaa mieltä tuosta siirrosta, hulluako tuota Lehterää peluuttaa, kun ei taitu. Kallis mies tosin poppareita syömään.

Pääjärvi ollut kieltämättä positiivinen yllätys.

Fabbria täälläkin ikävä. Ristisiteethän sillä meni, vai muistanko väärin?
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Tämä sarja ja voitto Wildeista menee yhdelle kaverille. Allen. Nyt kaveri osoitti kaikille, minullekin, että hänestä on voittavaksi maalivahdiksi keväällä. Sanaton olo, miten kaikista vaikeuksita kärsinyt joukkue porskutti jatkoon ennakkoon Wildeille taputetusta sarjasta. Sanaton.
 

Ranksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
Kaikille vapaat kädet uuden ketjun aloittamiseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös