Ke 12.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 64 099
  • 743

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Tappara on kaikesta kritiikistä huolimatta ollut kuskin paikalla. HIFK on tänään ollut suoraviivaisempi kuin ennen. Saa nähdä kauanko bensa riittää, kun poissaolijoiden lista kasvaa.
 

knttrtknkn1

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
En mä nyt jaksais tuomareista kitistä. Ei ne tuolla ole pahemmin mitään perseilly. Alussa tuli JYPille boksia ja KalPalta meni kamppeja muutama läpi, mutta niin käy aina.

Ja eiköhän tuohon erän loppuun vaikuttanut myös se, että 2-0 tilanteessa ei KalPa enää myöskään jatkanut ihan samalla intensiteetillä kuin siihen saakka.

Saa nähdä tuleeko kolmanteen erään JYP vielä pelaamaan edes näennäisesti voitosta vai tuleeko siitä täysi pannukakku ja sarjallebominaisesti hakataan päätä seinään ja Kilpeläiseen ja lopuksi Junnila heittää kiekon tyhjään maaliin.

Oishan se kiva jos JYP voittaisi tänäänkin niin pääsisivät jo huomisen pelin jälkeen keskittymään finaaleihi. Mutta vahvasti haisee että pitää pelata toinenkin täysi 7 pelin sarja alta pois ensin.

Kyllähän se vähän helpottaa pelin sisään tuloa jos vastustajalle annetaan 3 x 2min jääähyä pelin alkuun. Olisi voinut olettaa että linja jatkuu, no yllättäen ei jatkunu, ja esim. KalPa pelaajan selvä kamppi meni läpi. Ei tässä mihinkään tuomareihin hävitä kun pelataan näin mutta on tolla tuomareiden alun toiminnalla kuitenkin vaikutusta ottelun kulkuun. Jatkossa joku JYP:ssä voisi huolehtia että kaikki laitetaan peliin, niin KalPakin tekee...
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Siellähän se Hintsukka on penkillä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Palaan hiukan jälkijunassa tähän, mutta mitä helvettiä nyt taas:

Oletko seurannut keskusteluilmapiiriä tämän sarjan ympärillä? Ihan vaikka tässä ketjussa tai vaikka IFK-osiossa, jossa itku alkoi jo sinä iltana, kun Tappara-Ilves -sarja ratkesi. Oletko huomannut, kuinka IFK-fanit ovat antaneet tunnustusta Tapparan paremmuudelle muun muassa itkemällä anti-lätkästä ja siitä, kuinka Tappara tosiasiassa ei osaa tehdä yhtään mitään kaukalossa tai kaukalon laidalla ja itse asiassa Tappara on tappamassa Suomi-kiekkoa?

Kun koko tuo paska yhdistetään ulkopuolisiin provoihin, niin oletko nyt ihan tosissasi odottamassa tunnustusta yhtään mistään, yhtään keneltäkään? :D
Melkoinen marttyyrivuodatus. On ollut monenlaista tekstiä, mitä kukakin haluaa lukea ja varsinkin muistaa.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Kapteeni Peltola ja peli tasan.
 

Moto

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eronen seuraa nätisti katseellaan kun Peltola menee ohi.

No, siinä ei kauaa kestänyt.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Hyvin pelattu IFK:n puolustukselta. xD
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös