HIFK kaudella 2017–2018

  • 588 729
  • 2 296

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Vai entä jos pidetäänkin kynsin ja hampain Elkinsistä kiinni? Tämä voisi ratkaista kertaheitolla sekä sentteri- että kapteeniasian.

Olen aina kyllä tykännyt T.Ruudusta, mutta kieltämättä pelikunto epäilyttää itseänikin.

Hyväksyn kaikki muut muutokset, mutta Elkinsiä ei kannata päästää pois, oikeesti.
 

Siim72

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, L.A. Kings
Hyväksyn kaikki muut muutokset, mutta Elkinsiä ei kannata päästää pois, oikeesti.
Samaa mieltä. Ainoa asia joka mietityttää on Elkinsin liksa, missä menee HIFK:n kipuraja sen suhteen? Puolestani Elkins voi olla vaikka koko liigan kallein pelaaja, mutta ei mekään voida laittaa +400k sopparia tiskiin yhdellekkään pelaajalle.. Jos siis huhut KHL siirrosta pitää kutinsa niin, ei meillä taida rahkeet riittää jos joku "kunlun" on päättänyt Elkinsin hommata rahasta välittämättä. Jos taas Elkins siirtyy liigan sisällä niin käyn henkilökohtaisesti repimässä Nybondaksen alas tornistaan vaatien selitystä asiaan.
 

ernestipotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Jos Nybondas hankkii yli 20 maalia ja yli 40 pistettä tehneen pelaajan Liigan sisältä, täällä itketään. Jos Nybondas hankkii jonkun jonka breikkausta vasta odotetaan, täällä itkeään. Hankkii Nybondas kenet tahansa, täällä itkeään. Helppo duuni. :)

HIFK:n hyökkäyksessä tapahtuu ensi kaudella iso muutos - teemalla lisää jalkoja ja nopeutta. Mielenkiintoisin kysymys on se, että kuka on tämä huhuttu ykköshankinta - pelaaja,jonka kaltaiseb ei pitäisi olla edes saatavilla Liigaan ja joka edelleen pelaa kauden 2016-2017 matseja?

Täytyy tietysti muistaa se, että jos pelaaja on tarpeeksi hyvä, niin hän ei pelaa tässä Liigassa. Jos "liian hyvä Liigaan" -pelaaja tekee sopimuksen liigaseuran kanssa ja pelaa täällä, niin siihen on aina hyvä syy (loukkaantumiset, tason ailahtelevaisuus, ikä, sopimustekniset syyt jne).
UTJ:n haasteena on löytää pelaajat joilla on ns ylihyviä ominaisuuksia liigatasolle ja tasapainottaa heidän puutteitaan joukkueen perusrunkoa rakentaessa.
 

Nouzka

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Samaa mieltä. Ainoa asia joka mietityttää on Elkinsin liksa, missä menee HIFK:n kipuraja sen suhteen? Puolestani Elkins voi olla vaikka koko liigan kallein pelaaja, mutta ei mekään voida laittaa +400k sopparia tiskiin yhdellekkään pelaajalle.. Jos siis huhut KHL siirrosta pitää kutinsa niin, ei meillä taida rahkeet riittää jos joku "kunlun" on päättänyt Elkinsin hommata rahasta välittämättä. Jos taas Elkins siirtyy liigan sisällä niin käyn henkilökohtaisesti repimässä Nybondaksen alas tornistaan vaatien selitystä asiaan.
No eikös se Aaltonen aikalailla tuon määrän jo tienaa IFK:ssa, hänen sijaansa maksettaisiinkin se Elkinsille jos sillä saataisiin hänet pidettyä meillä, kuitenkin tärkeämpi pelaaja IFK:lle. Sentteristöllä Elkins-Tyrväinen-Malinen olisi hyvä lähteä mestaruusjahtiin.
 

douppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
No jos miettii että se budjetti on joku 3,2milj ja siihen päälle ehkä joku parinsadantonnin hätähätävara, niin vois kuvitella sen 350-400k€ olevan aika maksimi yhdelle pelaajalle. Elkins kuuluu siihen kategoriaan että nimeä alle vaan jos zäänssiä on saada se.
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Harmittaa, jos Keränen tosiaan menee Lukkoon, kelpuuttaisin oikein mielelläni 1-2. kentän vasempaan laitaan. Onko Enlundista kuulunut mitään? Hän olisi myös oikein mieluinen paluumuuttaja 1-2. kentän vasempaan laitaan.

Lasch olisi ilman muuta myös hyvä hankinta, mutta ei ole tainnut juuri keskellä pelata. Nimi tuli kuitenkin esille ykkössentteriä spekuloidessa, eikö? Ykkössentteriksi minulle sopisi vallan mainiosti esim. Geoff Platt, Aaron Gagnon, varauksin Tommi Santala, Derek Roy, Colby Genoway tai Justin Azevedo.

Varakasta en tahtoisi nähdä IFK:ssa, siinä isketään kyllä käsi paskaan jos hänet hankitaan Grillerin tilalle. Pakiston on vahvistuttava ensi kaudelle paljon ja siellä on jo löysä-Erosen sopimus rasittamassa, mahdollisesti myös hazardi-O'Connor. Pitäisi hankkia jotain "Bono Heikkisiä", "Henrik Tömmernäsejä" ja "Jesse Virtasia" eikä mitään Ville Varakkaita.

Ahtola kelpaa kolmoskenttään, muttei kyllä oikein sen korkeammalle. Myös Tanus kelpaisi mun kolmoskenttään. Aaltosesta luopuisin mielelläni ja hankkisin tilalle ykkös/kakkoskentän oikeaan laitaan esim. hyvän herran nimeltä Wellman. Tai miksei se Azevedo tuohonkin rooliin sopisi. Thorell menisi kyllä kakkoskentässä, mutta hän on lefti eli vasempaan laitaan sitten, ja vain jos Enlundia ei saada kotiutettua. Näkisin että Tuomo Ruutu voisi sopia tuohon kolmosen vasempaan laitaan jos Ahtola ei tule, molempia ei kannata hankkia.

Nybarin tärkein tehtävä on pitää Elkins ja Rask ja tehdä heille mahdollisimman pitkät jatkosopimukset. jättärin kokoinen risukasa Nybarille jos tässä epäonnistuu. Kapteenin vastuu Coreylle ja A:t esim. Ruudulle, Raskille, Grillforsille jos jatkaa.

Keränen - Platt - Rask
Enlund/Thorell - Elkins - Wellman/Azevedo
Ahtola/TRuutu - JTyrväinen - Tanus
Åsten - "JonneVirtanen" - Tuomisto/Jääskä
 

hemmo_1973

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Casey Wellman on yksi Pohjois-Euroopan kovimpia nimiä vapaana olevista hyökkääjistä play off-esitystensä ansiosta joten Liigaan häntä on turha haaveilla.Azevedo saanee halutessaan pelipaikan KHL:stä. Keräsen Lukko-sopimus on ollut esillä jo pari kuukautta sitten. Ja Platt taitaa Suomessa pelatessaan olevan Ilveksen mies?
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tuosta Tanuksesta jauhamisen ja haaveilun voisi jo lopettaa, Tapparan kasvatti menee tietenkin takaisin Tampereelle ja joku mainitsi kai jo että sopparikin olisi kirjoitusta vaille valmis...

Frank Gymer olisi kyllä passeli lisä hyökkäykseen, mutta taitaa olla vielä soppari HC Suippoleuka tavarits joukkueen kanssa ensikin kaudelle..?
 

Apassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän se ensi kauden suurin kysymysmerkki taas tulee olemaan se, että kuka on ykkössentteri ja joukkueen kiekollinen liideri? Myös peräänkuuluttaisin näiden kärkilaitureiden tasoa etenkin kevään peleissä. Nyt toista kevättä putkeen meidän ykkössnipperiksi hankitulla (+300K:n) pelaajalla on vaikeuksia saada laattaa pussiin.

Itse en ole lainkaan huolissani siitä, että riittääkö HIFK:n joku Eronen, Heiskanen etc. kiekollisilta taidoiltaan meidän pakiston kiekollisiksi pakeiksi tai löytyykö alemista kentistä tarpeeksi laatua. Maalivahtiosastokin on Nybarin aikana ollut kunnossa. Nämä asiat korjaantuvat sillä, että joukkueessa on pelitapa, joka tulee pelaajilta selkärangasta, mutta kärkipelaajilta vaaditaan kovaa tuloksen tekemistä keväällä ja nyt tämä on vähän jäämässä taas kerran piippuun. Toki nytkin pelitapa auttaisi tässä asiassa. Monesti kun joukkueen kärkipelaajat ottavat sen johtavan roolin pelillisesti, niin muu joukkue hiljalleen seuraa, kuten 2011.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Huonolta näyttää jatkoon menon kannalta ja mieli harhailee jo ensi kauden joukkueessa. Laitetaan tähän oma best case scenario höystettynä huhuilla ja ehkä ripauksella realismia.

Y – X – Rask

Thorell – Tyrväinen – Z

Ahtola – Malinen – Partanen

Åsten – Jääskä – Petrell

Luttinen?


T – O’Connor

Finley – Heiskanen

Eronen – Kaski

Salmela – Varakas

Ulander – Teppo


Olen jo sijoittanut huhutut ja sopimuksen omaavat pelaajat rosteriin, enkä spekuloi heidän tulostaan meille, vaikka eihän huhuttujen pelaajien tulo ole ollenkaan varmaa. Lisäksi Raskilta ja Petrelliltä ei löydy sopimusta, mutta toivon etenkin Raskin jatkoa kovasti. Kaskeltakin löytyy vain optio. Elkinsin jätin pois huhutun poistumisen vuoksi, vaikka hänen jatkonsa onkin suurin toiveeni sopimuksettomista pelaajista. Lisäksi jätin Grillforsin pois, sillä toivoisin ykköspariin jotain paremmin kasassa pysyvää ja tämän kauden Grilliä parempaa pakkia ja huhu Varakkaasta vihjaa minusta Grillforsin poistumiseen.

X: Veikkaan Hintzin lähtevän rapakon taakse, mutta itse ainakin kelpuuttaisin ensi kauden ykkössentteriksi. Jos Ramu on saatavilla, niin on hän ehdoton ykkösvalinta tähän rooliin. Kuka sitten lieneekään tämä pelaaja, joka oli mahdoton ohittaa.

Y: Kohelosta pari omaa poikaa kelpuuttaisin tähän paikkaan, mutta näistä kahdesta toista eli Max Wärniä en usko vielä liigassa nähtävän. Toinen näistä eli Jonas Enlund voisi olla todennäköisempi, sillä hänellä on mennyt kaksi edellistä kautta KHL:ssä huonosti ja loukkaantumiset ovat vaivanneet. Hän on myös viettänyt jo useamman kauden Venäjällä, joten rahaa on varmasti jo kertynyt hieman enemmän. Antti Erkinjunttikin kelpaisi mainiosti, kunhan vain vaihtaa nimensä.

Z: Sopanen/Aaltonen. Onko Sopasesta ollut mitään huhua vai oliko se vain toive, että hän tulisi Tyrväisen mukana? Aaltonen saa minun puolestani jatkaa, vaikka ei ole yltänyt odotuksiin playoffseissa. Palkan olisi laskettava jonkun verran. Varma huippupelaaja runkosarjassa.

T: Melart tähän kiitos. Järvinen varmasti jatkaa Venäjällä, joten hänestä on turha haaveilla. Hieman minua pelottaa, ettei tähän tule ketään ja käy vähän niin kuin tällä kaudella. Grillfors?

Tiedostan tämän olevan todennäköisesti liian kallis toteuttaa, mutta saahan sitä unelmoida? Hieman vain suuntaa antava hahmotelma siitä, ketä toivoisin nähtävän ensi kauden joukkueessa.

Puolustuksen kiekollinen kärkiosaaminen ei ole välttämättä kaikkien toivomalla tasolla, koska O’Connor on osoittautunut nyt playoffseissa erittäin hasardiksi ja Eronen. Siellä on kuitenkin potentiaalia Kaskessa ja etenkin Heiskasessa. Ulanderia tuskin nähdään vakituisessa kokoonpanossa vielä ensi kaudella, mutta toivottavasti saa edes jonkun verran pelejä alle.

Luttinen lienee aika iso kysymysmerkki ensi kautta ajatellen. Jalka ei tahdo liikkua, mutta on edelleen liigatason pelaaja. Tarjotaankohan kapteenille jatkoa ja jos näin tehdään, niin mihin rooliin? Nelosessa ja kolmosessa pystyy varmasti edelleen pelaamaan. Veikkaan vähän, että hahmotelmassani Partanen pomppaa pykälän ylemmäs ja ehkä juuri Luttinen ottaa sitten tämän paikan. Jääskä löytyy nelosen keskeltä ja vaikka EP:ssä on merkattu laituriksi, niin eihän tuo ole nuoreksi mieheksi huonosti pelannut tällä paikalla. Joku kirittäjä tähän toki olisi hyvä olla. Ehkä Panu Mieho, jota on tosin huhuttu Kouvolaan. Junnuista Niklas Nordgrenille löisin äkkiä kolmen vuoden lapun pöytään, ettei hän lähde Ruotsiin tai yliopistosarjoihin pelaamaan. Ensi vuoden drafrin yksi potentiaalisin suomalaisnimi. On muuten mahdollista, että HIFK:n junioreista varataan kolmena vuotena putkeen ykköskierroksella joku NHL:ään. Tai no Heiskanen pelaa jo edustuksessa. Nähdäänköhän HIFK A:n toiseksi parhaiten pisteitä tehnyt hyökkääjä Dan Nybondas ensi kaudella stunttaamassa loukkaantumisia.

Maalivahdit taitavat olla täysin auki. Bäckströmillä ei tunnu paikat kestävän ja Lankinen saattaa jatkaa uraansa muissa sarjoissa. Jatkaakohan Olkinuora JYPissä ja mitä tekee Irving?

Jos Luttinen ja Petrell eivät jatka, niin tässä tulee tosiaan pieni ongelma siinä, kuka on meidän kapteeni. Jotkut heittivät ilmoille Raskin nimen, mutta itse en koe hänen kuumapäisenä toisinaan älyttömiä kostojäähyjä ottavana soveltuvan täysin kapteenin rooliin. Painaa täysillä vaihdosta vaihtoon ja on näin esimerkillinen pelaaja, mutta kaipaisin kapteeniksi jonkun hieman rauhallisemman. Elkinsin jatkaessa hän olisi mainio ja pidetään peukut pystyssä miehen jatkolle.
 

Punanekolme

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan liian pieni ja heikko kokoonpano yllä. Puolustus täynnä mikkihiiriä Joeta lukuunottamatta. Ei jatkoon..
Tuohon ainakin "Melart" ja muutama pelaamaan kykenevä voinahyökkääjä niin alkaa näyttää paremmalta.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Huonolta näyttää jatkoon menon kannalta ja mieli harhailee jo ensi kauden joukkueessa. Laitetaan tähän oma best case scenario höystettynä huhuilla ja ehkä ripauksella realismia.

Y – X – Rask

Thorell – Tyrväinen – Z

Ahtola – Malinen – Partanen

Åsten – Jääskä – Petrell

Luttinen?


T – O’Connor

Finley – Heiskanen

Eronen – Kaski

Salmela – Varakas

Ulander – Teppo

Hyökkäys näyttää hyvältä sillä verukkeella, että siihen tulee vielä yksi sentteri. Muuten mennään liian ohkaisella kalustolla siltä osin. Sen sijaan hahmottelemasi puolustusmateriaali ei näytä omaan silmääni millään tavalla "best case scenariolta". O'Connor 1. pakkiparissa ja Kaski suoraan pelaavassa kuusikossa ei vakuuta. Täytyy toivoa, ettei O'Connorille ole sorvattu sopimusta ensi kaudesta, jolloin puolustus voitaisiin kasata vaikkapa tähän tyyliin:

X - Y
Finley - Heiskanen
Eronen - Grilli (/Varakas)
Salmela
Teppo, Kaski, Ulander

X = Melart kelpaa tähän vallan mainiosti.
Y = Se kuuluisa rightin kiekollinen liideri. O'Connor ei ollut edes KooKoossa kiekollinen ykköspakki, joten en ymmärrä miksi hänen pitäisi yrittää olla sitä kolme kertaa suuremmalla budjetilla operoivassa jengissä.
 

Pepper Jack

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aivan liian pieni ja heikko kokoonpano yllä. Puolustus täynnä mikkihiiriä Joeta lukuunottamatta. Ei jatkoon..
Tuohon ainakin "Melart" ja muutama pelaamaan kykenevä voinahyökkääjä niin alkaa näyttää paremmalta.
Niin puolustukseenhan nimesinkin juuri Melartin ykköspariin O'Connorin lisäksi. Jos Varakas ja O'Connor omaavat jo sopimukset, ei minusta ole realistista odottaa näiden lisäksi kuin se yksi vahvistus. Hyökkäys menee aika puukätiseksi, jos sinne noiden lisäksi haluaa vielä voimahyökkääjiä vakituiseen kokoonpanoon. Hyökkääjistä pienikokoisia ovat kuitenkin vain Rask ja Thorell, joista Rask vääntää kuitenkin aika vahvasti. Noita kahta voisi melkeimpä nimetä ainoiksi taitopelaajiksi tuossa rosterissa. Yksi voimahyökkääjä, ykkössentteri ja taitava 1-2-ketjun laituri olisi itseni toivoma kombo hyökkäykseen.

Hyökkäys näyttää hyvältä sillä verukkeella, että siihen tulee vielä yksi sentteri. Muuten mennään liian ohkaisella kalustolla siltä osin. Sen sijaan hahmottelemasi puolustusmateriaali ei näytä omaan silmääni millään tavalla "best case scenariolta". O'Connor 1. pakkiparissa ja Kaski suoraan pelaavassa kuusikossa ei vakuuta. Täytyy toivoa, ettei O'Connorille ole sorvattu sopimusta ensi kaudesta, jolloin puolustus voitaisiin kasata vaikkapa tähän tyyliin:

X - Y
Finley - Heiskanen
Eronen - Grilli (/Varakas)
Salmela
Teppo, Kaski, Ulander

X = Melart kelpaa tähän vallan mainiosti.
Y = Se kuuluisa rightin kiekollinen liideri. O'Connor ei ollut edes KooKoossa kiekollinen ykköspakki, joten en ymmärrä miksi hänen pitäisi yrittää olla sitä kolme kertaa suuremmalla budjetilla operoivassa jengissä.
Ahtola paikkaa hyvin sentterinä, mutta nelosen keskelle vaaditaan kyllä joku kirittäjä, kuten kirjoitinkin. Ja toki X:n paikalle se ykkössena. Puolustuksesta olen kanssasi samaa mieltä, mutta lähdin siitä oletuksesta, että O'Connorilla on jo sopimus. Minustakaan hän ei ole näillä näytöillä riittävä, mutta en usko ketään kiekollista liideriä hankittavan, jos O'Connor jatkaa. Eli näin vain yhden liikuteltavan osan puolustuksessa, johon koin Melartin parhaaksi realistiseksi valinnaksi. Kaski on kolmosparissa vain kätisyyden vuoksi ja Varakas mitä todennäköisimmin syrjäyttäisi hänet, joten eihän tuo minun ehdotukseni eroa siltä osin omastasi.
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Ahtola paikkaa hyvin sentterinä, mutta nelosen keskelle vaaditaan kyllä joku kirittäjä, kuten kirjoitinkin. Ja toki X:n paikalle se ykkössena. Puolustuksesta olen kanssasi samaa mieltä, mutta lähdin siitä oletuksesta, että O'Connorilla on jo sopimus. Minustakaan hän ei ole näillä näytöillä riittävä, mutta en usko ketään kiekollista liideriä hankittavan, jos O'Connor jatkaa. Eli näin vain yhden liikuteltavan osan puolustuksessa, johon koin Melartin parhaaksi realistiseksi valinnaksi. Kaski on kolmosparissa vain kätisyyden vuoksi ja Varakas mitä todennäköisimmin syrjäyttäisi hänet, joten eihän tuo minun ehdotukseni eroa siltä osin omastasi.

Kiitoksia täsmennyksestä. Ihan hyviä pointteja. Täytyy tosiaan toivoa, ettei O'Connorilla ole sopimusta. Kyllä kovempi nimi tarvitaan 1. pariin.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olen vahvasti sitä mieltä, että Finley pitäisi saada pienemmille minuuteille, vaikka hieno mies onkin. Ilman loukkaantumisia hänellä ei tulisi olla asiaa top-4 -pakistoon, vaan Finleyn tulisi olla lähtökohtaisesti joukkueen 6.-7. puolustaja. Miksikö? Koska hänen kiekolliset avut eivät riitä noin vastuulliseen rooliin, mutta täsmäaseena 6. tai 7. puolustajana hän olisi todella arvokas pala joukkuetta.

Ensi kauden joukkueen pelaavasta pakistosta löytyy siis ainakin viisi leftin kätistä puolustajaa: Eronen, Heiskanen, Finley, Salmela ja Varakas. Noilla palikoilla on perkeleen vaikeaa luoda tasapainoista pakistoa.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Listasin ihan mielenkiinnosta ensi kauden (varmat) sopimukset:

Partanen - Jääskä - Åsten
Hämäläinen - X - Levänen
X - X - X
X - X - X

Eronen - Kaski
Finley - Heiskanen
Varakas - Salmela
Teppo

Halonen
X

Mielenkiinnolla seuraan miten tuosta rykelmästä saadaan tasapainoinen ja oikein roolitettu joukkue.
 

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
@Seesam Missä välissä IFK on Varakkaan sopimuksen julkistanut? Jos puhutaan "varmoista", niin lisää nyt Ahtola, Malinen ja O'Connor kokoonpanoon. Ei se tilannetta olennaisesti muuta, mutta tarkoitushakuisuutesi ei ole niin alleviivattua.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Hyviä kyllä nämä "agendat".
Listataan ensi kauden joukkueita suht ivalliseen sävyyn ja jengiin lisätään se ainoa kaveri, joka herättää vähiten intoa faneissa, vaikkei mitään sopimusta olekaan ja huhuasteella. Kaikki muut kovemmat ukot eivät varmoista huhuista huolimatta mahdu vielä jengiin.
Mutta eihän siinä. Paha olla, niin pakkohan sitä on vähän itseään kiduttaa.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Em. nimet unohtui listasta. Tarkoitushakuisuuteni on siis seuraava: mielestäni ensi kaudeksi on vaikea saada rakennettua tasapainoista joukkuetta noilla palikoilla. Ja se ei tosiaan muutu miksikään vaikka listalta löytyisi lisäksi Malisen, O'Connorin ja Ahtolan nimet.

Päivitetty tilanne:

Partanen - Tyrväinen - Ahtola
Hämäläinen - Malinen - Åsten
X - Jääskä - Levänen
X - X - X

Eronen - O'Connor
Finley - Heiskanen
Salmela - Kaski
Varakas - Teppo

Halonen
X

E: @Frankie Tyrväinenkin tosiaan unohtui! Eli yllä lausuttuun kokoonpanoon on nyt lisätty hänenkin nimi
 
Viimeksi muokattu:

Frankie

Jäsen
Suosikkijoukkue
평양시 IFK, Philadelphia Flyers, Arsenal FC
Tuohon ym. hahmotelmaan voinee lisätä Juhani Tyrväisen joka lienee huhuna yhtä vahva kuin nuo @Seesam in muut laittamat nimet, ja tietysti myös Thorell.

Eiköhän ensi kaudellakin ole "kovat piipussa", kun on vielä juhlakausi, joten Hämäläinen ja Levänen ovat rotaatio-osastoa! Se, että Karavaanari onnistuisi rakentamaan tasapainoisen jengin onkin sitten jo asia erikseen.
 

Bafforosso

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK parhaimmillaan
Em. nimet unohtui listasta. Tarkoitushakuisuuteni on siis seuraava: mielestäni ensi kaudeksi on vaikea saada rakennettua tasapainoista joukkuetta noilla palikoilla. Ja se ei tosiaan muutu miksikään vaikka listalta löytyisi lisäksi Malisen, O'Connorin ja Ahtolan nimet.

Päivitetty tilanne:

Partanen - Tyrväinen - Ahtola
Hämäläinen - Malinen - Åsten
X - Jääskä - Levänen
X - X - X

Eronen - O'Connor
Finley - Heiskanen
Salmela - Kaski
Varakas - Teppo

Halonen
X

E: @Frankie Tyrväinenkin tosiaan unohtui! Eli yllä lausuttuun kokoonpanoon on nyt lisätty hänenkin nimi
Noilla ei kyllä kunnian kukko laula, mutta onpa se ollut käheä jo jonkun aikaa!
Jos siihen lisäisi Ramstedtin, Enlundin, Sopasen, Elkinsin, ehkä Raskin ja Ikosen ja vaikkapa paluumuuttaja Auvitun + yhden jämerän pakin, mutta varsinkin uuden valmentajan (lähes kuka tahansa kelpaisi), niin näyttäisi hyvältä. Ja sitten heräsin!
 

-Kantor-

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Toivottavasti Generous myydään vaikka Saipaan. Mitä helvettiä tekee puolustajalla, joka ei osaa puolustaa ja jonka kiekolliset taidot ovat täysin olemattomat. Tästä turhakkeesta olisi edes jotain hyötyä jos ehtisi taklaamaan tai hanskaisi, mutta yksi showtappelu kaudessa ei paljon lämmitä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös