Ma 10.4.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 43 698
  • 571

skuuran

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Kärpät, Hurricanes
Tuo träppipeli on taivaan lahja suomalaiselle jääkiekolle; illasta toiseen saa nauttia huippuluokan jääkiekosta ja yhden maalin peleistä.
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kiitos JYP! Jussi on nollannut KalPan nyt kaksi kertaa putkeen, maistuu!
 

Tepi#45

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
On tuo Kuukka vaan sellainen Joukkuepelaaja että ei paremmasta väliä. Aika monta blokkia taas tänään ja aika nätti syöttö Smelan maaliin.
 

muaddib

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mimosanherkät Itkupillit ja Setämiehet
Hahaha nyt on kyllä päästy muaddibin ihon alle huolella :D

EDIT: Sitäpaitsi Pyörälä lähtee Sveitsiin, oot taas kerran väärässä!
Kylläkyllä, joku itkuinen randomtrolli murskasi koko elämäni,

muaddib
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Parempi voitti. Keksiviikkona pakkovoitto.
 

Möksy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Punainen. Musta. Valkoinen.
Onko teillä siellä Kuopiossa veskaria, joka sais jotain kiinnikkin?
 

Wingman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Valmentajien hautuumaa
Ei ollut mitään jääkiekon juhlaa tuo Helsingin matsi.
 

Palsa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, STL Blues, Jymy
Ketjussa hyvää ulinaa!

muaddib


Mutta maistuipas kalakukkojen nollaus hyvältä! Olkinuoralta erittäin miehekäs peli!
 

rinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Minä ainakin mieluummin toivoisin, että kaikki estämiset, roikkumiset ja koukkaamiset vihellettäisiin, koska se tekisi pelistä heti paljon mukavampaa katsoa. Kai nämä on vähän semmoisia asioita, että riippuu kummasta suunnasta niitä katsoo.
Kaikkihan sitä ns. nollatoleranssia noihin toivoo. Suuri osa vaan lienee sen verran pessimistisiä, ettei usko Liigan tuomareiden tuohon taipuvan, niin toivotaan sitten jotain realistisempaa skenaariota.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tapparaa on turha syyttää tuosta kahvaamisesta. Jos tuomaristo Rönnin johdolla asettaisi selkeät rajat tuolle lätkän raiskaukselle niin eipä Tapparakaan sitä tekisi
Tätähän on toivottu jo vuosia. Tällä hetkellä ainoa asia, millä tuon saisi korjattua, on se, että koukittu pelaaja kääntyisi ja vetäisi koukkijaa vastapalloon. Kyllä ne koukkijat äkkiä oppisivat, ettei se kahvaaminen tee naamalle hyvää. Myös Rönn alkaisi vähitellen kiinnittämään huomiota kahvaamiseen, jos siitä joka kerran seuraisi väkivaltaa. Tällä hetkellä HIFK sallii tuon kahvauksen, kun ei puutu siihen.

Ennen kuin vastaatte, miettikääs sekunti, miksi maalivahdit ovat koskemattomia, ja miksi maalivahteihin kohdistuvat rikkeet vihelletään välittömästi pois.... Aivan. Jos dumarit ei puutu, niin pelaajat osaavat kyllä tarvittaessa hoitaa rankaisun.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tästä olen samaa mieltä. Vihellyslinjan pitäisi olla yhtenäinen läpi kauden, eikä muuttua ratkaisupeleissä sallivammaksi.
Kyllä. Tapparalla oli vaikeuksia löytää se linja, jolla tasapainoilla. Onneksi puolivälieräsarja oli pitkä ja ehdittiin opettelemaan.

Totta on, että IFK ei rikkonut ottelussa nelinkertaisesti Tapparaan nähden (nojoo, matemaattisesti varmasti väärin kirjoitettu), mutta katsottaessa jäähyhä:
1. Åsten, et sä vittu voi lyödä mailalla kaksinkäsin vastustajaa sisäreiteen tuomarin edessä. Tuolle tilanteelle ei ottelussa vertailukohtaa.
2. Kantola. Menee mielestäni samaan sarjaan aiemmista peleistä kuin Aaltosen kaataminen Haapalan toimesta sekä se Parlettin kaataminen. Eli mies taisi olla kaatumassa ennen kontaktia. Mielestäni ei jäähyn paikka
3. Elkins (?) lyö mailan vastustajan kädestä. Lyönti ei ollut kova, mutta tämä on sarjassamme korkeatmailat ja kiekotkatsomoon. En muista, että pelissä olisi toista vastaavaa ollut?
4. Finley lukitsi kohteen ja ajoi myöhään. Repolainen alkaa olla aika syvällä muutaman pakin nutun alla. Oliko tämä sitten sitä vastustajan kunnioittamisenpuutetta? Ei vertailukohtaa ottelussa.

Eli neljästä jäähystä kolme päivänselvää. Alkaa rike/jäähy -tasapaino olla kohdallaan?

Kaukana nämä pelit ovat niistä Dufvaa vastaan pelatuista ottelusarjoista.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä. Tapparalla oli vaikeuksia löytää se linja, jolla tasapainoilla. Onneksi puolivälieräsarja oli pitkä ja ehdittiin opettelemaan.

Puolivälieräsarjahan oli melko lailla erilaista kiekkoa kuin nyt on nähty. Kummatkin joukkueet myllyttivät pitkiä hyökkäyksiä, mutta keskialue oli omalla alueella täynnä. Myös jäähyjä tuli pykälää helpommin kuin tässä sarjassa. Ilveshän olisi pienikokoisena joukkueena lopettanut pelinsä lyhyeen, jos linja olisi yhtä salliva kuin näissä peleissä. Ei tuossakaan sarjassa toki vihelletty esim. kiekottoman estämistä tai mailapeliä yhtä tiukasti kuin runkosarjassa.

Joka tapauksessa olen itse sen kannalla, että linja on yhtenäinen läpi koko kauden.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joka tapauksessa olen itse sen kannalla, että linja on yhtenäinen läpi koko kauden.
Kyllä, koko kauden ja koko ottelun kolmatta erää ja jatkoaikaa myöten. Voisi kuvitella, että runkosarjan voittajallekin sellainen kelpaisi?

Tappara ei pelaa iloista hyökkäyspeliä, koska se ei siihen pysty. Järviset, Haapalat, Karjalaiset &co on sen verran helpo roikkua vaarattomiksi näin keväällä. Syy tähän on muuttunut tuomarilinja, jonka jokainen joukkue pyrkii käyttämään maksimaalisesti hyödykseen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös