SaiPaa koskevat huhut ja spekulaatiot

  • 2 441 881
  • 9 802

Zolomy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerrotaan lähiviikkoina

huhheijaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suikkanen ei todellakaan ollut ainoa syyllinen Kärppien heikosti menneeseen kauteen, mutta merkittävällä tavalla päävalmentajana vastuussa kuitenkin. Kärpillähän oli tosiaan valtava vaihtuvuus joukkueessa. Osittain tälle muutokselle ei voinut mitään pelaajien lähtiessä parempiin sarjoihin, mutta osittain se oli myös itseaiheutettua. Esimerkiksi muuan Juuso Ikonen pelasi pisteiden valossa varsin hyvän kauden, mutta siitäkin huolimatta Kärpät jätti miehen option käyttämättä.
Tottakai on vastuussa omalta osaltaan, mutta tarkoitan lähinnä, että aika haastavaan paikkaan Kaitsukin Kärpissä joutui. Ei itsekään toki onnistunut, mutta Kärpissä oli muitakin ongelmia kuin valmentaja ja noin iso vaihtuvuus ei yleensä mitenkään helpota tosiaan. Potkut kyllä ansaitut, koska eihän Kärppien silti kuulu jäädä sääleihin, mutta Kärpät sentään antoi yrittää loppuun asti toisin kuin TPS tai Yaroslav.

Mitä tulee tuohon TPS:n tilanteeseen kun Suikkanen sieltä potkut sai niin muistaakseni tilanne ennen potkuja oli se, että TPS voitti kotona melkein kaikki ottelunsa, mutta vastaavasti vieraissa homma ei toiminut sitten pätkän vertaa. Suikkasen korvaaminen kokemattomalla Elomolla puolestaan ajoi TPS:n hallitsemattomaan syöksykierteeseen loppukauden osalta ja sen jälkeen niitä voittoja ei sitten tullutkaan oikein missään.
Noinhan se suurinpiirtein meni, mutta TPS ei sentään mikään floppi ollut tuolla kaudella ennen Suikkasen lähtöä. Jos lähtökohta on mestaruus tai kotiin, niin aika kovat paineet siellä on, eikä TPS edes ollut mitenkään mahdottoman huonossa asemassa mestaruutta ajatellen. Mielestäni kuitenkin kertoo jonkin verran, että Suikkasen lähdön jälkeen TPS meni sellaiseen syöksykierteeseen, että alta pois.

Mutta lähinnä viittasin noilla kyseenalaisilla potkuilla siis noihin TPS:stä ja Yaroslavista saatuihin potkuihin. Molemmissa taisi olla aika kovat vaatimukset, kun joukkue oli hyvää matkaa menossa poffeihin, kun kenkää tuli. SaiPassa varmaan omanlainen työrauha, joten itse en ainakaan suuremmin pety, jos valmentaja on Suikkanen eikä esim. Pikkarainen, mutta toisaalta minäpä olin ihan tyytyväinen, kun Santanenkin julkaistiin, että mitäpä minä tiedän.

Eiköhän Suikkanen kuitenkin lisäisi kiinnostusta joukkueeseen eniten vaihtoehdoista ainakin.
 

Herra Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Hyvää puhetta rakkaat palstaveljet ja siskot! On totta, että tuo Alpo Suhonen oli hurja ehdotus. Se olisi enemmänkin aivan valtava paukku ja shokki Suomen jääkiekkogenrelle. Alpo on kyllä todella fiksu mies mutta se on eri asia, mikä on miehen pelikirja tänä pänä on toinen juttu?! Onko Pikkarainen ollenkaan Meidän pelin miehiä? On nähty, että sillä nykyään pärjää. Suikkasesta en osaa sanoa mitään, ehkä Pikkadilly olisi parempi.
 

Salt

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Taistelevat Irlantilaiset & Golden Boys
Aika mielenkiintoisia vaihtoehtoja esitetty. Suikkanen nimenä, persoonana ja meritteillä olisi SaiPan organisaatiossa jotain sellaista, jota ei olla taidettu ikinä nähdä Saimaan rannoilla sitten Leif Boorkin. Mutta onko hänestä enää mihinkään on kieltämättä kysymysmerkki. Pikkarainen voisi olla uusi nouseva kyky ja miehellä ei taida olla työpaikkaa ensi kaudeksi. Urama oli kyllä ihan susi aikoinaan, mutta en tiedä sitten, onko ammentanut tietoa niistä ajoista.
 

3156155

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Parempi olla varteenotettava valmentaja, kun tällaista vihjailua ym harrastetaan. Maanantaina ilmoittavat kuitenkin et Kauko Röyhkä.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Heitetään yksi nimi, mitä ei vielä ole huudeltu: Doug Shedden.
 

cottonmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo & Philadelphia Flyers
SaiPa Twitterissä

"Hyvin aktiivinen pelitapa. Pyrkimys on voittaa tekemällä yksi maali enemmän, ei päästämällä yksi vähemmän."
 

Zeta03

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, sympatiat KooKoo

koutsiman

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Hokki, Man Utd
Heitetään yksi nimi, mitä ei vielä ole huudeltu: Doug Shedden.
Hsss.....menit nyt paljastamaan sen valmentajan. :D :D No ei vaiskaan, ite olin aiemmin kuullu huhun että Shedden tulisi 2.valmentajaksi, Immonen olisi ollut ykkösenä. :D Mut mut...odottavan aika on pitkä. Eiköhän Viljakainen nosteta ykköseksi ja Santanen tiputetaan kakkoseksi. Näin meillä on uusi päävalmentaja ja rahaa säästyi. Suikkanen olisi kyllä hyvä vaihtoehto kokeiluun tällaisessa vähän paineettomammassa ympäristössä.
 

startin13

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo
Aika hyvin on shedden oppinut puhumaan suomea,,,,

Pikkarainen jos tulee tänne pyörimään, löytyy hänelle juttukavereita Petestä ja vaikkapa Birrasta. Itse en kaipaile valkkua joka painii viimeistään joukkueen pikkujouluissa jonkun onnellisen kanssa,,,

Uusi alku on hyvä slogan ja se sopii myös valkulle joka haluaa tehdä "tirkkoset". Helppoa ei ole tänne tulla, koska kannattajat lyövät varmasti painetta peräsimeen, ja organisaatiokin nostaa jo nyt haippia heittämällä lätkäjargonia someen.

Jos siellä Twitterissä lukee jotain veljistä, 4 syötöstä, tai pohjoiskoreasta on juttu selvä,,, jo ennen maanantaita.
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Suikkaselta haisee mutta ehkä sieltä kinderistä tulee Tami
 

Altec

Jäsen
Eiköhän se ollut sillä selvä. Vai hämäykseksikö ovat uudelleentwiittanneet tuon kuvan.

Alla kuva SaiPan twitteristä.
 

Liitteet

  • IMG_20170408_163200.png
    IMG_20170408_163200.png
    523,1 KB · kertaa luettu: 681

Huml71

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Eiköhän se ollut sillä selvä. Vai hämäykseksikö ovat uudelleentwiittanneet tuon kuvan.

Alla kuva SaiPan twitteristä.
Sääli. SaiPa on ollut mahtava vastus viime vuosina pudotuspeleissä, tästä ei valitettavasti tule toisintoa ainakaan ensi kaudella.
 

teude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
Eiköhän se ollut sillä selvä. Vai hämäykseksikö ovat uudelleentwiittanneet tuon kuvan.

Alla kuva SaiPan twitteristä.
Veikkaan, että Viljakainen pelleilee teidän kanssa.
 
Suosikkijoukkue
Pelicans
Onko Pikkarainen ollenkaan Meidän pelin miehiä? On nähty, että sillä nykyään pärjää. Suikkasesta en osaa sanoa mitään, ehkä Pikkadilly olisi parempi.

Pikkarainen on pelitavallisilta juuriltaan "stiga-kiekon" miehiä. Pikkarainen löi Joensuussa läpi sillä, että kaistojen täytöt ja viisikon eheys olivat hyvällä mallilla. Tämä on näkynyt myös TPS:n pelissä.

Pikkaraisen oletettavissa oleva pelitapa sopisi mielestäni sputnikeille oikeinkin hyvin. Suikkasen valinta sisältäisi vähintään yhtä paljon riskejä kuin kokemattomamman Pikkaraisen. Suikkasen näytöt viisikkopelin organisoimisesta ovat etenkin viimeajoilta varovasti sanoen kehnoja.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös