KHL-otteluiden seurantaketju

  • 379 187
  • 3 460

Valle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin Jokerit. SJK.
Kyllähän tämä on helvetin hyvää viihdettä. Osala on kyllä melkoinen härkä ja taistelija. Pakkohan tämä on seuraavassa erässä ratketa, niin paljon taitoa kuitenkin jäällä.
 
On toi Osala hurja kaveri! Kaksinkamppailuja voittaa ISOLLA %.

Tässäkö se Kurrin ja Vuorisen juhlakauden yksi yllätys?

Jos Osalan jollain ilveellä kampeavat, niin ei ole ihan pienestä ihmeestä kyse. Taitaa Osala viihtyäkin Magnitogorskissa ihan hyvin, joten melko epätodennäköisenä pidän. Olisi kyllä aikamoinen signaus toimistolta, mutta taitaa mennä fantasia osastoon.
 
Kyllähän se lopulta SKA:lle kääntyi. Ansaitusti, voisi kai sanoa. Toivottavasti Magni ottaa seuraavan pelin nimiinsä, niin pysyy jännitys maksimissaan.

Sitten pieni huili ja yön NHL-kierroksen pariin. Kyllä lätkäfaneja nyt hemmotellaan. Vaarana tosin on, että penkkiurheilukunto loppuu kesken =)
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
hyvä alku Magnitkalta
 
Nyt on SKA taas kyllä ottanut kuskinpaikan ottelussa tuon shokkialun jälkeen. Metallurg puolustaa keskustaa ihan hyvin, mutta kyllä SKA:lla on niin paljon taitoa, että väkisinkin saavat hyviä paikkoja luotua tuosta hyökkäysalueen pyörityksestä.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Osala vie Magnitkan jälleen johtoon

vähän helpon näköisesti livahti etukulmasta sisään ohi Koskisen
 
Nythän tämä Magnitogorskin peli alkaa näyttää vähän siltä, mitä hallitsevalta mestarilta sopii odottaa. Tähän saakkahan Magni on ollut ehkä vähän lapanen, jos hiukan kärjistetään.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Magnitkan käytännössä pakko voittaa tänään, jos haluavat mestaruuden voittaa... tämän kauden SKA ei kolmea peliä peräkkäinen tule häviämään.
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
ja 3-2 SKA:lle
 

Petrell#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Mikael Granlund
Oliko tuossa jäähyssä jotain epäselvää? Kovasti Magnin penkki protestoi ennen yv:n alkua..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös