Juhamatti Aaltonen

  • 283 078
  • 1 315

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Kiitos @BigRedCat ja @-Kantor- lainauksista. Wow, en olisi uskonut noin monen kritisoineen Ramua ja ihan noin rumin sanankääntein (myös @-Kantor- itse). Olen tainnut sivuuttaa nuo kaikki lyhytnäköisinä kommentteina tai hetkellisessä turhautuneisuuden olotilassa kirjoitettuina.

Olepas hyvä:

Nämä nyt nopeasti tulivat vastaan, epäilemättä lisää löytyy runsain määrin eri ketjuista. Onpa suorastaan hellyttävän samanlaisia argumentteja joita nyt käytetään Aaltosen viltityksen puolesta (ylipitkät vaihdot, iso palkka, ylimielinen ja löysä jne.) ja kyllähän tuolla samoja viiltäviä analyytikoita Lemieauxin kommentista huolimatta löytyy. On se nyt perkele, ettei Stögö ja muut koutsit kuuntele näitä huikeita argumentteja!

Onko nuo kuitenkaan ihan samanlaisia argumentteja? Aaltosta ollaan kritisoitu siitä, ettei hän pelaa joukkuepeliä eikä suostu tekemään työtä muiden tavoin, hän vaan etsii tyhjän paikan ja vaatii sitten kiekkoa itselleen. Jos ei sitä saa, alkaa kärttyily. Kun hän kiekon saa, hän kuskailee sitä etsimättä syöttöpaikkoja ja aika usein menettää kiekon (kuten esim. eilisellä yv:llä jossa Aaltosen luokaton syöttö johti turkulaisten av-maaliin). Alkukaudesta yllätyin positiivisesti siitä, miten hanakasti hän lähti takakarvaamaan menetettyään kiekon, mutta sitäkään ei juuri ole kevättalvella näkynyt. Jätetään nyt tässä yhteydessä pois kritiikki ylipitkistä vaihdoista, isosta palkasta ja onnittelematta jättämisistä. Nuo yllä luetellut kritiikinkohteet eivät ole mitään sellaista, mistä Ramua kritisoitiin.

Aika hyvin se osoittaa nuo samat perustelut puhtaaksi puusilmäiseksi hevonpaskaksi, jossa likasanko halutaan kaataa tähtipelaajan niskaan. Tietenkään se ei tarkoita, että Aaltonen varmuudella tekisi Ramut, mutta Aaltosen viltitystä vaativien logiikkaa käyttämällä olisi tosiaan viime kaudella viltitetty Ramu ja varmaan kauden kannalta katastrofaalisin seurauksin. Sitten nämä sankarit olisivat kauden jälkeen hokeneet, että oli se Ramu vaan surkea ja löysä.

Puusilmäistä hevonpaskaa ei ole ainakaan se osa Aaltoskritiikkiä joka kohdistuu hänen egoistiseen, haluttomaan ja saamattomaan peliinsä. Eikä kukaan varmaan mitään likasankoa halua kaataa, kyllähän jengi mielestäni antoi Aaltoselle alkukaudesta aikaa todistaa tarpeellisuutensa, hänelle toivottiin onnistumisia ja hänen takakarvaustaan ja taklauksiaan kehuttiin. Kauden mittaan katsojat nyt vain huomasivat, että ei hän pelaa joukkueelle, eikä voittaakseen. Se vaan pellailee (ja tiettyjen maneerien osalta myös pelleilee). Ramun pelaaminen oli paikoitellen hidasta ja löysää, mutta se ei missään vaiheessa ollut välinpitämätöntä ja egoistista (osa kritiikistä oli jopa päinvastaista, että hän on liian vähän egoisti, hakien aina syöttöä vaikka olisi paikka laukoa). Logiikka ja kritiikki ei siis ole sama, ja kritiikin kohteet eivät ole ollenkaan samanlaisia sankareita.

Eikä Aaltosesta koskaan mitään sankaria tulekaan.
 
Viimeksi muokattu:

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Ei varmaan ole enää tarvetta uusille lainauksille?

Onhan Aaltonen kuitenkin jo tälläkin kaudella osoittanut omaavan suuremman potentiaalin kuin kukaan muu tämän joukkueen pelaajista, vaikka ei ihan Ramun potentiaaliin yltäisikään.

Joo, ei varmaan ole enää tarvetta uusille lainauksille, tuli minullekin selväksi että Ramstedtia tosiaan kritisoitiin aika paljon.

Aaltonen on paikoitellen väläyttänyt ja näyttänyt, että omaa potentiaalia, lähinnä harhautusten, laukausten ja syöttöjen osalta. Kokonaisvaltaiseen peliin en näe potentiaalia, enkä todellakaan sanoisi että hän omaa suuremman potentiaalin kuin kukaan muu tämän joukkueen pelaajista. Voisin väittää, että hyökkääjistä ainakin Rask, Johansson, Hintz ja Elkins omaavat vähintään yhtä ison ja isomman potentiaalin näissä pudotuspeleissä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
@Lemieaux : Aaltosta kohtaan on esitetty paljon myös perusteltua kritiikkiä, eikä tietenkään kaikki perustelut ole samoja kuin Ramun suhteen. Kuitenkin annat samankaltaisista argumenteista malliesimerkin tuossa "egoistinen, haluton ja saamaton" -kommentillasi. Ja kyllä Ramua ihan tasan kritisoitiin esim. välinpitämättömyydestä, luitko niitä kommentteja lainkaan? Toki Ramun peli monelta osin erilaista kuin Aaltosen, josta hyvänä esimerkkinä tuo liiallinenkin epäitsekkyys laukaisupaikoissa.

Aaltosen taklauksia ja takakarvauksia kehuttiin yleisemmin tasan niin kauan kun hän teki pisteitä, ja kohtalaisen äänekäs osa haukkui häntä silloinkin. Aaltonen esim. taklasi viime matsissakin mutta tämä tuntuu menneen 99%:lta katsojia ohi. Mitä tulee tuohon "Eikä Aaltosesta koskaan mitään sankaria tulekaan" -toteamukseesi, niin Aaltonen on Kärpille jatkoajalla Suomen mestaruuden ratkaistuaan jo noussut sellaiseen sankaruuteen, josta esim. Ramstedt joutuu vielä haaveilemaan.

"Kauden mittaan katsojat nyt vain huomasivat, että ei hän pelaa joukkueelle, eikä voittaakseen" pätee yhtä lailla Ramuun ja varmaan vaikka kuinka moneen muuhun, jolla ei ole peli kulkenut jossain kohtaa. Vai voittamisenhaluaanko se Ramukin selkä suorana liukui siellä jäällä kuten linkittämissäni analyyseissä sadateltiin? Mutta joo, olet jo niin selvästi päättänyt kantasi että turhaa kai tämä keskustelu on. Jotenkin vain paksua ettei oikeasti jotain useamman kerrankin voittanutta ja sen eteen ehkä keskivertoedaria enemmän tehnyttä Aaltosta kiinnostaisi voittaminen.
 

Pärde

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Colorado Avalanche
Turhautuneet kommentit Ramun senhetkisistä esityksistä? Valideja, kenties. Vaatimukset Ramun viltittämisestä, tervemenoa muualle toivottamisesta yms.? Lyhytnäköistä ja typerää logiikkaa, jollaisen seuraaminen huonontaisi eikä suinkaan parantaisi joukkueen voitonmahdollisuuksia. Nimenomaan perusteluitahan tässä on kritisoitu, eikä väitetty että esim. Aaltonen olisi nyt pelannut hyvin. Nyt perustelut Aaltosen hyllytykseen yms. ovat olleet hyvin samaa tasoa kuin nuo millä Ramua aikanaan lyötiin ja niiden järkevyyttä on kaikki syyt epäillä.

Varmasti voikin olla samanlaista kommentointia kuin Ramun osalta. Mutta lyhytnäköistä ja typerää logiikkaa? Voi olla, mutta ellei seuraavaan kolmeen peliin tule voittoja, on kausi tässä. Se on aika lyhyt jänne ja homma pitäisi saada futaamaan NYT. Ja sinun vastauksesi tähän on se, että tilastoja katsomalla looginen valinta on jatkaa samalla linjalla? Tästä me varmaan olemme eri mieltä perustavalla tavalla. Sen myönnän auliisti, ettei ainakaan minulla ole kykyä maagisesti nähdä tietynlaisesta pelaajasta, onko hän "motivoitunut" vai "flegu", koska kehonkieli on lähtökohtaisesti erilainen kuin sellaisella sata-lasissa-tsempparilla. Mutta sen pystynen sanomaan, onko pelaaja minun mielestäni hyödyksi joukkueelle vai ei tekemisillään. Ja Aaltonen ei sitä ole muutamaa poikkeusta ollut enää pidempään aikaan. Eikä kyse ole siitä, etteikö minunkin mielestäni olisi selkeästi vahvempi hyvin pelaavan Aaltosen kanssa kuin ilman. Ehdottomasti olisi ja Aaltonen saa edelleen häpäistä näkemykseni huikeilla otteillaan.

Minulla ei ole kiinnostusta nyt tämän enempää asiasta vääntää, koska nähdäkseni kyse on mielipiteistä ja perustelet omasi niin väkevästi, että varmasti seisot sen takana. Kyse on erilaisesta tulkinnasta vallitsevasta tilanteesta.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Varmasti voikin olla samanlaista kommentointia kuin Ramun osalta. Mutta lyhytnäköistä ja typerää logiikkaa? Voi olla, mutta ellei seuraavaan kolmeen peliin tule voittoja, on kausi tässä. Se on aika lyhyt jänne ja homma pitäisi saada futaamaan NYT. Ja sinun vastauksesi tähän on se, että tilastoja katsomalla looginen valinta on jatkaa samalla linjalla? Tästä me varmaan olemme eri mieltä perustavalla tavalla.

Mielipidettä ei toki tarvitse muuttaa, mutta selvennän omaa kantaani ettei siitä jää väärää kuvaa. Missään nimessä kantani ei ole, että ei tehdä mitään. On tehtävä paljonkin: Miettisin ketjumuutoksia, kävisin keskusteluja Aaltosen kanssa, vähentäisin erityisesti ylivoimavastuuta (toivottavasti) toistaiseksi ja koittaisin ohjata fokusta tekemisessä olennaiseen. Sen sijaan en todellakaan viltittäisi Aaltosta, ellei hän koe sitä itse tarpeellisena.

Sen myönnän auliisti, ettei ainakaan minulla ole kykyä maagisesti nähdä tietynlaisesta pelaajasta, onko hän "motivoitunut" vai "flegu", koska kehonkieli on lähtökohtaisesti erilainen kuin sellaisella sata-lasissa-tsempparilla. Mutta sen pystynen sanomaan, onko pelaaja minun mielestäni hyödyksi joukkueelle vai ei tekemisillään. Ja Aaltonen ei sitä ole muutamaa poikkeusta ollut enää pidempään aikaan. Eikä kyse ole siitä, etteikö minunkin mielestäni olisi selkeästi vahvempi hyvin pelaavan Aaltosen kanssa kuin ilman. Ehdottomasti olisi ja Aaltonen saa edelleen häpäistä näkemykseni huikeilla otteillaan.

Ymmärrän kyllä mitä ajat takaa ja olen samaa mieltä Aaltosen hyödyllisyydestä viime aikoina. Kuitenkin kuten Ramstedt ja niin moni muu ovat näyttäneet, se tämän hetkinen koettu hyöty ei kovin hyvin ennusta tulevaa hyötyä. Esim. juuri Ramu pelasi heikot pelit viime vuoden pleijareiden alussa, mutta rikkoi lopulta seuran piste-ennätyksen. Mika Pyörälä taas pelasi tänä vuonna huikean runkosarjan mutta heikot kaksi pudotuspeliä. Kuten totesit, homma pitäisi saada toimimaan nopeasti, mutta kyllä minä silti katsoisin asiaa odotusarvon kautta ja Aaltosen odotusarvo on huikeasti suurempi kuin Micke-Max Åstenin, niin paljon kuin Muulista pelaajana pidänkin. Logiikkani on siis hyvin samanlainen kuin @Pepper Jack :lla.

Joskus homma alkaa toimia ja joskus ei, vaikka tehtäisiinkin hyviä päätöksiä. Kuitenkin kannattaa tavallista noppaa heittäessä valita mieluummin "alle neljä" kuin "yli neljä" silloinkin, kun yli neljä on tullut kolme kertaa putkeen ja seuraava epäonnistuminen tarkoittaa pelin häviämistä.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Sen sijaan en todellakaan viltittäisi Aaltosta, ellei hän koe sitä itse tarpeellisena.

Tällainen jos ei pelaaja itse halua ajattelu on valmentajalta vastuun pakoilua. Kuka sitä joukkuetta johtaa? Se on ihan selvä asia, että tulee keskustella ja pelaajan mielipiteet ja näkemykset tulee ottaa huomioon, mutta koska pelaaja ei vältämättä ymmärrä omaa ja joukkueensa parasta, niin tarvittaessa pitää uskaltaa tehdä myös pelaajan näkemysten vastainen päätös. Ja jos pelaaja on ammattilainen, niin se ymmärtää sen ja tekee kaikkensa selvittääkseen ongelmansa ja päästäkseen nopeasti takaisin kokoonpanoon. Nythän ongelma on se, että pelataan pleijareita ja tulosta olisi tultava tässä ja sen myötä rupeaa olemaan liian iso kynnys viltittää jengin kovapalkkaisin pelaaja.

Aaltosen potentiaali ratkaista peli HIFK:lle on tottakai isompi kuin vaikkapa Åstenin, mutta niin on myös paljon isompi potentiaali ratkaista se vastustajalle (niin kuin Turussa tiistaina) harhasyötöllä, haahuilulla (olemalla väärään aikaan väärässä paikassa) tai ihan vaan ryssimällä kaikki ylivoimat.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tällainen jos ei pelaaja itse halua ajattelu on valmentajalta vastuun pakoilua.

Missasit pointin. Pointti oli, että Aaltosta ei pidä viltittää. Sitten tuo oli esimerkki tilanteesta joissa viltitys voisi olla joukkueen kannalta fiksu teko. Eli jos Aaltosen kanssa keskustelut vievät siihen suuntaan että hänelle tekisi henkisesti hyvää jättää yksi peli väliin ja mennä vaikka tunturille meditoimaan, mitä nyt ikinä.

Tuo "jos pelaaja on ammattilainen" -ajattelu ei valitettavasti muuten toimi, kuten raportit Stadin yöstä todistavat. Ei ne Liiga-pelaajat niin kovia ammattilaisia kaikki tunnu olevan. HIFK:lla pitäisi minusta ehdottomasti olla myös mentaalipuolen valmentaja, josta olisi etua tällaisessa tilanteessa jäipä "Aaltonen" sitten kokoonpanoon tai joutui vilttiin. Ei se vilttiin laittaminen automaattisesti tarkoita, että pelaaja osaa (vaikka haluaisikin) käsitellä tilanteen ja käyttää ajan rakentavasti, vaan ilman tukea on helppo menettää ne itseluottamuksen rippeetkin.

PS: Aaltonen oli toki Turussa huono, mutta naurettavaa väittää että Åstenin pelatessa hänen tilallaan olisi TPS kaatunut Turussa. Niin, ja Aaltonen näinkin huonoissa pleijareissa toi jo kerran IFK:n käytännössä yksilösuorituksellaan Oulussa tasoihin. Voi ihan hyvin olla, että ilman tuotakaan ei tarvitsisi valintaa MMÅ:n ja Aaltosen välillä pähkäillä.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuo "jos pelaaja on ammattilainen" -ajattelu ei valitettavasti muuten toimi, kuten raportit Stadin yöstä todistavat.

Jos jotkut pelaajat ovat vetäneet kännejä pleijarivaiheessa, niin mun puolesta ne voidaan kaikki viltittää ja ottaa vaikka junnuja tilalle. Se on viesti seuralta tälle ja tuleville kausille miten käy, jos ei osata olla ammattilaisia ja millaisia pelaajia seuraan ei haluta.

En mä missään väittänyt että jos Åsten olisi pelannut Turussa Aaltosen paikalla, niin oltaisiin voitettu. Mutta jos Aaltosen positiivinen saldo kolmessa pelatussa pleijarimatsissa on vaikutus yhteen tehtyyn maaliin, niin ei se ole hänen saama vastuu ja YV-aika huomioon ottaen ihan kaukaa haettua, että joku muu olisi saanut enemmän aikaan. Ilman sitä tiistain harhasyöttöä.

Henkisen puolen valmentaja tulisi olla ja tässäkin asiassa tulisi olla ennemmin edelläkävijä, eikä jälkijunassa tulija, niin kuin fysiikkavalmennuksessa.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mutta jos Aaltosen positiivinen saldo kolmessa pelatussa pleijarimatsissa on vaikutus yhteen tehtyyn maaliin, niin ei se ole hänen saama vastuu ja YV-aika huomioon ottaen ihan kaukaa haettua, että joku muu olisi saanut enemmän aikaan. Ilman sitä tiistain harhasyöttöä.

Ei toki, kuten ei ole sekään kaukaa haettua että Aaltonen heikon jakson jälkeen yhtäkkiä onkin taas se dominoiva ja pelejä joukkueensa hyväksi ratkova Juhamatti, kuten niin usein urallaan on käynyt. Joukkueen hyökkäyspeli oli Turussa sen verran surkeaa, että tuntuu sen sijaan kaukaa haetulta että asemiamme parantaisi Åstenin nostaminen Aaltosen tilalle.
 

Sonic Empire

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aaltosen dominointia on nyt odotettu 23 peliä. Koska se oikein alkaa?

Meillä tuntuu nyt olevan käsissämme lähes jumalan asemassa oleva pelaaja, jonka suorituksia ei näemmä muutaman palstaveljen mukaan saa kritisoida laisinkaan, koska JMA on tehnyt muutaman maalin viimeisessä 30 pelissä.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aaltosen dominointia on nyt odotettu 23 peliä. Koska se oikein alkaa?

Meillä tuntuu nyt olevan käsissämme lähes jumalan asemassa oleva pelaaja, jonka suorituksia ei näemmä muutaman palstaveljen mukaan saa kritisoida laisinkaan, koska JMA on tehnyt muutaman maalin viimeisessä 30 pelissä.

Ketä nämä muutamat palstaveljet ovat? En ole tällaista ilmiötä havainnut. Nimiä pöytään.

Voi olla, ettei se ala ollenkaan ainakaan tällä kaudella. Se on täysin mahdollista ja jopa todennäköistä. Luultavasti myös IFK putoaa TPS:ää vastaan ja IFK:n hyvää peliäkin on odoteltu jo ties kuinka pitkään. Kuitenkin, niin kauan kuin on aikaa on toivoa, ja kannattaa raaputtaa sellaisia arpoja joiden päävoitto, vaikka sitten harvinainen, on 10k€ eikä lähes varmasti 20€ jos vastustaja kuitenkin velottaa meiltä satasen joka tapauksessa.
 

R.P.M. 12 000

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Aaltonen maalittomuudestaa ja sen tuomista paineista Hesarissa tänään: ”Varmaan jollekin muille se on suurempi huoli kuin minulle”, Aaltonen sanoi, ”mutta en ala valehdella, että kyllä se minua itseäkin mietityttää.” On hyvä että vetelee edes sitten rehellisenä rennosti, ilman miettimisiä.

Eli: tänään jysähtää kiekko letkeästi byyriin!
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eli: tänään jysähtää kiekko letkeästi byyriin!

Kyllä! Näen jo sieluni silmin kuinka Magic-Johansson heittää suorastaan Hakkimaisen lätyn täyttä vauhtia kiitävän Aaltosen lapaan, Aaltonen hassuttaa kaksi TPS-pakkia, kurvaa yllättäen maalin taakse aiheuttaen katsojissa jo hetkellisen turhautumisen, mutta kimmottaa kiekon maalille rynnivän vaihdosta tulleen Henri Tammisen polvisuojista ohi TPS-maalivahdin. Luit sen ensin täältä!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
Miksi @BigRedCat vertaat toistuvasti Aaltosta Åsteniin? Eihän kukaan tuota vaihtoa tekisi, eivätkä ne edusta lainkaan samaa pelaajatyyppiä. Sen sijaan Aaltosen tilalle voisi nostaa Kantolan, Tammisen tai Saarelaisen (eikös se ollut vain lainalla KooKoossa, kai sitä saa nyt taas peluuttaa?). En kuvittele sekuntiakaan, että nämä kaverit toisivat hyökkäyspelaamiseen parannusta (no, sota-alueelle menon ja taistelun osalta kyllä), mutta kenties kohtalokkaiden harhasyöttöjen määrä vähenisi?
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Miksi @BigRedCat vertaat toistuvasti Aaltosta Åsteniin? Eihän kukaan tuota vaihtoa tekisi, eivätkä ne edusta lainkaan samaa pelaajatyyppiä. Sen sijaan Aaltosen tilalle voisi nostaa Kantolan, Tammisen tai Saarelaisen (eikös se ollut vain lainalla KooKoossa, kai sitä saa nyt taas peluuttaa?). En kuvittele sekuntiakaan, että nämä kaverit toisivat hyökkäyspelaamiseen parannusta (no, sota-alueelle menon ja taistelun osalta kyllä), mutta kenties kohtalokkaiden harhasyöttöjen määrä vähenisi?

Noista kukaan ei edusta Aaltosen pelaajatyyppiä edes etäisesti, paitsi ehkä Saarelainen joka on umpihuono. Åstenia taisin välillä käyttää lainausmerkeissäkin, ja pointti oli että jos Aaltonen tiputetaan, on tilalle nostettavat kaverit juurikin näitä koohottavia puukäsiä jotka eivät (Kantolaa lukuunottamatta) ole eläessään tulosta tehneet.

Ei HIFK millään "kohtalokkaiden harhasyöttöjen minimoinnilla" tätä sarjaa voita jos on voittaakseen. Tai sitten vaan jengi täyteen JuusoSalmia ja Micke-Max Åsteneita jotka antavat ainoastaan helpon kahden metrin syötön eivätkä yritäkään mitään vaikeampaa. Riski ja tuotto-odotus eivät kenties ole ihan sama asia, mutta kyllä ne vahvasti toisiinsa kytkeytyvät tässäkin suhteessa.
 

Dragan Dabic

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei HIFK millään "kohtalokkaiden harhasyöttöjen minimoinnilla" tätä sarjaa voita jos on voittaakseen

Jos nyt ajatellaan että kokoonpanoon otettaisiin Aaltosen tilalle vaikka Åsten, niin ei se tietenkään tarkoita että Åsten ottaisi Aaltosen roolin, vaan Åsten menisi neloseen ja joku muu esim. Tuomisto, Kantola tai Luttinen ottaisi Aaltosen paikan tulosyksikössä ja mahdollisesti YV:ssä.

Tuomisto ei muuten pelaa tänään. Olisin voinut vaikka kokeilla häntä Aaltosen paikalla. Tietenkin Aaltonen tekee tänään ylivoimamaalin ja täällä ollaan että eipä olisi kannattanut, mutta sitähän me ei ikinä tiedetä miten hyvin Tuomisto olisi pelannut.

Vaikka kunnossa ollessaan Aaltonen on tottakai kova ase ja toivotaan hänelle onnisumisia, niin tämä sarja voidaan voittaa ihan hyvin ilman Aaltosta. Ja viime aikaisten näyttöjen perusteella vaikuttaa siltä, että jatkoon menon mahdollisuudet ovat isommat ilman Aaltosta kuin Aaltosen kanssa.
 
Suosikkijoukkue
HIFK kundit & gimmat & Buli; Kerava Shakers
Tänään Aaltonen näyttää, kutina munissa on tällainen Teneriffan reissun jälkeen...
Jaaha, minkäs väristen lyhtyjen alueella sä oot siellä Teneriffalla vieraillut??? *hymiö*

No joo, jo pelkästään matemaattisten todennäköisyyksien mukaan tänään StadiMatti osuu... Lisäksi alistaa ja skrinnaa ympyrää kaikenmaailman jonnevirtasten ja tomikallioiden ympärillä ;-) ...ja Setänen haetaan vaihtoon kun StadiMatti on nuijinut puhtaan kypärätempun ennen ekan erän puolta väliä. Kyllä!
 

Lemieaux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Total hockey / Totaalvoetbal
No mä tulen nyt ekana sanomaan, että Juhamatti on yksi parhaita pelaajiamme. Niin on myös Johansson. Kaunista liikettä ja hyvää pyöritystä etenkin tasavoimalla. Vaikka se tuomareiden ratkaisu antaa Hintzille sukellusjäähy oli ihan anaalista, sopi tämä ehkä IFK:lle paremmin kuin ylivoima. Saldo YV:llä on edelleen -1.

Edit: Ja vähän on kuitenkin otettava takaisin. Ekassa erässä jalka liikkui mukavasti, mutta pelin edetessä teki muutamia karmaisevia ratkaisuja kiekollisena :/ Oli tämä silti Aaltoselta parempi peli kuin ensimmäinen puolivälierä Turussa.
 
Viimeksi muokattu:

sirtyg

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & feikkiheikit
Myös tänään enemmän haittaa kuin hyötyä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös