Edmonton Oilers 2016–2017

  • 317 622
  • 940

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Iltalehdessä kirjoitellaan, notta Puljujärvi oltaisiin nostamassa ylös. Liekö kaukaa haettua, että pelaisi vielä ilman mitavaa loukkaantumissumaa?
Joo kyllähän sieltä jokunen kaveri varmasti nostetaan kun kausi tänään päättyy. Ja Puljujärvi lienee yksi heistä jo ihan kokemuksen saamisen takia.
Ihan heti en kuitenkaan usko paikkaa pelaavasta kokoonpanosta löytyvän. Kaksi ensimmäistä ketjua on aikalailla hakattu kiveen. Kahdessa alimmassa ovat hyvin kiinteästi pelanneet laitureista Kassian, Pouliot ja Caggiula. Ja viimeisessä paikassa ovat oikeastaan vuorotelleet Pakarinen, Slepyshev ja Hendricks. Khaira ei ole nyt taas pelannut vaikka ylhäällä onkin ollut.

Ensinnäkään en oikein usko Puljujärven olevan parhaimmillaan kolmos- tai nelosketjussa. Enkä keksi yhtään syytä miksi McLellan haluaisi rikkoa ylempiä ketjuja saatika sitten laittaa sinne 18-vuotiaan tulokkaan joka viimeksi on pelannut muutama kuukausi sitten NHL-ottelun.

Jos loukkaantumisia tulee niin se muuttaa tietenkin tilanteen. Silti aika epätodennäköisenä pitäisin että Puljujärvi edes ihan ensimmäisen loukkaantumisen sattuessa olisi kokoonpanossa.

Oikeastaan ainoa kokoonpanomuutos minkä kannalla olisin jopa ilman loukkaantumista olisi Desharnaisin pudottaminen pois. Siinä on niin turha kaveri että voisi laittaa vaikka Khairan, Landerin tai Caggiulan hänen tilalleen nelosen keskelle.

Klefbom ei aamulla ollut jäällä harjoituksissa mutta edelleen vakuutellaan hänen olevan huomenna pelikunnossa. Toivotaan niin.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Condors päätti kautensa 3-2 jatkoaikavoittoon Barracudasta. Ehdoton sankari oli kaikki kolme maalia tehnyt Josh "ECHL-sentteri" Currie. Currielle yhteensä 22 maalia kauden aikana.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Reinhart nostettiin ylös, joten liekö Klefbom sittenkään pelikunnossa kolmannessa ottelussa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Se niistä kiveenhakatuista ketjuista, joista pari viestiä aiemmin mainitsin. McLellanilta kerrankin ihan onnistunut muutos kesken pelin. Toisen erän alussa sotkettiin muut ketjut paitsi kakkonen. Draisaitl siirtyi kolmosen keskelle Caggiulan ja Kassianin väliin. Slepyshev puolestaan McDavidin ja Maroonin kanssa samaan. Ja nelosessa sitten Letestun rinnalla Desharnais ja Pouliot. Itseasiass edes Desharnais ei ollut enää ihan toivoton kun pelasi laidassa.

Draisaitlilta hyvä paine joka johti ratkaisumaaliin. Ja Kassian hienosti haisteli avaussyötön paikkaa. On Jonesille mennyt tässä sarjassa melko monta maalia jalkojen välistä. Tiedä sitten onko tuota ihan tarkoituksella haettu vai onko sattunut vain osumaan.

Talbotille toinen nollapeli putkeen eli ei kai siinä paljoa arvosteltavaa ole. Viimeksi Oilersin paidassa samaan pudotuspeleissä pystyi 97-98 Avsia vastaan CuJo sarjan kuudennessa ja seitsemännessä ottelussa.
Ja Kassianille toinen voittomaali putkeen ja siihen on viimeksi pystynyt Pisani Canesia vastaan 2006 finaalien viidennessä ja kuudennessa ottelussa... eipä tosin ole liiemmin ollut tässä välissä muilla mahdollisuuksia edes yrittää.

Mielenkiintoista että ainakin AHL:n sivujen mukaan Oilers on nostanut maalivahti Ellisin ylös. Ei siis muuten yllättävää, mutta jännästi näitä nostoja tulee näin ripotellen. Reinhart toki ehkä tosiaan nostettiin heti kauden päättymisen jälkeen sen takia, että jos Klefbom ei olisi ollut pelikunnossa. Tai no olisihan Gryba varmasti kokoonpanossa ennen Reinhartia, mutta kuitenkin varalle puolustaja.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Nyt oli myös jäähyt saatu kuriin, sillä Oilers otti vain yhden kaksiminuuttisen koko pelissä. Jonesille on tehty jo neljä maalia tässä sarjassa jalkojen välistä, joten ei tuo nyt ihan sattumaa voi enää olla.
 
Viimeksi muokattu:

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Nyt voikin lähteä parin erän jälkeen töihin. Tilanne siis 6-0 ja positiivista on se, ettei suunta seuraavassa pelissä voi taas olla kuin ylöspäin.

Edelleen RNH:n ketju on mielestäni hyvä ja RNH edelleen pelaa parhaiten Oilersista. Se on mielestäni hieno homma.

Noin muuten Sharks on saanut pelattua hyvin esimerkiksi McDavidin pois. Toisaalta McLellan meni nyt omasta mielestäni vähän helppoon ja arpoi Kassianin McDavidin rinnalle. Hyvinhän Kassian on pelannut, mutta olisi voinut edelleen jatkaa siellä alemmissa ketjuissa "tutkan alla". No, jos edellisessä pelissä meni McLellanin ketjulotto mielestäni kohdalleen, niin nyt ei mennyt.

Kolmospari Nurse-Benning on edelleen isoissa ongelmissa. Varsinkin toiset erät ovat ihan myrkkyä kun eivät pääse vaihtoon. Sama on jatkunut kaikissa peleissä... tai no Gryba oli toki Benningin tilalla ensin.

Draisaitlille idiotismipisteet. Jatkoi tätä NHL:ssä trendikästä kasseille hakkaamista ja sai ansionsa mukaan jäähyä.

Talbot ei ihan terävimmillään ollut, muttei puolutuskaan auttanut. Tähän mennessä Brossoitille on mennyt yksi ja sille ei voinut mitään.

Ainakin Pavelski näyttää päässeen muutaman Oilersin pelaajan ihon alle kivasti.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kurinalaisuus olikin vain pelkkää silmänlumetta. Oilers sai kyllä eilen mitä tilasi ja toivottavasti tuo murskatappio herätti joukkueen.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Laitetaan vielä uusintojen jälkeen katsottuna oma näkemys maaleista.

1-0: Heti siihen pelin alkuun voittomaali. McDavid aloituksessa omalla b-pisteella. Draisaitl hoitaa pitkälti nämä kun ovat samassa ketjussa... nyt eivät ole. Kiekko jäi senttereiden jalkoihin ja Maroon mielestäni vähän nukahtaa tilanteessa ja Sharks saa kiekon haltuun aavistuksen turhankin helposti. Veto viivasta ja Larsson ohjaa omiin. Eli huonoa tuuriakin, mutta välttämättä ei olisi tarvinnut päätyä edes siihen vetoon.

2-0: Ylivoimamaali. Poikittaissyöttö neliön läpi joka osuu RNH:n mailaan, mutta menee kuitenkin perille. Talbotin lähtö sivuttaisliikkeeseen jää jotenkin telineisiin ja kun pääsee oikealle puolelle maalia on huonossa tasapainossa melkein kaatuen eteenpäin. Hyvältä paikalta pääsee toki laukomaan, mutta jos Talbot jotenkin olisi ollut valmiina torjumaan, niin olisi saattanut olla otettavissa.

3-0: Ylivoimamaali. Oilers juuri sai neljännen miehen jäälle, mutta käytännössä vielä kahden miehen ylivoimaa pelasivat. Sekera teki sopivasti maskia ja hyvä veto vapaasta paikasta. Talbotille hanskakäden puolelle ylös. Tässä pelissä samalle puolelle meni neljä suoraa laukausta (joista yksi se Larssonin ohjaama). Eli jos Jonesille laitettiin aiemmissa peleissä längistä, niin nyt rankaistiin Talbotin hanskakäden puolta.

4-0: Oman muistikuvan mukaan tässä kiekko pysyi sitkeästi Oilersin alueella. Ensin livekuvassa jäi sellainen mielikuva, että Nurse-Benning joutui pyöritykseen ja lopulta yksi mies unohtui maalin eteen vapaaksi. Nyt kun katsoi uudestaan, niin Maroonhan se unohti mitä piti tehdä. Oilersilla oli kauden alussa välillä ongelmia sen kanssa, että pakit kun seurasivat omaa miestään varsin ylös jopa siniviivan tuntumaan, niin hyökkääjät eivät aina hoksanneet paikata. Nyt tuli taas tyyppiesimerkki siitä. Nurse seuraa miestään kuten ilmeisesti on sovittu (kun sitä on koko kausi tehty). Maroon jo lähtökohtaisesti seuraa Sorensenia turvallisen välimatkan päästä ja sitten laidan tuntumassa kaartaa eri suuntaan kuin tuleva maalintekijä. Talbotilla ei tässä maalissa mitään mahdollisuuksia.

5-0: Larsson ja Desharnais häviävät kulmaväännön omassa päässä. Pouliot odottaa avausta laidassa ja vähän jäätyy siinä tilanteessa kun kiekko päätyykin Sharksin pelaajalle joka pääsee vapaasti syöttämään Pouliotin selän takaa tulevalle Couturelle. Tämä pääsee jälleen rauhassa katsomaan ja laukomaan. Jonain toisena päivänä siinä olisi ollut Talbotille torjunnan paikka, mutta toisaalta tuossa vaiheessa voi säästellä game-saverit parempaan rakoon. Ja tuon jälkeen menikin veskari vaihtoon.

6-0: Ylivoimamaali. Kolmisen minuuttia saivat tapettua Draisaitlin vitosta. Oli nätti maali. Ei turhaa hieromista vaan muutama terävä syöttö alueelle tuomisen jälkeen. Ja Burnsilta hieno kova syöttö Pavelskille ja tältä vielä hienompi ohjaus maaliin.

7-0: Ylivoimamaali. Viivasta laukaus. Sekera ja Ward maskissa. Näytti siltä, että Brossoit olisi Wardin takaa nähnyt kun veto lähtee mutta ehkä Sekera oli siinä vielä edessä sopivasti. Livahti kuitenkin hanskan ali ja olisihan sen voinut vaikka ottaakin.

No mutta sellainen peli. McLellan 3-0 tilanteessa alkoi sotkea ketjuja. Toki runsaat jäähyt ja Draisaitlin suihkukeikkakin vaikuttivat mutta saapa nähdä mitä seuraavaan peliin arvotaan. McDavidia ja RNH:ta säästeltiin pelin lopussa ja ensin mainittu ei pelannut viimeiseen 8,5 minuuttiin ja jälkimmäinen viimeiseen 6,5 minuuttiin.
 

SVSV

Jäsen
Suosikkijoukkue
San Jose Sharks
1-0: Heti siihen pelin alkuun voittomaali. McDavid aloituksessa omalla b-pisteella. Draisaitl hoitaa pitkälti nämä kun ovat samassa ketjussa... nyt eivät ole. Kiekko jäi senttereiden jalkoihin ja Maroon mielestäni vähän nukahtaa tilanteessa ja Sharks saa kiekon haltuun aavistuksen turhankin helposti. Veto viivasta ja Larsson ohjaa omiin. Eli huonoa tuuriakin, mutta välttämättä ei olisi tarvinnut päätyä edes siihen vetoon..

Sen verran täytyy korjata, ettei Larsson koskenut kiekkoon vaan liigan top-5 ohjurimies Pavelski ohjasi lätyn verkkoon. Tuuria totta kai näissä on mukana, mutta tämän miehen tapauksessa enemmänkin taitoa.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sen verran täytyy korjata, ettei Larsson koskenut kiekkoon vaan liigan top-5 ohjurimies Pavelski ohjasi lätyn verkkoon. Tuuria totta kai näissä on mukana, mutta tämän miehen tapauksessa enemmänkin taitoa.
No niinhän se olikin. Joo no kyllä mä ne vastustajan maaliin ohjatut laitan taidon piikkiin (vaikka tietenkin tuuriakin tarvitaan). Eli hieno ohjaus Pavelskilta.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Fayne, Oesterle, Lander ja LaLeggia nostettiin ylös. Ja Puljujärvi tosiaan lähtee MM-kisoihin. Vähän itseäni yllättää tuo LaLeggian nosto ennen Puljujärveä. Toki pelasi kokonaisuutena paremman kauden ja voi ihan hätätilanteessa pelata pakkinakin. Mutta tulevaisuutta ajatellen Puljujärvi oletettavasti todennäköisemmin pelaa NHL:ssä. Toki aika monta loukkaantumista tarvitaan ennenkuin LaLeggia (tai Puljujärvi) on kokoonpanossa.
Oesterle siis ilmeisesti toipunut pelikuntoon.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Caggiula-McDavid-Draisaitl
Lucic-RNH-Eberle
Maroon-Letestu-Kassian
Pouliot-Desharnais-Slepyshev

Sellaisilla aamujäillä. Pakkiparit samat vanhat. Eli Draisaitl takaisin ykköseen ja Caggiula toiseen laitaan.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Kyllä! Aikalailla pelotti, että Jones ratkaisi pelin ja sarjan ekan jatkoerän alkupuolella. Niin monta loistavaa paikkaa Oilersilla oli mutta mikäään ei mennyt sisään. Draisaitlkin yritti avopaikasta JOnesin längistä, mutta enää ei mennyt.
Oli jatkoerän 15 minuuttia aika yksipuolista näytöstä. Ja vasta juuri ennen ratkaisua alkoi näyttää siltä, että Sharks alkaa saamaan peliä haltuun.

Ja sitten loistavan pelin muutenkin pelannut Desharnais ratkaisi. Toki pienessä roolissa, mutta monta hyvää vaihtoa Desharnaisille. Ratkaisumaalissa oli hyvä pitkä pyöritys Sharksin päässä ja Sekeralta esimerkiksi loistavaa peliä viivassa.

Edelleen hehkutan kakkosketjua. On jotenkin niin varmaa heidän pelaamisensa. Toki jos vielä maalin tai pari laittaisivat. Lähellä oli nytkin kun RNH syöksyi oman laukauksensa irtokiekon perään mutta jostain se pomppi ohi.

Oli muuten Oilersilta tolkuton määrä tyhmiä paitsioita. Eberlekin kolmannessa erässä taisi kahdessa peräkkäisessä vaihdossa karata paitsioon ihan perustilanteissa.

EDIT: Ja Pouliotille kunniamaininta hyvästä duunista maalin edessä voittomaalin syntyessä. Parkkeerasi siihen Jonesin eteen eikä liikkunut mihinkään.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Olipa upea nousu. Jatkoajalla jäällä oli vain yksi joukkue, ei ollut Sharksilla mitään jakoa. Eiköhän tämä sarja pistetä lauantaina San Josessa pakettiin. Maroon heräsi viimein unestaan. erittäin tärkeä juttu lauantain kutospeliä ajatellen.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Sarja pakettiin 3-1-vierasvoitolla. Draisaitlin läpiajomaali meni jälleen kerran Jonesin längistä ja melkeinpä heti perään Slepyshev pisti Jonesin kainalosta 2-0-osuman. Sharksilla oli huonoa tuuria, kolmannessa erässä taisi kiekko käydä neljästi tolpassa tai ylärimassa. McDavid viimeisteli loppulukemat tyhjiin. Seuraavaksi sitten kakkoskierroksella vastassa Ducks.

Joukkueessa velloo flunssaepidemia ja tänään Klefbom jätti pelin kesken taudin takia. Nyt on onneksi muutama päivä aikaa huilata ja parannella flunssa kuntoon.
 
Viimeksi muokattu:

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sieltä tosiaan Sharks laitettiin kesälomille voitoin 4-2 ja täytyy kyllä sanoa että Dadbot on tuon $4,15 miljoonan palkkansa ansainnut. Viimeyönä tosiaan pari nopeaa vastaiskua joista mentiin 2-0 johtoon ja sen jälkeen taisi tulla useampi rytmihäirö peliä seuratessa. Enpä nyt sitten tiedä kuinka kuvailisi tämän hetken fiiliksiä, kun oli jo niin tottunut vuosien varrella siihen että Sharkseilta tulee turpaan vaikka pelattaisi viidellä kolmea vastaan koko matsi. Nyt sitten pulssi nousuun kun ankat tulee vastaan ja toivottavasti pistetään paremmin hanttiin kuin se toinen Albertan tiimi.
 

Ni$pekt15

Jäsen
Suosikkijoukkue
BOSTON BRUINS
Onnittelut jatkoon menosta. Ei varmaan ole Hallia ikävä tässä vaiheessa kautta, vaikka käsittääkseni Edmontonin fanit sankoin joukoin olivat jo Chiarellille potkuja huutelemassa tämän treidin johdosta. Toimistolla näyttäisi olevan homma hanskassa noiden hankintojen suhteen. Muutenkin mielenkiintoisia uusia rivalryjä näyttäisi lännessä syntyvän kun kaikki "ennakkosuosikit" tippuvat jatkosta.
 

Mounir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Onnittelut jatkoon menosta. Ei varmaan ole Hallia ikävä tässä vaiheessa kautta, vaikka käsittääkseni Edmontonin fanit sankoin joukoin olivat jo Chiarellille potkuja huutelemassa tämän treidin johdosta. Toimistolla näyttäisi olevan homma hanskassa noiden hankintojen suhteen. Muutenkin mielenkiintoisia uusia rivalryjä näyttäisi lännessä syntyvän kun kaikki "ennakkosuosikit" tippuvat jatkosta.

Pitikin ihan käydä vilkaisemassa nuo ensireaktiot, mitkä eivät nyt ainakaan mitään kauhean mairittelevia olleet. No mutta, sielläkin toivottiin että Chia tietää mitä tekee ja kuten nähdään niin mennään jo aika reippaasti edellä herran omaa aikataulua.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Kyllähän Larsson eilen näytti oivallista pelinäkemystään. Ei hän kovin kauaa aikaillut kun sai kiekon ja näki että Draisaitl on keskialueella vapaana.
 

Eugene

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, SaiPa, Ketterä
Onnittelut jatkoon menosta. Ei varmaan ole Hallia ikävä tässä vaiheessa kautta, vaikka käsittääkseni Edmontonin fanit sankoin joukoin olivat jo Chiarellille potkuja huutelemassa tämän treidin johdosta. Toimistolla näyttäisi olevan homma hanskassa noiden hankintojen suhteen. Muutenkin mielenkiintoisia uusia rivalryjä näyttäisi lännessä syntyvän kun kaikki "ennakkosuosikit" tippuvat jatkosta.
Joo, taisi tuossa Hallin treidissä eniten kaihertaa se saatu vastine. Jos oikein muistan, niin Devilsin fanit osasivat kertoa Larssonin olevan oikeasti aika hyvä ja pätevä pakki, ja niinhän tuo on ollutkin. Ja potentiaalia on edelleen ja ikääkin vasta 24v.

Hienosti kyllä Oilers pelaa. Harmittaa, kun itseltä jää pelit katsomatta intin takia.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Aamulla jäi reilut viisi minuuttia lopusta näkemättä kun piti lähteä harrastuksiin. Hyvä että kestivät loppuun asti. Letestun ketju oli varsinkin useampaan kertaan omassa päässä pinteessä.

Parasta sarjassa oli mielestäni se, että McDavid ei mitenkään dominoinut pelejä ja Oilers voitti silti. Tai siis Sharks sai mielestäni hyvin puolustettua Oilersin ykkösen pois, mutta silti ratkaisijoita löytyi. Tietenkin tuo että joutuu kiinnittämään niinkin paljon huomiota yhden pelaajan puolustamiseen avaa väkisinkin tilaa muille.

Oilersille eivät nämä pudotuspelit oikein taida sopia. Silloin viimeksikin iski joukkueeseen flunssa-aalto juuri pudotuspeleissä. Ducks-sarjan aikana ellen ihan väärin muista. Toivottavasti pääsevät nyt sairasteluista eroon.

Kolmannessa erässä luonnollisesti näkyi tuo Klefbomin poissaolo. Toisaalta parien jatkuva vaihtuminen esti sen, että Nurse-Benning kaksikko olisi ollut niin usein jäällä. Tuo pari pärjää hienosti kiekon kanssa ja pystyvät puolustamaan "liikkeessä". Mutta sitten kun Sharks pääsi hyökkäysalueelle laitoihin ja kulmiin pyörimään ei Nursella ja Benningillä ollut oikein aseita saada tilanteita poikki.
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Sanoisin, että vahva vieraspeli. Jäähyjä toki liikaa mutta niitä oli molemmilla joukkueilla. Letestu ja Larsson alkoivat oikein taistelemaan sankarin roolista maalinteon osalta tekemällä kaksi mieheen. Toki Draisaitlin 1+3 osallistuu samaan kisaan aika vahvalla panoksella.

Ja toivottavasti hyvä opetus siitä, että kahden maalin johto voi sulaa aika nopeasti.

Hienoa myös se, että meni vähän tunteisiin Duckseilla ja selvästi pientä turhautumista pelin lopussa. Getzlafkin valitsi Oilersista ison ja pahan Sekeran jota alkoi tönimään.

Talbot ei mielestäni ollut ihan terävimmillään. Toki pomppivia kiekkoja ja ohjauksia, mutta vähän näytti olevan irtokiekot hukassa useampaan kertaan. Toisaalta toisessa päässä Gibson pelasi sen voittomaalin niin hassusti, että antoi siiinä kivasti takaisin tasoitusta. tietysti Duckseilla huonoa tuuria, että kiekko meni pakin jalasta sisään, mutta Gibsonkin taisi menettää tasapainonsa kun oli kovin erikoisesti päin siinä tolpalla.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Ja tänäänhän julkistettiin,että Todd McLellan on ehdolla liigan parhaalle valmentajalle annettavan Jack Adams-palkinnon saajaksi
 

TAM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers
Olipas Oilersilta vaisu peli. Tai sitten Ducks vaan oli niin hyvä, että sai Oilersin näyttämään vaisulta. Omaan silmään oikeastaan vain kolmosketju ja Slepyshev olivat pelipäällä (ja kolmosketjulla nyt siis viittaan Caggiulan loukkaantumisen jälkeiseen Pouliot-Letestu-Kassian kolmikkoon). Toki esimerkiksi RNH taisi taas pelata Getzlafia vastaan kohtuullisen paljon.
Mutta ei tuntuneet menevän edes parin metrin syötöt lapaan. Ja omassa päässä jatkuva pyöritys pitkiä aikoja eivätkä kiekon kanssa saaneet mitään aikaiseksi. Talbotilla mielestäni samaa kuin ensimmäisessä pelissä eli vähän irtokiekkojen kanssa ongelmaa.

Toki voitto toisestakin vieraspelistä ja sarja tilanteessa 2-0. Jos sitten kotona vaikka peluutuksella saisivat vähän enemmän henkeä tuohon tekemiseen.

Aloitukset aivan karmeaa. Tai Ducksilta vahvaa tekemistä. Erityisesti Ducksin laitahyökkääjät tuntuivat aloitusten jälkeen kaivavan kaikki irtokiekot itselleen.
 
Viimeksi muokattu:

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
McLellan totesi pressissä, että Ducks oli parempi joukkue tänään. Oilers vain löysi keinot voittaa peli. McDavidilla oli huomattavasti enemmän aikaa ja tilaa jäällä kuin aiemmissa peleissä. Liekö Ducks sitten nyt keskittynyt enemmän Draisaitlin vartiointiin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös