Kenen bandwagonissa kaudella 2016–2017?

  • 56 565
  • 263

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
KalPa-IFK akselilla mennään, olisi neutraalille seuraajalle finaalipari jonka kummankaan voitto ei haittaisi. Toki JYPiä tuli veikattua ennen kauden alkua mestariksi, joten heidänkin mestaruus ihan ok, ja toisaalta myös Tappara on hieno organisaatio joten jos mestaruus sinne napsahtaa niin ei siinäkään mitään vikaa ole.

Hyvä nelikko jatkossa, kun saa vaan seurata jääkiekkopelejä ilman että pumppu on kovilla oman joukkueen otteiden takia.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Kuopio ottakoon mestaruuden mun puolesta. Kaunista jääkiekkoa ja menestymättömin välieräjoukkueista.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Jaa-a, kyllä se nyt on jäljellä olevista sanottava, että KalPalle voisi pitää peukkuja. Pelityyli miellyttää ja tällä kaudella ollut mukava katsoa keskinäisiä. Toki myös ainoa mukana olevista, jolta tuo mestaruusviiri hallin katosta puuttuu, eli senkin puolesta soisi sinne.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Itselläni jatkavan joukkueen kannattaminen perustuu lähinnä Ilves-kasvatteihin tai lähes sellaisiksi laskettaviin. HIFK:lla ovat Hintz ja Rask, Tapparalla Järvinen ja Sammalkangas, Kalpalla Myttynen.

Toivotaan ehkä eniten Nokian miehelle ja nuoremmalle Raskille menestystä eli HIFK.
 

Face

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Jypin mestaruuden puolesta tuli ennen kauden alkua pikkuisen panostettua, joten toivotaan Jypiä ainakin finaaliin ja Tappara tottakai vastaan. Tämä olisi kyllä hirvittävä pari "kahvakiekosta edelleen monkuville"-kiekkoihmisille =D Tänä keväänä on kyllä kaikki jatkossaolijat sellaisia että kenen tahansa mestaruus käy
 

Calé

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Nyt on kyllä omaan makuun melko HMV-välieräjoukkueet. HIFK nyt noista kiinnostaa eniten, KalPalle taas toivoisi mestaruutta kun sitä ei vielä ole. Sen suurempia tunteita nämä joukkueet ei itselle kuitenkaan sytytä.
 
Suosikkijoukkue
Kärpät, Sebastian Aho, Saravon Pekka
Jypissä ärsyttää maalilaulu -> en toivo menestystä.
Tappara voitti viimeksi -> en toivo menestystä.
Kalpa ei herätä mitään tunteita.

Hyppään HIFK:n jousille..
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho! Arsenal
En kenenkään. Pelit kyllä seurailen, mutta kenenkään kelkkaan en hyppää.
 

jäähy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, St.Louis Blues
Vaihtelun vuoksi finaaleihin toivois kyllä jotain muuta kuin Tapparaa, viides kerta peräkkäin tuntuu pikkuisen puisevalta näin kesäloma rannalta tiiraillen
 

Dr.Troy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Detroit Red Wings, Caps, NO Saints
Kyllä se aina on HIFK Ipan jälkeen, joten valinta selvä.. Tapparassa muutama hieno pelaaja, muttei riitä kääntämään vaakakuppia.
 

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Kaippa se HIFK on, jo siitä syystä että perinteet. Ainut jäljellä olevista seuroista, mikä on ollut saman niminen perustamisestaan lähtien.
Muuten se on Tampereen Ilves ja jalkapallo.

HIFK on upea seura, jolla on aivan mahtavat kannattajat !
 
Viimeksi muokattu:

LiutunLätty

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Hypätään nyt naapurin kelkkaan. Tämän puolivälieräsarjan aikana paljastui kuinka hyvää porukkaa sinnekin leiriin kuuluu. Niin tällä palstalla kuin muutoinkin. Toki muutamia munapäitä mahtui sekaan puolin ja toisin, mutta asialista meininkiä pääosin. Lisäksi Tapparan pelaajat osoittivat hienoa urheiluhenkeä.

Toisekseen olisi hyvä, että Tappara olisi tuplahallitseva mestari ensi kaudella, kun on meidän vuoro pudottaa Tappara lomille. Sitten se vasta maistuisi. (Tähän se hymiö)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös