• 21 432
  • 325

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Haistakaa nyt taas. Montreal vie sarjaa, kun Rangers keskittyy hölmöilyyn. Zuccarello ,4 min hyökkäyspään turhasta korkeasta, poikkari naamaan paras kuvaus.

Grainger

La Decimoquarta
Galchenyuk malttaa pelata Weberille tyhjän maalin ja 2-0 Habsille. Nyt toimii ylivoima, Rangers ottanut pari turhaa jäähyä ja molemmista vierasjoukkue on iskenyt.

Jymäkkä

Ka Weber ratkaisee, hyvää yötä, Rangers. Nyt piti kyllä todellakin tulla koukkujäähy Habsille ennen maalia. Kumma kun uskaltaa viheltää 4 min korkeasta, mutta ei selvää jäähyä yv-joukkueelle. Mutta ei sillä, Montreal näyttää poff-joukkueelta, Rangers HIFK:lta.

Grainger

Kumma kun uskaltaa viheltää 4 min korkeasta, mutta ei selvää jäähyä yv-joukkueelle.

Nohnoh, ensimmäisessä erässä jäi jo viheltämättä, kun Mitchell sai mailasta kasvoihinsa ja välittömästi toisessa päässä vihellettiin Canadiensille rangaistus korkeasta mailasta. Tasaisen paskaa tuomarointia edelleen.

Lehkonen vuorostaan jäähylle.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Schultz ampuu tolppaan, lähellä käydään.

Walkin

GUENTZEL!!! Hitto mikä esityö Crosbylta!

Breathe

Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
CBJ pelaajat katselevat kun Crosby pyörii maalintakana ja antaa namupassin.

yki

Aijai juuri olin laittamassa kiinni, mutta mitä vielä! Guentzel tekee Crosbyn syötöstä!

Sid and The Kids! Huikea vaihto ja maali!

Nyt on se yksi ryöstö otettu vieraana! Huh, hyvä ja viihdyttävä peli. Oli siinä Dubinskylla aikaisemmin paikka ratkoa peli, mutta Fleuryn iso pää tuli eteen.

Jymäkkä

Kyllä kyllä, mua on vaan aina korvennut nämä selvää rikettä seuraavat maalit. Ja kuten sanottua, Montreal ollut selvästi parempi ja kurinalaisempi. Eiköhän tää nyt lusita loppuun, kun näin vähän jäljellä, mutta tuo viimeisin yv vei loputkin uskosta. Toivottavasti Rangers kasvattaa munat takaisin otteluun 4 ;)

Walkin

Oijoi Radulovilta upea maali.

Loorz15

Helsingin Jokerit | Huuhkajat | Teuvo Teräväinen
Huh mikä maali Radulovilta! Hyvää yötä Rangers.

Grainger

Nyt oli nätti Radulovilta. Käytännössä yhdellä kädellä pisti Rangers-puolustajan ja Lundqvistin nippuun. Nyt haiskahtaa kovasti kotiedun ryöstöltä takaisin.

Jymäkkä

No, joutaahan tästä nyt jo. Ylihuomenna jatkuu. Sarja on nuori, mutta tällä menolla sarja on kääntymässä Canadiensille. Runkosarjan tahti jatkuu, vieraissa ollaan hyviä, kotona vätyksiä.

Jymäkkä

Eihän sitä malttanu luovuttaa, hyvä niin, maali ja hyvä Kleinin töötti ois jääny näkemättä. Heti maalin perään hyvä tilanne kaventaa 2-3, mutta Price luki tilanteen hyvin. Mitchelliä tais vähän nolottaa, kun piti niin kovasti hymyillä koko ajan Rangersin penkille kaaressa ja kierteellä lennettyään.

Tavares#91

New York Islanders, Vegas Golden Knights, Ilves
Toivottavasti Oilers kaivaisi voiton tästä ottelusta. Sharks niskan päällä avauserässä, mutta eiköhän Connor kohta pääse vauhtiin ja käännä matsin Oilersille.

Tavares#91

Toisessa erässä Oilers selvästi parempi ja McDavid myös heräilemässä peliin mukaan. Maalia kaipaisi ottelu, mutta uskotaan yhden riittävän ja Oilersin tekevän sen.