• 5 263
  • 95

bebeto

Tappara, Ylöjärven Ryhti
Washington @ Boston ensimmäisen erän jälkeen vieraille 0-1, maalintekijänä Johansson.

Walkin

Pittsburgh Penguins
Toivottavasti Carlo on kunnossa. Ovechkin tuli selkäpuolelta, mutta enemmän tuo oli kumminkin tuommoinen saatto kuin taklaus.

Ostoskassi

Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Beagle ja Wilson alkoivat riehumaan. Eiköhän Bruins kuitenkin puhaltele muniin ja paina asian villaisella. Ettei nyt vaan sattuisi mitään.

Gemondo

Mäkisen mukaan myös Ovechkinista käytetään lempinimeä Russian Rocket.

Onko todella näin? Oli kyllä ensimmäinen kerta minulle kun kuulen Pavel Buren lempinimeä käytettävän jonkun muun kohdalla.

Ostoskassi

Tolppa jo ilmassa kiekon mennessä maaliin. Sanoisin, että ei hyväksytä.

Oho! Hyväksyttiinpä kuitenkin. 1-1 TD Gardenissa.

Ostoskassi

Ja Caps heti johtoon takaisin. McQuaid ja Chara näyttivät kyllä urpoilta tuossa tilanteessa. Backström alisti McQuaidia ja Chara oli muuten vain maaliviivan alapuolella hillumassa.

bebeto

No tuleepahan myöhässä tämä striimi kun vasta nyt näin. Good goal.

ChosenTwo

Suomalaiset NHL:ssä
On tämä tarkistelu kyllä naurettavaa nyky-NHL:ssä. Joka helvetin maalia pitää kelailla nauhalta pari minuuttia edes takaisin, jos löytyisi joku täysin epäolennainen seikka jolla maali voitaisiin hylätä. Onneksi sentään hyväksyttiin tuo Shattenkirkin ensimmäinen, jossa Chara siirtelee omia aikojaan maalin pois. Ihan sama paljonko maali siirtyisi, jos Bostonin pelaaja sen tekee itsekseen Washingtonin maalatessa.

Tätä kirjoittaessa Shattenkirk teki toisen maalinsa ja katsos, sitä mennään katsomaan nauhalta...

Gemondo

Kolmeen minuuttiin kolmas maali jota tarkastellaan videolta. Aikaa mennyt varmaan vartti yhteensä. Vittu mitä paskaa, lätkää olisi tarkoitus katsella.

Ostoskassi

Nyt on tuomarit koko ajan tarkistelemassa. Shattenkirk laukoo kiekon maaliin, mutta Williams estää Khudobinia ja peli edelleen 2-1.

Gemondo

Olisihan tuonkin voinut videolta tarkastaa kävikö maalissa vai oliko ylärima. 1-3.

Matza187

Helvetin komea maali Capseilta, 1-3

Ostoskassi

Carlo tosiaan ei enää niitin jälkeen ole pelannut. Beagle ja Wilson riehuivat tuossa yhdessä vaiheessa. Miten on Boston reagoinut? Odotetusti.

No mutta turha kuluttaa voimia, kun ei Bruins tule kuitenkaan Capseja vastaan enää tällä kaudella pelaamaan.... Eikun...

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Nätti maali. Raikasta on tuo Capsin peli.

adolf

Leijonat & Haminan Palloilijat
Sulaakohan Toronto?

Matza187

Ostoskassi

Vaivaa, vai joukkueen herätystä?

Ei tuossa joukkueen herättelyssä olisi mitään järkeä, kun on jo ennen peliä nähty tämä niin tärkeäksi otteluksi, että laitetaan Khudobin tolppien väliin. Olisi tyhmää lopettaa Raskin huilautus runkosarjan viimeisen erän takia, jossa ollaan sarjan parasta joukkuetta kaksi maalia jo takana.

Knap

Kaksi maalia ei ole jääkiekossa mitään. Vaikka onkin Caps vastassa. Mutta ilmeisesti vaivaa kerran penkilläkään ollut.