Pensin nelosketju rymistelee ja yleisö tykkää, varsinkin kun Dubinsky keräilee itseään jäänpinnasta.

Mitenköhän tuosta arvottiin ylivoima

edit: Montreal - NYR peli.

red.machine

Slovakia
Minnesotan suomalaisketjulta loistava vaihto ja sen jälkeen Zuckerilta idioottimainen jäähy ja Bluesille ylivoimaa.

Walkin

Guentzel heti perään 2-1 ja Pens takaisin johtoon!

Rotsi

TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Toivon mukaan Bluesin kiekottoman estämiset tullaan jatkossa ottamaan tarkemmin. Voi vähän vaikeeta olla kääpiöillä, jos Paraykot saavat jatkaa samaan tahtiin.

teude

Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Ja Rangers tulee tasoihin! Nashilta hieno veto.

Walkin

Kyllä playoff-kiekko on sitten hienoa katsottavaa.

teude

Ja Rangers johtoon! Zuccarello ohjaa polvella tai jollain.

teude

Nash pelipäällä tänään. Radulov ollut näkymätön.

Walkin

Hurja loppu Pittsburghissa!

E: Toisen erän tietty, ei koko pelin.

Walkin

Saikohan Dubinsky tuossa lopussa 2 min, Crosby ja Hartnell vähän nahistelivat jo keskenään ja Dubi tuli Crosbyn kimppuun selän takaa ja jos oikein tulkitsin tuomarin elkeitä niin Dubinsky sai lopun kahinasta ainoana pelaajana boksia?

teude

Korjaan, Radulov ei ole näkymätön, näkee sitä jäähyllä.

Rotsi

Mikkee, näistä one-timerilla seuraavalla kerralla. Miksi aina pitää lähteä heittämään rannaria tuolla jäätävällä saatolla.

Jymäkkä

HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Go Rangers! Habsilla alkaa jo vähän keittää, kun tuplaryöstö alkaa häämöttää. Vähän tuuria, että Rangers pääsi johtoon Canadiensin hallitsemassa erässä, mutta lopussa taas oli sitten yv:lla paikka naulata jo 4-2. Vitun Elisan mobiili, kovin katkonaiseksi meni toisessa pelin seuraaminen.

Red Label

HIFK, Bruins, Miro Heiskanen
@teude onko mitään jännää tapahtunut? Jäin duuniin tsiigaamaan Wildin ekan erän, tylsää kiekkoa.

Pitää ilmeisesti siirtyä Habs-pelin pariin jahka himaan pääsen?

Walkin

Dubinsky tosiaan sai jäähyn tuossa toisen erän lopussa ja Pens pääsee kokeilemaan ensimmäisen kerran ylivoimaa tänään.

Walkin

Malkin ylivoimalla 3-1! Pitkään näytti ettei siitä tule yhtään mitään, mutta mitä vielä!

E: Ei ollutkaan ylivoimalla tehty kun sekunti ennen maalia oli Dubin jäähy umpeutunut.